-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Θα συμφωνήσω για την C, είναι ίσως η πιο λογική Μερσεντές για την χώρα μας , αυτή που αποκλίνει σχετικά λίγο από τον μέσο όρο και τις πραγματικές μας ανάγκες.
Το Α νομίζω είναι πανάκριβο γι' αυτό που δίνει.οταν σου περισσεύουν και εισαι νεα οικογένεια ειναι πολύ καλή λύση.
Λεει ο άλλος... δε πειράζει... μια ζωη την εχουμε. Ας παρω mercedes -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Θα συμφωνήσω για την C, είναι ίσως η πιο λογική Μερσεντές για την χώρα μας , αυτή που αποκλίνει σχετικά λίγο από τον μέσο όρο και τις πραγματικές μας ανάγκες.
Το Α νομίζω είναι πανάκριβο γι' αυτό που δίνει.οταν σου περισσεύουν και εισαι νεα οικογένεια ειναι πολύ καλή λύση.
Λεει ο άλλος... δε πειράζει... μια ζωη την εχουμε. Ας παρω mercedesεμενα που ειχα νοικιασε αυτοκινητο στη Γερμανια μου προτεινανε η corsa η A και δεν σκεφτηκα ουτε κλασμα του δευτερολεπτου να παρω την Α... και ακομα δεν το μετανοιωσα, αν ακι η εμεπιρια μου με το corsa ηταν απογοητευτικη
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Λεει ο άλλος... δε πειράζει... μια ζωη την εχουμε. Ας παρω mercedesΠου δεν έχει και τέλη
-
Διαφωνώ εν μέρει, είναι και πουλ μουρ και εξηγούμαι.
Συγγενής πήρε το Α πρώτης γενιάς, ήταν αξιοθρήνητο. Το δεύτερο βελτιώθηκε σε πολλά σημεία, αλλά όπως προείπα είναι πανάκριβο γι' αυτά που δίνει. Μπορείς πολύ εύκολα να αγοράσεις απίστευτα πρακτικά, ευρύχωρα, οικονομικά, γρήγορα και άνετα πολυμορφικά, με ένα κλάσμα της τιμής του υπερτιμημένου Α. Και δεν νομίζω ότι το Α έχει κάτι που να ξεχωρίζει από τα άλλα, με τη μόνη εξαίρεση της αίγλης της φίρμας, ie ο παράγοντας πουλ μουρ που προανέφερα.
Είχα και C και E. Είναι εξαιρετικά, ίσως και κορυφαία (ανάλογα με την σειρά και την έκδοση βεβαίως βεβαίως). Εντούτοις σε πολλές περιπτώσεις αγοράζονται με το κριτήριο του πουλ μουρ και αυτές, ξέρω πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Άποψή μου είναι ότι το τωρινό C είναι κορυφαίο για τα δεδομένα μιας μέσης ελληνικής οικογένειας που θέλει να αγοράσει ένα σεντάν και μάλιστα σε χαμηλά κυβικά.
Για τα κουπεοειδή CL... κλπ δεν έχω την καλύτερη άποψη.
Για το GLK έχω να πω ότι αν το έβγαζε μια ΚΙΛ, ουκ ολίγοι θα την έκραζαν. Πολύ αμερικάνοκορεατοκινεζιά μου δείχνει. Υπάρχουν, για μένα, καλύτερες επιλογές. Και σε απλά και σε πρέμιουμ (εδώ πάλι ο παράγοντας πουλ μουρ). -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Το δεύτερο βελτιώθηκε σε πολλά σημεία, αλλά όπως προείπα είναι πανάκριβο γι' αυτά που δίνει. Μπορείς πολύ εύκολα να αγοράσεις απίστευτα πρακτικά, ευρύχωρα, οικονομικά, γρήγορα και άνετα πολυμορφικά, με ένα κλάσμα της τιμής του υπερτιμημένου Α.
Μου λες τι εννοείς? Ενα μοντέλο?
-
Θα αναφέρω μερικά αυτοκίνητα που κατά την άποψή μου προσφέρουν παραπλήσια πράγματα με το Α και είναι 15-25% φθηνότερα με παρόμοιο εξοπλισμό.
Είναι τα Jazz, Golf Plus, Musa, C3 Picasso και Scenic. Άλλα είναι πολύ κοντά σε διαστάσεις, άλλα μεγαλύτερα, άλλα περισσότερο οικογενειακά ή λιγότερο είτε μιλάμε για μικρή οικογένεια είτε για νέα, άλλα περισσότερο σπορ άλλα λιγότερο.
Σχεδόν όλα το ίδιο ή και περισσότερο σύγχρονα με το εν λόγω αυτοκίνητο. Κοινός παρονομαστής είναι ότι όλα χάνουν στην αίγλη της φίρμας σε σχέση με την Μερσεντές, για μένα ειδοποιός διαφορά για το προφίλ πολλών αγοραστών του συγκεκριμένου οχήματος.
Να πούμε βέβαια ότι το Α πρακτικά παίζει στη χώρα μας σε 95 και 116 άλογα, γιατί για περισσότερα ξεπερνάει τα 'απαγορευμένα' 2.000 κυβικά και η ήδη ανεβασμένη τιμή του πετάει στα ύψη. Και φυσικά αν κάποιος θέλει κάτι μεγαλύτερο πρέπει να πάει στο Β που η τιμή απογειώνεται ακόμη παραπάνω. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Θα αναφέρω μερικά αυτοκίνητα που κατά την άποψή μου προσφέρουν παραπλήσια πράγματα με το Α και είναι 15-25% φθηνότερα με παρόμοιο εξοπλισμό.
Είναι τα Jazz, Golf Plus, Musa, C3 Picasso και Scenic. Άλλα είναι πολύ κοντά σε διαστάσεις, άλλα μεγαλύτερα, άλλα περισσότερο οικογενειακά ή λιγότερο είτε μιλάμε για μικρή οικογένεια είτε για νέα, άλλα περισσότερο σπορ άλλα λιγότερο.
Σχεδόν όλα το ίδιο ή και περισσότερο σύγχρονα με το εν λόγω αυτοκίνητο. Κοινός παρονομαστής είναι ότι όλα χάνουν στην αίγλη της φίρμας σε σχέση με την Μερσεντές, για μένα ειδοποιός διαφορά για το προφίλ πολλών αγοραστών του συγκεκριμένου οχήματος.
Να πούμε βέβαια ότι το Α πρακτικά παίζει στη χώρα μας σε 95 και 116 άλογα, γιατί για περισσότερα ξεπερνάει τα 'απαγορευμένα' 2.000 κυβικά και η ήδη ανεβασμένη τιμή του πετάει στα ύψη. Και φυσικά αν κάποιος θέλει κάτι μεγαλύτερο πρέπει να πάει στο Β που η τιμή απογειώνεται ακόμη παραπάνω.To jazz δεν εχει την ποιότητα κύλισης και την ευστάθεια στο ταξίδι (το ειχα 2,5 χρόνια το προηγούμενο). Το c3 kai to scenic απο ποιότητα δε θατα τα συζητήσω. (πρόσεξε κάτι. δεν λέω τι θα αγοραζα εγω. λεω πως το σκέφτονται και σε μερικά εχουν δίκιο αυτοί που αγοράζουν Α , γιατί εχω 2-3 στο γραφειο)
Το golf plus ειναι το μοναδικό που της μοιάζει ΑΛΛΑ ένα μεγάλο ΑΛΛΑ που μου το είπανε και εχουν δικιο.
Θέλω κοντό αμάξι για τη γυναίκα μου, για να να παρκάρει... και αυτά που μου λες εκτός του jazz ειναι μεγάλα.
-
Η πτώση σταματημό δεν έχει:
-
Είχε το πρωί έναν έμπορα και γνωστό μέλος του ΣΕΑΑ στο γυαλί, και έλεγε ότι καλό είναι να περιμένουμε τον Φλεβάρη και ίσως και τον Μάρτη για να καταλάβουμε που θα κάτσει η μπίλια, διότι τις τελευταίες εβδομάδες υπήρχαν πολλές πωλήσεις λόγω απόσυρσης οι οποίες όπου νά'ναι τελειώνουν.
-
Στις 140-150.000 βλέπω το 2010, πολύ δύσκολα θα ξεπεράσει αυτό το νούμερο.
-
Άμα πάει εκεί θα κλάψουν μερικές μανούλες ακόμη. Θυμάμαι πριν δύο χρόνια μεγαλοστέλεχος της Φορντ να λέει σε συνέντευξη ότι πτώση στα 200.000 τεμάχια θα κλείσει πολλά σπίτια.
-
Θα ξεφρακάρουν λίγο οι δρόμοι
-
Με την ΤV να φωνάζει διαρκώς για κρίση, με τον κόσμο να μην έχει λεφτά, την Βενζίνη σε κανα μήνα 6-7 λεπτά πάνω το λίτρο αν πουληθούν 150.000 αυτοκίνητα θα πρέπει όλοι να είναι πολύ ευχαριστιμένοι. Τα 200.000 είναι όνειρο θερινής νυκτός και ακόμα είναι Χειμώνας...εκτός αν δούμε κανά θαύμα απόσυρσης...δεν αποκλείεται...συμφωνώ ότι μετά το Μάρτιο θα έχουμε καλύτερη εικόνα
-
για την ώρα από δευτέρα τα στατιστικά του 1ου μήνα....
-
Κλαίγονται-κλαίγονται κι απ'την άλλη ανεβάζουν τιμές π.χ Ιταλοί. Μετά αρχιζουν τις διαφημίσεις στην TV μπας και πάρουν τ'απάνω τους(επιπλέον έξοδα).
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Κλαίγονται-κλαίγονται κι απ'την άλλη ανεβάζουν τιμές π.χ Ιταλοί. Μετά αρχιζουν τις διαφημίσεις στην TV μπας και πάρουν τ'απάνω τους(επιπλέον έξοδα).Οι διαφημιστικές δαπάνες σε TV -γενικώς- είναι 70% κάτω -από εσωτερική πηγή η πληροφορία.
Γενικώς έχει μειωθεί δραματικά η διαφήμιση προς έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα και θα μειωθεί περαιτέρω, λογικό είναι.
-
Κλαίγονται-κλαίγονται κι απ'την άλλη ανεβάζουν τιμές π.χ Ιταλοί.
O γνήσιος Έλληνας έμπορας κλαίγεται ακόμη και όταν τα νούμερα χτυπάνε λίμιτ απ, είναι μέσα στο αίμα του.
-
Από 16.300 € το νέο Volvo C30
Επιτέλους και κάποιος λογικός που κατεβάζει τιμές.
-
όπως φαίνεται η** πεθερά** πρέπει να περιμένει λίγο πριν αρχίσει να χύνει το δηλητήριο της στις ανοιχτές πληγές των αυτοκινητοβιομηχάνων.
Δημόσια Υπηρεσία κατέντησε το ΣΕΑΑ και 8 του μήνα σήμερα και ακόμα αποτελέσματα. Βάλε και την απεργία της Τετάρτης και μάλλον πάμε για τα μέσα του μήνα....
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Από 16.300 € το νέο Volvo C30Επιτέλους και κάποιος λογικός που κατεβάζει τιμές.
ναι.... κατάργησε και τον 1.800cc
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ (+ τιμές & προσφορές) [#2]