-
http://www.dealnews.gr/epixeiriseis/ite ... F%89%CE%BD
-
ζητω συγνωμη αλλα αυτα ειναι τα κερδη που δηλωσανε για το 2011??
-
Βγήκαν τα segments άλλα τι να δει κανείς. Θα βάλει τα κλάμματα.
Αν εξαιρέσει κανείς τα 7 Nissan Pathfinder τα υπόλοιπα είναι τραγωδία. -
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Αν εξαιρέσει κανείς τα 7 Nissan Pathfinder τα υπόλοιπα είναι τραγωδία.Μεγάλοι ευεργέτες του κράτους για τον Αύγουστο.
Οι 10 που αγόρασαν Porsche Cayenne (κερδίζουν ένα λουκούμι για τη προσφορά τους στα έσοδα του κράτους )
Οι 12 που επέλεξαν Μerc ML Series (από 1 γλυφιτζούρι)
Οι 4 που τα έσκασαν για Porsche 911 (από μια τουλούμπα) -
Αν εξαιρέσει κανείς τα 7 Nissan Pathfinder τα υπόλοιπα είναι τραγωδία.7 Pathfinder? Μηπως τα πηρε καμια υπηρεσια ,αστυνομια κτλ?
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Αν εξαιρέσει κανείς τα 7 Nissan Pathfinder τα υπόλοιπα είναι τραγωδία.7 Pathfinder? Μηπως τα πηρε καμια υπηρεσια ,αστυνομια κτλ?
Αν τα αστυνομικά μετράνε στις ταξινομήσεις του ΣΕΑΑ τότε μπορεί και είναι πολύ πιθανό. Μπορεί να πήγαν σαν εταιρικά.. 33890€ κοστίζει το Pathfinder.
-
Ο χρήστης Discovolos έγραψε:
Αν εξαιρέσει κανείς τα 7 Nissan Pathfinder τα υπόλοιπα είναι τραγωδία.Μεγάλοι ευεργέτες του κράτους για τον Αύγουστο.
Οι 10 που αγόρασαν Porsche Cayenne (κερδίζουν ένα λουκούμι για τη προσφορά τους στα έσοδα του κράτους )
Οι 4 που τα έσκασαν για Porsche 911 (από μια τουλούμπα)Γιατί τα 14 πορσικά μου θυμίζουν ταξινομήσεις οχημάτων για να πιάσουν κάποια quota.
-
Κοιτά το 911 καινούργιο είναι άντε να πούλησε πες , το cayenne μάλλον κάτι άλλο είναι ..
-
Κάπου είχα διαβάσει ότι απλά η Moτοδυναμική έχει αγοράσει από την παλιά αντιπροσώπευση αυτοκίνητα που ήταν ήδη Ελλάδα και τους βάζει πινακίδες και τα πουλάει σε πολύ καλές τιμές. Δεν σήμαινει ότι όσα λένε οι ταξινομήσεις έχουν πουληθεί κιόλας. Κάποια υπάρχουν και στο car.
-
Ο χρήστης Discovolos έγραψε:
Οι 4 που τα έσκασαν για Porsche 911 (από μια τουλούμπα)Στην ΣΕΑΑ δεν τα γράφει πάντως τα 911 που πουλήθηκαν . Άκυρο τώρα τα δείχνει
Πάντως και καινούργια που είναι, έχετε δει τις τιμές της 911? Απορώ ποιοι πήγαν και τα έσκασαν (αρκετά χοντρά) και πήραν τέτοιο αμάξι -
Γενικά τις 911 κάποιοι θα τις πήραν. Δεν τους αγγίζει όλους η κρίση και μιλάμε για νούμερα από την αρχή της χρονιάς.
Έχουν ταξινομηθεί Land Cruiser, ML, GLK, Wragler, A8, Panamera, Range Rover και κάμποσα άλλα. Όλα αυτά βρήκαν άτομα που παρά την όλη κρίση έχουν να τα σκάνε για την αμαξάρα. Μάλιστα είδα και 1 Accord. Έχει κάνει τρελή προσφορά κάτω από 22000€ η αντιπροσωπεία και παρόλα αυτά 1 όλη τη χρονιά. Βλέπεις 2000 κυβικά...http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2707738/
Αυτή η προσφορά έχει κάνει το Ssangyong Kyron να ταξινομεί καλά για τα δεδομένα της εποχής. -
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2707738/
Αυτή η προσφορά έχει κάνει το Ssangyong Kyron να ταξινομεί καλά για τα δεδομένα της εποχής.Εξαιρετικό αυτοκίνητο για 18.500.
-
Εγώ θα ντρεπόμουν να είμαι ακόμα και επιβάτης σε Ssangyong.
Αν και το συγκεκριμένο είναι το πιο αξιοπρεπές που έχουν στη γκάμα τους. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Εγώ θα ντρεπόμουν να είμαι ακόμα και επιβάτης σε Ssangyong.Γιατί;
-
Γιατί;
Τα θεωρώ πολύ άσχημα και άθλια εμφανισιακά τόσο από μέσα όσο και από έξω. Δε νομίζω καν πως ανταποκρίνονται στον 'χαρακτηρισμό' αυτοκίνητο τουλάχιστον με την έννοια που έχει σήμερα. Κάτι σαν τα προηγούμενα jeep cherokee και wrangler.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Γιατί;
Τα θεωρώ πολύ άσχημα και άθλια εμφανισιακά τόσο από μέσα όσο και από έξω. Δε νομίζω καν πως ανταποκρίνονται στον 'χαρακτηρισμό' αυτοκίνητο τουλάχιστον με την έννοια που έχει σήμερα. Κάτι σαν τα προηγούμενα jeep cherokee και wrangler.
Υποκειμενικό αυτό που λες. Ούτε εμένα μου πολυαρέσουν άλλα δεν τα βρίσκω και τόσο χάλια. Άλλωστε στην εποχή μας όταν αγοράζει κανείς αμάξι δύσκολα να κοιτάξει και την εμφάνιση. Είναι δευτερεύον ζήτημα.
-
Γιατί;
Υποκειμενικό αυτό που λες. Ούτε εμένα μου πολυαρέσουν άλλα δεν τα βρίσκω και τόσο χάλια. Άλλωστε στην εποχή μας όταν αγοράζει κανείς αμάξι δύσκολα να κοιτάξει και την εμφάνιση. Είναι δευτερεύον ζήτημα.
Ναι, πες ότι δεν κοιτάει την εμφάνιση, αλλά τα 2000 κυβικά δεν θα τα κοιτάξει?
-
Υποκειμενικό αυτό που λες. Ούτε εμένα μου πολυαρέσουν άλλα δεν τα βρίσκω και τόσο χάλια. Άλλωστε στην εποχή μας όταν αγοράζει κανείς αμάξι δύσκολα να κοιτάξει και την εμφάνιση. Είναι δευτερεύον ζήτημα.Μπορεί να μην είναι κακό, σαν πακέτο μοιάζει μια χαρά αλλά η εμφάνιση του συγκεκριμένου μοντέλου σε αναγκάζει να την αναγάγεις σε πρωτεύον ζήτημα και εκεί χάνει... και δεν είναι θέμα γούστου, είναι 'αντικειμενικά' άσχημο...
Πάντα θα υπάρχουν οι λίγοι που αγοράζουν και ρολόγια και 911 και Bentley και σκαφάρες κλπ. Αυτό δε σημαίνει κάτι, το πρόβλημα είναι όταν βλέπεις την πτώση στα αυτοκίνητα που αγόραζε ο πολύς κόσμος.
Αν κάτι έπρεπε να έχουμε μάθει είναι ότι οποιαδήποτε πρόβλεψη στη χώρα αυτή είναι μάταιη. Αν μπορείς χωρίς να ζοριστείς να αγοράσεις αυτοκίνητο το κάνεις, αν υπάρχει η παραμικρή υπόνοια ζορίσματος ή ανησυχίας τότε κάθεσαι στα αυγά σου. Και ονειροπολείς τη μέρα που θα καταργηθούν οι φόροι έτσι, οι φόροι αλλιώς, τα τεκμήρια, ο φόρος στη βενζίνη, το ΦΠΑ και θα μπορέσεις να πάρεις αυτοκίνητο όπως το φαντάζεσαι.... φανταστικό!
Ίσως θα έπρεπε να ξεκινήσει μέσα από το φόρουμ η ιδέα του virtual car. Το εικονικό αυτοκίνητο το αγοράζεις ανάλογα με τους πόντους που έχεις και μετά το βελτιώνεις μεταπουλάς κλπ. Πόντους παίρνεις από την κριτική των δημοσιεύσεών σου, τη μεταπώληση, εμπόριο αξεσουάρ κλπ. Θα το φάμε το φαρμαράμα. Κι αντί να λέει κάτω από το αβατάρ σου οδηγός Ν1 κλπ θα λέει το αυτοκίνητο που έχεις αγοράσει. Στο εικονικό σου γκαράζ στο προφίλ σου θα έχεις απεικόνισητου οχήματος. Το πλεονέκτημα ενός εικονικού αυτοκινήτου είναι ότι το έχεις το καμαρώνεις, το βελτιώνεις και το επιδεικνύεις όσο θέλεις χωρίς να χρειάζεται να πληρώσεις βενζίνη, ασφάλεια, φόρο. ΚΤΕΟ, σέρβις! Και μετά θα στήνουμε και εικονικές κόντρες.... σούπερ ατού καταστάσεις μέσα από τα πληκτρολόγιά μας!
.... άκου θέλει να αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μπορεί να μην είναι κακό, σαν πακέτο μοιάζει μια χαρά αλλά η εμφάνιση του συγκεκριμένου μοντέλου σε αναγκάζει να την αναγάγεις σε πρωτεύον ζήτημα και εκεί χάνει... και δεν είναι θέμα γούστου, είναι 'αντικειμενικά' άσχημο...
Πάντα θα υπάρχουν οι λίγοι που αγοράζουν και ρολόγια και 911 και Bentley και σκαφάρες κλπ. Αυτό δε σημαίνει κάτι, το πρόβλημα είναι όταν βλέπεις την πτώση στα αυτοκίνητα που αγόραζε ο πολύς κόσμος.
Αν κάτι έπρεπε να έχουμε μάθει είναι ότι οποιαδήποτε πρόβλεψη στη χώρα αυτή είναι μάταιη. Αν μπορείς χωρίς να ζοριστείς να αγοράσεις αυτοκίνητο το κάνεις, αν υπάρχει η παραμικρή υπόνοια ζορίσματος ή ανησυχίας τότε κάθεσαι στα αυγά σου. Και ονειροπολείς τη μέρα που θα καταργηθούν οι φόροι έτσι, οι φόροι αλλιώς, τα τεκμήρια, ο φόρος στη βενζίνη, το ΦΠΑ και θα μπορέσεις να πάρεις αυτοκίνητο όπως το φαντάζεσαι.... φανταστικό!
Ίσως θα έπρεπε να ξεκινήσει μέσα από το φόρουμ η ιδέα του virtual car. Το εικονικό αυτοκίνητο το αγοράζεις ανάλογα με τους πόντους που έχεις και μετά το βελτιώνεις μεταπουλάς κλπ. Πόντους παίρνεις από την κριτική των δημοσιεύσεών σου, τη μεταπώληση, εμπόριο αξεσουάρ κλπ. Θα το φάμε το φαρμαράμα. Κι αντί να λέει κάτω από το αβατάρ σου οδηγός Ν1 κλπ θα λέει το αυτοκίνητο που έχεις αγοράσει. Στο εικονικό σου γκαράζ στο προφίλ σου θα έχεις απεικόνισητου οχήματος. Το πλεονέκτημα ενός εικονικού αυτοκινήτου είναι ότι το έχεις το καμαρώνεις, το βελτιώνεις και το επιδεικνύεις όσο θέλεις χωρίς να χρειάζεται να πληρώσεις βενζίνη, ασφάλεια, φόρο. ΚΤΕΟ, σέρβις! Και μετά θα στήνουμε και εικονικές κόντρες.... σούπερ ατού καταστάσεις μέσα από τα πληκτρολόγιά μας!
.... άκου θέλει να αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο!Oλα αυτα που εγραψες onyx με αναγκαζουν να σου πω την δικη μου ιστορια,και ζητω συγγνωμη εκ των προτερων αν βγω εκτος θεματος.
Πριν απο 5 χρονια ειχα αγορασει ή καλυτερα μου ειχε αγορασει ο μπαμπας μου ενα seat ibiza αξιας 8500 ευρω μτχ...τοτε δεν ειχαμε οικονομικο προβλημα..ελα μου ντε που το εβαλε 5 χρονια δοσεις ο ματζιρης και οταν αρχισε η κριση βγηκε εκτος πλανων και δεν μπορουσε να το πληρωνει πλεον...αναγκαστηκαμε λοιπον να το κανουμε εθελουσια παραδοση στην τραπεζα!
Μεχρι λοιπον πριν 2 μηνες ειχα δουλεια και καταφερνα να εξοικονομω καποια χρηματα και ετσι καταφερα μονος μου να αγορασω το δικο μου αυτοκινητο...ενα renault megane 2000 μοντελο 1.6 αυτόματο σε αριστη κατασταση με μολις 1500 ευρω...πραγματικη ευκαιρια και ομορφο και ανετο και καθολου ταλαιπωρημενο...οσο ειχα δουλεια το συντηρουσα ανετα και καθε φορα που το οδηγουσα εκανα σαν μικρο παιδι..από τοτε που εχασα την δουλεια μου το μετακινω σπανια και δυστυχως δεν το χαιρομαι και πραγματικα στεναχωριεμαι...
Θέλω να καταληξω στο ότι και ακόμα αν δεν νιώθεις ότι υπάρχει ζόρισμα,έτσι ρευστη που είναι η κατάσταση δεν ξερεις τι σου ξημερωνει και εκεί που λες την μια μέρα μπορώ,δυστυχώς την άλλη μέρα δεν μπορείς.. -
Δυστυχώς έχεις απόλυτα δίκιο, η πραγματικότητα μας προέκυψε χειρότερη από τα 'κακά σενάρια' που μπορεί να είχαμε κάνει όταν αγοράζαμε αυτοκίνητο. Σκέψου ότι πολλοί δεν είχαν καν μπει στον κόπο να σκεφτούν κακά σενάρια όταν δανειστήκανε μέχρι τα μπούνια.
Μακάρι η κατάσταση της αγοράς να ήταν ένδειξη ότι μάθαμε το μάθημά μας και κοιτάμε μπροστά προτού προβούμε σε μεγάλη αγορά. Δεν είναι όμως μάθημα, ακόμα είμαστε στο πάθημα.
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ (+ τιμές & προσφορές) [#2]