-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Και για του στραβου το δικιο δεν θα μ'αρεσε να υπηρετουσα στο σπιτι μου μονο και μονο για την ταλαιπωρια και τα εξοδα με τις βενζινες ωστε να ειμαι μεσα στις 6 το πρωι.
μπαιναμε 7 το πρωι γιατι τοτε εμπαιναν και τα υπηρεσιακα λεωφορεια τα οποια εφευγαν απο ολη σχεδον την αθηνα δωρεαν
(εγω επαιρνα αυτοκινητο γιατι ηθελα να φευγω 6:30 απο το σπιτι και μετα αρχισα να παιρνω κατι υπηρεσιακα και εφευγα νωριτερα απο τις 3 που εφευγαν παλι τα λεωφορεια το μεσημερι)σαββατοκυριακα που δεν ειχε πολιτικο προσωπικο και στελεχη (περα απο αυτα που κανουν υπηρεσιες) δεν ειχε λεωφορεια , αλλα μπαιναμε 9
και φυσικα μη φανταστεις οτι μας χρονομετρουσαν κιολας μεχρι 7:30 και 9:30 δε σε πολυεψαχναν , για πιο μετα ηταν θεμα τυχης
Αν μπεις εξαρχης με την ψυχολογια στο ναδιρ την πουτσισες απλα και ολα σου φταινε.
ναι σε αυτο εχεις δικιο, αλλα οσο καλα και να προσπαθησαμε να το δουμε καποιοι , ηταν ΣΚΑΤΑ
Το θεμα στρατος ειναι να τα παρεις ολα στον χαβαλε και να λες συνεχεια ναι στον καθε καραβανα που σου πρηζει τα παπαρια και αστον να κουρευεται . Αυτος θα ειναι μια ζωη με τα χακι και εγω μολις λιγους μηνες, σιγα μην καθομαι να χαλαω την ζαχαρενια μου με τα ψυχολογικα του καθενος . Οποτε σταρχιδισμος και χαβαλες! Δεν θα ασπρισουν τα δικα μου μαλλια, αλλα τα δικα τους . Και μην ακουσω για τις δυσκολιες των στρατιωτικων, δικια τους επιλογη ειναι, οπως δικια μου επιλογη ειναι να ειμαι ηλεκτρολογος εηε και ψυκτικος . Οι καραβαναδες εχουν μαθει να καθονται και να τους κανουν τα χαμαλικια οι φανταροι και να κλαιγονται οτι τους μειωνουν τους μισθους (ενω τον μισο μηνα θα ειναι με απαλλαγη, αλλες μερες αδεια, ΕΥ, αργια, κλπ). Στην κατασκηνωση που λεγεται ΕΣ περασα ωραια κυριως στην μοναδα παρολες τις δυσκολιες δεν εχω να λεω ασχημα πραγματα . Η Λαφ τραβαγε την δικια της ιστορια με τον καθε τσιγγουνη καραβανα που εκανε καθε τρεις και λιγο τραπεζι και να εχουμε να κανουμε υπηρεσια ενω ειμασταν στην κυριολεξια και 3 μερες αυπνοι...., για να βγαλουν γουστα οι κοτες εχμ συγγνωμη οι κυρατσες συζυγοι των Δκτων, παιδικο παρτυ απο την μια και τραπεζι γενεθλιων την μεθεπομενη, οπως και πολλα αλλα. Πετρελαιο θερμανσης να μην εχουμε με -18oC, να εχει καυλες ο μαλακας Υπδκτης Ταξχιας, κλπ.
-
εγω παντως η μονη σχεση που ειχα με λεσχη ηταν οταν μας εφερναν στα πλυντηρια τα τραπεζομαντηλα τους
(γιατι αρχικα ηταν η αγαπημενη μου αγγαρεια.. πολιτικο προσωπικο και ζωαρα )ηξερα απο φιλο μου που ηταν εκει οτι συνηθως πανε κατι παππουλετα που ειχαν ξεμεινει απο τη χουντα και βαλε, αλλα και παλι..
τι μπιχλα ηταν αυτη που μας εστελναν? οι τυποι πρεπει να ετριβαν τη μαπα τους που την ειχαν γεμισει με σαλτσες πανω στα πετσετακια κραγιον εβλεπα..τραπεζομαντηλα σε ολα τα χρωματα εβλεπα.. γενικα γαμησε τα.. πολυ μπιχλιαρηδεςμαλιστα τα χωριζαμε και σε κατηγοριες για να τα πλυνουμε..
λιγο βρωμικα , πολυ βρωμικα και ΠΟΕ (Περαν Οιασδηποτε Επισκευης, αυτα δε γινονταν ποτε παλι ασπρα)στους τεθωρες που ημουν τρωγαμε και φαγητο της λεσχης καμια φορα (το κανονικο ουτε για σκυλια δεν ηταν)
ειχαμε κατι καλα στελεχη που μας εκαναν παραγγελιες για το φυλακιο και μας τα εφερνε το περιπολο
η πλακα ομως ηταν οποτε πηγαιναν στρατιωτες να τα παρουν
μετριο φαγητο, αλλα τουλαχιστον τρωγοταν -
Καλα το τι ποιοτητας φαγητο μπορει να φαει καποιος ιδιοτροπος με ολη την σημασια της λεξης σε μια ΛΑΦ δεν περιγραφεται. Και φυσικα δεν θα τα πω δημοσια ή μπορει να πεταω μπηχτες . Αυτα απο κοντα και πιστευω να σ'αρεσουν
-
καλα φαε πεινερλι που το τραβαγες και το εκανες αρτανη αμα ηθελες και μετα πες
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
καλα φαε πεινερλι που το τραβαγες και το εκανες αρτανη αμα ηθελες και μετα πεςΤο πεινιρλι απο την μοναδα ηταν πολυ ποιο αθωο , καλο ηταν βεβαια τρωγοταν
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
καλα φαε πεινερλι που το τραβαγες και το εκανες αρτανη αμα ηθελες και μετα πες
Το πεινιρλι απο την μοναδα ηταν πολυ ποιο αθωο , καλο ηταν βεβαια τρωγοταν
καλα και το μακαρονι το ετρωγες αμα το εδενες μαζι με τα αλλα εφτιαχνες αρτανη που κρατουσε leo2
-
Καλα πλακα μας κανετε με την Ροδο, τωρα ειδικα το καλοκαιρι στην εξοδο που μπορεις να πας για το μπανακι σου στην παραλια, να πιες ενα ποτο σε ενα μπαρακι και να παιζεις με καμια τουριστριουλα και γενικα να εισαι ποιο χαλαρος σε σχεση με την Γκατζολια . Καλα ο Ορεστης ειναι περιπτωση δεν του αρεσε, δεν το εκμεταλευτηκε καλα. Αν ημουν πουστονεος της 318 σειρα και εβαζα βυσματακι για Ροδο θα ελεγα και ευχαριστω , γιατι στις εξοδους μου θα εκανα τον χαβαλε μου, τα μπανακια μου, τα ποτακια μου. Στην Γκατζολια οποτε ειχα εξοδο εβλεπα τους ιδιους και τους ιδιους, πηγαινα σε ενα μαγαζι τσουπ ο Δκτης, στο αλλο ο Υπδκτης, σε αλλο κανας ΕΜΘ ή Εποπ, απο γυναικες το απολυτο τιποτα στα νησακια ειναι αλλιως η κατασταση και ειδικα το καλοκαιρι που δεν ξεχωριζεις τοσο για το αν εισαι κωλοφανταρο ή κανας τουριστας (ντοπιος ή ξενος), ασε που πας να πιεις το ποτο σου σαν ανθρωπος και τα μαγαζια δεν ειναι σα να εισαι στο ΚΨΜ . Παντως προσωπικα ενα ξερω, οτι στον στρατο παροτι χαμενος χρονος στην κυριολεξια περασα ωραια και θα ξαναπηγαινα ανετα! Δεν σε απασχολει στην κυριολεξια τιποτα! Και ειδικα τωρα στην κριση που δουλειες πολλες δεν υπαρχουν. Καβυλη ζωαρα παντως αλλα ποιο μαυρο ταγμα σαν του Νεοχωριου Ορ/δας δεν πρεπει να υπαρχει. Τα 502/508 απλα δεν υπαρχουν μπροστα στο αλλο στο Νεοχωρι . Και για του στραβου το δικιο δεν θα μ'αρεσε να υπηρετουσα στο σπιτι μου μονο και μονο για την ταλαιπωρια και τα εξοδα με τις βενζινες ωστε να ειμαι μεσα στις 6 το πρωι. Στην Ορ/δα καλα περασα και στην μοναδα που ειχαμε τρελες εμπλοκες και στην ΛΑΦ, παρολο που τα καραβανια κανανε συνεχεια τραπεζια. Αλλοι γυφτοι απο εκει . Το ολο θεμα με τον στρατο ειναι με τι διαθεση/ψυχολογια θα μπεις. Αν μπεις εξαρχης με την ψυχολογια στο ναδιρ την πουτσισες απλα και ολα σου φταινε. Αν μπεις με μια ωραια ψυχολογια με την διαθεση να γνωρισεις νεα μερη, κοσμο, να κανεις το χαβαλε σου και να υπηρετησεις μια θητεια που ειναι θεατρικο βγαινεις κερδισμενος και ο καιρος περναει πολυ γρηγορα και διασκεδαστικα. Ο στρατος ειναι σαν εναν βιασμο που δεν μπορεις να γλιτωσεις, οποτε θα κοιταξει να το φχαριστηθεις οσο γινεται .Οκ πανε εσυ στη Ροδο στη μοναδα μου και θα ρίξω ειδικη παραγγελια για σενα σε επιλοχια και διοικητη
Ρε δε πα να δεις τα μυαλα σου που έψηνες μπριζολες και γκρινιαζεις και μας λες για εμπλοκη που δεν είδες ποτε σου
Εμεις τουλαχιστον τραβηξαμε και 2 καλες με τρελο πήξιμο το πρωί λογο αποθηκης την πρώτη και την δευτερη γεμιζαμε με 40 βαθμους για 2μιση ώρες με γκασμαδες και φτυαρια τσουβαλακια χωμα για τα φυλάκια
Άντε κουνα το κεφαλι σου που επειδη έχει μια θαλασσα στη Ροδο είναι και καλα
Και μου το παιζεις κι ορεσύβιος τρομαρα να σου ρθει τρομαρα
Μακαρι να έψηνα μπριζολες και να έβγαζα και τις υπηρεσιες και να βολευω τη παρτη μου 6 μηνες
Άντε γιατι μερικα πραγματα τα ξεχνας
Επισης θα ήθελα να δω ποσα λεφτα θα ήθελες για να κανεις τη ζωαρα που λες
Και τελος χίλιες φορες να ήμουν στο κρυο που είχες, να έτρωγα τις μπουγατσες και να πινω τα Milko που έχεις φαει στη θητεια σου και να σερβιρα καραβαναδες παρα να καθομαι να κανω τη δουλα στο δοιηκητη μου που με καλουσε με κουδουνακι γιατι μου έκανε και χαρη ο μαλακας που με πηρε στο κυλικειο του δοιηκητηριου για 2 βδομαδες πριν φυγω χαριστικα και καλα που δοινοπάθησα και καλα για να μου χρυσωσει το χαπι που είχε γίνει λαθος και δεν έφυγα στην ώρα μου αλλα ένα μηνα μετα.Μεσα στη κωλοζέστη και τη μαμημενη την υγρασια που 8 το πρωί ειχαμε 34 στη λιγοτερη και οι παραλαγες βραζανε
Επισης να μου πεις πόσες ώρες εκπαίδευσης έχεις γραψει ποση εμπλοκη έχεις φαει και μετα βγες να μου ξανακουνηθεις για βυσματακια.Κι επισης ποτε θα έκανες ζωαρα ρε που στην καλυτερη απο τα κοσμικα σημεια έπρεπε να φευγεις μια ώρα νωριτερα για να εισαι μεσα δεκα αν είχε βεβαια το κουραγιο να βγεις απο την κουραση
Άντε γιατι την περασες φυστικι και θα μας τρελανεις
Εγω παντως το λεω.Επιτελους γλιτωσα
Και τελος προς τα φανταρια εδω.
ΟΧΙ βυσματα για νησια προς ΘΕΟΥ.Κι αν σας πουνε ότι είναι καλα παλι καντε τα παντα για να μην πατε
Μακρια όσο γίνεται
Τα λεγομενα μου για τον δοιηκητη μου μπορουν να επιβεβαιωθουν κι απο έταιρο συμφορουμιτη που τον έφαγε στη μαπα ως υποδοιηκητη
Ας ειναι καλα ο Ταγματαρχης μου-υποδοιηκητης μου που να τον έχει καλα ο άνθρωπος όπου είναι με έσωσε και του είμαι ευγνωμων γι αυτο
Τεσπα δεν παραπονιεμαι.Όλα είναι εμπειριες.Ευχαριστηθηκα την εκπαιδευση παρότι τακτικη και παντα έχουν και το λενε οι κατω ήμουν υποδειγμα παρα το προβλημα με το χέρι μου
Τα ίδια και καλυτερα τώρα που ο στρατηγος έχει και το παινευεται ότι έχει τον καλυτερο γραφεα του ταγματος
Εγω όπου κα να με βαλουν το καλυτερο θα κανω και γι αυτο στην προηγουμενη μοναδα βασανιστηκα γιατι αυτο το εκμεταλευονταν ενω τωρα έχω πεσει σε άνθρωπο διαμαντι που ξερει και εκτιμαει κι αυτο φαίνεται
Άντε και με συγχυσες -
το οτι υπαρχουν μαυρες μοναδες παντου δεν παει να πει οτι τα νησια ειναι μαυρα και αραχλα
π.χ αμα εισουν στο 297 η ζωαρα που θα εκανες(ως ανενεργη μοναδα)δεν λεγεται
αμα εισουν σε κανα μαυρο ετεθ 3/4 θα εριχνες χριστοπαναγιες ολη την μερα οποτε μην τα βαζουμε ολα μαζι(σε καμια περιπτωση δεν ειμαι αντικειμενικος ωντας στη σαμο ) -
το οτι υπαρχουν μαυρες μοναδες παντου δεν παει να πει οτι τα νησια ειναι μαυρα και αραχλα
αμα εισουν σε κανα μαυρο ετεθ 3/4 θα εριχνες χριστοπαναγιες ολη την μερα οποτε μην τα βαζουμε ολα μαζι(σε καμια περιπτωση δεν ειμαι αντικειμενικος ωντας στη σαμο )Πάντως σε ΓΕΣ ΓΕΕΘΑ με αποσταση απ' αυτα που ακουω αυτη τη στιγμη ειναι χειροτερα απο τον ΈΒρο
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
αμα εισουν σε κανα μαυρο ετεθ 3/4 θα εριχνες χριστοπαναγιες ολη την μερα οποτε μην τα βαζουμε ολα μαζι(σε καμια περιπτωση δεν ειμαι αντικειμενικος ωντας στη σαμο )Πάντως σε ΓΕΣ ΓΕΕΘΑ με αποσταση απ' αυτα που ακουω αυτη τη στιγμη ειναι χειροτερα απο τον ΈΒρο
σε καμια περιπτωση αμα φτασουμε να πουμε την αθηνα πιο μαυρη απο τον εβρο ε εχουμε χασει τον μπουσουλα
-
σε καμια περιπτωση αμα φτασουμε να πουμε την αθηνα πιο μαυρη απο τον εβρο ε εχουμε χασει τον μπουσουλα
Εννοω ρε απο παιδια απο νησια που έχουν έρθει ΓΕΣ-ΓΕΕΘΑ
Για όνομα.Σιγα μην ειναι πιο μαυρη η Αθηνα -
Εννοω ρε απο παιδια απο νησια που έχουν έρθει ΓΕΣ-ΓΕΕΘΑ
Για όνομα.Σιγα μην ειναι πιο μαυρη η Αθηναλογικο να ακους απο νησιωτες αφου καθε μερα εξω ειναι στα νησια τους απο ποσους αθηναιους εχεις ακουσει
'ασε εφαγα 10 μπιφτεκια και ειμαι εμπλοκη ολη την ωρα' -
Σε μας αυτοί από τον Έβρο (με ελάχιστες εξαιρέσεις από κατάμαυρες μονάδες ) κλαψούρισαν όλη την ώρα
Οι νησιώτες είχαν ξενερωσει τη ζωή τους
Εμένα μου φαινόταν πολύ καλύτερα από κει που ήμουν
-
Μμμ, αυτά μου θύμισαν ένα παλίκαρο που γκρίνιαζε γιατί η βάση του Ελληνικού, όπου έκανε τη θητεία του, ένα τέταρτο από το σπίτι του στη Βούλα, δεν τον πήγαινε καλά, 2 έξω μόνο, σκοπιές, το μαρτύριο του Προμηθέα ένα πράγμα.
-
Οκ πανε εσυ στη Ροδο στη μοναδα μου και θα ρίξω ειδικη παραγγελια για σενα σε επιλοχια και διοικητη
Ρε δε πα να δεις τα μυαλα σου που έψηνες μπριζολες και γκρινιαζεις και μας λες για εμπλοκη που δεν είδες ποτε σου
Εμεις τουλαχιστον τραβηξαμε και 2 καλες με τρελο πήξιμο το πρωί λογο αποθηκης την πρώτη και την δευτερη γεμιζαμε με 40 βαθμους για 2μιση ώρες με γκασμαδες και φτυαρια τσουβαλακια χωμα για τα φυλάκια
Άντε κουνα το κεφαλι σου που επειδη έχει μια θαλασσα στη Ροδο είναι και καλα
Και μου το παιζεις κι ορεσύβιος τρομαρα να σου ρθει τρομαρα
Μακαρι να έψηνα μπριζολες και να έβγαζα και τις υπηρεσιες και να βολευω τη παρτη μου 6 μηνες
Άντε γιατι μερικα πραγματα τα ξεχνας
Επισης θα ήθελα να δω ποσα λεφτα θα ήθελες για να κανεις τη ζωαρα που λες
Και τελος χίλιες φορες να ήμουν στο κρυο που είχες, να έτρωγα τις μπουγατσες και να πινω τα Milko που έχεις φαει στη θητεια σου και να σερβιρα καραβαναδες παρα να καθομαι να κανω τη δουλα στο δοιηκητη μου που με καλουσε με κουδουνακι γιατι μου έκανε και χαρη ο μαλακας που με πηρε στο κυλικειο του δοιηκητηριου για 2 βδομαδες πριν φυγω χαριστικα και καλα που δοινοπάθησα και καλα για να μου χρυσωσει το χαπι που είχε γίνει λαθος και δεν έφυγα στην ώρα μου αλλα ένα μηνα μετα.Μεσα στη κωλοζέστη και τη μαμημενη την υγρασια που 8 το πρωί ειχαμε 34 στη λιγοτερη και οι παραλαγες βραζανε
Επισης να μου πεις πόσες ώρες εκπαίδευσης έχεις γραψει ποση εμπλοκη έχεις φαει και μετα βγες να μου ξανακουνηθεις για βυσματακια.Κι επισης ποτε θα έκανες ζωαρα ρε που στην καλυτερη απο τα κοσμικα σημεια έπρεπε να φευγεις μια ώρα νωριτερα για να εισαι μεσα δεκα αν είχε βεβαια το κουραγιο να βγεις απο την κουραση
Άντε γιατι την περασες φυστικι και θα μας τρελανεις
Εγω παντως το λεω.Επιτελους γλιτωσα
Και τελος προς τα φανταρια εδω.
ΟΧΙ βυσματα για νησια προς ΘΕΟΥ.Κι αν σας πουνε ότι είναι καλα παλι καντε τα παντα για να μην πατε
Μακρια όσο γίνεται
Τα λεγομενα μου για τον δοιηκητη μου μπορουν να επιβεβαιωθουν κι απο έταιρο συμφορουμιτη που τον έφαγε στη μαπα ως υποδοιηκητη
Ας ειναι καλα ο Ταγματαρχης μου-υποδοιηκητης μου που να τον έχει καλα ο άνθρωπος όπου είναι με έσωσε και του είμαι ευγνωμων γι αυτο
Τεσπα δεν παραπονιεμαι.Όλα είναι εμπειριες.Ευχαριστηθηκα την εκπαιδευση παρότι τακτικη και παντα έχουν και το λενε οι κατω ήμουν υποδειγμα παρα το προβλημα με το χέρι μου
Τα ίδια και καλυτερα τώρα που ο στρατηγος έχει και το παινευεται ότι έχει τον καλυτερο γραφεα του ταγματος
Εγω όπου κα να με βαλουν το καλυτερο θα κανω και γι αυτο στην προηγουμενη μοναδα βασανιστηκα γιατι αυτο το εκμεταλευονταν ενω τωρα έχω πεσει σε άνθρωπο διαμαντι που ξερει και εκτιμαει κι αυτο φαίνεται
Άντε και με συγχυσεςΤι λες ρε πουστονεο να 'ουμε. Πε και παι για μετανοιες . Οταν σου ελεγα περσυ μπες τον Αυγουστο κλαψουριζες για την σχολη σου και τελικα σε πηγαν ολα στραβα. Δεν σου φταιω εγω που μπηκες Α Εσσο και εφαγες την ζεστη . Τωρα για την ΛΑΦ τρελη εμπλοκη και δουλεια . Φυσικα και ημουν απο τους καλυτερους που περασαν, με την διαφορα οτι δεν αφησα να εκμεταλευτουν την δουλεια που εβγαζα και οτι δεν αγχωνομουν. Στο κατω-κατω ζμπουτσαμ αν δεν πηγαινε κατι καλα. ΕΣ ημουν δεν ημουν σε καμια δουλεια που πληρωνομουν . Επεσες και εσυ σε περιεργο ταγμα στην Ροδο και εγιναν ολα τα ταγματα του νησιου μαυρα , στην περιπτωση ετυχες . Παντως το να γεμιζεις τσουβαλακια προβλεπεται για την εσσο σου . Και φυσικα θα βολευα την παρτη μου σαν Αλχιας και επηζα τα βυσματακια που ειχαμε και δεν ηξεραν τι ειναι η εξοδος .
Ξεχνας βλεπω που ελιωνες υπηρεσια στις καμερες στο κλιματιζομενο γραφειο στην Ροδο. -
Άααααλα της ο Θωμάς!
Youtube Video -
Κυλικείο?
Έβγαλες κανένα φράγκο? -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Κυλικείο?
Έβγαλες κανένα φράγκο?Πως νομιζεις βαζει 97αρα στο fluence??
Εγω ημουν Αλχιας της ΛΑΦ και ταμιας, περασε η λεσχη σε μα περιοδο κερδων. Πρεπει να με κανουν Υπ.Οικ να δει προκοπη ο ελληνικος λαος -
Επεσες και εσυ σε περιεργο ταγμα στην Ροδο και εγιναν ολα τα ταγματα του νησιου μαυρα , στην περιπτωση ετυχες . Παντως το να γεμιζεις τσουβαλακια προβλεπεται για την εσσο σου . Και φυσικα θα βολευα την παρτη μου σαν Αλχιας και επηζα τα βυσματακια που ειχαμε και δεν ηξεραν τι ειναι η εξοδος .
Ξεχνας βλεπω που ελιωνες υπηρεσια στις καμερες στο κλιματιζομενο γραφειο στην Ροδο.Ναι συγνωμη που αυτο το νησακι στις 25 μοναδες που έχει έχει και 5 καλες
Συνελθε
Τωρα για τις καμερες μαλλον ξεχνας ποτε έκανα.Αν δηλαδή περναγα εγω καλα κανωντας τις τελευταιες 10 μερες στο στρατοπεδο κάμερες (επειδη έιχα το κυλικειο για να εξυπηρετω τους εποπτες δηλαδής όχι τίποτε άλλο) και πριν έκανα περίπολα σα βοηθος περιπολαρχη κι είχα πήξει και στο θαλαμοφυλικη σε επίπεδο που στο θαλαμο έμπαινα μονο για υπηρεσια και για να κοιμηθω οκ πρέπει να κανω και το σταυρο μου κι εσύ που το έπαιζες καμποσος είσαι καλυμμενος
Καλα τα υπόλοιπα δεν τα σχολιαζω που περαν του ΣΠΕΝ εκπαίδευση έκανες μονο στις ψησταριεςΚυλικείο?
Έβγαλες κανένα φράγκο?Όχι αλλα έχασε η μοναδα σιγουρα
Τσαμπα καφεδες στα φανταρια που πληρωναν μονο τα νερακια σε τιμη κοστους και το δοιηκητηριο τιγκα στους φανταρους μεχρι την ώρα που ερχοταν ο δοιηκητης
Τωρα αυτο το μειον που προέκυπτε έβγαινε απο κατι άτυχους που δεν πληρωναν τοις μετρητοις και όλο φορτωναν το λογαριασμο τους με φέσι (κι εννοείται όχι σε όλους.Στα στελεχη που συμπαθούσαμε καναμε και σκατζα )
Τωρα αυτους που δεεεν πληρωναν τα σπασμενα δυστυχως γι αυτους.(ποσο μαλλον ο αρχιλοχιας που λοχου στον οποίο είχα ιδιαίτερη συμπαθεια όπως κι αυτος σε μενα)
Αλλα πάντα μιλαμε για παροχη άριστων υπηρεσιων όι σαν κατι άλλους εδω μεσα που αν ανοιξω το στομα μου θα ψαχνουν όρυγμα να μπουν μεσα -
Τελικά η Ρόδος δεν ήταν καλή;
Είχα άλλη άποψη.
Περί Θητείας [#3]