-
Αφιερωμένο σε όσους το έκαναν.....
kαι το λινκ
http://www.modelclub.gr/forums/index.ph ... 62.75.html -
εγω αφηνω μονο γυναικες απο πανω μου και αυτες οχι παντα..
γουστα βεβαια...
ο καθενας εχει τις ανωμαλιες του.. εμενα μου αρεσει οι γυναικες να περπατανε πανω μου
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
kαι το λινκ
http://www.modelclub.gr/forums/index.ph ... 62.75.htmlΠοσα ναρκωτικα πρεπει να εχει παρει καποιος για να κατσει να κανει κατι τετοιο.?
-
δε νομιζω να είναι εθελοντές
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
kαι το λινκ
http://www.modelclub.gr/forums/index.ph ... 62.75.htmlΠοσα ναρκωτικα πρεπει να εχει παρει καποιος για να κατσει να κανει κατι τετοιο.?
Είναι 100% ψυχολογική άσκηση, η απόσταση από κάτω είναι πολύ μεγάλη για να πάθεις κάτι, υποτίθεται ότι περνάει το άρμα από πάνω σου και κατόπιν σηκώνεσαι και το χτυπάς με φορητό αντιαρματικό από πίσω
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
kαι το λινκ
Είναι 100% ψυχολογική άσκηση, η απόσταση από κάτω είναι πολύ μεγάλη για να πάθεις κάτι, υποτίθεται ότι περνάει το άρμα από πάνω σου και κατόπιν σηκώνεσαι και το χτυπάς με φορητό αντιαρματικό από πίσω
Υποτίθεται ότι οδηγεί επόπ γιωτόμπαλο? Εγώ ούτε στο περίπτερο να πάνε δεν τους εμπιστεύομαι.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
ο Rambo με τους αμερικάνους πότε μπαίνει στη σκηνή
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ο Rambo με τους αμερικάνους πότε μπαίνει στη σκηνή
οταν πας θα μαθεις
-
Αν είναι ΕΠΟΠ ,χαλάλι τους το ΔΙΠΛΟ φύλλο πορείας που πήραν τωρα στις γιορτές εν οψη οικονομικής κρίσης!
Κατα τα άλλα ,'βαράτε ' όσο θέλετε μερικοί! -
Δεν πήραν όλοι διπλό φίλο πορείας τις γιορτές φίλε μου.
Καλές γιορτές να έχουμε και με το καλό και ο νέος χρόνος.
-
Οχι όλοι μαζί φίλε μου.Τον επόμενο μήνα, δεν πειράζει .
Δεν πηγαίνουν όλοι κατω απο τα 'τέρατα'! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Οχι όλοι μαζί φίλε μου.Τον επόμενο μήνα, δεν πειράζει .Για πε, για πε...
ή μήπως διασπείρειςΚαλή χρονιά πάντως...
-
Xρονια πολλά σε όλους και καλή χρονιά!
Οι πληροφορίες μου λένε για διπλό τον Ιανουάριο! Οχι 100% ! Για όσους δεν πήραν! -
-
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
παντως η υποχρεωτικη θητεια παει προς καταργηση
skye γερα το Ι5 ειναι κοντα
-
yeah right
-
όταν τα λεγα εγώ μου θελες ειδικές δυνάμεις, πανάθεμά σε
-
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
-
yeah right
-
όταν τα λεγα εγώ μου θελες ειδικές δυνάμεις, πανάθεμά σε
-
προς καταργηση παει, απλα σιγα σιγα (αυτο εχουν πει και τα δυο μεγαλα κομματα )
-
ακομα θελω παρα πολυ ΕΔ απλα δε γουσταρω να ειμαι σε ενα θαλαμο με 20 μαλακες και καποιος στην Αθηνα να μου πηδαει τη bitch μου.. οποτε δυσκολο για ΕΔ..
αν δεν ειχα γυναικα + υποχρεωσεις στο πανεπιστημιο, θα πηγαινα πιστευω
-
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
skye γερα το Ι5 ειναι κονταΞέρω πολλούς που ήταν μεταξύ Ι5 και ειδικών δυνάμεων..Και πιστεύω οτι δεν είναι τυχαίο αυτό.Είναι πολλοί νέοι που θα πήγαιναν και εθελοντικά ακόμη αν γινότανε μια καλή εκπαίδευση στο στρατό.Αλλά αν είναι να χάσεις 9 μήνες καθαρίζοντας τουαλέτες, κάνοντας αγγαρείες και φυλόντας σκοπιες το σκέφτεσαι.
-
Καλα ρε ταλακες,την παλευετε? Μετα τα 21-22 το να πας Ε.Δ ειναι σχεδον αυτοκτονια.
Παρουσιαστειτε, και μετα θα εχετε την δυνατοτητα μεταταξης, μπειτε πρωτα μεσα να δειτε το κλιμα και αποφασιζετε...σας το λεω γιατι και εγω κατι τετοιες @@ριες ελεγαSkye και διαβιβαστης να εισαι ρε φιλε στο ΓΕΣ, παλι καποιος θα πηδαει το γκομενακι σου
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Skye και διαβιβαστης να εισαι ρε φιλε στο ΓΕΣ, παλι καποιος θα πηδαει το γκομενακι σουΑφιερωμένο..
Περί Θητείας [#3]