Aug 20, 2012, 10:26 PM

Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:

Και για του στραβου το δικιο δεν θα μ'αρεσε να υπηρετουσα στο σπιτι μου μονο και μονο για την ταλαιπωρια και τα εξοδα με τις βενζινες ωστε να ειμαι μεσα στις 6 το πρωι.

μπαιναμε 7 το πρωι γιατι τοτε εμπαιναν και τα υπηρεσιακα λεωφορεια τα οποια εφευγαν απο ολη σχεδον την αθηνα δωρεαν
(εγω επαιρνα αυτοκινητο γιατι ηθελα να φευγω 6:30 απο το σπιτι και μετα αρχισα να παιρνω κατι υπηρεσιακα και εφευγα νωριτερα απο τις 3 που εφευγαν παλι τα λεωφορεια το μεσημερι)

σαββατοκυριακα που δεν ειχε πολιτικο προσωπικο και στελεχη (περα απο αυτα που κανουν υπηρεσιες) δεν ειχε λεωφορεια , αλλα μπαιναμε 9

και φυσικα μη φανταστεις οτι μας χρονομετρουσαν κιολας μεχρι 7:30 και 9:30 δε σε πολυεψαχναν , για πιο μετα ηταν θεμα τυχης

Αν μπεις εξαρχης με την ψυχολογια στο ναδιρ την πουτσισες απλα και ολα σου φταινε.

ναι σε αυτο εχεις δικιο, αλλα οσο καλα και να προσπαθησαμε να το δουμε καποιοι , ηταν ΣΚΑΤΑ

Το θεμα στρατος ειναι να τα παρεις ολα στον χαβαλε και να λες συνεχεια ναι στον καθε καραβανα που σου πρηζει τα παπαρια και αστον να κουρευεται . Αυτος θα ειναι μια ζωη με τα χακι και εγω μολις λιγους μηνες, σιγα μην καθομαι να χαλαω την ζαχαρενια μου με τα ψυχολογικα του καθενος . Οποτε σταρχιδισμος και χαβαλες! Δεν θα ασπρισουν τα δικα μου μαλλια, αλλα τα δικα τους . Και μην ακουσω για τις δυσκολιες των στρατιωτικων, δικια τους επιλογη ειναι, οπως δικια μου επιλογη ειναι να ειμαι ηλεκτρολογος εηε και ψυκτικος . Οι καραβαναδες εχουν μαθει να καθονται και να τους κανουν τα χαμαλικια οι φανταροι και να κλαιγονται οτι τους μειωνουν τους μισθους (ενω τον μισο μηνα θα ειναι με απαλλαγη, αλλες μερες αδεια, ΕΥ, αργια, κλπ). Στην κατασκηνωση που λεγεται ΕΣ περασα ωραια κυριως στην μοναδα παρολες τις δυσκολιες δεν εχω να λεω ασχημα πραγματα . Η Λαφ τραβαγε την δικια της ιστορια με τον καθε τσιγγουνη καραβανα που εκανε καθε τρεις και λιγο τραπεζι και να εχουμε να κανουμε υπηρεσια ενω ειμασταν στην κυριολεξια και 3 μερες αυπνοι...., για να βγαλουν γουστα οι κοτες εχμ συγγνωμη οι κυρατσες συζυγοι των Δκτων, παιδικο παρτυ απο την μια και τραπεζι γενεθλιων την μεθεπομενη, οπως και πολλα αλλα. Πετρελαιο θερμανσης να μην εχουμε με -18oC, να εχει καυλες ο μαλακας Υπδκτης Ταξχιας, κλπ.