-
παραμεθόριος τέλος , ποτέ ξανά στον πετσοφά και άλλα τέτοια
νταξ, πλάκα πλάκα καλά ήταν, και λίγο ανάμικτα τα συναισθήματα του να αποχωρίζεσαι τους ανθρώπους με τους οποίους περνούσες 24/7 (κοιμόσουνα μαζί, έχεζες μαζί, έτρωγες μαζί, έβγαινες μαζί κ.ο.κ. ) τους τελευταίους 5 μήνες
τέσπα... άλλο λίγο και τον μπούλο ο ΕΣ
-
είναι μια multitasking σχέση ο στρατός
-
Μπορείς να πας και για μόνιμος...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
παραμεθόριος τέλος , ποτέ ξανά στον πετσοφά και άλλα τέτοιανταξ, πλάκα πλάκα καλά ήταν, και λίγο ανάμικτα τα συναισθήματα του να αποχωρίζεσαι τους ανθρώπους με τους οποίους περνούσες 24/7 (κοιμόσουνα μαζί, έχεζες μαζί, έτρωγες μαζί, έβγαινες μαζί κ.ο.κ. ) τους τελευταίους 5 μήνες
τέσπα... άλλο λίγο και τον μπούλο ο ΕΣ
κιόλας;
άντε με το καλό!
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
στον σκαραμαγκά θα παρουσιαστώ και ένας φίλος μου είπε ότι θα ορκιστώ πόρο, μετά τι παίζει?Αβέρωφ!!!!
Αν μπορείς... έχει τελειώσει η θητεία σου. Ήταν εκεί ο αδερφός μου. Άλλο να το βλέπεις και άλλο να το περιγράφεις
-
μακάρι να είμαι τόσο κωλόφαρδος
-
Περιορισμοί στις στρατιωτικές παρελάσεις
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2010, 17:48Στις παρελάσεις στο εξής θα μετέχουν μόνο πεζοπόρα τμήματα, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος.
Τα μηχανοκίνητα μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων και το έργο των σχετικών μονάδων θα επιδεικνύονται κατά τη διάρκεια επιθεωρήσεων στους τόπους που εδρεύουν οι μονάδες αυτές, ανακοίνωσε.
Για το ζήτημα αυτό ο κ. Βενιζέλος ενημέρωσε ήδη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
-
Επιτέλους..
-
Εκεί που είσαι δεν γλιτώνεις.....
...Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΚΕ σχετικά με την άσκηση σωματείου εφέδρων καταδρομέων στην Χαλκιδική ο Αναπληρωτής Υπουργός..... *Ο βουλευτής του ΚΚΕ στην ερώτηση του αναφέρθηκε σε άσκηση *από εφέδρους ειδικών δυνάμεων το διάστημα 7-10 Ιανουαρίου 2010, που έγινε με την καθοδήγηση...ειδικών από τις ΗΠΑ.
http://www.defencenet.gr/defence/index. ... &Itemid=40 -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Εκεί που είσαι δεν γλιτώνεις.....
...Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΚΕ σχετικά με την άσκηση σωματείου εφέδρων καταδρομέων στην Χαλκιδική ο Αναπληρωτής Υπουργός..... *Ο βουλευτής του ΚΚΕ στην ερώτηση του αναφέρθηκε σε άσκηση *από εφέδρους ειδικών δυνάμεων το διάστημα 7-10 Ιανουαρίου 2010, που έγινε με την καθοδήγηση...ειδικών από τις ΗΠΑ.
http://www.defencenet.gr/defence/index. ... &Itemid=40Δε μασάμε εμείς. Και καλά θα κάνουν τα αμερικανάκια να προσέχουν, γιατί βλέπω οι κυνηγοί να τους πέρνουν για θήραμα. Δεν υπάρχει θέμα. Οι καραμπίνες μας εκτός από σκάγια, πέρνουν και κανονικές σφαίρες...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πέτρο αφού δεν κάνεις σκοπιές, θαλαμοφυλίκια και περίπολο τί το συζητάς. Φίνα θα περάσεις.
+00
Κακά τα ψέμματα, πολύ σπάνια θα σηκωθείς το βράδυ και γλιτώνεις το πιο ηλίθιο πράγμα της θητείας, την φρουρά.
Μεγάλα πλεονεκτήματα.Mεγαλη κουβεντα ειπες φιλε
δεν υπαρχει πιο βαρετο πραγμα απο το να ακους συνεχεια,μα συνεχεια τα ιδια πραγματα
Ειδικα σε προβλεπομενα στρατοπεδα η φρουρα μπορει να φθασει και την μια ωρα μαζι με τις καθυστερησεις,να βρουν τα οργανα ολα τα ατομα,να φιλοτιμηθει ο καθε εποπτης να ερθει συντομα,να σου πουν με ακριβεια τις ιδιες μαλακιες
Και πιο μαλακια ειναι η πρωινη φρουρα,μεσα στην παγωνια τωρα το χειμωνα,στις 6.3Ο
Στην Ξανθη ,οι Πομακοι ειναι απο τα πιο δυνατα βυσματα που υπαρχουν,οι περισσοτεροι ειναι πανω απο τα χωρια,η εθνοφυλακη τους εχει μοιρασει οπλα στις οικογενειες τους και οι περισσοτεροι γνωριζουν στελεχη ,αλλα τους βοηθανε πολλοι και οι δικοι τους βουλευτες
Δεν θα δεις ποτε Πομακο να εχει κανει δυσκολο φανταρικο,ασε που αμα μεινουν μεσα κανα 2 μερες,ζητανε 3 υπηρεσιακα για να βγουνε -
Hρθε και το χαρτι...11 Φεβρουαριου παρουσιαζομαι μαζι με τον αδερφο μου Τεθωρακισμενα Αυλωνα!
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Hρθε και το χαρτι...11 Φεβρουαριου παρουσιαζομαι μαζι με τον αδερφο μου Τεθωρακισμενα Αυλωνα!πρωτη φορα βλεπω καποιον τοσο ενθουσιασμενο που παει στρατο
-
και δη Αυλώνα
Καλή θητεία
-
Hρθε και το χαρτι...11 Φεβρουαριου παρουσιαζομαι μαζι με τον αδερφο μου Τεθωρακισμενα Αυλωνα!Ακόμη θυμάμαι στην ένδοξη θητεία μου το πασίγνωστο σύνθημα του ένδοξου υγειονομικού:
Το όπλο είναι ένα το 401Καλή θητεία!
-
Hρθε και το χαρτι...11 Φεβρουαριου παρουσιαζομαι μαζι με τον αδερφο μου Τεθωρακισμενα Αυλωνα!Καλη θητεια!!
Σε τετοιες περιπτωσεις ο ενας απο τους δυο υπηρετει λιγοτερο; Νομιζω οτι κατι τετοιο ισχυε παλια.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Hρθε και το χαρτι...11 Φεβρουαριου παρουσιαζομαι μαζι με τον αδερφο μου Τεθωρακισμενα Αυλωνα!
Καλη θητεια!!
Σε τετοιες περιπτωσεις ο ενας απο τους δυο υπηρετει λιγοτερο; Νομιζω οτι κατι τετοιο ισχυε παλια.
Δεν ξέρω αν ίσχυε παλιά πάντως πλέον ο ένας από τους 2 (στην περίπτωσή μας ο αδερφός μου...) μετά την βασική εκπαίδευση μένει στον τόπο διαμονής και ο άλλος ,δλδ εγώ , πάει παραμεθώριο... Εντάξει μωρέ τι να κάνω, να τα βάψω μαύρα; Μια χαρά πιστεύω θα είναι, θα ξεφύγω και από την ρουτίνα σπίτι δουλειά κτλ...Στο κάτω κάτω τόσες αδερφές,απροσαρμοστα και χαζοί πήγαν και τα κατάφεραν,γιατί να μην μπορώ κι εγώ; Έτσι κι αλλιώς Νοέμβρη πάλι πολίτης θα είμαι!
Aλήθεια, μήπως ξέρει κανένας πιο έμπειρος τι θα πρέπει να αγοράσω για να πάρω μαζί μου από εσωθερμικά ,φανέλες,σώβρακα, κάλτσες κτλ...? -
Καλη θητεια!!
Δεν ξέρω αν ίσχυε παλιά πάντως πλέον ο ένας από τους 2 (στην περίπτωσή μας ο αδερφός μου...) μετά την βασική εκπαίδευση μένει στον τόπο διαμονής και ο άλλος ,δλδ εγώ , πάει παραμεθώριο... Εντάξει μωρέ τι να κάνω, να τα βάψω μαύρα; Μια χαρά πιστεύω θα είναι, θα ξεφύγω και από την ρουτίνα σπίτι δουλειά κτλ...Στο κάτω κάτω τόσες αδερφές,απροσαρμοστα και χαζοί πήγαν και τα κατάφεραν,γιατί να μην μπορώ κι εγώ; Έτσι κι αλλιώς Νοέμβρη πάλι πολίτης θα είμαι!
Aλήθεια, μήπως ξέρει κανένας πιο έμπειρος τι θα πρέπει να αγοράσω για να πάρω μαζί μου από εσωθερμικά ,φανέλες,σώβρακα, κάλτσες κτλ...?Αυτή είναι η πιο σωστή αντιμετώπιση της θητείας που έχω δεί και έτσι πρέπει να το βλέπουν όλοι IMHO.
Θα χρειαστείς λουκέτα κάθε μεγέθους για όπλο-ξιφολόγχη, άρβυλα και βαλίτσες, κάλτσες πράσινες μάλλινες στρατιωτικού τύπου, εσωθερμικά καλά είναι να έχεις ένα ζευγάρι γιατί στις 3 το πρωί στην βόρεις Ελλάδα παγώνεις ότι και να φοράς. Ένα φακό με led ίσως κι έναν για το κεφάλι (σαν ανθρακωρύχος) για να ντύνεσαι τα χαράματα που θα πας για σκοπιά με φως κι όχι στο σκοτάδι+ να διαβάζεις κανένα περιοδικό όταν οι άλλοι κοιμούνται. Μια μπαλακλάβα σε πράσινο χρώμα καθώς και γάντια σκούφο κλπ γιατί είπαμε είναι πολύ το κρύο και τσουχτερό. Επίσης μπογιά αυτογυαλιζόμενη για τα άρβυλα για γρήγορο και τέλειο προβλεπόμενο γυάλοσμα (τον πρώτο καιρό να τα βάφεις μόνο με την μπογιά που θα σου δώσουν γιατί μαλακώνει πάρα πολύ το δέρμα αν τις βάφεις με τον σωστό τρόπο.
Κι ένα πολυεργαλείο δεν θα σου ήταν άχρηστο.Καλή θητεία και στους δυο
-
Κανά tip για Λαμία κάποιος;;;
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
και δη ΑυλώναΚαλή θητεία
Μπα, ζωάρα θα περάσουν στην Αυλώνα.
Περί Θητείας [#3]