-
Μια χαρά
Εγώ όταν ήμουν τθ με αυτά που κάναμε σκοπιές, με αυτά ρίχναμε
Έπαιζε δηλαδή μαχιμοτηταΟπουδήποτε αλλού τα είχαμε διακοσμητικά για το φαίνεσθαι
Ειδικά 424 Θεσσαλονίκη μιλάμε για εμπαιγμό κανονικό ο ένοπλος σκοπός
-
Σε λιγότερο από 2 εβδομάδες έχω κάνει τα αρβυλα βούτυρο
Η μλκ είναι ότι δεν με αφήνουν να τρεξω, μια μέρα με χεσαν που έκανα πουσαπ
Καθότι βγάζω δουλειά σε λογαχο και καθότι τιμητικές μάλλον δεν παίζουν, θα ζήτησω να πάω και στην δεύτερη πορεία και βολη στο κανδυλη
Κατα τα αλλά, πόσο μουνοπανιδια είναι μερικοί λοχιες από σχολή
-
G3, M16... Πφφφ.
γατακια...
εχει κανεις σας ακουστα το Μ1 ή σας ακουγεται σαν κατι...αρχαιο?(λεμε τωρα!) -
Δεν ακούγεται αρχαίο... είναι αρχαίο.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Σε λιγότερο από 2 εβδομάδες έχω κάνει τα αρβυλα βούτυροΗ μλκ είναι ότι δεν με αφήνουν να τρεξω, μια μέρα με χεσαν που έκανα πουσαπ
Καθότι βγάζω δουλειά σε λογαχο και καθότι τιμητικές μάλλον δεν παίζουν, θα ζήτησω να πάω και στην δεύτερη πορεία και βολη στο κανδυλη
απο σχολη (ΣΜΥ) θα δεις ακραια πραγματα οπως ειπαμε και πιο πισω
ή μαλακες ή ατομαρες, δεν παιζει μεση λυση
τιμητικη απο το κεντρο απλα ξεχνα τη , δες το απλα σα λουφα ή σαν 'προυπηρεσια' για τη μοναδα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τιμητικη απο το κεντρο απλα ξεχνα τη , δες το απλα σα λουφα ή σαν 'προυπηρεσια' για τη μοναδα
Γράψτα νέο στον Νέο γιατί σαν παλιός βαριέμαι να γράφω .
Α Κώστα μην κάνεις την μαλακία και δώσεις αίμα στο κέντρο. Η τιμιτική απλά θα χαθεί στον δρόμο. Άκου συμβουλή παλιού , επίσης στο επόμενο επισκεπτήριο αν δεν έρθει κανείς να σε δεί πές ότι έχεις επισκέψεις για να φιδιάσεις . Χρησιμες συμβουλές απο έναν Λέλουρα -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Α Κώστα μην κάνεις την μαλακία και δώσεις αίμα στο κέντρο. Η τιμιτική απλά θα χαθεί στον δρόμο.
καλά ρε δεν ντρέπεστε να γράφετε τέτοιες μαλακίες;
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
G3, M16... Πφφφ.
γατακια...
εχει κανεις σας ακουστα το Μ1 ή σας ακουγεται σαν κατι...αρχαιο?(λεμε τωρα!)M1? πυροβολανε ακομα αυτα? τα ειχαμε στην ΠΑ για να κανουμε ασκησεις.
@Thomas_C200K
δεν εχουνε ολοι σκοπο να παρουν τιμητικη οταν δινουνε αιμα. -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Α Κώστα μην κάνεις την μαλακία και δώσεις αίμα στο κέντρο. Η τιμιτική απλά θα χαθεί στον δρόμο. Άκου συμβουλή παλιού , επίσης στο επόμενο επισκεπτήριο αν δεν έρθει κανείς να σε δεί πές ότι έχεις επισκέψεις για να φιδιάσεις . Χρησιμες συμβουλές απο έναν Λέλουραεισαι φαουλ εδω..σορρυ αλλα εισαι
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
G3, M16... Πφφφ.
γατακια...
εχει κανεις σας ακουστα το Μ1 ή σας ακουγεται σαν κατι...αρχαιο?(λεμε τωρα!)M1? πυροβολανε ακομα αυτα? τα ειχαμε στην ΠΑ για να κανουμε ασκησεις.
εν ετει 1998 τα ειχαμε για να κανουμε κανονικα βολες περαν του G3!
αν σου καθοταν εμπλοκη με δαυτα απλα την ειχες κανει!
και φυσικα ο διαολος, ετυχε σε μενα απο την πρωτη σφαιρα!
και ειχε αν δεν κανω λαθος 6(?) μεσα η κασετινα.
επρεπε μια μια να τις βγαζω και να ριχνω.
χωρις ιδιαιτερη βιασυνη και αφου μου εφαγε τα δαχτυλα απλα τελειωσα κανα 3λεπτο υστερα απο ολους! -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
G3, M16... Πφφφ.
γατακια...
εν ετει 1998 τα ειχαμε για να κανουμε κανονικα βολες περαν του G3!
αν σου καθοταν εμπλοκη με δαυτα απλα την ειχες κανει!
και φυσικα ο διαολος, ετυχε σε μενα απο την πρωτη σφαιρα!
και ειχε αν δεν κανω λαθος 6(?) μεσα η κασετινα.
επρεπε μια μια να τις βγαζω και να ριχνω.
χωρις ιδιαιτερη βιασυνη και αφου μου εφαγε τα δαχτυλα απλα τελειωσα κανα 3λεπτο υστερα απο ολους!clip των 8 παίρνει το M1, εκτός αν ακολουθούσατε τον κανόνα στην Ελλάδα πυρομαχικά γεμιστήρα = max-2
-
το κλιπ των Μ1 δεν εχει ελατηριο να υπαρχει η λογικη 'max-2', οσες παρει και τελος. Δε θυμαμαι αν μπορουσες να βαλεις μια στη θαλαμη + το κλιπ των 8. Κλωτσαγε σα μουλαρι.
εδιτ
ασε τη λυση αρμολογηση μετα δεκαδες περιεγα εξαρτηματακια... g3 και παλι g3 -
εμείς οι παλαιότεροι που μας είχαν δώσει γιαταγάνια δεν είχαμε τέτοια προβλήματα
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
εμείς οι παλαιότεροι που μας είχαν δώσει γιαταγάνια δεν είχαμε τέτοια προβλήματα2η ασπιδα σας δινανε?
σανδαλια? -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Α Κώστα μην κάνεις την μαλακία και δώσεις αίμα στο κέντρο. Η τιμιτική απλά θα χαθεί στον δρόμο. Άκου συμβουλή παλιού , επίσης στο επόμενο επισκεπτήριο αν δεν έρθει κανείς να σε δεί πές ότι έχεις επισκέψεις για να φιδιάσεις . Χρησιμες συμβουλές απο έναν Λέλουραεισαι φαουλ εδω..σορρυ αλλα εισαι
Γτ ειμαι φαουλ? Ετσι συνεβει στις τελευταιες σειρες.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Γτ ειμαι φαουλ? Ετσι συνεβει στις τελευταιες σειρες.
-
θεωρητικα μπορει να γινει, στη πραξη παιρνεις τα 3 , σιγα μη σου γραψουν στο φυλλο σου τις τιμητικες
εδω σου τρωνε απο τη κανονικη για αδεια ορκωμοσιας για να μην εχεις τιποτα στο τελος
-
άλλωστε το να δίνεις αίμα είναι ένα κακό πράγμα που ποτέ δεν πρέπει να κάνεις δίχως ανταλλάγματα
Φυσικά και να δώσεις αίμα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Πορειαρα και βολή με M16 ...
E, oχι και 'πορειάρα', κόψε κάτι...!
Νυκτερινη εκπαίδευση... Λοχιας (με κλασσικά iq κουνουπιδιου και καμία επαφή με φυσική ) να προσπαθεί να εξηγήσει σε 40 νεοσυλλεκτους με iq μπαμπαλου γιατί όταν εκ/τει όπλο φτάνει πρώτα η λάμψη και μετά ο ήχος ... Απόλαυση
Περίμενες Λοχία με iq προφέσορα, να το εξηγεί στους νεοσύλλεκτους στρατιώτες με επιστημονικούς όρους, αλα αμφιθέατρο του ΕΜΠ...?
ριξατε με τροχιοδεικτικες ; εχουν πλακα αυτες γιατι φαινονται οι μπεκατσες στο γαμο του καραγκιοζη
θελω να μου κανεις και συγκριση αργοτερα με g3 , να μας πεις ποιο σου αρεσει περισσοτερο
παντως τι μαλακια κεντρο ειναι αυτο; σας τρεχουν και μετα εσυ συγκεκριμενα θα τα ξαναπερασεις ολα σε πολυ πιο γελοιο βαθμο στο σπεν
δε θα μπορεις να κανεις και τον ανεκπαιδευτο να τη γλιτωνεις απο αγηματα
Μαλακία κέντρο, γιατί...? Και πώς η μαλακία του καθορίζεται απο το γεγονός οτι ο red monster θα τα περάσει όλα μετά, στο ΣΠΕΝ...?
Ναι γιατί εμείς που ξέραμε από φυσική και προσπαθούσαμε να τα εξηγήσουμε τα καταλάβαιναν.
Στου κουφού την πόρτα....πάρτην και φύγε
ε ενταξει οταν εισαι με τετοια πλασματα δεν ειναι πολυ δυσκολο να ξεχωρισεις
Πολύ κόμπλεξ βγάζετε εσεις με το υψηλό iq τελικά. Το έχετε πάντα και βγαίνει μονο στα περί Στρατού, ή και σε άλλες περιπτώσεις στη ζωή σας...?
δε θα μπορεις να κανεις και τον ανεκπαιδευτο να τη γλιτωνεις απο αγηματα
Ναι, θα τρομάξουν απο την εκπαίδευσή του και θα του αναθέσουν ολο το Στρ/δο.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
θεωρητικα μπορει να γινει, στη πραξη παιρνεις τα 3 , σιγα μη σου γραψουν στο φυλλο σου τις τιμητικεςεδω σου τρωνε απο τη κανονικη για αδεια ορκωμοσιας για να μην εχεις τιποτα στο τελος
Επειδή είμαι στα κομπιούτερ της στρατολογιας, καμία τιμητική για αιμοδοσία δεν θα παραστεί στο κέντρο
Την ορκωμοσίας την βάλαμε σαν '4 ημέρες τιμητική ', δεν είναι έτσι; Μας τρώνε τα μουνια;;
Την είχα ψιλιαστει την δουλειά και δεν έδωσα, θα δώσω στη μονάδα
Περί Θητείας [#3]