-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Yachtspotting σήμερα στον όρμο της Βάρκιζας, με το Arctic P. Στην αρχή το πέρασα για τεράστιο ρυμουλκό , αλλά το ships ahoy επιβεβαίωσε ότι είναι motor yacht.αυτο μεχρι χθες πρεπει να ηταν στη μαρινα ζεας ακρη ακρη διπλα στο φαρο,δεν προσεξα ονομα αλλα ηταν ολοιδιο
-
XTKZ αν θες μας λες περιοχές για την κάθε φωτό.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Yachtspotting σήμερα στον όρμο της Βάρκιζας, με το Arctic P. Στην αρχή το πέρασα για τεράστιο ρυμουλκό , αλλά το ships ahoy επιβεβαίωσε ότι είναι motor yacht.Το βρισκω πολυ ασχημο ..................
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Οι πινακιδες ξαναμπηκαν(μετα απο σχεδον εναν χρονο που ηταν κουκουλωμενο) και ο τυπος οπως φαινεται το κυκλοφορει κανονικα,καθως πηγαινα σπιτι περασε ακριβως απο μπροστα μου.
Κανονικότατα κυκλοφορεί, επιβεβαιώνω.. Το είδα χθες στην έξοδο του Επταπυργίου και μου έκανε εντύπωση η εξάτμισή του, μου φάνηκε κάπως παράξενη.
το ειχα γραψει και καπου αλλου πριν απο λιγες βδομαδες σε βολτα πετυχα 2 τετοια ταυτοχρονα (φιλοι ηταν γιατι πηγαιναν μαζι) εκ των οποιων το ενα εβγαζε τεραστιες φλογες απο πίσω
δυστυχως δεν ειχε θεαμα
και μιας και μιλαμε για τζαπωνια , εναν nsx κοκκινο που υπηρχε καποτε και το εβλεπα στη παραλιακη τι απεγινε?
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
χθες το βράδυ Mitsubishi eclipse 1ης γενιάς με ελληνικές πινακίδες.
(εισαγόταν στην Ελλάδα αυτό ή έστω μπορούσε να το φέρει κάποιος από έξω?Γιατί νομίζω πως όχι?Ή μπερδεύω το περιστατικό με τα πρώτης γενιάς Skyline ? )Επισημα δεν εισαγόταν,προοριζοταν για την Αμερικανικη αγορα oποτε ερχοταν παραεισαγωγη απο εκει.
το τελευταιο eclipse το ειχε ο πατερας μιας φιλης μου, πρεπει να δυσκολευτηκε πολυ να το πουλησει
χαζη αγορα για ελλαδα
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Yachtspotting σήμερα στον όρμο της Βάρκιζας, με το Arctic P. Στην αρχή το πέρασα για τεράστιο ρυμουλκό , αλλά το ships ahoy επιβεβαίωσε ότι είναι motor yacht.
Το βρισκω πολυ ασχημο ..................
το θέλω τώρα (ρευστόποιημενο σε χρήματα το ασκημοπαπο ) να ξανάαγοράζα ΕΓΩ ότι μου αρέσει ακούς εκεί τη ρυμουλκα , το ασχημοπαπο ΟΥΡΤ !
-
Τις τελευταιες μερες: ML 63 AMG με πινακίδες Βουλγαρίας, 2 Μaserati Granturismo και μια Ferrari , τωρα 550 ηταν, 456 ηταν δεν πρόλαβα να δω...απλα ηταν ασπρη, δν ξερω αν εβγαιναν και οι δυο σε ασπρο
-
Ποιας χρονιας μοντελλο ειναι??? Λεει Gloria grand turismo.... Nissan
-
Πριν λιγο καιρο ειδα ενα honda το οποιο μοντελο αρχιζε με j νομιζω.Ηταν coupe.
-
Μηπως λες το CR-Z???
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
XTKZ αν θες μας λες περιοχές για την κάθε φωτό.Mαρινα Βουλιαγμενης oλα εκτος απο το ταξι που ειναι στην Κηφισια.
Carrera GT και Gallardo Superleggera στη Λεωφ. Αθηνας/Αλκυονιδων. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Μηπως λες το CR-Z???Οχι αρχιζε απο j το ονομα και εκανα λαθος ηταν τετραθυρο και εμοιαζε με το παραπανω που ποσταρε ο 224v.
-
Kia Carens στη Γλυφάδα, που ξεθάφτηκε αυτό ?
Από τα ελάχιστα στο δρόμο
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Kia Carens στη Γλυφάδα, που ξεθάφτηκε αυτό ?Από τα ελάχιστα στο δρόμο
στα χανια κυκλοφορει και ενα ολοκαινουριο που ειναι και diesel... πιο σπανιο και απο supercar
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Kia Carens στη Γλυφάδα, που ξεθάφτηκε αυτό ?
Από τα ελάχιστα στο δρόμο
στα χανια κυκλοφορει και ενα ολοκαινουριο που ειναι και diesel... πιο σπανιο και απο supercar
Σωστά και νομίζω ότι είναι το μοναδικό huyndai που πάτωσε στις έρευνες αξιοπιστίας αν θυμάμαι καλά
-
η κοκκινη και η ασπρη 458 πηγαιναν τρενακι σημερα στο κεντρο της Κηφισιας (ανοιγοντας καθε λιγα μετρα )
-
Φτωχοοικογένεια...
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
η κοκκινη και η ασπρη 458 **πηγαιναν τρενακι σημερα στο κεντρο της Κηφισιας **(ανοιγοντας καθε λιγα μετρα )Έλεος.....
-
Ειδα και γω την Carrera GT σημερα στην παραλιακη λιγο πριν το υψος του Λαιμου.
Εκανε πως γεμιζει και λιγακι μια 2α και προλαβα να ακουσω λιγακι ουρλιαχτο απο V10 -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Φτωχοοικογένεια...
Carspotting [#6]