-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το ελεγες γιατι ειχες αλλη δουλεια/ποστο
με αυτη τη λογικη κι εγω χωνω ακυρα εως και σε Σχηδεςαυτα τα 'ελα να κουβαλησεις ενα a/c' εκει που καθομαι ωραια και καλα εχουν τελειωσει , αν ομως εισαι καπου και τον εχεις πανω απο το κεφαλι σου μονιμα δε ξερω ποσο κατι τετοιο ειναι ευκολο
Τα χωσιματα που ανεφερα ηταν οταν ημουν νεουδι στην μοναδα χωρις καποιο ποστο. Επισης παρατηρησα το εξης, οτι οποτε καθομουν και χαλαρωνα και ερχοταν κανας Ανθλχος ή Υπλχος και μου ελεγαν πηγαινε εκει τους ελεγα κανω καθαριοτητες αυτη την στιγμη και ως δια μαγειας με αφηναν ησυχο. Αυτες οι 'καθαριοτητες' σωζουνε κοσμο
-
ναι οι καθαριοτητες γενικα σε κανουν αγαπητο και σου παρεχουν ησυχια
εμενα κιολας που μου αρεσουν εκανα πολλες φορες πρωινος θαλαμο-dog και αραζα στην ησυχια με τη σφουγγαριστρα μου μεχρι το μεσημερι
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ΥΕΑ ΥΕΑ τον παιρνεται παρεα παλιες καλες μερες Αυλωνα
τα χουμε ξαναπει για αυτους
ποσο ενοχλητικοι μαζι με τους πεζοναυτες εννοειταιΠαντως εγω με τους δοκιμους ειχα καλες σχεσεις και αν μου τυχαινε κανας ιδιοτροπος τον περιποιομουν καλα στην ΛΑΦ φτιαχνοντας διαφορες γκουρμε τασεις . Τρωγανε καλα τα ψαρακια Αυτα βεβαια απο κοντα . Παντως δοκιμια ποιο ψαρωμενα απο εναν πουστονεο πρωτη φορα ειδα και φαγανε δουλεμα τρελλο
εγω ευτυχως δεν ειχα παρε δωσε μαζι τους, δε θα τη παλευα..
αλλα μαλλον απλα θα τους αγνοουσα οπως εκαναν και οι περισσοτεροι γνωστοι μου, μεχρι να το επαιρναν χαμπαρι οτι ουσιαστικα ειναι και αυτοι στρατιωτεςΜε δικαίωμα ελέγχου και επιβολής όμως σε όλους τους στρατιώτες....
Για να συμπληρώσω απλά, οι ΔΕΑ είναι αυτό ακριβώς που υποδηλώνει ο βαθμός τους. Έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις μόνιμου στελέχους που φέρει τον βαθμό του Ανθυπασπιστού και αναλαμβάνουν καθήκοντα που ανατίθενται και σε μονίμους Ανθλγους. Οιοσδήποτε δεν σέβεται τα παραπάνω, ελέγχεται πειθαρχικά. Επί προσωπικού, ήταν από τους πιο πρόθυμους, ικανούς, συμπαθείς και χρήσιμους συνεργάτες. Έχω δει δε ΔΕΑ να εκπαιδεύει τεχνικά μόνιμο Ανθλχο της ΣΣΕ όταν ο τελευταίος κατέφτασε σε μονάδα Leopard από το ΚΕΤΘ όπου και δεν είχε μεγάλη επαφή με τον συγκεκριμένο τύπο άρματος.
Θωμά, αν δεν είχες άνωθεν κάλυψη, μπορούσε να σε τρέξει άσχημα. Μέχρι και ΕΠ.ΟΠ. παραλίγο να αποταχθεί για περιστατικό ανυπακοής και εξύβρισης εναντίον ΔΕΑ.
Τα ακούς qsis???? τσίμπα τώρα 2Κ για ανυπακοή
θα έριχνα και στον Θωμά αλλά δεν τον πιάνει πλεόν
-
μα σου ειπα , εγω δε λεω ποτε οχι
λεω τωρα, τωρα παω... και παααααω
δε μπορεις να με κατηγορησεις επειδη ειμαι αργος
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ποσο ενοχλητικοι μαζι με τους πεζοναυτες εννοειταιΠαντως εγω με τους δοκιμους ειχα καλες σχεσεις και αν μου τυχαινε κανας ιδιοτροπος τον περιποιομουν καλα στην ΛΑΦ φτιαχνοντας διαφορες γκουρμε τασεις . Τρωγανε καλα τα ψαρακια Αυτα βεβαια απο κοντα . Παντως δοκιμια ποιο ψαρωμενα απο εναν πουστονεο πρωτη φορα ειδα και φαγανε δουλεμα τρελλο
αλλα μαλλον απλα θα τους αγνοουσα οπως εκαναν και οι περισσοτεροι γνωστοι μου, μεχρι να το επαιρναν χαμπαρι οτι ουσιαστικα ειναι και αυτοι στρατιωτεςΜε δικαίωμα ελέγχου και επιβολής όμως σε όλους τους στρατιώτες....
Για να συμπληρώσω απλά, οι ΔΕΑ είναι αυτό ακριβώς που υποδηλώνει ο βαθμός τους. Έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις μόνιμου στελέχους που φέρει τον βαθμό του Ανθυπασπιστού και αναλαμβάνουν καθήκοντα που ανατίθενται και σε μονίμους Ανθλγους. Οιοσδήποτε δεν σέβεται τα παραπάνω, ελέγχεται πειθαρχικά. Επί προσωπικού, ήταν από τους πιο πρόθυμους, ικανούς, συμπαθείς και χρήσιμους συνεργάτες. Έχω δει δε ΔΕΑ να εκπαιδεύει τεχνικά μόνιμο Ανθλχο της ΣΣΕ όταν ο τελευταίος κατέφτασε σε μονάδα Leopard από το ΚΕΤΘ όπου και δεν είχε μεγάλη επαφή με τον συγκεκριμένο τύπο άρματος.
Θωμά, αν δεν είχες άνωθεν κάλυψη, μπορούσε να σε τρέξει άσχημα. Μέχρι και ΕΠ.ΟΠ. παραλίγο να αποταχθεί για περιστατικό ανυπακοής και εξύβρισης εναντίον ΔΕΑ.
Αλεξανδρε δε νομιζω να με ετρεχε κανεις και καλυψη δε νομιζω να ειχα . Απλα πουλωντας τρελλα περασα ωραια , ασε που τα δοκιμια ηταν ποιο ψαρωμενα και απο νεοσυλλεκτο σε κεντρο . Αν επεφτα σε καναν μαλακα απλα τον εγραφα.
-
ποσο χαιρομαι που ειμουν δοκιμος στις ειδικες δυναμεις...πραγματικα οι διαφορες με τα υπολοιπα οπλα/σωματα ειναι χαοτικες...
βεβαια το συμπερασμα μετα απο την θητεια είναι οτι δεν χρειαζονται νταηλικια και καντηλια, εαν εισαι σωστος σε σεβονται οι πεζοναυτες σου και δεν χρειαζετε να 'draw rank' εκτος βεβαια απο τους ανικητους...
Τα μονα ατομα που καψωναρα πολυ ασχημα (ναι στις ειδικες δυναμεις το καψωνακι παει συννεφο) είναι τα βύσματα. δεν θα ξεχασω βολιωτη βυσμα (ειμουν στο 521ΤΠΝ) ο οποιος παρασκευη βραδυ εχωσε σειρα του που ειχε να παει σε μνημόσυνο του πατερα του για να βγει με ΠΣΚ. το παλικαρι που ηταν να φυγει, εμεινε στην μοναδα μεχρι το βραδακι που ειχε κτελ και δεν ειχε φυγει στην ωρα του με τους υπολοιπους εξοδουχους. Ο ανικητος το εμαθε, πηρε τηλεφωνο τον δημαρχο (νομιζω), ο οποιος πηρε τον δικα που ηταν σπιτι του και αυτος πηρε τον ΕΑΣ για να κανει την τραμπα.
Δεν προλαβε να φυγει, τον εβγαλα αναφερομενο για κατι που δεν εκανε (επρεπε να βρω δικαιολογια), εδιωξα τον αδειουχο με συνοπτικες διαδικασιες και την επομενη βδομαδα αναγκαστηκε ο ανικητος να ξαναπαρει το βυσμα του γιατι τον ειχα ξεσκισει. Βεβαια το μεγαλυτερο βυσμα υπερνικα το μικροτερο βυσμα και δεν με αγγιξε κανεις (ποτε δεν ειχα ξαναχρησιμοποιησει βυσμα, αλλα για αυτην την φορα αναγκαστηκα για να μην φαω εγκαλτηριο)
Η καλυτερη επιβεβαιωση για μενα ηταν οταν 2 χρονια αφου απολυθηκα και πηγα επιστρατος, μαλωναν οι επιστρατοι πεζοναυτες στην διμοιρια μου για το ποιοι θα ερθουν μαζι μου στην βραχονησιδα (και εχει τουφα τους ειχα)
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Τα ακούς qsis???? τσίμπα τώρα 2Κ για ανυπακοή
θα έριχνα και στον Θωμά αλλά δεν τον πιάνει πλεόν
-
ναι ο ελληνικος κανει και το πεζικο να μοιαζει με κομαντο , γιατι αυτο ειναι κακο?το πιο ωραιο μπερε εχουμε
της προεδρικης φρουρας ειναι γτπκ
@dimik
με το τζοκευ εισαι μπετατζης, αστο..μοιαζεις ειπα , δε σημαινει οτι εισαι κιολας
για αυτο ο ενας ειναι μπλε και ο αλλος πρασινος
εσεις τα κομαντα τι κολλημα εχετε που θελουμε κι εμεις να μοιαζουμε με στρατιωτες και οχι με χτιστες?
Qsis....! Εσυ...?? !!!
Τί στρατοκαυλίαση έχεις πάθει τελευταία...?? (+ προβλεπέ μανίκια και ιστορίες....) Τί σατανικά βασανιστήρια σου κάνουν εκει μέσα....???!!
-
ασε με εχει πιασει σχιζοφρενεια ευτυχως που φευγω, λιγο ακομα εκει μεσα και ποιος ξερει τι αλλο θα παθαινα
-
ασε με εχει πιασει σχιζοφρενεια ευτυχως που φευγω, λιγο ακομα εκει μεσα και ποιος ξερει τι αλλο θα παθαιναΑπο γυναικες τι λεει εκει που εισαι??
-
δε λεει απολυτως τιποτα
1,2 βλεπονται, αλλα ειναι χωμενες σε κατι τρυπες -
δε λεει απολυτως τιποτα
1,2 βλεπονται, αλλα ειναι χωμενες σε κατι τρυπεςΚαταλαβα ξεπατωνονται στην δουλεια
-
ναι ασε..
-
ναι ασε..Αδεια, απαλλαγη, ΕΥ
-
ασε με εχει πιασει σχιζοφρενεια ευτυχως που φευγω, λιγο ακομα εκει μεσα και ποιος ξερει τι αλλο θα παθαιναΘα χτυπούσες tatoo με Μ-16 στον πήχη....???
-
G3 αυτη ειναι η σωστη οπλαρα
ασε ρε συ τις προαλλες που ακουγα μιχαλολιακο να κραζει σαμαρα που εκανε 3 μηνες στο ναυτικο και να λεει οτι εκεινος ελιωνε σε καποιο καμμενο φυλακιο και θυμηθηκα τον εαυτο μου να κλαιει σε φυλακιο μες στο πουτσοκρυο και ειπα μεσα μου 'καλα τα λεει'
δε παω καλα λεμε!
ΥΓ πλακα πλακα θα ψαξω τι θητεια εχουν κανει οι πολιτικοι
ο τσιπρας πού ειχε παει?
ο βενιζελος πού ειχε παει?
ο καμμενος που ειχε παει? -
G3 αυτη ειναι η σωστη οπλαραΑ3 ή Α4??
-
3αρι εχουν (συνηθως) τα κωλοφανταρα πολυ σπανια 4αρι
-
3αρι εχουν (συνηθως) τα κωλοφανταρα πολυ σπανια 4αριΕμας ειχαν και 4ρι.
-
G3 αυτη ειναι η σωστη οπλαραασε ρε συ τις προαλλες που ακουγα μιχαλολιακο να κραζει σαμαρα που εκανε 3 μηνες στο ναυτικο και να λεει οτι εκεινος ελιωνε σε καποιο καμμενο φυλακιο και θυμηθηκα τον εαυτο μου να κλαιει σε φυλακιο μες στο πουτσοκρυο και ειπα μεσα μου 'καλα τα λεει'
δε παω καλα λεμε!
ΥΓ πλακα πλακα θα ψαξω τι θητεια εχουν κανει οι πολιτικοι
ο τσιπρας πού ειχε παει?
ο βενιζελος πού ειχε παει?
ο καμμενος που ειχε παει?
Περί Θητείας [#3]