-
Απο εδω
viewtopic.php?f=13&t=22178
-
Απο εδω
-
Απο εδω
-
γενική καθαριότητα κάνουμε mr kouk ??
-
Ναι...
-
Κάτι ακουστηκε με τις Ευρωεκλογές δεν θα δίνονται άδειες για ένα μήνα...
Έχει ακούσει κανείς τίποτα?? -
Ναι ανακαλουνται οι κανονικες απο οτι εμαθα...
-
Παντα 1 μηνα πριν τις εκλογες κοβοντουσαν ολες οι αδειες και οι μεταθεσεις.
-
μετά τις εκλογές είναι πάλι κανονικά έτσι;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
μετά τις εκλογές είναι πάλι κανονικά έτσι;Ακομα δεν πηγες και ψάχνεσαι για τις αδειες;
-
ρε συ, τέλος Ιουνίου (προφανώς) έχει εξετάσεις για το ΤΕΕ και εγώ μάλλον θα είμαι ακόμη κέντρο...
και αν γίνει κ αυτό με τις εκλογές -
-
Παιδια, ο Mango παρουσιαζεται 19 Μαιου Αυλωνα ! ! !
Τιποτα γκομενακια παιζουν εκει κοντα ?
Κανενας αλλος που τυχον μπαινει εκει την ιδια μερα ?
-
@@ τα περί αδειών....
Το 1999 που υπηρετούσα είχαμε και πάλι ευρωεκλογές. Μας είχαν ζητήσει τότε να φέρουμε το Εκλογικό βιβλιάριο στη μονάδα καθώς όλοι θα έπρεπε να ψηφίσουν εκεί. Στην περίπτωση που δεν το κάναμε αυτό η ποινή ήταν 20 ημέρες φυλακή κατά διαταγή του τότε ΥΠ.Ε.Α. (εποχή ΠΑΣΟΚ).
Τι συνέβη λοιπόν.
Α. Περί των αδειών. Για όσους δεν είχαν το κατάλληλο βύσμα ίσχυε κανονικά ο περιορισμός. Όχι όμως για τα γνωστά βύσματα αλλά και για τους έχοντες το χαρτί νομιμοφροσύνης της τότε Κυβέρνησης οι οποίοι μπαινόβγαιναν στο Τάγμα όποτε ήθελαν.
Β. **Περί ποινής και ψήφου στην Μονάδα. ** Δύο άτομα από το Λόχο 3 ημέρες πριν τις εκλογές βρέθηκαν με άγραφη άδεια για μία εβδομάδα για να ψηφίσουν.
Όλα αυτά ελάχιστα θα με ενοχλούσαν καθώς είναι γνωστό το τι γίνεται στο στρατό. Το θέμα είναι ότι 3 εβδομάδες πριν τις Ευρωεκλογές ο πατέρας μου ήταν στο Νοσοκομείο για μία σχετικά σοβαρή επέμβαση (που ήταν επικίνδυνη λόγω και της ηλικίας του) και στο αίτημα μου για 48 γραμμένη άδεια ο διοικητής απάντησε 'Αν πεθάνει μπορείς να φύγεις από το Τάγμα μου για 3 ημέρες....'.
Δεν θυμάμαι το πως κρατήθηκα και δεν του είπα κάτι για το βαθμό του και του που να βάλει το Τάγμα του. Μετά δε και από το γεγονός Β.... (όπου είχε πέσει και τα σχετικά τηλεφωνήματα από τους τοπικούς κλαδάρχες) δεν μπορούσα κάθε φορά που έδινε διαταγή να μου ξεφεύγει ένα χαμόγελο.
-
το 2004 δωσανε σε μας εξτρα αδεια για να ψηφισουμε στις βουλευτικες εκλογες απο το κεντρο νεοσυλλεκτων στη κορινθο στους τοπους καταγωγης μας...αυτο ηταν το μαρτη..
τελη μαη που ειχε παλι εκλογες και ημασταν στο ΚΕΣΝ μας βγαλανε κανονικοτατα με στολη εξοδου στο παπαγου και ψηφισαμε...φυσικα οι μονοι που πηρανε αδεια για τη μερα εκεινη ηταν οι αθηναιοι οι οποιοι ειχαν νομιζω 4 ωρες υπηρεσιακο... αξεχαστο ΚΕΣΝ... μερικοι αθηναιοι δεν κανανε τον κοπο να βγουν καν απο το στρατοπεδο και προτιμησαν τη σκοπια η την αγγαρεια..
για θεμα σοβαρο υγειας τουλαχιστον στην ελδυκ δεν υπηρχε θεμα...φιλος μου επρεπε να απουσιασει γιατι ο πατερας του ηταν σε ασχημη κατασταση και ποτε δεν εχω ξαναδει γραφεια του ΕΣ να δουλευουν τοσο γρηγορα...το εμαθε 10 το πρωι στη λευκωσια, 12 παρα ηταν στο αεροπλανο για ηρακλειο...αποδειξη του οτι οταν θελει το συστημα οχι απλα δουλευει, γαμει και δερνει...
βεβαια μετα το κορυφαιο παιχτηκε στην ελλαδα απο το διοικητη της ΣΝ στα χανια που ειχε το θρασος να ρωτησει το παιδι αν οντως εχει πεθανει ο πατερας του και φυσικα τον φιλο μου τον επιασε νευρικο γελιο...
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Παιδια, ο Mango παρουσιαζεται 19 Μαιου Αυλωνα ! ! !Τιποτα γκομενακια παιζουν εκει κοντα ?
Κανενας αλλος που τυχον μπαινει εκει την ιδια μερα ?
20 μπαίνω εγώ. στειλε να βρεθούμε
για Χαλκίδα άκουσα καλά πράγματα...
-
αμα δεν ειστε στις ιδιες ιλες @@ θα συναντηθειτε... η αυλωνα εινα τεραστια, εξοδουχοι περπατανε μερικες φορες κανα 20 λεπτο μεχρι να βγουνε στη πυλη...εκτος αν βαλανε λεωφορεια..
η χαλκιδα ειναι γενικα ωραιο μερος και πατε σε καλη εποχη για εξοδους...
ρε mango τι ηλικια εχεις?
-
26 παω 27 στα επομενα γενεθλια!!!
λοιπον τι να στειλω,? θα ειμαι μεσα στα 2-3 ψηλοτερα ατομα του στρατοπεδου !! δεν παιζει να μην με καταλαβει κανεις απο τη φατσα οτι ειμαι ο Μανγκο !
Ειμαι και Υεα αλλα, μαλλον θα γινω Υε@@..!
Λοιπον θα δουμε τι θα παιζει, χαλκιδα εχει καλα γκομενακια σιγουρα! ! ! ενα αμαξι θελουμε μονο για το πηγαινε ελα, θα δουμε τι παιζει στην αρχη και μετα θα τα κανονισουμε ολα.
Πωωω γουσταρω τρελα, και μετα σου λεει οτι τα φοιτητικα ειναι τα πιο ανεμελα χρονια..Στρατιωτικο. Η μονη περιοδος στη ζωη σου που πραγματικα αναγκαζεσαι να τα γραψεις ολα στα τετοια σου!
-
Αυτος εισαι ρε φιλε.
Αν μπεις με τετοια ψυχολογια θα περασεις ζαχαρη
Με λιγο μετρο βεβαια μην γινεις κι καμπανοφατσα
-
99 κσ
Περί Θητείας [#3]