Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Όταν καπνίζεις δεν καταλαβαίνεις πόσο ενοχλεί ο καπνός (δεν ξέρω αν βλάπτει, πάντως ενοχλεί).
Έτσι οι παρατηρήσεις προς καπνιστές φαντάζουν παράλογες και μερικοί καπνιστές εκνευρίζονται.
Κλασσικη μλκια κ αυτη. Ρε μεγαλε, ας αφησουμε το ποσο κακο κανεις σε ολους, οταν ντουμανιαζεις εσυ κ αλλοι 200 ενα κοινο χωρο. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να βρωμαω εγω κ ολα μου τα ρουχα τσιγαριλα.
Ε και φταιει ο καπνιστης γι'αυτο? Ή εσυ που ανεχεσαι να συνοστιζεσαι με καπνιστες?
Προτιμησε μαγαζια που ειναι χαρακτηρισμενα ως 'μη καπνιστων'
Κ ξαναρωταω ολους τους καπνιστες που δεν καταλαβαινουν αυτο το απλο πραγμα: Οταν καπνιζει καποιος πουρο διπλα σας, δεν σας ενοχλει? Δεν θα θελατε να μπορουσατε να απαιτησετε να το σβησει? Δεν χρειαζεται να απαντησετε...
Εγω θα απαντησω. Ζητημα να εχει αναψει καποιος πουρο διπλα μου, 2 φορες. Δεν ηταν και τοσο ενοχλητικο, ουτε βεβαια και ευχαριστο. Φυσικα δε θα απαιτουσα τιποτα.
Με τη λογικη του 'αν μπορουσα' , θα ηθελα να μπορω χιλιαδες διαφορετικα και πιο σημαντικα πραματα.
Για αυτο λοιπον, εδω μεσα μπορειτε να γραφετε οτι θελετε, αλλα εκει εξω θα καπνιζετε ή εξω ή μεσα στην γυαλα σας, οχι εκει που καθομαι εγω. Δεν γουσταρετε, θα σας επιβληθει . Τοσο απλα. Τωρα αντε να
**Εαν δεν απαγορευτεται, θα καπνιζω φιλε μου. Αν ενοχλησαι, φυγε. **
Οταν βλεπεις σκατα στο δρομο, τους ζητας να φυγουν ή τα αποφευγεις?
Ρε παιδια, ελεος...Απλα ελληνικα μιλαμε. Μιλαμε για τα μαγαζια ή τους χωρους που ειναι χαρακτηρισμενοι ως μη-καπνιστων (δηλαδη κ το section μη-καπνιστων στα ανω των 70τμ μαγαζια) **οπου καποιος καπνιζει ΕΝΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. **
Δηλαδη ειναι δυνατον να μην καταλαβαινετε τα πιο απλα πραγματα? Προφανως κ ΔΕΝ θα ζητησω τιποτα αν εχω μπει σε ενα μαγαζι καπνιστων ή μεσα στην γυαλα στα μεγαλα μαγαζια.
σε λιγοτερο απο 3 σελιδες πισω εχω γραψει ακριβως το ιδιο πραγμα. Ελεος...
NOT ENOUGH DATA!
Να δούμε δηλαδή, ποιός τα'χει μεγαλύτερα, ο kacey ή ο Wagner
Χωρίς πλάκα, για δώσε καμία πληροφορία παραπάνω
Μα δεν ειναι θεμα του ποιος τα εχει μεγαλυτερα (γιατι εκεινη την στιγμη δεν το πολυσκεφτομαι), αλλα ποιος ειναι πιο παλαβος. Ως γνωστον σε αυτη την χωρα κ εναντια σε καφρους, ο πιο τρελος συνηθως κερδιζει. Αυτο δεν με κανει 'γαμαω', κ επισης εχω πει σε αλλο σημειο οτι λεω 'δεν κολλαω', δεν λεω 'τους δερνω'...
Στο δια ταυτα, μπηκε ο κυριουλης μεσα στο μαγαζι, κ οι μαγκες του εσπρωχναν τον κοσμο να τον κανουν ακρη να περασει η αρχοντια του. Οταν λεω εσπρωχναν εννοω σε πιανω απο τους ωμους ερχομενος απο πισω κ σε κανω ακρη με το ζορι. Ε οι πρωτες 2-3 παρεες δεν αντεδρασαν αλλα μετα επεσαν σε εμας. Εμεις δεν ειχαμε δει ποιος κ τι ειναι, σπρωχνουν τον πρωτο, στον δευτερο ομως επεσε η 'πορτα', οι χριστοπαναγιες κ οι μπουνιες. Εγινε της ΠΟΥΤ@Ν@Σ γιατι εμεις ειμασταν 5-6 ατομα κ αυτοι 4 καλου μεγεθους (οι 3 σε εμας ο ενας να τραβαει τον Βουλγαρακη να φυγει), μεχρι που αρχισαν να λενε ποιοι ειναι κ τι θα μας κανουν ΝΟΜΙΚΑ. Τοτε θυμηθηκαν οτι ειναι μπατσοι οι κυριοι...Ε δεν ηθελα κ πολλα οταν καταλαβα οτι δεν προκειται περι απλων καφρων, κ πιστεψε με η απειλη δημοσιοτητας ειναι ικανη να σβησει οοοοολη την μαγκια απο καποιον που δουλευει για καποιον διασημο.