-
-
Φτωχαδακια...Μαλλον σε σισιτιο του δημου πηγαιναν
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τα led ειναι εξτρσ εξοπλισμος η αυτος τα βαλε???Αθλια ειναι.Φαντάζομαι extra και after market! Προχθες τα πέτυχα σε καινούρια Ζ4 έως και ... Jimny!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Εθεάθη σήμερα ο γνωστός 'καταραμένος' σε ονομαστή ψησταριά των Καλυβίων. Δεν ξέρω αν το έβαλα στο σωστό θέμα
Αν μας πεις με τι αμάξι κυκλοφορούσε, το έβαλες στο σωστό θέμα. Διαφορετικά η θέση του είναι στο DamnedSpotting
Δυστυχώς δεν ξέρω με τι αμάξι κατέφθασε, βλέπεις ήμουν και εγώ εντός ψησταριάς
-
-
Eκει αναμεσα επρεπε να ηταν και ο Ελληνας με το GTR 900 ιππων, να τους πει τι παει να πει υπεραυτοκινητο
Καλη χρονια και καλες βολτες
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Egw eida simera ena infinity g37s kai ena mikro daihatsu cope nomizw legotan...
A na geia sou....
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Eκει αναμεσα επρεπε να ηταν και ο Ελληνας με το GTR 900 ιππων, να τους πει τι παει να πει υπεραυτοκινητοΕγώ θα ήθελα να δω να σταματάνε σε κάποιο φανάρι, να χώνεται ανάμεσα τους ένας καγκουράκος με κανένα τέτοιο
να δίνει ξερογκαζιές και να τους κοιτάζει με ψαρωτικό υφάκι... -
-
-
Εργοστασιακά είναι αυτά?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Εργοστασιακά είναι αυτά?Θα βαλεις στο σκουτερ;
-
Σήμερα Βασίλη βγαίνοντας από το γκαράζ πέρασε ένα jimny υπερυψωμένο με τέτοια ledάκια μέσα στα φωτιστικά σώματα. Είχε και διάφορες περιφερειακές παρεμβάσεις εντελώς κιτς. Μόλις το αντίκρυσα αρχίσαμε με τον αδελφό μου να γελάμε. Γενικά ξεφεύγει ο κόσμος αλματωδώς προς την κακογουστιά.
-
Tα φωτα, γιατι τα εχουν αναμενα μερα μεσημερι?
-
Την τιμητική τους είχαν πριν λίγο οι καφετέριες της Ελ. Βενιζέλου στην Νέα Σμύρνη. Εθεάθησαν λευκή Lamborghini Gallardo και ασημί Lotus Exige (με αυτοκόλλητο Nürburgring)
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Την τιμητική τους είχαν πριν λίγο οι καφετέριες της Ελ. Βενιζέλου στην Νέα Σμύρνη. Εθεάθησαν λευκή Lamborghini Gallardo και ασημί Lotus Exige (με αυτοκόλλητο Nürburgring)ομοίως και λευκή murcielago (είχε led φώτα πίσω...δεν ξέρω αν σημαίνει ότι είναι κάποια lp έκδοση ή απλώς το facelift ).
Είχε ωραίο ήχο η άτιμη.Δυστυχώς δεν βρέθηκε (το μικρό διάστημα που πηγαίναμε κοντά-κοντά) αξιόλογο άνοιγμα για να το πατήσει να ακούσουμε τίποτα...ΥΓ: η κοπέλα μου το βρήκε κακάσχημο ως αμάξι...
ΥΓ2: Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται απίστευτο? -
τα angel eyes μ αρεσουν παρα πολυ στο 307 και στο 206
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΥΓ: η κοπέλα μου το βρήκε κακάσχημο ως αμάξι...
μην τις πιστεύεις, είναι απίστευτο το τί μπορεί να λένε και τί να πιστεύουν .... και η δικιά μου είχε δει λάμπο και όταν τη θαύμαζα που έλεγε βλακείες ότι είναι χαμηλή, άσχημη, σαν διαστημόπλοιο κλπ ανάλογα ταπεινά.... ένα 6μηνο μετά μου σφύριξαν πως κυκλοφορεί με πορσατζή
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
μην τις πιστεύεις, είναι απίστευτο το τί μπορεί να λένε και τί να πιστεύουν .... και η δικιά μου είχε δει λάμπο και όταν τη θαύμαζα που έλεγε βλακείες ότι είναι χαμηλή, άσχημη, σαν διαστημόπλοιο κλπ ανάλογα ταπεινά.... ένα 6μηνο μετά μου σφύριξαν πως κυκλοφορεί με πορσατζή
δικηγορίνα?
Carspotting [#6]