-
Εμενα με χρεωσαν +6 μηνες επειδη δεν ειχα περασει περιοδεύων (4 μηνες) και δεν ειχα αποφοιτησει απο το τεχνικο λυκειο (2 μηνες).Και ολα αυτα μου τα ειπαν στον 15-16 μηνα , τοτε υπηρετουσαμε 20 μηνες.Πληρωσα στην Γενικη 120.000δρχ και ξεμπερδεψα.Αν και δεν εχω ξαναπαει στην στρατολογία
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν και δεν εχω ξαναπαει στην στρατολογίαπου είναι το κράνος σου?!!!
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Αν και δεν εχω ξαναπαει στην στρατολογία
που είναι το κράνος σου?!!!
Λες να με ψαχνουν μετα απο 13 χρονια;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Γιατι οταν εληξε η αναβολη μου (νομιμα), δεν τους πηγα πτυχεια/αποδεικτικα σπουδων κλπ στην στρατολογια αλλα κατευθειαν στο κεντρο καταταξης. Το οποιο υποτιθεται οτι γραφει στις οδηγιες της αναβολης, την οποια ομως ειχα παρει αμετρητα χρονια πριν κ δεν θυμαμαι τι λεει.Ακριβως το ιδιο,ουτε μερα παραπανω και εννοειται ουτε ευρω.Εννοειται το πτυχιο δυο χρονια πριν τη ληξη της αναβολης και δεν τη διεκοψα.Εχω παρει και πιστοποιητικα.Τι σκατα κανουν εκει?Οπου σε πιασουν ειναι?
-
Ο χρήστης kvlachos έγραψε:
Γιατι οταν εληξε η αναβολη μου (νομιμα), δεν τους πηγα πτυχεια/αποδεικτικα σπουδων κλπ στην στρατολογια αλλα κατευθειαν στο κεντρο καταταξης. Το οποιο υποτιθεται οτι γραφει στις οδηγιες της αναβολης, την οποια ομως ειχα παρει αμετρητα χρονια πριν κ δεν θυμαμαι τι λεει.
Ακριβως το ιδιο,ουτε μερα παραπανω και εννοειται ουτε ευρω.Εννοειται το πτυχιο δυο χρονια πριν τη ληξη της αναβολης και δεν τη διεκοψα.Εχω παρει και πιστοποιητικα.Τι σκατα κανουν εκει?Οπου σε πιασουν ειναι?
ούτε εγώ είχα καταθέσει πτυχίο όταν διέκοψα αναβολή.
όμως μου είπαν όταν το πάρω να τους το πάω για να το στείλουν με σήμα στο ΓΕΣ. -
Εχετε δίκιο τελικά από την 2ρη θέση καλύτερου αμοιβόμενου επαγγέλματος βρέθηκε στην 23η!
Εκεί που έφτασε ,είναι πρόβλημα .
Πρόβλημα για τους χιλιάδες ανέργους ο στρατός! -
επιτέλους και μετά από 3.5 μήνες θητείας και περίπου 5 διαφορετικά στρατόπεδα.... έφτασα στη μονάδα
πήγα μια βόλτα και από τα ΛΥΒ... νταξ.... οι πεζικάριοι δεν υπάρχουν, αυτοί κάνουν κανονικό στρατό αρκετή κούραση μεν, αλλά η εκπαίδευση ήταν ενδιαφέρουσα (από το να μην κουράζεσαι και να μαζεύεις φύλλα, ξύλα κλπ δλδ).... εφ.ΔΝΕΑΣ πλέον
τέσπα, άντε να αράξουμε πουθενά πιο άνετα (με laptopaki netάκι κλπ ) και βλέπουμε...
-
Γερά ρε τρελέ
Άντε και με νετ -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
επιτέλους και μετά από 3.5 μήνες θητείας και περίπου 5 διαφορετικά στρατόπεδα.... έφτασα στη μονάδαπήγα μια βόλτα και από τα ΛΥΒ... νταξ.... οι πεζικάριοι δεν υπάρχουν, αυτοί κάνουν κανονικό στρατό αρκετή κούραση μεν, αλλά η εκπαίδευση ήταν ενδιαφέρουσα (από το να μην κουράζεσαι και να μαζεύεις φύλλα, ξύλα κλπ δλδ).... εφ.ΔΝΕΑΣ πλέον
τέσπα, άντε να αράξουμε πουθενά πιο άνετα (με laptopaki netάκι κλπ ) και βλέπουμε...
Εγω όταν πέρναγα ΠΥΒ(ΛΥΒ του πυροβολικού δλδ) στην εκπαίδευση πάταγα σπάνια. Μάλλον μιά φορά πήγα όλη κι όλη αν θυμάμαι καλά. Τις υπόλοιπες, την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια απ την γραμμή στις τουαλέτες, μετά κψμ για προμήθειες και μετά δάσος. Παρόν φώναζαν φιλαράκια μου κατα την εκφώνηση του ονόματος μου.
Και με κάναν λοχία -
Τώρα πια μόνο δεκανέας γίνεσαι απο λυβ.
2 μήνες μένουν για να ξεμπερδεύω από το θέατρο... -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Άντε και με νετμα από το θάλαμο τα γράφω... πάνω κρεβάτι που έχει και καλύτερο σήμα για 3G
Εγω όταν πέρναγα ΠΥΒ(ΛΥΒ του πυροβολικού δλδ) στην εκπαίδευση πάταγα σπάνια. Μάλλον μιά φορά πήγα όλη κι όλη αν θυμάμαι καλά. Τις υπόλοιπες, την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια απ την γραμμή στις τουαλέτες, μετά κψμ για προμήθειες και μετά δάσος. Παρόν φώναζαν φιλαράκια μου κατα την εκφώνηση του ονόματος μου.
Και με κάναν λοχίαμια χαρά ήσουν! εμάς δεν είχε τέτοιες ανέσεις...
-
Στην ΕΣΣΟ Νοεμβριου παρουσιαζονται στο 1ο 10ημερο;
-
17-18 απο οσο ξερω παρουσιαζομαστε...
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
17-18 απο οσο ξερω παρουσιαζομαστε...άντε ρε έμαθες για τότε?
και το υγειονομικό κάπου εκεί γύρω φαντάζομαι θα παρουσιάζεται.
ωωωωωωωωωω ρε, φέρτε τα χακί!!!!!!
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Άντε και με νετ
μα από το θάλαμο τα γράφω... πάνω κρεβάτι που έχει και καλύτερο σήμα για 3G
Nα δώ τί θα κάνεις όταν θα πάρουν τις συσκευές παρεμβολής κατά των κινητών
-
ετοιμαστείτε για 9 μήνες στην γκάτζα ψαρούληδες
-
Γκατζολια εννοεις...? Ελα μωρε βγαλε την εκπαιδευση, ε ας κανουμε και μερικα μηνακια καμια διακοπουλα!
-
Θα πηξετε πουστονεα!!!
Εχουμε κανεναν μαυρο απο το φορουμ στην 308?
-
Μα ποτε να προλαβουμε να πηξουμε κιολας! Οταν δουλευα επι 2 χρονια 9 με 21.00 ναι εκει ετρωγα πηξιμο και καψωνι...Αλλα τωρα για μερικα μηνακια το συζηταμε...?
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Θα πηξετε πουστονεα!!!Εχουμε κανεναν μαυρο απο το φορουμ στην 308?
Εβαλες σειρα νέος;;!!!!
Περί Θητείας [#3]