-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
πολύ αργά, δεν υπάρχει ΧΟκ
-
-
Είναι το parking του λαού. Και Lambo και BX. Δίπλα στη Lambo τι είναι αυτό που ξεχωρίζει; Κανένα Hummer;
-
Πιο πριν καθως γυρναγα για το σπιτι στη Καυτατζογλου στο ρευμα καθοδου ειδα ενα ταξι Audi A6 μοντ. 04 αλλα δεν εγραφε πουθενα στη πορτα π.χ.'Εδρα 4τφορουμ'. Επισης στις 7 το πρωι που κατεβαινα τη Συγγρου πετυχα Toyota Prius 3! Ωραιο ηταν .
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πιο πριν καθως γυρναγα για το σπιτι στη Καυτατζογλου στο ρευμα καθοδου ειδα ενα ταξι Audi A6 μοντ. 04 αλλα δεν εγραφε πουθενα στη πορτα π.χ.'Εδρα 4τφορουμ'. Επισης στις 7 το πρωι που κατεβαινα τη Συγγρου πετυχα Toyota Prius 3! Ωραιο ηταν .Μην σου φαίνεται περίεργο για το ταξί που ήταν Α6, εδώ έχουμε γεμίσει με καινούργιες S-Class ταξί.
Το καινούργιο prius το έχω δει σε άσπρο και είναι υπέροχο. Ενδιαφέρον σχεδιαστικά είναι και το insight. Το έχει πάρει ένας γείτονας σε κόκκινο και πάντα μου τραβάει την προσοχή. -
Ο χρήστης gre έγραψε:
Πιο πριν καθως γυρναγα για το σπιτι στη Καυτατζογλου στο ρευμα καθοδου ειδα ενα ταξι Audi A6 μοντ. 04 αλλα δεν εγραφε πουθενα στη πορτα π.χ.'Εδρα 4τφορουμ'. Επισης στις 7 το πρωι που κατεβαινα τη Συγγρου πετυχα Toyota Prius 3! Ωραιο ηταν .
Μην σου φαίνεται περίεργο για το ταξί που ήταν Α6, εδώ έχουμε γεμίσει με καινούργιες S-Class ταξί.
Το καινούργιο prius το έχω δει σε άσπρο και είναι υπέροχο. Ενδιαφέρον σχεδιαστικά είναι και το insight. Το έχει πάρει ένας γείτονας σε κόκκινο και πάντα μου τραβάει την προσοχή.Μου εκανε εντυπωση οτι ειναι Audi που δεν εχω δει να κυκλοφορουν και ηταν η πρωτη φορα. Απο S class αλλο τιποτα βλεπω που και που και το καλυτερο ηταν οταν ειχα δει S 600 V12 Biturbo απο ταριφα επαρχειας! Ειχαμε μεινει ολοι στη παρεα στηλες αλατος! Λευκο ηταν το prius Που ειδα και εγω. Insight μονο σε λευκο το εχω συναντησει απο αρκετους κατοχους τους και σε ταξι.
-
Την φωτο την τραβηξε ενας φιλος μου, ειναι η SLR στο Λουτρακι
-
-
H Bentley του Flatmate-συμφοιτητη μου στην Αγγλια...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τρελο ξεθαψιμο απο το κινητο..παιζει να ειναι και 1,5-2 χρονων οι φωτογραφιες.. αλλα καλλιο αργα παρα ποτε..
To supra ειναι σιγουρα αγια παρασκευη στο παραδρομο της αττικης οδου..Tο συγκεκριμενο Supra πουλιώταν στα 10Κ ευρω (χωρις εκτελωνισμο),μαλιστα ο κατοχος ζητουσε και καποιο ποσο για test drive.
-
Δεν νομίζω καν να εκτελωνίζεται πλέον αυτό...
-
-
Σαν Mitsubishi FTO μου φαινεται.
-
Audi RS6 με ξένες πινακίδες που είχε ένα σηματάκι κάποιου βελτιωτικού οίκου και την ένδειξη... 756 hp Ήταν παρκαρισμένο επί της Πλαστήρα στην Καλλιθέα μπροστά από ένα μαγαζί με είδη αυτοκινήτου, δυστυχώς δεν πρόλαβα να το βγάλω φωτο όμως.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Σαν Mitsubishi FTO μου φαινεται.+1
-
Μαλιστα..εχετε το σεβασμο μου..
-
δεν τον θέλουμε. Με 2 πιτόγυρα κάτι γίνεται.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν τον θέλουμε. Με 2 πιτόγυρα κάτι γίνεται.Μπα με καμια πιτσουλα ειναι πιο τουμπανο!
-
Οι ζαντες που φοραει, ειναι πιο ακριβες απ'ολο το αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Οι ζαντες που φοραει, ειναι πιο ακριβες απ'ολο το αυτοκινητο.Τι ζαντες ειναι αυτες?
Carspotting [#6]