-
Μόρια παίρνεις και λόγω των Ειδ. Δυν. αλλά και σαν Εφ. Αξκος. Τα πραγματικά λεφτά εξαρτώνται από την Φρουρά Υπηρέτησης (παραμεθορίου κλπ) αλλά επειδή έχει πέσει μεγάλο ψαλίδι τα τελευταία χρόνια δε ξέρω ακριβή ποσά.
-
Αυτό δε το ξέρω (μόρια ) ,αλλά αλεξίπτωτα πάντα παίρνουν και πάντα θέλουν
-
ευχαριστω για τις πληροφοριες.
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
περνουν ακομα φανταρους στα αλεξιπτοτα? δεν ειχε καταργηθει αυτο?
απο μορια τι γινεται ομως σε ειδικες δυναμεις και ΥΕΑ?Παίρνουν φαντάρους στα αλεξίπτωτα.
Τα ίδια μόρια παίρνουν ειδ. δυνάμεις με ΥΕΑ, παραπάνω όσοι είναι ΥΕΑ Ειδ. Δυνάμενων= μεγάλο βύσμα
Μισθός ΔΕΑ = 80% μισθού ανθυπολοχαγού χωρίς τα επιδόματα (μόνο παραμεθορίου αν υπηρετείς στην παραμεθόριο)σήμερα δεν πρέπει να παίρνουν παραπάνω από 600€
πριν από 5 χρόνια παίρναμε 800€ με τα παραμεθορίου
-
βλεπω αυτη τη στιγμη τη βροχα και θυμαμαι οτι περισυ τετοια εποχη ημουν στο κεντρο και εψαχνα τη κουκουλα του τζακετ
μακαρι φετος να μην κανει το χειμωνα που εκανε περισυ (εγω ακομα με κοντομανικα κυκλοφορω και πριν απο 2 περιπου βδομαδες ειχα παει για μπανιο)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
βλεπω αυτη τη στιγμη τη βροχα και θυμαμαι οτι περισυ τετοια εποχη ημουν στο κεντρο και εψαχνα τη κουκουλα του τζακετμακαρι φετος να μην κανει το χειμωνα που εκανε περισυ (εγω ακομα με κοντομανικα κυκλοφορω και πριν απο 2 περιπου βδομαδες ειχα παει για μπανιο)
Μου στέλνει μήνυμα για χρόνια πολλά παλιοσειρά προχθές και μου λέει 'θυμάμαι πριν 5 χρόνια τέτοια εποχή ήμασταν σκοινάκια στον Δορίσκο'.....και η απάντηση μου 'Ναι θυμάμαι ότι είσασταν σκοινάκια στον Δορίσκο κι εγώ στην επιτροπή προμήθειας οπωροκηπευτικών στην Αλεξπολη'
Τελικά στον στρατό μαθαίνεις τα πάντα, μέχρι και να ξεχωρίζεις τα καλά φρούτα και λαχανικά
-
εγω εμαθα μεχρι να φυτευω και φυτα σε γλαστρες
(και μεγαλωσαν κιολας , αυτο ειναι το παραξενο )η πιο σημαντικη γνωση μου ομως παραμενει το να φτιαχνω χειρουργικες γαζες και να πλαστικοποιω εργαλεια , ξερω ολα σχεδον τα σχηματα
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Μία ερώτηση προς όσους γνωρίζουν: ισχύει όντως πως η 5η μοίρα καταδρομών είναι το μεγαλύτερο παλούκι στους καταδρομείς?
Υπάρχει αυτή η φήμη απο παλιά, αλλα ως συνηθως είναι απλά φήμη. Ολα είναι θέμα Δκτη...Ιδιο πρόγραμμα εκπαίδευσης έχουν όλοι. Το πώς θα εκτελεστεί αυτό, είναι που κάνει τη διαφορά.
Σημ. Δεν είναι η 5η Μοίρα, αλλα η Ε' Μοίρα Καταδρομών.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Μία ερώτηση προς όσους γνωρίζουν: ισχύει όντως πως η 5η μοίρα καταδρομών είναι το μεγαλύτερο παλούκι στους καταδρομείς?
Υπάρχει αυτή η φήμη απο παλιά, αλλα ως συνηθως είναι απλά φήμη. Ολα είναι θέμα Δκτη...Ιδιο πρόγραμμα εκπαίδευσης έχουν όλοι. Το πώς θα εκτελεστεί αυτό, είναι που κάνει τη διαφορά.
4 ετεθ λεμε ρε εκει οπου ο διοικητης πεφτει απο το ελικοπτερο πρωτος
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ήσουν Σάμο;
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Απο το 3ο Επιτελικό του 13ου ΣΑΚ πάντως που ήμουν, δε θυμάμαι να του έδινα τέτοιες εντολές...!
-
εγω εμαθα μεχρι να φυτευω και φυτα σε γλαστρες
(και μεγαλωσαν κιολας , αυτο ειναι το παραξενο )Σαν κι αυτά ήταν;
-
Βασιλικοί και διαφορά τέτοια
-
Βασιλικοί και διαφορά τέτοιαΒασιλικους τους λεμε τωρα εεε??
-
στο κέντρο, τα στρατιωτικά ρούχα κάθε πότε θα τα πλένουμε??? θα προλαβαίνουμε? έχουν και να στεγνώσουν
θα τα φοράμε όλη τη μέρα? -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Βασιλικοί και διαφορά τέτοια
Βασιλικους τους λεμε τωρα εεε??
Βασιλικοι, Χουντικοι, Κομμουνιστες...
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
στο κέντρο, τα στρατιωτικά ρούχα κάθε πότε θα τα πλένουμε??? θα προλαβαίνουμε? έχουν και να στεγνώσουν
θα τα φοράμε όλη τη μέρα?Σιγά μη πλύνεις στο κέντρο νέο !
Πάρε τίποτα να φοράς και στα πόδια γιατί αν είσαι φλουφλης σαν κι εμένα θα γεμίσεις εξανθήματα στα πόδια από τη βρώμα και τη βαφή των απλυτων παραλλαγών
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
θα τα φοράμε όλη τη μέρα?Αμα δεν πεταξεις εσωρουχο στο κέντρο γιατι ειναι περαν πλυσίματος, (δεν θελω να το σκεφτομαι), δεν εχεις κανει στρατο
Λογικα θα εχει κανα πλυντηριο, τα δινεις στη μια εξοδο τα παιρνεις εσυ η αλλος την αλλη. Ετσικαναμε στη μοναδα τουλαχιστον. Στο κέντρο δεν επλυνε κανεις, δεν προλαβαιναμε να κλάσουμε.
-
Βασικά αν δε τον έχεις παίξει μέσα σε στρατόπεδο δεν έχεις κάνει στρατό
-
καλά, 3 εβδομάδες με τα ίδια ρούχα???
θα βρωμάμε σαν τους πάκηδες
Περί Θητείας [#3]