-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Συμπέρασμα:ο φίλος μας θεωρεί βασιλιά του δρόμου όποιον ταξιδεύει με 120-130..
Ο φιλος σου ΚΡΑΖΕΙ τον φιλο του που θεωρει πως οποιος παει για δουλεια και οχι για καφε δικαιουται να τρεχει περισσοτερο. Νομιζα οτι ηταν τοσο ευκολο να το καταλαβει κανεις
-
Έκανα επί ένα δεκαήμερο την διαδρομή Μεγαλόπολη - Καλαμάτα - Μεγαλόπολη καθημερινά!
Η μ@@@κία είναι ανίκητη!
Έχει χαθεί η λογική. Είδα τα απίστευτα. Υπάρχουν κάτι τύπου που προσπερνάνε πραγματικά δίχως αύριο!
Υπάρχει ένας καλματιανός με μια BMW σειρά 3 (ο οποίος θέλει εκτέλεση).... όπου, ενώ υπάρχει σειρά καμια 10αρία αυτοκίνητα πίσω από 1 βυτίο βγαίνει ο κάφρος για προσπέραση ώντας τελευταίος 100 μέτρα πριν από δεξιά ανηφορική φουρκέτα
Φάτσα κάρτα βγήκε με ΚΤΕΛ.... τιμονιά προς τα δεξία για να μπει μεσα, στα φρένα οι υπόλοιποι και παραλίγο καραμπόλα -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Συμπέρασμα:ο φίλος μας θεωρεί βασιλιά του δρόμου όποιον ταξιδεύει με 120-130..
Ο φιλος σου ΚΡΑΖΕΙ τον φιλο του που θεωρει πως οποιος παει για δουλεια και οχι για καφε δικαιουται να τρεχει περισσοτερο. Νομιζα οτι ηταν τοσο ευκολο να το καταλαβει κανεις
Μήπως αντί να κράζεις καλέ μου φίλε θα έπρεπε να αφήσεις την αστυνομία να αστυνομεύει που είναι και η δουλειά της στο κάτω-κάτω?
Νομίζω οτι αυτό είναι πανεύκολο,και δεν υπάρχει λόγος να επανέλθουμε -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Έκανα επί ένα δεκαήμερο την διαδρομή Μεγαλόπολη - Καλαμάτα - Μεγαλόπολη καθημερινά!
Η μ@@@κία είναι ανίκητη!
Έχει χαθεί η λογική. Είδα τα απίστευτα. Υπάρχουν κάτι τύπου που προσπερνάνε πραγματικά δίχως αύριο!
Υπάρχει ένας καλματιανός με μια BMW σειρά 3 (ο οποίος θέλει εκτέλεση).... όπου, ενώ υπάρχει σειρά καμια 10αρία αυτοκίνητα πίσω από 1 βυτίο βγαίνει ο κάφρος για προσπέραση ώντας τελευταίος 100 μέτρα πριν από δεξιά ανηφορική φουρκέτα
Φάτσα κάρτα βγήκε με ΚΤΕΛ.... τιμονιά προς τα δεξία για να μπει μεσα, στα φρένα οι υπόλοιποι και παραλίγο καραμπόλαΟι ντόπιοι στον ευρύτερο Ελλαδικό χώρο αυτή την εποχή, με την υπερβολική αύξηση της κίνησης στους δρόμους 'τους', σελληνιάζονται και σε συνδυασμό με την αδιαμφισβήτητη γνώση των δρόμων που έχουν, σε αντίθεση με τους τουρίστες που πάνε ψάχνοντας, προβαίνουν σε εξωπραγματικές κινήσεις.
Βέβαια υπάρχουν και τουρίστες που λόγω ιπποδύναμης πάνε χωρίς αύριο, έχοντας πολλές φορές άγνοια κινδύνου σε σημεία που είναι γνωστά standard για στραβή, και ας υπάρχουν τα POI 'επικίνδυνα σημεία' στο GPS.
Το θλιβερό γεγονός είναι ότι λόγω εντοπιότητας σε ενδεχόμενο μπλόκο ο 'πατριώτης' έχει αρκετές πιθανότητες να τη γλυτώσει με 80Ευρώ και 5 πόντους αντί της 700ρας (+δίπλωμα+?πόντους)που θα κληθεί να δώσει ο ξένος, για την ίδια παράβαση. -
Κάτι πρέπει να γίνει με τα φώτα το βράδυ.
Είτε είναι κακορυθμισμένα (ειδικά στα τζιπ που είναι και πολύ ψηλα η κατάσταση είναι χάλια), είτε πάνε με αναμένα τα μεγάλα γιατί έχουν καεί τα πορείας, είτε κυκλοφορούν μόνιμα με τα ομίχλης (αλήθεια τι τους προσφέρει αυτό?). Μήπως θα πρεπε να κάνει κάνα έλεγχο η τροχαία? -
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Κάτι πρέπει να γίνει με τα φώτα το βράδυ.
Είτε είναι κακορυθμισμένα (ειδικά στα τζιπ που είναι και πολύ ψηλα η κατάσταση είναι χάλια), είτε πάνε με αναμένα τα μεγάλα γιατί έχουν καεί τα πορείας, είτε κυκλοφορούν μόνιμα με τα ομίχλης (αλήθεια τι τους προσφέρει αυτό?). Μήπως θα πρεπε να κάνει κάνα έλεγχο η τροχαία?ΓΙατί, μήπως τα φώτα των περιπολικών λειτουργούν σωστά; Τελείως κακοφτιαγμένα (τόσους τράκους έχουν φάει) και έχω πετύχει πάρα πολλά με προβολάκια ομίχλης αναμμένα... οπότε... πιασ'τ'αυγό και κούρεφτο
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
είτε κυκλοφορούν μόνιμα με τα ομίχλης (αλήθεια τι τους προσφέρει αυτό?)Βλέπουν καλύτερα στις διασταυρώσεις
(Αληθινό επιχείρημα αυτών που τα ανάβουν, μέσα σε αυτό το forum...)
-
Εφόσον δεν υπάρχουν άλλα αυτοκίνητα, μην χαρίζεστε σε όσους σας στραβώνουν με ομίχλης ( ) ή after market xenon ( ). Δείξτε τους με τα δικά σας φώτα ότι αυτό που κάνουν ενοχλεί τους άλλους οδηγούς. Ίσως έτσι το λάβουν το μήνυμα και βγουν από το λήθαργο.
-
Μισό να εγκαταστήσω αυτά στο Corolla τότε
http://www.randyellisdesign.com/wpe11.jpg -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εφόσον δεν υπάρχουν άλλα αυτοκίνητα, μην χαρίζεστε σε όσους σας στραβώνουν με ομίχλης ( ) ή after market xenon ( ). Δείξτε τους με τα δικά σας φώτα ότι αυτό που κάνουν ενοχλεί τους άλλους οδηγούς. Ίσως έτσι το λάβουν το μήνυμα και βγουν από το λήθαργο.Πολλες φορες ειναι τοσο ηλιθιοι που το παιρνουν για επιθεση στα φωτα τους αρα στο αυτοκινητο αρα στον εγωισμο τους και σε στολιζουν με ενα αι.... ετσι για το καλο.
Σε οσους εχω κανει σημα εχουν παρεξηγηθει και ναι τους το εξηγω οπως με κοιτανε θυμωμενοι. -
Αδιαφορώ παγερά για το αν παρεξηγηθούν (στην ψ... μου βούτυρο και γύρω γύρω μέλισσες που λέει και η παροιμία ). Πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι αυτό που κάνουν θα έχει επιπτώσεις και σε αυτούς.
-
Πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι αυτό που κάνουν θα έχει επιπτώσεις και σε αυτούς.Το οτι παρεξηγουνται το βλεπω ως ενδειξη οτι απλα δε καταλαβαινουν οτι ενοχλουν.
Και η σκεψη του οτι θα εχει επιπτωσεις και σε αυτους ειναι ακομα πιο περιπλοκη για τετοια φωτεινα μυαλα. -
Αν σε κάθε τους βραδινή έξοδο ικανός αριθμός οδηγών τους παίζει τα φώτα, ακόμα και οι εγκεφαλικά νεκροί θα το πιάσουν το μήνυμα.
Σε τελική ανάλυση, από το να μην βλέπω τίποτα εξαιτίας κάποιου ασυνείδητου (ή απλά ηλίθιου) και να κινδυνεύω να βγω από τον δρόμο, προτιμώ να βλέπω κάπως καλύτερα χρησιμοποιώντας τους προβολείς μου απέναντι σε αυτόν που με τυφλώνει και να είμαι προετοιμασμένος για ενδεχόμενη δική του στραβοτιμονιά.
-
-
Σήμερα στην Αττική Οδό,ένας/μία με ένα opel tigra άναβε αριστερό φλας και άλλαζε λωρίδα δεξιά.Το έκλεινε,και αμέσως άλλαζε λωρίδα αριστερά.Εκεί το άναβε και πήγαινε κανά χλμ.Αυτό έγινε από την είσοδο από το Μαρκόπουλο έως τα πρώτα διόδια.Μετά δεν ξέρω,διότι έφυγε γρήγορα...
Πολλοί έχουν ξεχάσει ότι οι προσπεράσεις γίνονται από τα αριστερά ανάβοντας φλας,και περνάνε από δεξιά και χωρίς φλας...
Στην Α.Ο γράφουν για ταχύτητα;Εκεί τρέχουν με 200...
-
Εφόσον δεν υπάρχουν άλλα αυτοκίνητα, μην χαρίζεστε σε όσους σας στραβώνουν με ομίχλης ( ) ή after market xenon ( ). Δείξτε τους με τα δικά σας φώτα ότι αυτό που κάνουν ενοχλεί τους άλλους οδηγούς. Ίσως έτσι το λάβουν το μήνυμα και βγουν από το λήθαργο.Αυτο κανω κι εγω εδω και 20 μερες που εχει παραγινει το κακο με τους μαλακες με τα προβολακια
Ειναι αστειο να αναβουν τα ομιχλης κατακαλοκαιρο γαμω την αγανακτηση μου
Η αρχη εγινε ενα βραδυ που πετυχα 3 μαλακες μαζι τον ενα πισω απο τον αλλο με ομιχλης....ε αυτο ηταν απο τοτε οποτε πετυχαινω μαλακα με τα ομιχλης ανοιχτα (και δεν ειναι στη μεση κανενας αθωος)αναβω κι εγω τους προβολεις , οχι σινιαλο....κανονικα προβολεις. Νυσαφι με τον καθε μαλακα που τα αναβει γιατι νομιζει οτι ειναι πουλ μουρ , αμε στα διαλα -
Το να το κανεις μεχρι 20 χρονων αυτο με τα προβολακια ή παρομοια, να πω οκ
Οταν ομως εισαι 40 χρονων μαντραχαλος και εισαι το ιδιο καραγκιοζης παρολο την ηλικια σου, τοτε σωτηρια δεν υπαρχειΣιγουρα θα εχετε δει ΟΛΟΙ ενα ΖΩΟ μεσα σε μια μπλε 146 με 10.000w ηχοσυστημα
Ειναι φιλος ενος σαντουιτσα κοντα στο μαγαζι μου, στο κεντρο της Αθηνας
Λεω σιγουρα γιατι ΜΙΑ φορα να τον δεις και θα τον θυμασαι για παντα
Εμφανιση ραπερ 350 κιλων, με μουσι μοντερνο και μπλουζακια αναλογα
Αλλα ολα ενα τιποτα μπροστα στο ΥΦΟΣ, λες και ειναι ο μαμαουα!!
Αλλο να το λες και αλλο να τον βλεπεις -
Ο χρήστης After έγραψε:
Το να το κανεις μεχρι 20 χρονων αυτο με τα προβολακια ή παρομοια, να πω οκ
Οταν ομως εισαι 40 χρονων μαντραχαλος και εισαι το ιδιο καραγκιοζης παρολο την ηλικια σου, τοτε σωτηρια δεν υπαρχει+1
-
Αν σε κάθε τους βραδινή έξοδο ικανός αριθμός οδηγών τους παίζει τα φώτα, ακόμα και οι εγκεφαλικά νεκροί θα το πιάσουν το μήνυμα.Σε τελική ανάλυση, από το να μην βλέπω τίποτα εξαιτίας κάποιου ασυνείδητου (ή απλά ηλίθιου) και να κινδυνεύω να βγω από τον δρόμο, προτιμώ να βλέπω κάπως καλύτερα χρησιμοποιώντας τους προβολείς μου απέναντι σε αυτόν που με τυφλώνει και να είμαι προετοιμασμένος για ενδεχόμενη δική του στραβοτιμονιά.
βέβαια δε σας έχει περάσει από το μυαλό να έχει βάλει xenon και στη μεγάλη σκάλα και θα βγείτε κουρεμένοι (ενώ πηγαίνατε για μαλλί)?
Μου έχει τύχει να κάνω σινιάλο γιατί με ενοχλούσαν απίστευτα (νομίζα ότι είχε τη μεγάλη σκάλα για να καταλάβεις) και όταν έκανε κι αυτός σινιάλο (μάλλον για να μου δείξει ότι δεν έχει τη μεγάλη σκάλα ), έχασα το φως μου...Να είστε γενικά προετοιμασμένοι να 'το πιείτε το τσάι σας' όσοι κάνετε εξυπνάδες με τα σινιάλα...Επειδή πέρασα από αυτό το στάδιο, νομίζω ότι αξίζει να προειδοποιήσω έστω.Επιπλέον...Δεν πιστεύω ότι έχει νόημα να ανάβεις τους προβολείς σε κάποιον που έχει aftermarket xenon, γιατί εκείνη τη στιγμή που σε τυφλώνει δεν μπορεί να κάνει κάτι.(να τα σβήσει ας πούμε )
Εξάλλου αν κάτσεις μέσα σε αμάξι με aftermarket xenon φαίνεται ότι ενοχλούν, γιατί φωτίζουν μέσα στο αμάξι του μπροστά και κατά συνέπεια πάνω από το οριακό ύψος που δεν ενοχλεί τους εμπρός και κυρίως τους απέναντι.Οπότε ΑΝ θέλει να το καταλάβει, θα το καταλάβει και (ίσως) θα πάει να τα βγάλει.Σχετικό-άσχετο:ξέρετε γιατί πάμε κατά διαόλου στους δρόμους?
Σήμερα πέτυχα 6 νέους οδηγούς (είχαν το Ν στο πίσω τζάμι).Τυχαία ΚΑΙ οι 6 έσφαξαν στεγνά το πορτοκαλο-κόκκινο σε διαφορετικό σημείο ο καθένας (δεν ήταν στην ίδια περιοχή ούτε ο ένας μπροστά στον άλλο).Αν αρχίζεις να το κάνεις όταν δεν έχεις ούτε 1 χρόνο διπλωμα που και καλά είσαι ψαρωμένος και θέλεις να οδηγείς σωστά κτλ-κτλ-κτλ, σε 10 χρόνια τι θα κάνεις που θα ξεψαρώσεις και θα αποκτήσεις και περισσότερη άνεση με το τιμόνι?δε θα σταματάς πουθενά?Φανταστείτε τώρα ότι η πλειοψηφία των νέων οδηγών έχουν αυτή τη (γενικότερη) νοοτροπία...Σε μερικά χρόνια δε θα μπορείς ούτε 2m να κάνεις με τα ζώα που θα έχουν μαζευτεί στο δρόμο.
-
Χθες ξανθια(μαλλον και στον τροπο σκεψης) στη Θεσσαλονικημε ασπρο νεο ibiza ,δυτικη εισοδο-στον κομβο των δικαστηριων και ενω το φαναρι ειναι πρασινο και ολοι εκει τρχουν(ειναι και στροφη) εχει κατσει στη μεσαια λωριδα αναποφασιστη,φρενο μετα αριστερο φλας και μετα απο κορναρισματα ξεκιναει ισια για λιμανι και κοντευει να πεσει στους απο δεξια ερχομενους...μα τι σκ@τα σκεφτονται οταν οδηγουν;;
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]