-
Σε αυτή τη φάση έγινε αναβάθμιση της έκδοσης που αφορά περισσότερο θέματα ασφαλείας.
-
Οταν κλικαρω το 'Προβολή ενεργών θεμάτων' , βγαινει αυτη η οθονη
**Ευρετήριο Δ. Συζήτησης Αλλαγή γραμματοσειράς Πίνακας Ελέγχου Μέλους (0 νέα μηνύματα) • Προβολή των δημοσιεύσεών σας Πιστοποίηση Συχνές Ερωτήσεις Μέλη Αποσύνδεση [ dimitris_f ]
Προβολή ενεργών θεμάτων
Επιστροφή στην Ειδική αναζήτησηΗ αναζήτηση βρήκε 0 εγγραφές • Σελίδα 1 από 1
Καμία κατάλληλη αντιστοιχία δεν βρέθηκε. Τελευταίες** -
Το ίδιο, δεν δουλεύει η αναζήτηση Ενεργών Θεμάτων.
@dimitris_f: Μπορείς να χρησιμοποιείς την αναζήτηση νέων δημοσιεύσεων μέχρι να διορθωθεί το άλλο.
-
Το εκανα ηδη (για να κανω το προηγουμενο σχολιο). θενκς παντως
-
δεν ερχονται οι ειδοποιησεις σε ολα τα θεματα παρολο που εχω βγαλει και ξανατσεκαρει την ειδοποιηση
εδω ειναι 2 φωτο για να δειτε πως έρχεται η ειδοποιηση.Αντι για ονομα θεματος π.χ concept cars εχει ερωτηματικά ??????????
οταν ομως ανοιξεις το mail μεσα σου εμφανιζει απο ποιο θεμα ειναιη πρωτη εικονα ειναι πριν ανοιξω το mail και η δευτερη μετα
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Παιδες υπαρχει περιπτωση το φορουμ μας να ενταχθει στο tapatalk,στο αμεσο μελλον
Πιστευω θαναι μια πολυ καλη κινηση μιας και πολλοι απο εμας(θελω να πιστευω) χρησιμοποιουμε το tapatalk στα κινητα μας
Ετσι και αλλιως ειναι δωρεανKανεις?
-
Παιδες υπαρχει περιπτωση το φορουμ μας να ενταχθει στο tapatalk,στο αμεσο μελλον
Πιστευω θαναι μια πολυ καλη κινηση μιας και πολλοι απο εμας(θελω να πιστευω) χρησιμοποιουμε το tapatalk στα κινητα μας
Το προωθώ στα ανώτερα κλιμάκια
-
νταξ, αμα δουμε και αυτο...
-
Προστεθηκε η επιλογη quick reply σημερα? Χθες δεν την ειχα προσεξει
-
Το απογευμα εγινε .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το απογευμα εγινε .Ααα οκ... Και λεω καλα τοσο καιρο δεν το εχω προσεξει?
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
δεν ερχονται οι ειδοποιησεις σε ολα τα θεματα παρολο που εχω βγαλει και ξανατσεκαρει την ειδοποιησηεδω ειναι 2 φωτο για να δειτε πως έρχεται η ειδοποιηση.Αντι για ονομα θεματος π.χ concept cars εχει ερωτηματικά ??????????
οταν ομως ανοιξεις το mail μεσα σου εμφανιζει απο ποιο θεμα ειναικαι σε μένα τα ίδια κάνει ....
-
Μετα τη συντηρηση που κανατε, κατα τις 2.30 το βραδυ το φορουμ πεφτει. Ο μοζιλλα μου εβγαζε το μηνυμα 'η σελιδα δεν περιεχει δεδομενα'. Την πεμπτη ενα μισαωρο μετα που κοιταξα δεν ειχε ξεκολλησει, ενω χθες που καθισα μεχρι τις 4 τα ιδια. Προσπαθησα να μπω κι απο αλλο υπολογιστη αλλα δε γινοταν τιποτα. Ξερετε αν συμβαινει σε ολους αυτο κ γιατι??
ευχαριστω
-
Eξακολουθεί το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις και τα ερωτηματικά. Διέγραψα τα cookies αλλά τίποτα.
-
Υπαρχει μια καθυστερηση ή ειναι ιδεα μου?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Υπαρχει μια καθυστερηση ή ειναι ιδεα μου?Οντως τρωει κατι κολληματα
-
Περιμένοντας να λυθει το προβλημα με τα ερωτηματικά
-
επιβάλλεται βελτίωση της προστασίας τόσο κατά την εγγραφή όσο και το απλό surfing με αποκλεισμό bad bots από htaccess. ο τρόπος είναι πολύ απλός, γνώσεις php χρειάζεται για το 1ο και ένα απλό edit στο 2ο αφού βρίσκεις έτοιμες λίστες στο net. δεν είναι κλειστό το site όπως παλιά που έπρεπε να γίνεις μέλος για να διαβάσεις θέμα, και όλοι οι crawlers κάνουν πάρτυ
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
επιβάλλεται βελτίωση της προστασίας τόσο κατά την εγγραφή όσο και το απλό surfing με αποκλεισμό bad bots από htaccess. ο τρόπος είναι πολύ απλός, γνώσεις php χρειάζεται για το 1ο και ένα απλό edit στο 2ο αφού βρίσκεις έτοιμες λίστες στο net. δεν είναι κλειστό το site όπως παλιά που έπρεπε να γίνεις μέλος για να διαβάσεις θέμα, και όλοι οι crawlers κάνουν πάρτυΜπορει να μην καταλαβα τπτ απο την πρωτη προταση σου αλλα οτι πρεπει να γινει κατι πρεπει...
Δευτερη σερι αναβαθμιση του φορουμ και παλι πεφτει και αργει....
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Μετα τη συντηρηση που κανατε, κατα τις 2.30 το βραδυ το φορουμ πεφτει. Ο μοζιλλα μου εβγαζε το μηνυμα 'η σελιδα δεν περιεχει δεδομενα'. Την πεμπτη ενα μισαωρο μετα που κοιταξα δεν ειχε ξεκολλησει, ενω χθες που καθισα μεχρι τις 4 τα ιδια. Προσπαθησα να μπω κι απο αλλο υπολογιστη αλλα δε γινοταν τιποτα. Ξερετε αν συμβαινει σε ολους αυτο κ γιατι??ευχαριστω
Και σε μενα αργα το βραδυ συνηθως δεν μπαινει.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]