-
ΔΒ
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ΔΒ
Το εχει δηλωσει οτι ειναι , ψαξε καμποσες σελιδες πισω. Αναφερομενος στην αναφορα Επχιας την Δευτερα
-
το ξερω αγαπητε αλλα πρεπει να γινω ο captain obvious
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Ορκιστηκα κυριοι, μπορειτε να κοιμαστε με τις πορτες ανοιχτες πλεον!!Πότε θα μάθεις πού πας?
-
Θα ζητησω αύριο να γινει η θητεια μου 24μηνη
Και ανευ μεταθεσεως -
Παντως Ορεστη οι παραλλαγες στο ΠΑ-ΠΝ ειναι επιεικως για τον φουτσο . Σαν εργατες ειναι . Εμεις με τις παραλλαγες στο ΣΞ παλι ειμαστε ανθρωποι
-
Θα συμφωνησω σ' αυτο απολυτα
Οι αλλοι λες και βγηκαν απο συνεργειο είναι -
οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Και ανευ μεταθεσεωςΑν δεν πήγες εκει που πήγες ΒΥΣΜΑΤΙΚΑ, επειδή το ηθελες... BAD NEWS FOR U Θα το καταλάβεις στην συνέχεια πως είναι απο τις ποιο ελεεινές μεταθέσεις αν δεν είσαι 'βολεμένος' Εμένα με κράτησαν εκει με το έτσι θέλω και έβαλα βυσμα για να φύγω στην κανονική μου μετάθεση σε μονάδα του Κιλκίς.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Και ανευ μεταθεσεωςΑν δεν πήγες εκει που πήγες ΒΥΣΜΑΤΙΚΑ, επειδή το ηθελες... BAD NEWS FOR U Θα το καταλάβεις στην συνέχεια πως είναι απο τις ποιο ελεεινές μεταθέσεις αν δεν είσαι 'βολεμένος' Εμένα με κράτησαν εκει με το έτσι θέλω και έβαλα βυσμα για να φύγω στην κανονική μου μετάθεση σε μονάδα του Κιλκίς.
Ω δεν καταλαβες
Ξαφνικα έπηξε το ματι μου στις γκομενες
Τωρα δεν θελω να φυγω κι ας καθαριζω όλη τη μερα -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εσύ XXIV ΤΘΤ δεν ήσουν ?
@Ορέστη
Μη ξεχνάς ότι ο στόχος σου ειναι να πετάξεις τη παραλλαγή , άσε τις 'γκόμενες' παγίδα ειναι για να κανεις θελήματα για το ΤΙΠΟΤΑ -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Εσύ XXIV ΤΘΤ δεν ήσουν ?
@Ορέστη
Μη ξεχνάς ότι ο στόχος σου ειναι να πετάξεις τη παραλλαγή , άσε τις 'γκόμενες' παγίδα ειναι για να κανεις θελήματα για το ΤΙΠΟΤΑΌχι.
Εδώ ο corsair σε γυμνάσια: http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... Aw&dur=381
-
XXIV TΘΤ ήμαν εγώ, όχι ο μοναδικός άνθρωπος που ζούσε τη θάλασσα του Κιλκίς.
-
νομιζα οτι ηταν και αυτος εσυ ησουν στην 23 , το θυμαμαι
καυσιμα εσεις, ΦΠ εμειςπλακα πλακα εμεις στο ΦΠ ημασταν αρχοντες, ακουγαμε τις εφοδους αφου υποχρεωτικα πρωτα εσκαγαν ειτε σε εσας , ειτε στην ΑΟΤ ειτε ιγκλου , σπανια κανας πειραγμενος (aka πεζικαριος ) εσκαγε απο τον Ενιπεα για να το παιξει κομαντο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ορκιστηκα κυριοι, μπορειτε να κοιμαστε με τις πορτες ανοιχτες πλεον!!
Πότε θα μάθεις πού πας?
Χαιρετε!! μαθαμε τεταρτη πρωι που γυρισαμε, και πεμπτη ειχαμε φυγει ολοι απο το κεπβ. Παρουσιαστηκα κ ειμαι με αδεια προσαρμογης ως τη δευτερα Στο ρουφ ηρθα με κατ'εξαιρεση μεταθεση..
-
Ωραιος πατριωτη . Καλη Θητεια . Στο στρατολογικο εισαι? Αν δεν θες δημοσια δεχομαι και πμ
-
Ευχαριστω ρε πατριδα!!! ΠΜ για λεπτομερειες
-
Στην πρωτη αδεια ανεβα να πιουμε και να φαμε
-
Εννοειται!!!!
-
Περί Θητείας [#3]