-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Εγώ θα τους σφάξω όλους με τη φοβερή εκπαίδευση που είχα από τα call of dutyΕπίσης εθελοντικά συμμετέχω στην εξολόθρευση των Τούρκων του ΕΣ
να μου λεγες arma 2 Να πω ενταξει
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καύσιμα σε άρματα δεν έχω δει πώς βάζουν
Περνάει το πεντάτονο βυτιοφόρο τις Ίλης Διοικήσεως από τον όρχο και με την μεγαλη μάνικα και την αντλια υψηλής φουλάρει τα άρματα. Αν είναι σχετικά άδειες οι δεξαμενές, το πεντάτονο φτάνει για 3 Μ Σειράς ή 3 Leo2 ή 5 Leo1. Για αυτό και μας κερνούσε συνήθως από 400 λίτρα να κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν τα αφήναμε να πέσουν κάτω από το 1/4 έτσι κι αλλιώς.
Θυμήθηκα τώρα έναν γιωτά που είχαμε όταν ήμουν στην Ασσηρο(ήταν και σειρά μου πανάθεμά τον), ο οποίος κατάφερε να βγάλει την μάνικα από το leo 1v πριν σταματήσει την παροχή, με αποτέλεσμα να κάνει ένα 'υψηλής πίεσης' μπανάκι σε πετρέλαιο.
Μοσχομύριζε λέμε. Ηταν και τύπος που έκανε μπάνιο κάθε πάσχα και χριστούγεννα. Μούρλια...... -
Ο χρήστης piii έγραψε:
Περνάει το πεντάτονο βυτιοφόρο τις Ίλης Διοικήσεως από τον όρχο και με την μεγαλη μάνικα και την αντλια υψηλής φουλάρει τα άρματα. Αν είναι σχετικά άδειες οι δεξαμενές, το πεντάτονο φτάνει για 3 Μ Σειράς ή 3 Leo2 ή 5 Leo1. Για αυτό και μας κερνούσε συνήθως από 400 λίτρα να κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν τα αφήναμε να πέσουν κάτω από το 1/4 έτσι κι αλλιώς.
Θυμήθηκα τώρα έναν γιωτά που είχαμε όταν ήμουν στην Ασσηρο(ήταν και σειρά μου πανάθεμά τον), ο οποίος κατάφερε να βγάλει την μάνικα από το leo 1v πριν σταματήσει την παροχή, με αποτέλεσμα να κάνει ένα 'υψηλής πίεσης' μπανάκι σε πετρέλαιο.
Μοσχομύριζε λέμε. Ηταν και τύπος που έκανε μπάνιο κάθε πάσχα και χριστούγεννα. Μούρλια......Μια χαρα ειναι το πετρελαιο.Σκοτωνει και τα μικροβια!!!
-
Εγώ θυμήθηκα έναν άλλο βλάκα που είχε χύσει το πετρέλαιο για τη σόμπα στο φυλάκιο (που και καλα έπρεπε να ελέγχει και να γεμίζει από μια δεξαμενή εξω το 1ο νούμερο και αυτός ήταν πρώτο νούμερο )
Ξυπνάω δε καταλαβαίνω τίποτα..
κάνω νούμερο μπαίνω μέσα και κόντεψα να λιποθυμήσωΤο γίδι το έχυσε και το άφησε εκεί να εισπνέουμε τις αναθυμιάσεις
Οσο κοιμάσαι δε τα καταλαβαίνεις αυτά για αυτο μερικοί ήθελαν να τη σβήνουμε (γιατί αρχιφύλακας και υπαρχιφύλακας κοιμόνταν ταυτόχρονα και στα @@ τους και δεν ήθελαν την ευθύνη άμα γυρνούσε προς τα μέσα ο καπνός καθώς κοιμομασταν )
Έτσι κάποιες φορές το δαγκώναμε κανονικάΜας έλεγαν ότι έτσι προβλέπεται
Μόλις έμαθα ότι κάθε υπηρεσία περιγράφεται ακριβώς από διαταγή , την έσπασα σε πολλούς μαλάκες
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ορεστη ειστε μαχημια και δεν σας φοβαμαι.Αυτη την στιγμη ετοιμαζω βαλιτσες για Κολομβια
Αμα δεν πολεμησουν και οι άοπλοι που έκαναν σοβαρο ΣΠΕΝ ποιος θα πολεμησει ρε γρασσο .Χαρταετε.Τρίκυκλο ε τρίκυκλο
To 'παλτό' ξέχασες.
Α πα πα... πολύ πολεμοχαρείς μου βγήκατε.
-
Εμεις ειχαμε εναν ΕΠ.ΟΠ Δνέα ο οποιος και καλα ηταν ο ταμιας της ΛΑΦ (εδω γελαμε γιατι σκιζοταν στο καθισιο και στον υπνο, εμπαινε στον θαλαμο μας και κοιμοταν το πεταμενο 1000ρικο του ΕΣ), τελος παντων ερχεται σε μια απο τις σπανιες εμφανισεις του το 5τονο βυτιοφορο απο την Ιλαρα μου για να ριξει μερικες σταγονες πετρελαιου στην δεξαμενη (ειχαν δρομολογιο για τα ΣΟΑ, να μην κρυωσουν οι αξκοι αμαρτια ειναι, ασε τα κωλοφανταρα στους -18oC ) και ο πανηλιθιος Δνεας θα ξυνε τα αρχ@@ του και του γλιστρυσε η μανικα . Το αποτελεσμα περαιτερω οικονομια στο πετρελαιο και ολη η ΛΑΦ να βρωμοκοπαει απο το πολυτιμο κοκκινο πετρελαιο θερμανσης και στον Δνεα να μην του δινουμε σαμπουαν για να λουστει .
-
Δεν αυξάνεται τελικά η θητεία , δε ξέρω αν ο λόγος είναι οικονομικός ή η τρόικα , αλλά ο επίσημος λόγος και ο τρόπος που μίλησε ο υπουργός μου φάνηκαν σωστά , μπράβο του και μαγκιά του (γιατί θα μπορούσε να το κάνει τώρα και να ξεχαστεί στις επόμενες εκλογές )
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
Μοσχομύριζε λέμε. Ηταν και τύπος που έκανε μπάνιο κάθε πάσχα και χριστούγεννα. Μούρλια......Το μαρσάρισμα του βυτιοφόρου όταν τρόμπαρε δεν τον αποθάρρυνε βλέπω. Γενναίος!
-
Με το πετρέλαιο έχει γίνει μια αστεία φάση έξω από το γραφείο μου.
Έχει έρθει το βυτίο και ετοιμάζεται ο βοηθός να συνδέσει τη μάνικα.
Αρχίζει να ανοίγει τη βάνα στο πεζοδρόμιο (δεν χρειαζόταν) αλλά δεν ήξερε ότι η δεξαμενή μας είναι ψηλά και έχει πίεση η σωλήνα.
Ξαφνικά πετάγεται ψηλά ένας πίδακας με πετρέλαιο και αμέσως ξανακλείνει τη βάνα.
Εγώ κάθομαι άφωνος γιατί ο πίδακας έπεσε πάνω σε ένα τύπο με μακρύ παλτό και όλη η πλάτη του παλτού είναι μούσκεμα.
Αυτός κοιτάει τα καλά καλά πόδια του, βλέπει ότι δεν έχει πέσει επάνω του σταγόνα (δεν κατάλαβε τι έγινε στην πλάτη του), λέει ευτυχώς δεν λερώθηκα καθόλου και φεύγει ενώ προσπαθώ να μην ξεραθώ από τα γέλια.
Γελούσα τόσο πολύ που πήγα μέσα και κρύφτηκα μαζί με τον οδηγό του βυτίου που αφού έβρισε τον βοηθό ήρθε κι αυτός και ξεράθηκε στα γέλια.
Ο οδηγός έλεγε γρήγορα γρήγορα στον βοηθό να τελειώσουμε και να φύγουμε πριν μπει αυτός στο γραφείο του και καταλάβει από τη βρώμα τι έχει γίνει η πλάτη του παλτού.
Ωραίο μακρύ παλτό γυαλιστερό από το πετρέλαιο. -
Έλα μωρέ... καθαρό πετρέλαιο ήταν! Στεγνό καθάρισμα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Με το πετρέλαιο έχει γίνει μια αστεία φάση έξω από το γραφείο μου.
Έχει έρθει το βυτίο και ετοιμάζεται ο βοηθός να συνδέσει τη μάνικα.
Αρχίζει να ανοίγει τη βάνα στο πεζοδρόμιο (δεν χρειαζόταν) αλλά δεν ήξερε ότι η δεξαμενή μας είναι ψηλά και έχει πίεση η σωλήνα.
Ξαφνικά πετάγεται ψηλά ένας πίδακας με πετρέλαιο και αμέσως ξανακλείνει τη βάνα.
Εγώ κάθομαι άφωνος γιατί ο πίδακας έπεσε πάνω σε ένα τύπο με μακρύ παλτό και όλη η πλάτη του παλτού είναι μούσκεμα.
Αυτός κοιτάει τα καλά καλά πόδια του, βλέπει ότι δεν έχει πέσει επάνω του σταγόνα (δεν κατάλαβε τι έγινε στην πλάτη του), λέει ευτυχώς δεν λερώθηκα καθόλου και φεύγει ενώ προσπαθώ να μην ξεραθώ από τα γέλια.
Γελούσα τόσο πολύ που πήγα μέσα και κρύφτηκα μαζί με τον οδηγό του βυτίου που αφού έβρισε τον βοηθό ήρθε κι αυτός και ξεράθηκε στα γέλια.
Ο οδηγός έλεγε γρήγορα γρήγορα στον βοηθό να τελειώσουμε και να φύγουμε πριν μπει αυτός στο γραφείο του και καταλάβει από τη βρώμα τι έχει γίνει η πλάτη του παλτού.
Ωραίο μακρύ παλτό γυαλιστερό από το πετρέλαιο.Και εγω εχω βραχει με την μανικα του βυτιου.Δεν ειχαν βγαλει την ταπα απο την σωληνα και οταν πηγε ο συναδελφος να την βγαλει ,ενω ειχαν κομπλαρει ,περασε διπλα απο το κεφαλι η ταπα και ευτυχως με πετυχε μονο το πετρελαιο που ακολουθουσε.Η ταπα χαθηκε καπου στην πιστα.
Αλλη φορα επρεπε να αδειασουμε το βυτιακι στην δεξαμενη με φυσικη ροη.Εγω δεν ηξερα τοτε οτι πρεπει να ανοιξεις πρωτα ενα βρυσακι που εχει το κλαρινο (το συστημα με τις σωληνες που περναει το καυσιμο απο το μετρητη κλπ) για να φυγει το καυσιμο που ειναι υπο πιεση και ανοιγωντας την μεγαλη ταπα εχυσα καμια 20 λιτρα κινησης στα ποδια μου και την πιστα.Αντε να πλενεις με πιεστικο και σαπουνι -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έλα μωρέ... καθαρό πετρέλαιο ήταν! Στεγνό καθάρισμα.Έτσι που έγινε το παλτό ήταν για να πετρελαιώσεις ένα θάλαμο κρεββάτια.
Ξεράθηκα στα γέλια.Ο (μακαρίτης) ο οδηγός ήθελε να φύγει γρήγορα, έλεγε θα μπει σε κανένα μαγαζί να καθίσει και θα τον πετάξουν έξω και μετά θα έρθει εδώ να μου ζητάει παλτό.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έλα μωρέ... καθαρό πετρέλαιο ήταν! Στεγνό καθάρισμα.
Έτσι που έγινε το παλτό ήταν για να πετρελαιώσεις ένα θάλαμο κρεββάτια.
Ξεράθηκα στα γέλια.Ο (μακαρίτης) ο οδηγός ήθελε να φύγει γρήγορα, έλεγε θα μπει σε κανένα μαγαζί να καθίσει και θα τον πετάξουν έξω και μετά θα έρθει εδώ να μου ζητάει παλτό.
Έπρεπε να σας ευχαριστήσει που τον γλιτώσατε από τους κοριούς για μια ζωή.
-
Ρε Λεωνίδα, έχω πεθάνει στα γέλια εδώ κανένα τέταρτο, δεν μπορώ να σταματήσω, τι κορυφαία ιστορία.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Αν το έβλεπες θα πέθαινες στο γέλιο. Ευτυχώς δεν λερώθηκα είπε.
Όλοι άφωνοι παρακολουθούσαμε τον τύπο να κοιτάει τα πόδια του μήπως έπεσαν επάνω του σταγόνες από το πετρέλαιο.
Αφού βεβαιώθηκε ότι δεν είχε πέσει σταγόνα είπε ευτυχώς δεν λερώθηκα και έφυγε ενώ όλη η πλάτη του παλτού γυάλιζε από το πετρέλαιο. -
Εχω δει ίδιο σκηνικό πάλι με καπαρντινάτο που έφαγε στρακα στρούκα από περιστέρι στην πλάτη και ελάχιστα πήρε το προσωπο του. Αυτός το σκούπισε μουρμουρίζοντας για καταραμένα σπουργίτια. Που να ξερε ότι το καθαριστήριο έτριβε τα χέρια του.
-
Ορκιστηκα κυριοι, μπορειτε να κοιμαστε με τις πορτες ανοιχτες πλεον!!
-
Τελείωσα και εγω προχθες με την κατασκηνωση διαβιβασεων Αυλώνας. Έμαθα να ειμαι πιο τεμπέλης, να κοιμάμαι το μεσημερι και να συζητώ με ανθρώπους που εκτος στρατοπέδου δεν θα ανταλλαζα κουβέντα. Αποτοξινωθηκα για λιγο απο το αλκοολ, έχασα 3-4 κιλα και έπαιξα μακριά γαϊδούρα, κρυφτό και μπουγελο. Τωρα περιμένω να μας στείλουν στο Χαϊδάρι (ΥΕΑ διαβιβασεων) να φάμε πίκρα για να στρωσουμε...
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Τελείωσα και εγω προχθες με την κατασκηνωση διαβιβασεων Αυλώνας. Έμαθα να ειμαι πιο τεμπέλης, να κοιμάμαι το μεσημερι και να συζητώ με ανθρώπους που εκτος στρατοπέδου δεν θα ανταλλαζα κουβέντα. Αποτοξινωθηκα για λιγο απο το αλκοολ, έχασα 3-4 κιλα και έπαιξα μακριά γαϊδούρα, κρυφτό και μπουγελο. Τωρα περιμένω να μας στείλουν στο Χαϊδάρι (ΥΕΑ διαβιβασεων) να φάμε πίκρα για να στρωσουμε...Άντε με το καλό.
Θα μάθεις ωραία πράγματα όπως ότι πρέπει να είσαι παρατηρητικός και όχι περίεργος, δεν πρέπει να είσαι γελαδερός και ότι αν δεις τον Αρχηγό θα καούν τα μάτια σου.
-
Βρωμισαμε ψαριλα . Πηξτε πουστονεα
Ευθυμη κοιμαμαι ησυχος πλεον
Bihlas87 ζωαρα στον Αυλωνα
Περί Θητείας [#3]