-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
:ysterical:υπάρχει και αυτός ο κόσμος
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εκλεψες? ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!Παγωμα στο 14.44
εχει επανω στην εξαρτηση μπουκαλα σοδας! (φοβαται μην πνιγει στις ψιχαλες?)sto 20:27 ο αλλος κραταει τον κωλο του, ελεος
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
:ysterical:
υπάρχει και αυτός ο κόσμος
καμιά Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνη νταξ, αλλά Ρεντίνα????
τουλάχιστον τους πάνε καμιά Ασπροβαλτα ή Σαλονίκη στην έξοδο? -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
φίλος έβαλε βυσμα για να πάει στην ρεντίνα... χαρντκορίλα του κερατάαμα ηθελε μαυρισμα θα πηγαινε σε κανα νησι οχι σε αλλο κεντρο
-
Ο Ανχης παραπανω μου θυμισε το διοικητή μου στη Ρόδο τις μέρες που ειχαμε ασκήσεις ναι νυχτερινες
Αμα πω ότι με εκείνα και με τ' αλλα έχει αρχισει να μου λειπει ο στρατος -
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Youtube VideoO σφίχτης στο 8:56
λεει 'φοβο, τρομο, θα σταξουνε' και γελαει, μια χαρα παιδι τον κοβω.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
O σφίχτης στο 8:56
Βασικά πρέπει να δει ο δριτης του το βίντεο και να του δείξει τι πάει να πει φόβος-τρόμος και στάξιμο μπροστά στους εκπαιδευόμενους......τσουκεκάκι που ξεχειλίζει μαγκιά
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Βασικά πρέπει να δει ο δριτης του το βίντεο και να του δείξει τι πάει να πει φόβος-τρόμος και στάξιμο μπροστά στους εκπαιδευόμενους......τσουκεκάκι που ξεχειλίζει μαγκιά
Κλασσικο παραδειγμα τυπικου καμμενου παλιου
και οι αλλοι το ιδιο ηταν το εβλεπες απλα δεν ελεγαν βλακειες.. -
και οι αλλοι το ιδιο ηταν το εβλεπες απλα δεν ελεγαν βλακειες..Συνεχιζω να πιστευω πως κανει πλακα, αφου φαινεται δεν μπορει να κρατηθει σοβαρος.
Εν τω μεταξυ τωρα 'παλιος'με το 9μηνο, τρελλο ανεκδοτο. -
και οι αλλοι το ιδιο ηταν το εβλεπες απλα δεν ελεγαν βλακειες..Συνεχιζω να πιστευω πως κανει πλακα, αφου φαινεται δεν μπορει να κρατηθει σοβαρος.
Εν τω μεταξυ τωρα 'παλιος'με το 9μηνο, τρελλο ανεκδοτο.ε και εσυ λες και δεν τους εχεις πετυχει..βασικα ποιος δεν εχει πετυχει τετοιου τυπου καμμενου που εγινε παλιος και νομιζει οτι ειναι κατι..
-
Εν τω μεταξυ τωρα 'παλιος'με το 9μηνο, τρελλο ανεκδοτο.ε και εσυ λες και δεν τους εχεις πετυχει..βασικα ποιος δεν εχει πετυχει τετοιου τυπου καμμενου που εγινε παλιος και νομιζει οτι ειναι κατι..
τους 'κανονικους' παλιους τους εχω πετυχει, τα τομάρια, να μου κουνανε το κρεβατι 2 μετα τα μεσανυχτα επειδη την ημερα τους εγραφα στα αρχιδια μου 'θα σε λιωσουμε ρε ποντικι' κλπ.
ετουτος εδω μου φαινεται καλουλης. Πιο πολυ φοβαμαι τους αλλους που δε μιλανε... -
Πολυ καλα τα ειπε ο Δκτης! Απλα και με ουσια. Αψογος.
-
ετουτος εδω μου φαινεται καλουλης. Πιο πολυ φοβαμαι τους αλλους που δε μιλανε...
Α, και με το μαλακό με τα σχόλιά σας, γιατί ακούγεστε σα να λέτε....
'....Ε, μαλακισμένη γκόμενα....Πού πάει με τον παλιοπούστη...?? '
Και ο 'παλιοπούστης' είναι κομμένος 'φέτες' και οδηγεί SLK...
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
ετουτος εδω μου φαινεται καλουλης. Πιο πολυ φοβαμαι τους αλλους που δε μιλανε...
Υπαρχουν αρκετα πουστρακια με φετες και σλκ
-
99% αυτών που το λένε αυτό όμως, δεν τους έχουν τσεκάρει τις... κωλοτρυπίδες.
ατυχής η χρήση της SLK, όντως....! Κάν' το Honda S2000....
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Youtube VideoΕπικό το λογύδριο του αντισυνταγματάρχη στην αρχή 'θέλω να σας βλέπουν οι γκόμενες και να βαράνε μαλακία'.
Βάλτε και 10:20 που έχει αναφορά. Τρελά γέλια με τους αναφερόμενους.
+1 πολύ γέλοιο ειδικά στο 12:45 ο τύπος με το καντηλάκι
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Πες μου ειλικρινά ρε Spartan, ποιον από αυτούς τους εκπαιδευτές, με αυτές τις φάτσες και αυτή την ομιλία τύπου Νεάντερταλ θα έπαιρνες στα σοβαρά?
Ο εκπαιδευτής πρέπει πρώτα από όλα να κατέχεται από σοβαρότητα και άριστη γνώση του αντικειμένου, όχι μαγκιά-κλανιά και μπλούζα θαλασσιά.
Ο ανθυπολοχαγός είναι κορυφή όμως
-
κατα τη γνωμη μου, το σεβασμο δεν τον απαιτεις, τον κερδιζεις. αυτος που λεει θα σταξουν φενεται πιο λογικος απο τους αλλους που ειναι και καλα σκληροι και σοβαροι. ολοι αυτοι γινονται αλεξιπτωτιστες? ποσους χρειαζοντε?
-
Αυτό το είπε για την κάμερα. Φαίνεται το παιδί ότι είναι αμήχανο. Εντάξει όμως έτσι παίζεται το παιχνίδι. Οσο για τον Δκτη που είπε για τις γκόμενες ,ε και που θα είχαν πιο πολύ το μυαλό τους οι νέοι! Στα video games μήπως! Δε νομίζω. Τουλάχιστον να έχουν κινητρο.
Vaggos111 Oλους τους χρειάζονται. Όσοι δεν μπορούν φεύγουν μόνοι τους .Όπως είπε και ο Δκτης ακολουθούν τις διαδικασίες ομιλίας και φτιάχνονται όλα.
Περί Θητείας [#3]