-
Όρθιος με το χορτοκοπτικό νέος, θα πιαστεί η μέση σου
ΣΔΒάρα Πότε τελειώνεις από εκεί, ξέρεις που θα τοποθετηθείς μετά? -
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Όρθιος με το χορτοκοπτικό νέος, θα πιαστεί η μέση σου
ΣΔΒάρα Πότε τελειώνεις από εκεί, ξέρεις που θα τοποθετηθείς μετά?Ηταν μοχθηρο σημείο και απαιτούσε όλη μου την στρατιωτική εκπαίδευση για να καθαριστεί
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Σοβαροτατοι τραυματισμοί τριων στρατιωτών της 2τερη ΜΑΛ κατα την διάρκεια άσκησης με λεμβους...
ΓΤΠ οργάνωση, ΓΤΠ προσωπικό κλπ κλπΟ ένας απο δαύτους καλός μου φίλος...
Για να είσαι σίγουρος μένεις όσο πιο μακριά μπορείς απο μονιμαδες και κακοσυντηρημενο εξοπλισμό
2ΜΑΛ και ασκησεις με λεμβους ειναι κατι δυσκολο δεν νομιζεις?
-
Παίδες έχετε ιδέα απο εκπαίδευση αλ/των η απλά γράφεται για να γράφεται ...;;
-
Μινγουαιλ, σε ενα άλλο σχολείο ένας φερελπις νέος, αφού δέχτηκε εξαντλητικα μαθήματα πάνω στην ειδικότητα του ...http://img401.imageshack.us/img401/1624/jm7m.jpg[/img]
- επιδιόρθωση χλωροκοπτικων
- σοβαντισμα ορχων
- μελέτη υγρασίας
Τσίμπησε 5 μερουλες τιμητική (απο τον ίδιο τον διοικητή του στρατοπέδου ) να λιασει την κορμαρα του στην ακρογιαλιά
Σε εμάς έδιναν 2 μέρες!!
Και να το μαρσάρεις στο τέρμα και να μην καίγεται το μοτέρ με τίποτα!!!Που να ξέραμε ότι έτσι δουλεύει!!!! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μινγουαιλ, σε ενα άλλο σχολείο ένας φερελπις νέος, αφού δέχτηκε εξαντλητικα μαθήματα πάνω στην ειδικότητα του ...
http://img401.imageshack.us/img401/1624/jm7m.jpg[/img]
- επιδιόρθωση χλωροκοπτικων
- σοβαντισμα ορχων
- μελέτη υγρασίας
Τσίμπησε 5 μερουλες τιμητική (απο τον ίδιο τον διοικητή του στρατοπέδου ) να λιασει την κορμαρα του στην ακρογιαλιά
Σε εμάς έδιναν 2 μέρες!!
Και να το μαρσάρεις στο τέρμα και να μην καίγεται το μοτέρ με τίποτα!!!Που να ξέραμε ότι έτσι δουλεύει!!!!Μπιλλαρε εγω του έκανα και μινι μελέτη για την οροφή κτιρίου
Σε προηγούμενη ΕΣΣΟ πήρε φωτιά ένα γιαμαχα στην πλάτη φανταρου
-
σε μας οι τύποι με τα χλοοκοπτικά πέρα από τις τιμητικές που τσίμπησαν στο τέλος είχαν μια φορά τη βδομάδα off-άκι αλλά η αλήθεια είναι πως είχαν πολλή δουλειά γιατί το στρατόπεδο ήταν τεράστιο και έπρεπε να το περνούν ξανά και ξανά συνέχεια , δηλαδή με το που το τελείωναν έιχαν ξαναφυτρώσει από κει που άρχισαν και πάλι από την αρχή
και φυσικά το σκηνικό του παραλογίσμου
2 ή 3 μέρες κράτηση σε τύπο που του είχε φύγει η παναγία όλη μέρα στα χορτάρια γιατί αφού τέλειωσε τη δουλειά του και πήγε να φάει στα καπάκια σκάει στη φρουρά με πρασινισμένα άρβυλα τα οποία δε πρόλαβε να καθαρίσει και να γυαλίσει (τα οποία δεν καθαρίζουν και τόσο εύκολα όταν έχουν φάει πρασινάδα )ευτυχώς ο επιλοχάς ήταν παλικάρι και έκανε τα δικά του και δεν εφαρμόζονταν ακριβώς οι τιμωρίες
αλλά και ο διοικητής ήταν καλός όσες μέρες και να είχες φάει μετά τη 2η έδινε πάντα διακοπή ποινής και το θέμα ξεχνιόταν
βέβαια αυτό δημιουργούσε άλλα προβλήματα (ότι ο καθένα έκανε ότι ήθελε αφού ήταν σχεδόν απίθανο να τιμωρηθεί σοβαρά)
-
Εγώ ήμουν όργανο εκπαίδευσης... Οσό έκοβα έδινα την θέση μου στον βοηθό... Μετα τα χόρτα νερό με το λάστιχο των μαγειριων σε αρβυλα και κορμό, φαΐ στα μπαμ , τρέχοντας να παω τους σκοπούς στην φρουρά , μετα να βγάλω τους εξοδουχους, και στις 2 ώρες που είχα κενές το απόγευμα πήγαινα γυμναστήριο
Κομμαντο ο δικός σου
-
σας ανοίγουν το γυμναστήριο; καλή φασή γιατί συνήθως τα έχουν διακοσμητικά
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
σας ανοίγουν το γυμναστήριο; καλή φασή γιατί συνήθως τα έχουν διακοσμητικάΤους το είχα ζητήσει τόσες φορές που δεν μπορούσαν και αλλιώς
- οτι είχαμε και ένα φανταρο γυμναστή και μπαιναμε με δαυτον
-
κι εμείς είχαμε γυμναστή, αλλά δε το άνοιγαν με τη καμία
στο λιτόχωρο το άνοιγαν κανονικά το απόγευμα και πήγαιναν οι (ψευτο)γιωτάδες κυρίως που ήταν και ξεκούραστοι, οι υπόλοιποι όπου μας άφηνες κοιμόμασταν..
επίσης οι ένοπλες υπηρεσίες γίνονταν μακριά από κψμ-γυμναστήριο και λόχο και να ήθελες δηλαδή δε μπορούσες να φύγεις από τα φυλάκια και να πας για γυμναστική
-
κι εμείς είχαμε γυμναστή, αλλά δε το άνοιγαν με τη καμίαστο λιτόχωρο το άνοιγαν κανονικά το απόγευμα και πήγαιναν οι (ψευτο)γιωτάδες κυρίως που ήταν και ξεκούραστοι, οι υπόλοιποι όπου μας άφηνες κοιμόμασταν..
επίσης οι ένοπλες υπηρεσίες γίνονταν μακριά από κψμ-γυμναστήριο και λόχο και να ήθελες δηλαδή δε μπορούσες να φύγεις από τα φυλάκια και να πας για γυμναστική
Οντας όργανο ήμουν απαλλαγμένος απο σκόπιμες, περιπολα κλπ. Τα βραδιά κοιμομουν χωρίς να με διακόπτει κανείς, άντε μια 2 φορές που είδαν κάτι οι σκοποί και με τρέχαν
... Τεράστιο πλας για την υπόλοιπη μέρα -
εγώ όσες φορές ήμουν όργανο κοιμόμουν όλη μέρα, άφηνα παραγγελία για τα σουβλάκια και απλά ξυπνούσα για να τα φάω
σε αλλαγές δεν πήγαινα, δεν υπήρχε λόγος
τα πυρομαχικά τα κρατούσαν οι σκοποί γιατί ούτε εγώ ούτε ο ΑΥΔΜ θέλαμε να μας ενοχλούν μες στο βράδυ για ασήμαντα πράγματα
αντίστοιχα κι εγώ όταν ήμουν σκοπός δεν ενοχλούσα το όργανο, αμα ήταν και πολύ ψαρωμένος του έβαζα και καμιά τζίφρα στη σκοπιά
το ΜΟΝΟ που έκανα σαν όργανο ήταν να τσακώνομαι με όποιον δεν έκανε λάτζα και καθαριότητες γιατί είχα θέμα με αυτά τα πραγμάτα και τρελαινόμουν, δηλαδή με ξυπνούσαν οι λατζέρηδες ή οι μάγειρες κι εγώ αν δεν έβγαζα άκρη ξυπνούσα το ΑΥΔΜ χωρίς πολλά πολλά
-
το ΜΟΝΟ που έκανα σαν όργανο ήταν να τσακώνομαι με όποιον δεν έκανε λάτζα και καθαριότητες γιατί είχα θέμα με αυτά τα πραγμάτα και τρελαινόμουν, δηλαδή με ξυπνούσαν οι λατζέρηδες ή οι μάγειρες κι εγώ αν δεν έβγαζα άκρη ξυπνούσα το ΑΥΔΜ χωρίς πολλά πολλάΘα σας έπαιρνε ο διάολος αν με ξυπνούσατε για τέτοιες μαλακίες πάντως. Όχι εσένα που ήσουν Όργανο αλλά τους άλλους που δεν εκτελούσαν!
-
σας ανοίγουν το γυμναστήριο; καλή φασή γιατί συνήθως τα έχουν διακοσμητικά
Τους το είχα ζητήσει τόσες φορές που δεν μπορούσαν και αλλιώς
- οτι είχαμε και ένα φανταρο γυμναστή και μπαιναμε με δαυτον
YMCA ?
-
εγώ όσες φορές ήμουν όργανο κοιμόμουν όλη μέρα, άφηνα παραγγελία για τα σουβλάκια και απλά ξυπνούσα για να τα φάωσε αλλαγές δεν πήγαινα, δεν υπήρχε λόγος
τα πυρομαχικά τα κρατούσαν οι σκοποί γιατί ούτε εγώ ούτε ο ΑΥΔΜ θέλαμε να μας ενοχλούν μες στο βράδυ για ασήμαντα πράγματα
αντίστοιχα κι εγώ όταν ήμουν σκοπός δεν ενοχλούσα το όργανο, αμα ήταν και πολύ ψαρωμένος του έβαζα και καμιά τζίφρα στη σκοπιά
το ΜΟΝΟ που έκανα σαν όργανο ήταν να τσακώνομαι με όποιον δεν έκανε λάτζα και καθαριότητες γιατί είχα θέμα με αυτά τα πραγμάτα και τρελαινόμουν, δηλαδή με ξυπνούσαν οι λατζέρηδες ή οι μάγειρες κι εγώ αν δεν έβγαζα άκρη ξυπνούσα το ΑΥΔΜ χωρίς πολλά πολλά
τους πρωην ειδικοδ/τες τους είχαν μόνιμα όργανα... 3 ήμασταν και αλλάζαμε μεταξύ μας... άλλες υπηρεσίες δεν έκανα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θα σας έπαιρνε ο διάολος αν με ξυπνούσατε για τέτοιες μαλακίες πάντως. Όχι εσένα που ήσουν Όργανο αλλά τους άλλους που δεν εκτελούσαν!
προσωπικά ΠΟΤΕ δεν είχα θέμα με φαντάρο... βέβαια όταν διάλεγα το θάλαμο μας για χέστρες έτριβα και εγώ, οπότε σε κανέναν δεν πήγαινε να μην ακούσει...
αυτά όλα στις διαβιβάσεις που μπλέκεις με 22+ μορφωμένους ανθρώπους... στο πεζικό φαντάζομαι θα ήταν χάβρα...
-
καλά από τέτοια....εγώ τον τελευταίο καιρό όποτε βλέπω στρατιώτες από ειδ.δυνάμεις μου 'ρχετε να βάλω τα κλάματα!Από βήμα.. τι να σου πω,ο 3 χρονος ανηψιός μου πιο καλά πάει!
Εμένα μου έρχεται να βάλω τα κλάματα κάθε φορά που σκέφτομαι που πανε τα λεφτά που πληρώνω για φορολογία ...
Υπολειτουργούν τα νοσοκομεία για να συντηρούν το θέατρο σκιών που λέγεται ΕΣ...Μην μπαίνεις στο τρυπάκι που λέει να λειτουργεί το ένα ή το άλλο.Σωστά πρέπει να λειτουργούν και τα 2.Και πάω στα περί στρατού γιατί για αυτό μιλάμε,ο στρατός πρέπει πάντα να είναι σωστά εξοπλισμένος και εκπαιδευμένος.Δεν θέλεις να ρίξεις χρήμα στον στρατό?ζήτα εξασφάλιση ότι ο ελλαδικός χώρος θα μείνει ανέπαφος είτε με την διασφάλιση ειρήνης είτε την παροχή στρατιωτικής δύναμης είτε υλικού ώστε να το εξασφαλίζει αυτό.Μην μπαίνεις στο τρυπάκι που σε βάζουν τα καθοδηγούμενα Μ.Μ.Ε.
-
Η λειτουργεια του γυμναστηριου ειναι μεσα στο προγραμμα ημερησιας κινησης προσωπικου μοναδος. Απο τη στιγμη που πληρει τις προβλεπομενες διαταγες οριζεται ωραριο και υπευθυνος λειτουργιας και λειτουργει.
Τωρα αν δεν υπαρχει κανενας που να εχει χρονο ,για το συγκεκριμενο ωραριο λογο δουλειας υπηρεσιας κτλ τοτε δικαιος μενει κλειστο ωσπου να ζητησει καποιος.
Red Monster . Αν ενας μονιμος η φανταρος προκαλεσει ζημια σε δημοσια περιουσια αποδεδειγμενα του ζητουν μεσω νομιμων μεσων την αναπληρωση της η την οικονομικα αντικατασταση του. Αυτα που λες ειναι για κλαματα. -
τα γυμναστήρια πολλές φορές δεν τα ανοίγουν για να μη φθαρεί ο εξοπλισμός και γιατί δε θέλουν να έχουν τυχόν τραυματισμούς και ΕΥ από αυτά.
το ίδιο ισχύει πχ και στο να παίξει κανείς μπάλα ή μπάσκετ στον ελεύθερο χρόνο του, συνήθως απαγορεύεται.
μάλιστα σε στρατόπεδο που ήμουν είχαν φτιάξει γήπεδο ποδοσφαίρου πάνω σε ακατάλληλο έδαφος (μια φορά ξεγελάστηκα και πέρασα από κει και βούτηξα μέχρι το γόνατο στη λάσπη) για να περάσει να το δει ένας γαλονάς
ήταν δηλαδή γήπεδο βιντρίνα που δεν είχε κάποια πρακτική χρήση, πέρα από το show πράγμα πολύ σύνηθες στο στρατό όπως πολύ καλά θα γνωρίζεις
Περί Θητείας [#3]