Sep 17, 2009, 8:05 PM

Ο χρήστης kacey έγραψε:

Όταν καπνίζεις δεν καταλαβαίνεις πόσο ενοχλεί ο καπνός (δεν ξέρω αν βλάπτει, πάντως ενοχλεί).
Έτσι οι παρατηρήσεις προς καπνιστές φαντάζουν παράλογες και μερικοί καπνιστές εκνευρίζονται.

Κλασσικη μλκια κ αυτη. Ρε μεγαλε, ας αφησουμε το ποσο κακο κανεις σε ολους, οταν ντουμανιαζεις εσυ κ αλλοι 200 ενα κοινο χωρο. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να βρωμαω εγω κ ολα μου τα ρουχα τσιγαριλα.

Ε και φταιει ο καπνιστης γι'αυτο? Ή εσυ που ανεχεσαι να συνοστιζεσαι με καπνιστες?
Προτιμησε μαγαζια που ειναι χαρακτηρισμενα ως 'μη καπνιστων'

Κ ξαναρωταω ολους τους καπνιστες που δεν καταλαβαινουν αυτο το απλο πραγμα: Οταν καπνιζει καποιος πουρο διπλα σας, δεν σας ενοχλει? Δεν θα θελατε να μπορουσατε να απαιτησετε να το σβησει? Δεν χρειαζεται να απαντησετε...

Εγω θα απαντησω. Ζητημα να εχει αναψει καποιος πουρο διπλα μου, 2 φορες. Δεν ηταν και τοσο ενοχλητικο, ουτε βεβαια και ευχαριστο. Φυσικα δε θα απαιτουσα τιποτα.
Με τη λογικη του 'αν μπορουσα' , θα ηθελα να μπορω χιλιαδες διαφορετικα και πιο σημαντικα πραματα.

Για αυτο λοιπον, εδω μεσα μπορειτε να γραφετε οτι θελετε, αλλα εκει εξω θα καπνιζετε ή εξω ή μεσα στην γυαλα σας, οχι εκει που καθομαι εγω. Δεν γουσταρετε, θα σας επιβληθει . Τοσο απλα. Τωρα αντε να

Εαν δεν απαγορευτεται, θα καπνιζω φιλε μου. Αν ενοχλησαι, φυγε.
Οταν βλεπεις σκατα στο δρομο, τους ζητας να φυγουν ή τα αποφευγεις?