τ/γεεθα
ταγμα γενικου επιτελειου εθνικης αμυνας
ειναι αρκετα βυσματικο αλλα πεφτει αραγμα και εκει μπορει να συναντησεις (ή μαλλον να μη συναντησεις ) και τυπους που δε πανε καν
ειχα γνωστους μου εκει αερονομους (περα απο τον ορεστη ) και δεν εκαναν τιποτα απολυτως , εκει νομιζω πυλες κτλ κανουν οι στρατονομοι και υπαρχει και το ταγμα γες που πρεπει να πηζει χειροτερα απο το γεεθα που ειναι αραλικι , αλλα και αυτοι μαλλον τα ξυνουν
αβυπ (εκει ημουν εγω )
αποθηκη βασης υλικου πολεμου
ειναι η κεντρικες αποθηκες του στρατου και ειναι στον αγιο στεφανο
εκει σε παει συνηθως 2μεσα μια εξω, αλλα εισαι οκ απο την αποψη οτι ειναι πολυ χαλαρα και δυσκολα θα σε παιξουν τρελες ή χειροτερες εμπλοκες. εισαι εκει στο 2 μεσα και δε σε πολυπειραζει κανεις
ειναι στρατος, αλλα οχι πολυ στρατος.. αντεχεται ευκολα δηλαδη και το βασικοτερο ειναι οτι βλεπεις το σπιτι σου τακτικα
επισης οι δουλειες που καθημερινα θα κανεις ειναι του κωλου και τις κανεις με το πασο σου
και αν εισαι ταξιδιαρης μπορεις να πηγαινεις δρομολογιο με τις νταλικες και τα φορτηγα που εχουν εκει να παραδιδεις διαφορα πραγματα σε διαφορα στρατοπεδα (απλα συνοδηγος, δεν κανεις κατι , ουτε κουβαλας)
αν πας μπορεις μετα να ζητας off-ακια , ειδικα απο πολυημερα
ο ξαδερφος του ορεστη πχ ειχε παρει τα ταξιδια παραμαζωμα και γλιτωνε υπηρεσιες, εκανε τα ταξιδακια του και γουσταρε και επαιρνει και αδεια με το κιλο
εγω δε τα συμπαθουσα, μονο ενα ειχα παει
επισης εκει πιανει και τελεια το 3g, αγοραζεις κανα πακετακι με καποια GB και τις ωρες των υπηρεσιων κανεις ΖΩΑΡΑ!
δε σε ενοχλουν μολις πιασει μεσημερι και μετα εκει περα κανεις ο,τι θες
ΥΓ επισης απο γνωστους μου που ειχαν παει ειχα ακουσει και καλα λογια για 700 ΣΕ στο πειραια, ειναι πολυ καλα εκει δεν κανεις καμια απολυτως δουλεια (εχει εργατες το εργοστασιο κι εσυ εισαι περιττος) και κανεις μια υπηρεσια τη βδομαδα
υπαρχουν και κατι αλλα ακομα πιο καλα , αλλα ειναι πολυ χοντροβυσματικα
παντως μη δεχτεις χωκ, ειναι μουφα και τσαμπα η υποχρεωση