-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αυτό διορθώνεται. Δεν έχουμε τέτοια κολλήματα.Αν είναι σίγουρο αυτό (που αμφιβάλω αλλά σε λίγα χρόνια πάρα πολλά άλλαξαν από ότι φαίνεται), πάρε κάτι φτηνό. Μέχρι να χαλάσουν θα έχεις απολυθεί. Εκτός αν τα θες και για μετά.
ενω για τα στελεχη προβλεπεται; απλα κανουν ο,τι θελουν
Ναι προβλέπεται. Υπάρχει σχετική διαταγή.
Δεν περίμενα να είναι τόσο χάλια του στρατού.
Χάλια είναι, αλλά είναι τρομερά ανθεκτικά.
-
Μέχρι τώρα τις μισές μέρες μου τις έχω βγάλει με αθλητικά.
Ακόμα και στη βολή με αυτά πήγα. Οπότε το να βάλω μπότες δικές μου θα είναι μεγάλη βελτίωση για αυτούς.Η ανθεκτικότητα μου είναι αδιάφορη και αχρείαστη. Αντίθετα τα πόδια μου με ενδιαφέρουν.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
αφου τα στελεχη βγαζουν τις διαταγες
οι true ομως και αξκοι φορουσαν οτι και εμεις (και ηταν και οι πιο καυλωμενοι )
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Καμιά πρόταση για μπότες σε λογική τιμή υπάρχει γιατί αυτές οι άθλιες που μου έδωσαν μου έχουν καταστρέψει τα πόδια;
Αφού δεν έμαθες ακόμα ότι λέγονται άρβυλα και όχι μπότες δεν αξίζεις aftermarket εξοπλισμό.
Να κάθεσαι κάθε βράδυ να ζεσταίνεις το μεταλλικό κουτάκι με την μπογιά με αναπτήρα από κάτω, να περνάς τα άρβυλα με μια βούρτσα που έχεις βουτήξει στην μπογιά και μετά με άλλη βούρτσα να τα γυαλίζεις, πέρα από το ότι θα γίνονται καθρέφτες σε λίγο καιρό θα είναι σαν Nike Air Max. ούτε 5 λεπτά υπόθεση δεν είναι.
Μετά από 2 ζευγάρια aftermarket τελικά τα καλύτερα ήταν τα OEM με την παραπάνω διαδικασία.
dimik το να μαλακωσεις τα αρβυλα δεν ειναι τιποτα, τα δικα μου ειχαν γινει βουτηρο σε 20 μερες και ηταν παντα απο τα πιο μαλακα
η κακη σολα που εχουν ομως ειναι που σε γαμαει , ο,τι πατο και να βαλεις σου πηδαει τα ποδια
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Η ανθεκτικότητα μου είναι αδιάφορη και αχρείαστη. Αντίθετα τα πόδια μου με ενδιαφέρουν.Οποιοδήποτε after market αρβυλάκι θα σου κάνει, όλα μαλακά είναι. Προτίμησε με επένδυση Gor-Tex αλλά και φτηνότερα να πάρεις δεν θα έχεις θέμα. Ρώτα όμως πρώτα αν επιτρέπονται για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων.
Βασικά για να μην ξοδευτούν. Σε παρατάξεις/παρελάσεις κλπ όμως εννοείται ότι φοράς πάντα τα χορηγήσεως.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Όντως. Ο πατέρας μου (αξιωματικός) φορούσε τα χορηγήσεως και τα εκθείαζε κιόλας, 'το πιο άνετο παπούτσι' έλεγε.
Μάλιστα είχε αγοράσει κιόλας ίδια, απο το πρατήριο νομίζω, για να τα φοράει και στις δουλειές στο χωράφι γιατί προσέφεραν αξεπέραστη άνεση. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Όντως. Ο πατέρας μου (αξιωματικός) φορούσε τα χορηγήσεως και τα εκθείαζε κιόλας, 'το πιο άνετο παπούτσι' έλεγε.
Μάλιστα είχε αγοράσει κιόλας ίδια, απο το πρατήριο νομίζω, για να τα φοράει και στις δουλειές στο χωράφι γιατί προσέφεραν αξεπέραστη άνεση.O δικός μου μπορεί να είχε και το ίδιο ζευγάρι 20 χρόνια
Αφού δίπλα στα Nike μου φαινόντουσαν πιο μαλακά, το μέρος ψηλά στον αστράγαλο άνοιγε σαν τριαντάφυλλο
-
Ειντζελ που είσαι ;;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ειντζελ που είσαι ;;ο angel ειναι σε ενα μερος οπου δε θες να πας ποτε , πιστεψε με
ειναι ενα μερος οπου τα μεγαλα και μακρυα βληματα (που ειναι ανω των 3 μετρων ) κυριαρχουν και οπως καταλαβαινεις το να κυριαρχουν καπου τα βληματα δεν ειναι και πολυ καλη φαση
-
εγω ειχα τα αρβυλα εως και 3 χρονια αφου απολυθηκα.
ηταν σε σχετικα καλη κατασταση αλλα ανοιξαν σε ενα σημειο και αναγκαστηκα να τα πεταξω.
τα δε δευτερα που ειχαν χορηγηθει στα μισα περιπου της θητειας εξαφανιστηκαν μεσα απο το λουκανικο, αφου
αυτο ειχε παρατηθει κανα 6μηνο στο υπογειο του λοχου στο πενταγωνο!να σημειωσω επισης πως στην πρωτη νυχτα που παρουσιαστηκα μας ειπαν (κλασικα) να τα κλειδωσουμε μεταξυ τους σαν ζευγαρι.
εγω μαζι με καμια 20αρια δεν το καναμε.
την επομενη -πρωτη αναφορα- πηγα με τα αθλητικα μου... -
Ζωάρα τα ΧΩΚ Red_Monster δεν στα προτείνω όμως
-
Μακριά.Εβρο και νησιά πολύ καλύτερα είναι
Εγώ πάντως μ' αυτά που έχω ακούσει, ακούω κι έζησα τον ενάμιση μήνα που ήμουν στην Αθήνα έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι πρέπει να πας σε πολύ συγκεκριμένες μονάδες για να είσαι οκ όπως επίσης καλα ειναι σε διοικήσεις στην παραμεθόριο (κι αυτο βεβαια λίγο αμφιλεγόμενο) αλλα και στις Λέσχες Αξιωματικων ( )
Αν όχι 1000 φορές παραμεθόριο + να εισαι στα @@ απόλυτα γιατι αν το κανεις ο οποιοσδηποτε όπως εγώ στανταρακι δεν θα περασει καλα -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ζωάρα τα ΧΩΚ Red_Monster δεν στα προτείνω όμωςΗταν ο ξαδερφος μου στα χωκ πριν μερικά χρόνια και μου ελεγε οτι πέρα απο το ενδιαφέρον του θέματος ηταν και καλα
-
Monster παρουσιαστηκες?
-
20 Μαΐου ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
20 Μαΐου ...Πηγαινε παλουκαρι μου ειδικες δυναμεις, το πολυ πολυ να πεις 5-6 τραγουδακια πατριωτικα παραπανω... αντε και μερικα χιλιομετρα πορειες παραπανω.
Γενικα τωρα, ουτε που θα καταλαβεις πως θα περαει ο χρονος. -
ελα ντε δεν θελουν να καταλαβουν οτι με την γυμναστικη και με ολα εκει μεσα δεν καταλαβαινεις ποτε περναει ο καιρος
-
Εξαρτάται και από την ηλικία του καθενός βέβαια. Δεν είναι 18άρης ο Ρεντ...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εξαρτάται και από την ηλικία του καθενός βέβαια. Δεν είναι 18άρης ο Ρεντ...αμα το μυαλο δεν θελει ακομη και 18 να εισαι δεν εχει νοημα
-
Σίγουρα, απλά στα 18 άλλη τρέλα κουβαλάς και άλλες σωματικές αντοχές έχεις.
Έχω περάσει διάφορα τέτοια σχολεία στα νιάτα μου. Τώρα πια ούτε να τα σκέφτομαι δεν μπορώ. (Σχολείο Αιχμαλώτων π.χ.).
Περί Θητείας [#3]