-
Χτες λοιπον πηγαινα να παρω ψωμι και ειδα αυτο.Ελεϊνος ο ανθρωπος.Λες και δε μπορουσε να το παει λιγο πιο πισω αλλα το αφησε με ολη τη μουρη εξω.Εκει που εχω βαλει βελακι ερχοταν ενα opel astra g με φωτα κορνες αλαρμ αναμενα επειδη απο εκει ειναι ο δρομος προς το νοσοκομειο και πηγε να πεσει απανω του.Μπορει να φαινεται πλατυς ο δρομος αλλα ειναι διπλης κυκλοφοριας.
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
η εισαγγελικη εντολη επειτα απο μυνηση του ενδιαφερομενουΜόνο που η εντολή για άρση απορρήτου τηλεπικοινωνιών δίνεται από τον εισαγγελές σε κακουργήματα, όχι π.χ. επειδή εμάς μας έκατσε να κάνουμε μύνηση για διατάραξη κοινής ησυχίας.
-
ενώ περιμένω πρώτος σ'ένα φανάρι πριν ν'ανάψει πράσινο, λέω να πλύνω το πίσω παράθυρο. προτιμώ να το κάνω σταματημένος για να μην πέφτουν τα νερά μου στους πίσω. αφού το κάνω μια δυο φορές γυρνάω λίγο προς τα πίσω το κεφάλι μου και βλέπω έναν ξεκράνωτο παπάκια στην δεξιά νεκρή μου γωνία και με τα χέρια του κάτι να σκουπίζει απ'το πρόσωπό του. ούτε του πα ούτε μου πε τπτ, μπορεί να ταν και κάτι άλλο.. όταν άναψε πράσινο όμως και έφυγα έλιωσα μόνος μου στα γέλια
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ενώ περιμένω πρώτος σ'ένα φανάρι πριν ν'ανάψει πράσινο, λέω να πλύνω το πίσω παράθυρο. προτιμώ να το κάνω σταματημένος για να μην πέφτουν τα νερά μου στους πίσω. αφού το κάνω μια δυο φορές γυρνάω λίγο προς τα πίσω το κεφάλι μου και βλέπω έναν ξεκράνωτο παπάκια στην δεξιά νεκρή μου γωνία και με τα χέρια του κάτι να σκουπίζει απ'το πρόσωπό του. ούτε του πα ούτε μου πε τπτ, μπορεί να ταν και κάτι άλλο.. όταν άναψε πράσινο όμως και έφυγα έλιωσα μόνος μου στα γέλιαΔεν ειναι καθολου αστειο
Τα περισσοτερα αμαξια, οπως και το δικο μου, οταν ενεργοποιω τους ψεκαστηρες, ακομα και σταματημενος, τα πεταει πισω
Επειδη πιανουν αλατα, αλλαζει συνεχεια η διευθυνση του νερου
Λεμε για τους αλλους, μην κανουμε και εμεις το ιδιο
Θες να καθαρισεις το τζαμι σου, καντο ακομα και σε πορεια, αλλα κοιτα πρωτα πισω να ειναι αδειος ο δρομος
Εγω ετσι κανω, ωστε με την κινηση του οχηματος ο αερας να σπρωχνει τα νερα προς τα πανω και να στεγνωνει γρηγορα χωρις να αφηνει ''καταρακτες''
Και ξαναλεω, δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ αστειο να τρωει τα νερα η πισω μοτοσυκλετα, εστω και αν ειναι ακρανωτος παπακιας -
Ζώο εγώ χθες στην Τσιμισκή....
Έχουμε σταματήσει με πράσινο φανάρι και επειδή κάποιος ξύπνιος πεζός αποφάσισε να διασχίσει τον δρόμο πριν την ώρα του, είχα κέφια και του έκανα νόημα να περάσει, για να ξεκινήσω εγώ όμως αμέσως μετά.
Όπερ και εγένετο.
Η λεπτομέρεια: δεν μου έκοψε να ξανακοιτάξω το φανάρι εγκαίρως - είχε γυρίσει κόκκινο Δεν το έκανα επίτηδες αλλά στους έξω σίγουρα φάνηκε απαράδεκτο (και είναι). Μοναδική ελαφρυντική περίσταση, ότι είχα σταματήσει ήδη περίπου στην ευθεία του φαναριού (όχι όμως μετά από αυτό, ώστε να έχω 'δικαίωμα' να συνεχίσω, εφόσον δεν εμπόδιζα)...
Συμπέρασμα: προσοχή, μην ξεγελιόμαστε σε περιπτώσεις με κίνηση.
Υ.Γ. Η Θεσσαλονίκη πλέον έχει αμέτρητα φανάρια με καμένες λάμπες.....πολύ επικίνδυνο...ιδίως όταν η καμένη λάμπα είναι η πορτοκαλί
Υ.Γ. 2 Αμέτρητος ο αριθμός των οδηγών που σφάζουν πατημένοι τα φανάρια στο τέρμα του 58 στη διασταύρωση Χορτιάτη..
-
Ζώο εγώ σήμερα το πρωί στη Λ. Ειρήνης στην Πεύκη. Στο ύψος του Βερόπουλου με κατεύθυνση προς Μαρούσι το φανάρι το έχω δει πράσινο από απόσταση και διατηρώ την ταχύτητά μου (περ. 60χαώ). Μπροστά μου είναι ένα Πεζό 106 (ή κάτι τέτοιο). Το φανάρι γίνεται πορτοκαλί αλλά δεν ανάβει λόγω καμένης λάμπας και μέχρι να το συνειδητοποιήσω γίνεται κόκκινο. Το 106 πλακώνεται στα φρένα μπροστά μου κι εγώ φοβούμενος ότι θα το τρακάρω κομπλάρω και περνάω αφρενάριστος από δεξιά του και φυσικά περνάω και με κόκκινο. Ευτυχώς που δεν περνούσε κανείς από τον κάθετο.
-
δεν ημουν εγω παντως
-
Ποσο ηλιθιος μπορει να ναι καποιος να θελει να χωθει στη παραλιακη με οπισθεν?Βρισκομαι στα τελευταια φαναρια πριν κανω δεξια εκει που η ταμπελα λεει για καλλιθεα ολιμπικο και τα ρεστα,Βασιλης καρρας live να παιζει στο cd player και μαι δοση καψουρας να με διακατεχει.Μπροστα μου εκτεινετε μια μεγαλη καμπυλη του δρομου και μολις εχω μπει δεξια και αρχιζω να επιταχυνω.Στα 100 μετρα βλεπω εναν κωλο απο μια μπεμπα να πηγαινει προς τα πισω..... Κρυος ιδρωτας με λουζει ποδι στο φρενο χερι στην κορνα,νιωθω το abs να σαρωνει ο βασιλακης τραγουδαει που πας δεν ειναι δρομος η καρδια για να περνας....ο π@#@ρας μπροστα με το που ακουει την κορνα το παραταει οπως ειναι.....Υπολογιζω με ακριβεια χιλιοστου την αποσταση γαιτι @@ δεν γινοταν να προλαβω να σταματησω.Περασα στο μισο εκατοστο,εκανα τον σταυρο μου αφου γυρισαμε και σημερα σπιτι δοξα το θεο
-
Λιγο εξω απο τη λαμια και κινουμενος προς αθηνα , στην αριστερη λωριδα με 140-150 και εχοντας μπροστα μου αριστερη σχετικα τυφλη στροφη , βλεπω μπαστακωμενο χρεπι τερμα αριστερα να πηγαινει με 70 χλμ το πολυ .
Πλακωνομαι στα φρενα , του κανω και 2 φορες σινιαλο , και συνειδητοποιω οτι ο οδηγος αντι για το δρομο κοιταει το συνοδηγο και γελανε μαζι με αλλο ενα βλακα στο πισω καθισμα.
Περναω απο δεξια με 10 δευτερολεπτα κορνα και φουλ της μουντζαςΚαμμια 4/5 χλμ παρακατω και λιγο πριν τα διοδια κι αφου ειχα κοψει ταχυτητα, βλεπω το μαλακα να ερχεται πατημενος και καλα απειλητικα πανω μου , με φτανει στο μισο μετρο και του παταω κανα 2 γερα φρενα και του πηγε το σκατο στην καλτσα
Αφου λοιπον ουτε αυτο του αρεσε , κανει να ερθει διπλα μου , ανοιγω το παραθυρο και μου λεει ο εν λογω 20χρονος τι εγινε υπαρχει προβλημα φιλε ?
Του λεω υπαρχει το προβλημα οτι παρολο που εισαι 20 χρονων , μαλλον σε εχει χτυπησει το αλτζχαιμερ και οδηγεις σαν συνταξιουχος του ΟΓΑ
Μου λεει ελα κατεβα κατω να σου κανω τη μουρη καινουρια και βγαζει τη ζωνη και κανει να κατεβει και καλα
Του λεω πιτσιρικο , κοιτα εγω δεν κανω προγραμματικες δηλωσεις , αλλα αν θελεις τα ρεστα για τη μαλακια που εκανες, πληρωσε τα διοδια και σταματα δεξια που εχει χωρο να μου δειξεις ποσα απιδια παιρνει ο σακος.
Τον ειδα κανα 2 χλμ μετα τα διοδια να πηγαινει σα χεσμενη κοτα στη δεξια με 80
-
Δύο τα άξια αναφοράς ζωάκια στη βραδινή βόλτα Νέος Βουτζάς-Γέρακας-Μελίσσια-Κηφισιά-Διόνυσος-Νέα Μάκρη-Νέος Βουτζάς:
-
Το πρώτο αρχιΖΩΟ ήταν ο οδηγός ενός Audi αγνώστων λοιπών στοιχείων που ανέβαινε από Νέα Μάκρη προς Διόνυσο χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΦΩΣ αναμμένο ούτε μπροστά ούτε πίσω. Μόνο αυτό της πινακίδας ήταν αναμμένο (άρα τα υπόλοιπα καμμένα ή ηλεκτρολογικό πρόβλημα). Το δρόμο του τον έβρισκε (σχετικό αυτό) γιατί ακολουθούσε σε απόσταση αναπνοής το προπορευόμενο αυτοκίνητο. Δεν ξέρω ποιο από τα emoticons να πρωτοβάλω...
-
Το άλλο ζώο είναι ο οδηγός της street μηχανής που ανέβαινε ΑΝΑΠΟΔΑ το δρόμο που οδηγεί από την πλατεία Νέας Μάκρης στην παραλία αυτής έχοντας και τους προβολείς ανοιχτούς για να τυφλώνει τους κανονικά κινούμενους. Του έπαιξα φώτα, του φώναξα να σβήσει κανά φως όταν περάσαμε δίπλα-δίπλα, αλλά μάλλον με έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
-
-
Λαγκαδα στο υψος του πολιτιστικου κεντρου, κοντρα απο φαναρι.
Ενα leon με μια 316 αν ειδα καλα. Τερμα γκαζια και σφηνες δεξια και αριστερα απο αλλα αμαξια -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Δύο τα άξια αναφοράς ζωάκια στη βραδινή βόλτα Νέος Βουτζάς-Γέρακας-Μελίσσια-Κηφισιά-Διόνυσος-Νέα Μάκρη-Νέος Βουτζάς:- Το πρώτο αρχιΖΩΟ ήταν ο οδηγός ενός Audi αγνώστων λοιπών στοιχείων που ανέβαινε από Νέα Μάκρη προς Διόνυσο χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΦΩΣ αναμμένο ούτε μπροστά ούτε πίσω. Μόνο αυτό της πινακίδας ήταν αναμμένο (άρα τα υπόλοιπα καμμένα ή ηλεκτρολογικό πρόβλημα). Το δρόμο του τον έβρισκε (σχετικό αυτό) γιατί ακολουθούσε σε απόσταση αναπνοής το προπορευόμενο αυτοκίνητο. Δεν ξέρω ποιο από τα emoticons να πρωτοβάλω...
Μηπως τον τραβαγε ο μπροστα ;Oχι οτι αυτο δικαιολογει κατι φυσικα.
-
Δεν έχω απάντηση σε αυτό το ερώτημα γιατί όλα έγιναν ξαφνικά. Από μακριά είδα μόνο κάτι να γυαλίζει πίσω από τα φώτα του προπορευόμενου και νόμιζα ότι ήταν κάποιο παράθυρο. Μόνο όταν φτάσαμε σχεδόν δίπλα-δίπλα συνειδητοποίησα ότι ήταν άλλο αυτοκίνητο. Δεν μπόρεσα να δω περισσότερες λεπτομέρειες μέσα στη μαύρη μαυρίλα που επικρατούσε.
-
Ο χρήστης pittas έγραψε:
Λιγο εξω απο τη λαμια και κινουμενος προς αθηνα , στην αριστερη λωριδα με 140-150 και εχοντας μπροστα μου αριστερη σχετικα τυφλη στροφη , βλεπω μπαστακωμενο χρεπι τερμα αριστερα να πηγαινει με 70 χλμ το πολυ .καλα αυτος ειναι ζωο,παει με 70 χλμ αριστερα,εσυ γιατι πας με 150 και εχοντας μπροστα σου τυφλη στροφη
Τον ειδα κανα 2 χλμ μετα τα διοδια να πηγαινει σα χεσμενη κοτα στη δεξια με 80 α τωρα που πηγαινε κανονικα τον λες χεσμενη κοτα.
-
Ιταλακια , ουτε το ΚΚΕ τετοιο πνευμα αντιλογιας
Μηπως εισαι η παπαρηγα και δε μας το λες ? -
καλα ,συνεχισε να τρεχεις με 150 σε τυφλη αριστερη στροφη,τα λεμε
υ.γ πασοκος ειμαι -
ωχ μπαοκι!!!!!!!! προσοχη.... αλλη φυλη ειναι αυτοι
-
Εγώ ΑΕΚτζής...
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
καλα ,συνεχισε να τρεχεις με 150 σε τυφλη αριστερη στροφη,τα λεμε
υ.γ πασοκος ειμαιευχαριστω για τις ευχες , ανταποδισω
-
Τα 'συλλυπητήριά μου' στους θαμώνες του Island για το ροζ χαρτάκι που απεκόμισαν, καθώς και τις 'χαμένες' πινακίδες. Να το θυμούνται αυτό όταν θα αποφασίσουν να ξαναπαρκάρουν πάνω στην παραλιακή κλείνοντας τη μισή δεξιά λωρίδα μετά από στροφή
Κατά τις 1 το βράδυ ήταν εκεί 3-4 αστυνομικοί που έραβαν κουστουμάκια και ξεβίδωναν Κατά τις 4 που ξαναπέρασα είχαν πολλαπλασιαστεί τα ζώα, βέβαια.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]