-
Ο χρήστης After έγραψε:
After δεν έχεις κάνει ποτέ λάθος οδηγώντας;Δε σε ξέρω,μπορεί να μπαίνεις σε πίστα και να κάνεις τρομερούς χρόνους,στην κίνηση μέσα στην πόλη όμως,δεν έχεις κάνει ποτέ λάθος;Το έχεις παραδεχτεί;Η Ελληνική φυλή δεν παραδέχεται ποτέ τα λάθη της.Έτσι είναι,τι να κάνουμε....
Φυσικα και εχω κανει λαθη, και δυστυχως επειδη ειμαι ανθρωπος και εγω, μπορει να κανω, και κανω, ακομα
Με την μονη διαφορα ομως οτι θα ζητησω 1000 φορες συγνωμη αργοτερα, και δεν θα το παιζω ''ελα ρε φιλαρακο τι θες τωρα''
Τι να κανουμε, για μενα η οδηγικη παιδεια, ειναι ενα απο τα σημαντικοτερα πραγματα στον κοσμο
Καθε μερα χανονται 3000 ατομα στους δρομους σε ολο τον κοσμο, αυτο δεν ειναι η χειροτερη ΓΡΙΠΗ?Έκανα μια μαλακία πριν 2 χρόνια,και με προλαβαίνει ο 'μάγκας' οδηγός που ακολουθούσε,στα δεξιά είχε ένα...'τεμάχιο' που λέει κι ένας φίλος μου,και μου λέει στο φανάρι 'Είσαι μαλάκας,είσαι μαλάκας'.Τον κοιτάζω,χαμογελάω,και λέω στο 'τεμάχιο' που είχε δίπλα του 'από μεγάλο τζάκι ψώνισες'!Τέτοια εκκίνηση που έκανε στο φανάρι δεν κάνει ούτε ο Σουμάχερ.Τι να πει ο γύφτος;Ενώ με έβρισε,να του ζήταγα και συγγνώμη;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ηθικο διδαγμα, ΒΑΡΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ Κ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ. Κατι ξερω κ εγω...
Για τελευταια φορα:
ΚΑΘΕ φορα που κανεις την κοτα, καθεσαι κ τις τρως, ή δεν δινεις σημασια, αυτα τα πιπερι παιρνουν θαρρος. Το 'παμε απο το κακο στο χειροτερο' οσον αφορα τους δρομους, δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ τυχαιο. Αφου τους αφηνετε να σας τα κανουν, θα τα κανουν ολο κ περισσοτερο.
Αυτος που βγαινει να πουλησει τσαμπουκα ενω εχει περασει με κοκκινο
α) δεν ενδιαφερομαστε για την σωματικη του ακεραιοτητα
β) την επομενη φορα μπορει να σκοτωσει καποιον δικο σου...Για το πιπερι mod Bill33
Αν έχεις πρόβλημα με κάποιον,υπάρχει και η αστυνομία.Ο βλάκας όσες και να φάει,μυαλό δε βάζει,βλάκας παραμένει.Ένας φίλος μου έχει θεσπίσει πολλά χρόνια την εξής τακτική.Αν δει ότι κάποιος τον ακολουθεί και τον βρίζει,τον οδηγεί στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα ή αν δει μπλόκο σταματάει μπροστά και λέει 'με βρίζει και απειλεί τη σωματική μου ακεραιότητα'Τότε βλέπει τους 'μάγκες' να παίρνουν τον πούλο.Εκεί τελειώνει η μαγκιά...
Αυτός που παραβιάζει το κόκκινο,πάμε με 1-2 μάρτυρες στην τροχαία και του κάνουμε μήνυση.Αν εμπλακούμε σε καβγά,κινδυνεύουμε να βρεθούμε εμείς κατηγορούμενοι.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Youtube VideoΑυτο ειναι στη Νεα Σμυρνη, στη διασταυρωση Ελ.Βενηζελου με Ομηρου....
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Αν έχεις πρόβλημα με κάποιον,υπάρχει και η αστυνομία.Ο βλάκας όσες και να φάει,μυαλό δε βάζει,βλάκας παραμένει.Ένας φίλος μου έχει θεσπίσει πολλά χρόνια την εξής τακτική.Αν δει ότι κάποιος τον ακολουθεί και τον βρίζει,τον οδηγεί στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα ή αν δει μπλόκο σταματάει μπροστά και λέει 'με βρίζει και απειλεί τη σωματική μου ακεραιότητα'Τότε βλέπει τους 'μάγκες' να παίρνουν τον πούλο.Εκεί τελειώνει η μαγκιά...
Αυτός που παραβιάζει το κόκκινο,πάμε με 1-2 μάρτυρες στην τροχαία και του κάνουμε μήνυση.Αν εμπλακούμε σε καβγά,κινδυνεύουμε να βρεθούμε εμείς κατηγορούμενοι.
ΠΟΛΥ λαθος. Ο βλακας, αμα ΚΑΘΕ φορα ή τουλαχιστον 1/2 που το επαιζε Ο Γαμων τους Παντες, στο ιδιο δευτερολεπτο ετρωγε μια κουτουλια, ε μετα την 3η-4η θα αποκτουσε 'παιδεία'...
Εντελως φιλικα, απο το bold φαινεται ποσο μεγαλη επαφη εχεις με το αντικειμενο...
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να βεβαιωσει η τροχαια παραβαση, αν δεν τον δουν οι ιδιοι επ'αυτοφορω. Τοσο απλα. Δεν μπορεις να πας με ΠΕΝΤΕ-ΔΕΚΑ-ΔΕΚΑΠΕΝΤΕΚΕ ατομα κ να πεις 'ειδα αυτον να κανει το ταδε'. Ακομα κ βιντεο να υπαρχει της τροχαιας παραβασης, δεν μπορουν να του κανουν τιποτα (εκτος βεβαια απο τις δικες τους καμερες). Δηλαδη αν τον εχεις σε βιντεο να περναει το κοκκινο κ το δειξεις στην τροχαια, δεν μπορουν να του κοψουν κληση. ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΜΕ ...
Φυσικα 'μηνυση' για παραβαση του ΚΟΚ δεν στεκει.
Κ φυσικα για το πρωτο που γραφεις, γενικα δεν ειναι κ πολυ εφικτο κ προυποθετει να σε ακολουθησει μεχρι εκει, πραγμα που 1 στους 10 το κανουν. Οι υπολοιποι θελουν ξυλο. Κ τα λοιπα περι οπλων, νταμαριων κ παει λεγοντας, τα εχουμε ξαναπει. ΠΡΟΦΑΝΩΣ του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε, το θεμα ειναι ποιος δεχεται να ειναι φευγατος.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ρε συ ενταξει ρε μην το παρατραβαμε.
επειδη τιναξε την σταχτη του τσιγαρου ειναι ζωο δλδ αν εσυ καπνιζεις στον δρομο και εισαι με τα ποδια που θα την τιναξεις ;μην γινομαστε υπερβολικοι.
Εσύ δηλαδή κατακαλόκαιρο πας σε περιοχή που έχει καεί τόσες φορές και συμπεριφέρεσαι έτσι;
Πάω στοίχημα πως μετά θα πέταξε ΑΝΑΜΜΕΝΟ το τσιγάρο έξω από το αυτοκίνητο. Στη διασταύρωση της Ν.Πεντέλης με έπιασε πορτοκαλί και σταμάτησα (αντίθετα εκείνος πέρασε). Καλύτερα έτσι γιατί είχα αρχίσει να φορτώνω άσχημα και αν τον έβλεπα να το πετάει έξω δεν θα έμενα με σταυρωμένα χέρια.
-
Kacey, ερώτηση για σένα, μια και ήμουν μάρτυρας σε πρόσφατο περιστατικό στο οποίο ο 'μάγκας' έφυγε μεν, κρατήσαμε δε πινακίδες και έχουμε ονοματεπώνυμο, δ/νση κατοικίας, κλπ:
Γομάρι 2 μέτρων και 150 κιλών (δεν ήταν ακριβώς έτσι ο συγκεκριμένος, αλλά πες ότι είναι) σε κλείνει και βγαίνει απ' το αμάξι του με ρόπαλο μπέιζμπολ επειδή του την είπες μπροστά στους φίλους του/την κοπέλα του/κλπ για κάποια χοντρή μ@λ@κία που έκανε κι έρχεται προς το δικό σου αμάξι με σκοπό να σε 'συνετίσει' δια της βίας. Η πόρτα σου είναι κλειδωμένη και δεν καταφέρνει να την αξοίξει, ενώ εσύ ΞΕΡΕΙΣ ότι αν βγεις και του ρίξεις 1 με ό,τι διαθέτεις (υποθέτω δε διαθέτεις και κανα 22άρι, tazer, φλογοβόλο, κλπ, έτσι?...) αυτός θα σου ρίξει 10 και θα πάει για καφέ, οπότε δε βγαίνεις (ή μήπως βγαίνεις?). Επειδή δε μπορεί να δείρει εσένα, 'περιποιείται' το αμάξι σου με μερικά χτυπήματα στη λαμαρίνα και σηκώνεται και φεύγει. Εσύ, εν τω μεταξύ, έχεις μάρτυρες που μπορούν να βεβαιώσουν τι έγινε.
Τι κάνεις? Πας στην αστυνομία και καταθέτεις μήνυση για υλικές ζημιές, τραμπουκισμούς, κλπ (γνωρίζοντας φυσικά ότι ο 'μάγκας' θα μάθει τα στοιχεία σου)? Το χειρίζεσαι διαφορετικά??...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΠΟΛΥ λαθος. Ο βλακας, αμα ΚΑΘΕ φορα ή τουλαχιστον 1/2 που το επαιζε Ο Γαμων τους Παντες, στο ιδιο δευτερολεπτο ετρωγε μια κουτουλια, ε μετα την 3η-4η θα αποκτουσε 'παιδεία'...
Το πιο πιθανόν είναι ο 'μάγκας' που το παίζει τσάκι τσαν,να γινόταν κολλητός με τους δικαστές από τις μηνύσεις....
Εντελως φιλικα, απο το bold φαινεται ποσο μεγαλη επαφη εχεις με το αντικειμενο...
Εσύ με ποια ιδιότητα έχεις επαφή με το αντικείμενο;
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να βεβαιωσει η τροχαια παραβαση, αν δεν τον δουν οι ιδιοι επ'αυτοφορω. Τοσο απλα. Δεν μπορεις να πας με ΠΕΝΤΕ-ΔΕΚΑ-ΔΕΚΑΠΕΝΤΕΚΕ ατομα κ να πεις 'ειδα αυτον να κανει το ταδε'. Ακομα κ βιντεο να υπαρχει της τροχαιας παραβασης, δεν μπορουν να του κανουν τιποτα (εκτος βεβαια απο τις δικες τους καμερες). Δηλαδη αν τον εχεις σε βιντεο να περναει το κοκκινο κ το δειξεις στην τροχαια, δεν μπορουν να του κοψουν κληση. ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΜΕ ...
Φυσικα 'μηνυση' για παραβαση του ΚΟΚ δεν στεκει.
Κ φυσικα για το πρωτο που γραφεις, γενικα δεν ειναι κ πολυ εφικτο κ προυποθετει να σε ακολουθησει μεχρι εκει, πραγμα που 1 στους 10 το κανουν. Οι υπολοιποι θελουν ξυλο. Κ τα λοιπα περι οπλων, νταμαριων κ παει λεγοντας, τα εχουμε ξαναπει. ΠΡΟΦΑΝΩΣ του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε, το θεμα ειναι ποιος δεχεται να ειναι φευγατος.
Ποιος είπε ότι του κάνεις μήνυση για παράβαση του Κ.Ο.Κ;Υπάρχουν δεκάδες αιτιολογίες να του κάνεις μήνυση.Έκθεση σε κίνδυνο των άλλων χρηστών της οδού,είναι μια αιτία.
-
τριχες λετε ολοι ,αμα στην πεσει ο αλλος και αμα εκεινη την ωρα εχει αστυνομια κοντα και αμα πας και το πεις στους μπατσους και αμα η γιαγια μου ειχε edit mod Bill33 θα ητανε παππους.
ρε ,αμα εχει αστυνομια εκει κοντα ειναι ποτε δυνατον να στην πεσει αυτος που εκανε την μαλακια; -
Είναι πολύ λάθος να βλέπουμε τους δρόμους σαν χώρους 'ξεκαθαρίσματος λογαριασμών'.Και στην τελική ανάλυση τι είμαστε εμείς να κρίνουμε αν και κατά πόσο κάνει κάποιος/α μαλακία;Αυτεπάγγελτοι κριτές των πάντων;Ας κοιτάει ο καθένας να οδηγάει σωστά,και όλα θα διορθωθούν.Σήμερα στην Εθνική ένας ανεγκέφαλος οδήγαγε με το κινητό στο αυτί,και προσπάθησε να αλλάξει λωρίδα αναγκάζοντας με να φρενάρω τόσο έντονα που λειτούργησε το ABS και απέκτησα σημάδι από τη ζώνη στον ώμο.Του κόρναρα έντονα,πέρασα δίπλα του,και απλώς τον κοίταξα...Αυτός είχε κατεβάσει το βλέμμα και κοίταζε ευθεία...Δηλαδή κατά τον kacey έπρεπε να του πω να σταματήσει δεξιά να λογαριαστούμε...Έχει κάποιο νόημα αυτό;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
τριχες λετε ολοι ,αμα στην πεσει ο αλλος και αμα εκεινη την ωρα εχει αστυνομια κοντα και αμα πας και το πεις στους μπατσους και αμα η γιαγια μου ειχε edit mod Bill33 θα ητανε παππους.
ρε ,αμα εχει αστυνομια εκει κοντα ειναι ποτε δυνατον να στην πεσει αυτος που εκανε την μαλακια;Και τι αντιπροτίνεις;Να κουβαλάμε λοστούς,μαχαίρια και δίκαννα;
-
παντως εχω παρατηρησει οτι οσοι διαβαζουν -γραφουν σαυτην την ενοτητα εχουν αρχισει και γινονται επιθετικοι στον δρομο
μαγκες σεμνα ,μπορει στο φορουμ να λετε την γνωμη σας και να τα χωνετε στους καφρους αλλα εξω απο δω θελει προσοχη και υπομονη.
-
Είναι πολύ λάθος να βλέπουμε τους δρόμους σαν χώρους 'ξεκαθαρίσματος λογαριασμών'.Και στην τελική ανάλυση τι είμαστε εμείς να κρίνουμε αν και κατά πόσο κάνει κάποιος/α μαλακία;Αυτεπάγγελτοι κριτές των πάντων;Ας κοιτάει ο καθένας να οδηγάει σωστά,και όλα θα διορθωθούν.
Πολύ ουτοπιστικό μού ακούγεται. Εγώ κοιτάω τη δουλειά μου και ο κόσμος θα διορθωθεί από μόνος του.
Σήμερα στην Εθνική ένας ανεγκέφαλος οδήγαγε με το κινητό στο αυτί,και προσπάθησε να αλλάξει λωρίδα αναγκάζοντας με να φρενάρω τόσο έντονα που λειτούργησε το ABS και απέκτησα σημάδι από τη ζώνη στον ώμο.Του κόρναρα έντονα,πέρασα δίπλα του,και απλώς τον κοίταξα...Αυτός είχε κατεβάσει το βλέμμα και κοίταζε ευθεία...Δηλαδή κατά τον kacey έπρεπε να του πω να σταματήσει δεξιά να λογαριαστούμε...Έχει κάποιο νόημα αυτό;
Μαζί γράφουμε χώρια καταλαβαινόμαστε ΠΟΥ έχει γράψει ο Kacey ότι ο συγκεκριμένος έχρηζε ξύλου;;; Ίσα-ίσα που μπορεί να ένοιωθε αμήχανα επειδή έκανε μ@λ@κί@ και γι' αυτό κοίταζε κάτω. Αν, όμως, είχε ανταπαντήσει στο κορνάρισμα με μπινελίκια, ένα χέρι ξύλο το χρειαζόταν (άλλο αν εγώ μάλλον δε θα δοκίμαζα να του το δώσω για λόγους αυτο-επιβίωσης).
-
Αγαπητέ,αν έρθει ο άλλος που ισχυρίζεται ότι έκανε μαλακία και του πει 'είσαι μαλάκας ρε' και σου πει και αυτός με τη σειρά του 'άντε γ......' γιατί έχει άδικο;Δεν τον έβρισε;Αν του πει όμως 'τι έκανες,κατάλαβες;' και του πει ο άλλος 'άντε γ....' πρέπει να κληθεί το ΕΚΑΒ να τον πάει σε ψυχίατρο.Αν τον πλακώσει στο ξύλο κινδυνεύει με μήνυση,και αν είναι όντως ψυχοπαθής,με μαχαίρωμα.Άσε,δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Πολύ ουτοπιστικό μού ακούγεται. Εγώ κοιτάω τη δουλειά μου και ο κόσμος θα διορθωθεί από μόνος του.
Γιατί ουτοπιστικό;Τι πρέπει να γίνει δηλαδή;Να μαζευτούμε όλοι οι Έλληνες και οι αλλοδαποί σε μια πλατεία και να συμφωνήσουμε ότι από αύριο δε θα διπλοπαρκάρουμε,δε θα παρκάρουμε στις γωνίες εμποδίζοντας τα λεωφορεία,δε θα πατάμε κόρνα στο 1ms που άναψε πράσινο;Ας το κάνουμε ο καθένας από μόνος του.Δεν είναι τόσο δύσκολο.Ας αφήσουμε το εγωιστικό 'αφού πάρκαρε ο άλλος εδώ θα παρκάρω κι εγώ' αν είναι παράνομος ο άλλος γιατί να παρκάρεις κι εσύ;
-
By the way, τις φορές που έχω κάνει - χοντρή - μαλακία, προφανώς και έκανα την πάπια ακόμα και όταν άκουσα μπινελίκι. Του άλλου του πήγε η ψυχή στην κούλουρη κι εγώ θα χαλαστώ από ένα μπινελίκι; Το μπινελίκι είναι μια μορφή εκτόνωσης αυτού που αδικείται/κινδύνεψε/κτλ και όποιος είναι λογικός ΔΕ θα έπρεπε να θίγεται εφόσον έφταιγε.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δε μιλάω να σε πάρει ο άλλος στο κατόπι για κανά 10λεπτο και να σε βρίζει ασταμάτητα.
-
Γιατί ουτοπιστικό;Τι πρέπει να γίνει δηλαδή;Να μαζευτούμε όλοι οι Έλληνες και οι αλλοδαποί σε μια πλατεία και να συμφωνήσουμε ότι από αύριο δε θα διπλοπαρκάρουμε,δε θα παρκάρουμε στις γωνίες εμποδίζοντας τα λεωφορεία,δε θα πατάμε κόρνα στο 1ms που άναψε πράσινο;Ας το κάνουμε ο καθένας από μόνος του.Δεν είναι τόσο δύσκολο.Ας αφήσουμε το εγωιστικό 'αφού πάρκαρε ο άλλος εδώ θα παρκάρω κι εγώ' αν είναι παράνομος ο άλλος γιατί να παρκάρεις κι εσύ;
Μάλλον δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω. Πουθενά δεν υπονόησα το υπογραμμισμένο. Είμαι κάθετα αντίθετος με αυτό. Από την άλλη, η τακτική 'εγώ είμαι σωστός και δεν ασχολούμαι με το τι κάνουν οι υπόλοιποι' δεν επιφέρει κάποια (ή έστω ικανοποιητική) βελτίωση. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια από τους 'σωστούς' μήπως και διορθωθούν οι 'λάθος'.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια από τους 'σωστούς' μήπως και διορθωθούν οι 'λάθος'.Και αυτό θα επιτευχθεί με τη βία;Και ποιος κρίνει αν είναι σωστός κάποιος ή όχι;
-
Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια από τους 'σωστούς' μήπως και διορθωθούν οι 'λάθος'.
Και αυτό θα επιτευχθεί με τη βία;Και ποιος κρίνει αν είναι σωστός κάποιος ή όχι;
Η βία δεν είναι η - μόνη - λύση. Μπορείς, επίσης, να παίρνεις το 100 τηλέφωνο όταν βλέπεις κάποιον επικίνδυνο οδηγό, κτλ. Εγώ έθιξα αυτό που έγραψες νωρίτερα
...Αυτεπάγγελτοι κριτές των πάντων;Ας κοιτάει ο καθένας να οδηγάει σωστά,και όλα θα διορθωθούν...
που αφήνει να εννοηθεί ότι δεν χρειάζεται κάποια περαιτέρω προσπάθεια πέρα από το οι 'σωστοί' να παραμείνουν 'σωστοί' και ότι όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν αυτόματα.
By the way, εσύ μπορείς να πεις με σιγουριά ότι η βία δεν είναι ΠΟΤΕ η λύση;
-
Η βία είναι λύση μόνο σε μια περίπτωση.Όταν απειλείται η σωματική σου ακεραιότητα,ή κάποιου δικού σου.Εκεί πρέπει να υπερασπιστείς τον εαυτό σου.Όχι όμως να καταφύγεις σε αυτήν επειδή κάποιος άλλαξε λωρίδα χωρίς να ανάψει φλας και πήγες να σκάσεις επάνω του.
-
Τέλος πάντων,εγώ δεν πρόκειται να αλλάξω τις απόψεις κανενός.Αν θέλετε να πλακώνεστε στο ξύλο να βρίζεστε στους δρόμους,μπορείτε να το κάνετε.Εγώ απέχω από αυτό το 'σπορ'.Μεγάλωσα αρκετά για να ασχολούμαι με χαζομάρες.Χρησιμοποιώ το αμάξι μου για να πηγαίνω εκεί που δεν με εξυπηρετούν τα ΜΜΜ αλλιώς παίρνω ΜΜΜ για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου και να μην παίζω κορόνα γράμματα τη ζωή μου είτε από τροχαίο είτε από κάποιον οδηγό-εκδικητή.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]