-
Κεδα μια φορά πριν τη μετάθεση βέβαια.
Πατητές εννοείται. Πέσιμο όπως το λες ακριβώς. Θεωρώ ότι το πιο δύσκολο ήταν το πρώτο στα 3 μέτρα που ο βατήρας ήταν πολύ στενός και ήταν σαν να πέφτεις από σανίδα πειρατικού. Στα 10 απλά βλέπεις Πάρνηθα και πέφτεις. Αν κοιτάξεις κάτω χαίρεται...
Πόνο όχι πολλά πράγματα.
Το μεγαλύτερο ήταν 400 μικτό το οποίο το έβγαλα στο τσακ αλλά εκεί κοπήκαν 6 άτομα και στην επόμενη σειρά το έκαναν 300 στον ίδιο χρόνο.
Μακροβούτι 25 μ, κολύμπι με βάρη πιο εύκολο απ' όσο νόμιζα. Στο σώσιμο μάλλον πνιγήκαμε
Από ξύλο εγώ και ο ναυαγοσώστης φάγαμε τις περισσότερες...
Φοβερή εμπειρία συνολικά. -
Σίγουρα.
Σε περίπτωση που ο λουόμενος έχει σοκαριστεί και τον έχεις πιάσει και χτυπιέται και δεν σε βοηθα στην έλξη του ξέρεις ότι του τη δίνεις την σφαλιάρα ? Σας έδωσαν καμμιά?Και μιλάμε για Π.Α τόση ώρα έτσι!
Τα λέμε! -
Εγώ είχα ένα ενισχυμένο κοκτέιλ από μπούφλες, κλωτσιές με τελείωμα σε κεφαλοκλείδωμα και αυτό για να μου δείξουν ότι δεν έκανα αρκετά μακρυά την πρώτη βουτιά.
Γενικά η πλάκα είναι όταν με ρωτάνε τι έκανα στο στρατό. Νομίζουν ότι τους δουλεύω... -
Στην πολεμική Αεροπορία !
Ειναι σαν το κέντρο εκπαίδευσης της Τρίπολης με του Μεσολογγίου .Στο ένα κάνουν στρατικοποίηση και στο άλλο μετράνε σφαίρες.
Μετά είναι άλλη ιστορία ,εντάξει! -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Τι θα ακούσουν τα αυτάκια μου ακόμη
Ετσι χαθηκε στην Ισπανια ο εμφυλιος δε μπορεις να βαλεις παραλιες να τα βαλουν με ατομα που εχουν στρατιωτικη εκπαιδευση
-
το αντάρτικο πόλεων έρχεται
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εγώ είχα ένα ενισχυμένο κοκτέιλ από μπούφλες, κλωτσιές με τελείωμα σε κεφαλοκλείδωμα και αυτό για να μου δείξουν ότι δεν έκανα αρκετά μακρυά την πρώτη βουτιά.
Γενικά η πλάκα είναι όταν με ρωτάνε τι έκανα στο στρατό. Νομίζουν ότι τους δουλεύω...Eddie, φοβερές ιστορίες λέμε....περιμένουμε συνέχεια φίλε
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
το αντάρτικο πόλεων έρχεταιοταν ξεσπασει η ταξικη επανασταση εγω θα εχω εκπαιδευτει απο αυτους που θα πολεμησω ενω τα συντροφια μου κανονιζουν πορεια στις 12 το πρωι και ξεκιναει κλασικα μετα τις 2 γιατι ακομα κοιμουνται
10-10 θα τους βαρανε οι λοκατζηδες -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Γενικά η πλάκα είναι όταν με ρωτάνε τι έκανα στο στρατό. Νομίζουν ότι τους δουλεύω...Eddie, φοβερές ιστορίες λέμε....περιμένουμε συνέχεια φίλε
-
http://troktiko.blogspot.com/2009/10/bl ... _1773.html
κλασμεντε οι τουρκοι
-
Να διευκρινήσω στον Εντυ ότι η 31 ΜΕΕ ειναι οι ειδικές δυνάμεις της Π.Α και όχι η μεεδ.
Φυσικά δεν παίρνει σμηνίτες!
Ετσι για να ξεκαθαριστεί το θέμα ε.δ!
Τώρα γιατι υποβιβάζετε το θέμα βρε ,εσείς οι υπόλοιποι? -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Να διευκρινήσω στον Εντυ ότι η 31 ΜΕΕ ειναι οι ειδικές δυνάμεις της Π.Α και όχι η μεεδ.
Τώρα γιατι υποβιβάζετε το θέμα βρε ,εσείς οι υπόλοιποι?Δεν υποβιβάζουμε, αλλά ηχεί σαν αστείο η διενέργεια επιχειρήσεων CSAR από την ΠΑ. Κανένα πιλότο από το Αιγαίο και πολύ είναι. Εκτός εάν πιστευουμε ότι το ε/π θα πάει μόνο του , χωρίς CAP ή IDS συνοδεία, όπου και πάλι που να βρεθούνε τόσα πολλά μέσα π.χ. το 1996 η USAF είχε κινητοποιησει τεράστιο αριθμό μέσων για να σώσουν τον O' Grady. Eμεις απλά δεν έχουμε τέτοια πολυτέλεια.
-
Ρε φίλε ωραίο αυτό που γράφεις. Το ειρωνικό σχολιάκι σε αυτό που έγραψα που κόλαγε;
Μας πιάνει κόψιμο και αντί να τα αμολήσουμε στην τουαλέτα πιάνουμε ένα πληκτρολόγιο;
Λύσε μου την απορία σε παρακαλώ -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Τώρα γιατι υποβιβάζετε το θέμα βρε ,εσείς οι υπόλοιποι?Δεν υποβιβάζουμε, αλλά ηχεί σαν αστείο η διενέργεια επιχειρήσεων CSAR από την ΠΑ. Κανένα πιλότο από το Αιγαίο και πολύ είναι. Εκτός εάν πιστευουμε ότι το ε/π θα πάει μόνο του , χωρίς CAP ή IDS συνοδεία, όπου και πάλι που να βρεθούνε τόσα πολλά μέσα π.χ. το 1996 η USAF είχε κινητοποιησει τεράστιο αριθμό μέσων για να σώσουν τον O' Grady. Eμεις απλά δεν έχουμε τέτοια πολυτέλεια.
Σαφώς και δεν έχουμε .Με ενα σουπερ πουμα και με αυτούς που πραγματικά αγωνίστηκαν να φτιάξουν κάτι που ουτε καν υπήρχε στο χαρτη των ε.δ μπορούν να σωθούν πολλοί πιλότοι .Ακόμα και με μια φουσκωτή με εξωλέμβιο.Ολα τα κάνει το παλικάρι ο Ελληνας φιλε Φαμας!
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_1773.htmlκλασμεντε οι τουρκοι
Μπα, την κλανια την κοβω να βρωμαει απ' το (π)τροκτικο. Δεν ειναι η πρωτη μας ασκηση στο ποταμι.... Επειδη η δουλεια μου ειναι ακρως σχετικη με δημοσιογραφους, αυτα που γραφει το εν λογω blog, ειναι στις περισσοτερες περιπτωσεις φημες που τις διατρανωνουν για εντυπωσιασμο....Κατι σαν τα γ@μη@ια των ταξιτζηδων....
-
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=245
Καλά τι σχέση θα μου πείτε έχει αυτή η είδηση με το θέμα μας. Και όμως έχει. Προχθές αυτοκτόνησε υποσμηνίας στην σκοπιά του και έψαχνα να βρω αν έχουν δημοσιευτεί λεπτομέρειες ή αν έχει καν γίνει αναφορά. Δεν βρήκα τίποτα!!! Όταν είχαμε κάτι ανάλογα σε στρατεύσιμους μπορεί να μην ήταν πρώτη είδηση στα δελτία αλλά είχαμε έστω αναφορά στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Τώρα γιατί σιγή; Μήπως πάει η ΠΑ να το σκεπάσει;
Μακάρι να διαψευσθώ αλλά θα γίνουν συχνότερες αν δεν σταματήσει ο τρόπος που τους αντιμετωπίζουν (αριθμός υπηρεσιών, συνθήκες διαβίωσης κλπ). -
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1070144&lngDtrID=245Καλά τι σχέση θα μου πείτε έχει αυτή η είδηση με το θέμα μας. Και όμως έχει. Προχθές αυτοκτόνησε υποσμηνίας στην σκοπιά του και έψαχνα να βρω αν έχουν δημοσιευτεί λεπτομέρειες ή αν έχει καν γίνει αναφορά. Δεν βρήκα τίποτα!!! Όταν είχαμε κάτι ανάλογα σε στρατεύσιμους μπορεί να μην ήταν πρώτη είδηση στα δελτία αλλά είχαμε έστω αναφορά στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Τώρα γιατί σιγή; Μήπως πάει η ΠΑ να το σκεπάσει;
Μακάρι να διαψευσθώ αλλά θα γίνουν συχνότερες αν δεν σταματήσει ο τρόπος που τους αντιμετωπίζουν (αριθμός υπηρεσιών, συνθήκες διαβίωσης κλπ). -
Είναι λεπτό ζήτημα και δεν μπορεί να ξέρει κανένας μας τι οδήγησε το παλικάρι να στήσει το όπλο στο σύρμα και να πατήσει την σκανδάλη.
Απο την στιγμή που δεν έχει διευκρινηστεί η αιτία του τραγικού αυτού συμβάντος καλά έκαναν και δεν το δημοσίευσαν.
Καλα ,εγω περίμενα να το μάθετε ,αλλά μην ισοπεδώσουμε το θέμα .
Οι υπηρεσίες καθ'αυτου δεν νομίζω ότι αρκούν να οδηγήσουν εκεί. Οι 10 υπηρεσίες δεν σημαίνουν αυτοκτονία σε καμμιά περίπτωση λογική .
Όσο για τις συνθηκες διαβίωσης τα τελευταία 10 χρόνια έχουν βελτιωθεί σημαντικά στην μονάδα αυτή.
Ακόμα και κάτι 'κολημένα' άτομα έχουν 'παρει πόδι' απο κει μέσα. -
Δεν γνωριζω ποιες ειναι οι συνθηκες που επικρατουν στην συγκεκριμενη μοναδα αλλα δεν θεωρω οτι το να κανει καποιος 10-15 υπηρεσιες τον μηνα ειναι και κατι φοβερο...
Το καναμε και εμεις επι ενα χρονο και δεν παθαμε τιποτα ενω κι ολας παιρναμε 8,72€ αντι για τον βασικο μισθο που παιρνει ενας Επ.Οπ! Ενω υπαρχουν και παιδια που κανου πολλες περισσοτερες υπηρεσιες απο τις 10-15 ειτε για την θητεια τους ειτε ως Επ.Οπ.!
Και στην τελικη αυτη ειναι και η δουλεια τους! Για αυτο πληρωνονται...Για να μην παρεξηγηθω δεν τα εχω με το παλικαρι το οποιο προφανως θα ειχε τους δικους του λογους που τον εφεραν σε αυτο το σημειο και που ειμαι σιγουρος οτι ηταν πολυ διαφορετικοι απο αυτους που περιγραφονται στο ενα απο τα δυο κειμενα!
Περί Θητείας [#3]