-
Ειδα σημερα στο Χαϊδάρι λευκο facelift Qashqai ,πραγματικα κανανε πολυ καλη δουλεια , ειναι πολυ πιο ομορφο απο προηγουμενο.
Y.Γ
κιτρινη Diablo εχω δει και εγω 2 φορες στο Περιστερι , πιθανον να ειναι η ιδια
-
Κανονικά είναι motospotting, αλλά δεν υπάρχει αντίστοιχο θέμα.
Ένεκα του σώου στη γέφυρα Ρίου - Αντιρίου, δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου τόσες πολλές Harley. Εδώ και μια εβδομάδα βλέπω κάθε μέρα καμμιά πενηνταριά στις εθνικές οδούς Κορίνθου Πατρών (παλιά και νέα), με πινακίδες από όλα τα κράτη.
Γειώθηκα πολύ άσχημα όμως με την ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΛΙΣΕ εμφάνιση. Το 90+% των μοτό είναι μαύρες. Μαύρη είναι και η αμφίεση των αναβατών πάνω κάτω σε ποσοστό 99-100%. Πολύ κλισέ ρε αδερφάκι μου.
Ρε Χαρλεάκηδες άλλο χρώμα δεν υπάρχει στη ζωή σας? Καμμιά ένδειξη διαφοροποίησης από κανέναν. Πολύ κοπάδι, με την κακή έννοια δυστυχώς. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Κανονικά είναι motospotting, αλλά δεν υπάρχει αντίστοιχο θέμα.
Ένεκα του σώου στη γέφυρα Ρίου - Αντιρίου, δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου τόσες πολλές Harley. Εδώ και μια εβδομάδα βλέπω κάθε μέρα καμμιά πενηνταριά στις εθνικές οδούς Κορίνθου Πατρών (παλιά και νέα), με πινακίδες από όλα τα κράτη.
Γειώθηκα πολύ άσχημα όμως με την ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΛΙΣΕ εμφάνιση. Το 90+% των μοτό είναι μαύρες. Μαύρη είναι και η αμφίεση των αναβατών πάνω κάτω σε ποσοστό 99-100%. Πολύ κλισέ ρε αδερφάκι μου.
Ρε Χαρλεάκηδες άλλο χρώμα δεν υπάρχει στη ζωή σας? Καμμιά ένδειξη διαφοροποίησης από κανέναν. Πολύ κοπάδι, με την κακή έννοια δυστυχώς.Καποια σχολια εχουν γινει στο viewtopic.php?f=12&t=43652
-
Δεν το είδα.
-
Ο χρήστης stoilas έγραψε:
Ferrari 400 GT?
Ναι!!!
-
Ελπιζω να μην ειναι τοσο ακυρο
Δεν ειναι λιιιιγο ασχημουτσικο λεωφορειο???
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ελπιζω να μην ειναι τοσο ακυροΔεν ειναι λιιιιγο ασχημουτσικο λεωφορειο???
Neoplan Cityliner απο τα ομορφα λεωφορεια που κυκλοφορουν
-
Μεσα ειναι κορυφαιο παντως σε αντιθεση με το διπλανο που ταξιδεψα σημερα και μου φαινεται
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Μεσα ειναι κορυφαιο παντως σε αντιθεση με το διπλανο που ταξιδεψα σημερα και μου φαινεταιΤemsa Safari ειναι το διπλα Τουρκικης κατασκευης. Τιμιο αμαξι καλο value for money για τα Κτελ. Ο Garvanitis γνωριζει περισσοτερα.
-
Για λεωφορια υπαρχει και το viewtopic.php?f=5&t=18468
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Μεσα ειναι κορυφαιο παντως σε αντιθεση με το διπλανο που ταξιδεψα σημερα και μου φαινεται
Τemsa Safari ειναι το διπλα Τουρκικης κατασκευης. Τιμιο αμαξι καλο value for money για τα Κτελ. Ο Garvanitis γνωριζει περισσοτερα.
Εχουμε 4,5 Temsa εδω πανω. Θεωρουσα οτι ειναι πολυ καλα λογω του οτι κανει τη διαδρομη Αθηνα- Κομοτηνη και αντιστροφα. Μου φανηκε ομως οτι το Cityliner ειναι πιο αθορυβο και πιο ανετο
Edit: Ok Bill33!!!
-
Bmw X1 και νεα 7αρα και τα δυο μπλε..με το συμπαθειο αλλα παρε το ενα και χτυπα το αλλο..
Και ενα μαυρο peugeot 407 coupe.. -
Ferrari 550 η 575 Maranello το σαβ/κο στην Κοζάνη. Δυστυχώς και πάλι χωρίς φωτογραφία.
-
- την νέα 760i
-
Ειδα μια νταλικα φορτωμενη με Dacia Duster , δυστηχως δεν προλαβα να τραβηξω φωτογραφια
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Ειδα μια νταλικα φορτωμενη με Dacia Duster , δυστηχως δεν προλαβα να τραβηξω φωτογραφιαΣε συγχωρούμε... αν ήταν νταλίκα φορτωμένη με supercars δεν θα σε συγχωρούσαμε...
-
Σημερα τα ειδα ή μαλλον τα ακουσα ολα...
Ειμαι στο δρομο για το σχολειο (εξετασεις γαρ) και εκει που φτανω σχολειο περναει απο μπροστα μου maserati gran turismo μαυρη.. Αλλα οχι μονο περασε αλλα εκανε ενα κατεβασμα και γκαζωσε και το ακουσα.... Τι ηχος θεε μου...
-
Μπατσικό i30 και πολλοί Ευρωπαίοι με δεξιοτίμονα (άγγλοι) και station wagon και τροχόσπιτα (ολλανδοί, σουηδοί).
Και μερικές τσόπες την παρασκευή πρωί για το μιτινγκ στην πάτρα.Edit/ΥΓ: Teox με πέθανες
-
-
Νέα 5άρα σήμερα στην Κηφισιά
Carspotting [#6]