-
Εχω δει σε καποιο θεμα πως υπαρχει απαγορευση συζητησεων περι ποδοσφαιρου, χωρις ομως να υπαρχει καταλληλο θεμα. Για το μπασκετ ομως εχουμε τοπικ. Υπαρχει προβλημα να ανοιξουμε θεματακι για το ποδοσφαιρο, ωστε να συζητουνται τα τεκταινομενα στις ελληνικες/ ξενες διοργανωσεις οπως και στα κυπελλα ευρωπης????
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Εχω δει σε καποιο θεμα πως υπαρχει απαγορευση συζητησεων περι ποδοσφαιρου, χωρις ομως να υπαρχει καταλληλο θεμα. Για το μπασκετ ομως εχουμε τοπικ. Υπαρχει προβλημα να ανοιξουμε θεματακι για το ποδοσφαιρο, ωστε να συζητουνται τα τεκταινομενα στις ελληνικες/ ξενες διοργανωσεις οπως και στα κυπελλα ευρωπης????Υπηρχε θεμα για ποδοσφαιρο που κλειδωθηκε και δεν επιτρεπεται να ανοιξει νεο.
Πολυ ευκολα ξεφευγε η κατασταση και γινοταν αρενα,οσες φορες και να ζητηθηκε αυτοσυγκρατηση κανεις δεν συγκινηθηκε.Και το μπασκετ ειχε κλεισει για καποιο διαστημα και το βλεπω να ξανακλεινει συντομα αν συνεχιστει η κοκκινο-πρασινη διαμαχη,οπως και στα γηπεδα οι οπαδοι αλλαζουν απλα πεδιο δρασης,απο το ποδοσφαιρο πανε στο μπασκετ και μετα στο βολευ στο πολο κλπ. -
Είχε κολλήσει το σύστημα για λίγη ώρα ή μού φάνηκε;
-
Si. Το παρατηρησα.
-
το φόρουμ, μετακόμισε στο αμέρικα .....
http://toolbar.netcraft.com/site_report ... 4tforum.gr
άντε να δούμε !!!
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
το φόρουμ, μετακόμισε στο αμέρικα .....http://toolbar.netcraft.com/site_report ... 4tforum.gr
άντε να δούμε !!!
έτσι εξηγείται
μακρυά από us για servers. worst ping ever -
Linux Apache/2.2.15 (EL) 24-Aug-2010 67.23.33.163 Slicehost LLC
Linux Apache/2.2.3 (CentOS) 20-Jul-2010 195.47.208.45 Technopolis SA
Linux Apache/2.2.3 (Oracle) 10-Feb-2010 195.47.208.45 Technopolis SA -
Έχει κανά 2 μέρες που κατά την περιήγηση στο φόρουμ μου βγάζει το παρακάτω
Συγνώμη αλλά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση αυτή την στιγμή. Προσπαθήστε πάλι σε λίγα λεπτά
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Έχει κανά 2 μέρες που κατά την περιήγηση στο φόρουμ μου βγάζει το παρακάτωΣυγνώμη αλλά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση αυτή την στιγμή. Προσπαθήστε πάλι σε λίγα λεπτά
Αυτό σου το βγάζει όταν κάνεις κάποια αναζήτηση ή σε άσχετες στιγμές;
-
Σε άσχετες. Για παράδειγμα όταν πατάω το back (του browser) να δω την προηγούμενη σελίδα ή όταν πατάω να δω τις δημοσιεύσεις μου. Σε άσχετες στιγμές...
-
Ο χρήστης kostas2008 έγραψε:
Έχει κανά 2 μέρες που κατά την περιήγηση στο φόρουμ μου βγάζει το παρακάτω
Συγνώμη αλλά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση αυτή την στιγμή. Προσπαθήστε πάλι σε λίγα λεπτά
Αυτό σου το βγάζει όταν κάνεις κάποια αναζήτηση ή σε άσχετες στιγμές;
προφανώς γίνεται .... για να μην υπερφορτωθεί ο Server, με search, αφού αυτές οι ενέργειες απαιτούν πολλούς πόρους .
-
Αυτό είναι το θέμα... Δεν το κάνει στο search (ή μπορεί να το κάνει ΚΑΙ τότε, δεν το δοκίμασα). Πάντως όντως λύνεται σε ελάχιστο χρόνο, μικρότερο του λεπτού.
-
(από Alfa Romeo topic)
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αφαιρεθηκαν τα τελευταια trolling ποστ.Λιγη αυτοσυγκρατηση απο τα 'νεα' μελη δεν θα εκανε κακο [mod]Απορία:
Αφού το καταλαβένετε πως ο/οι ίδιος χρήστης που κάνετε ban ξαναγράφεται ('νέα'), γιατί δε τον σβήνετε απευθείας και τον αφήνετε να τρολάρει? Αυτή η στάση εξεφτελίζει το φόρουμ και το κάνει παιδική χαρά του κάθε βλάκα. Ακόμα και αν το προτιμάτε έτσι δε θα ήταν πιο απλό να μη δίνετε ban σε κανέναν? Αφού αμα ξαναγραφτεί μπορεί άνετα να συνεχίζει τα ίδια.
Το χειρότερο φυσικά είναι πως πολλά σοβαρά κατά τα άλλα μέλη τους απαντάνε και τρώγονται μαζί τους.
-
Μπορείτε να εγκαταστήσετε το tapatalk στο φόρουμ για εμάς που μπαίνουμε στο φορουμ απο φορητές συσκευές?
-
Sorry αν έχει ξανααναφερθεί, αλλά αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με αποσυνδέσεις;
Όσο πάει γίνεται και χειρότερο.
Συνδέομαι στο forum με το κουτάκι αυτόματη σύνδεση τσεκαρισμένο, με βγάζει στην αρχική σελίδα και με το που πατάω ένα subforum είμαι πάλι αποσυνδεμένος! Και να μην γίνει αυτό μετά από λίγα λεπτά πάλι αποσυνδέομαι. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Sorry αν έχει ξανααναφερθεί, αλλά αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με αποσυνδέσεις;
Όσο πάει γίνεται και χειρότερο.
Συνδέομαι στο forum με το κουτάκι αυτόματη σύνδεση τσεκαρισμένο, με βγάζει στην αρχική σελίδα και με το που πατάω ένα subforum είμαι πάλι αποσυνδεμένος! Και να μην γίνει αυτό μετά από λίγα λεπτά πάλι αποσυνδέομαι.Δοκιμασε ενα καθαρισμο στα cookies μην και φτιαξει .
-
Δείχνει να δουλεύει!
Thanks Bill. -
Καλησπερα
Δυστηχως το θεμα με τις νεες ειδοποιήσεις δεν εχει λυθει ,
συγκεκριμενα εχθες εκατσα και ξανατσεκαρα σε διαφορες σελιδες που παρακολουθω το πεδιο '' παρακολουθηση του θεματος '' αλλα σημερα παλι δεν εχω λαβει ενημερωση για τις νεες δημοσιευσεις ουτε για ενα πμ που μου στειλανε.
Δεν μπορει να γινει κατι ? -
Υπάρχει ... αναφορά παραδοσης σε PM?
Μου έχει ένα σημερινό που έστειλα στα Εξερχόμενα (1) ενώ άλλα παλιότερα που έχω στείλει μου τα έχει στα Απεσταλμένα!
Γενικά δεν ξέρω όταν στέλνω PM αν το λαμβάνει ο παραλήπτης του μηνύματος μου ή όχι. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Υπάρχει ... αναφορά παραδοσης σε PM?Μου έχει ένα σημερινό που έστειλα στα Εξερχόμενα (1) ενώ άλλα παλιότερα που έχω στείλει μου τα έχει στα Απεσταλμένα!
Γενικά δεν ξέρω όταν στέλνω PM αν το λαμβάνει ο παραλήπτης του μηνύματος μου ή όχι.Mολις το μηνυμα φυγει απο τα εξερχομενα και παει στα απεσταλμενα, σημαινει πως ο παραληπτης το εχει λαβει.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]