Ο χρήστης elteo έγραψε:
με το Megane CC είδικά όταν το είχα ανοιχτό γινόταν της κακομοίρας!!! Γυαλοκαθαριστήρες στο φούλ και εγώ όρθιος σχεδόν να γκαρίζω!!!
Δεν μπορώ να σε φανταστώ...φοβερό σκηνικό!
Τις προαλλες φεύγοντας απο το Ολυμπικο μετα την συναντηση ανοιξα την κουκουλα στην μπαρκετα γιατι ειχε καλο καιρο.Φτανοντας στο φαναρι κατω απο την παραλιακη; για να στριψω αριστερα πεταγεται ο πακιστανος να καθαρισει το τζαμι ,βρε δεν θελω ,τιποτα αυτος.Εκει να επιμενει να το καθαρισει,κανε οτι θελεις, του λεω, εγω λεφτα δεν εχω να σου δωσω.Το καθαριζει και απλωνει το χερι....αφου σου ειπα οτι δεν εχω λεφτα,τι μου απανταει;Καμπριο εχεις και δεν εχεις λεφτα να μου δωσεις; Αναβει το πρασινο και φευγω γελωντας με την απαντηση που μου εδωσε
Μετα στον Κηφισσο στο φαναρι για να στριψω αριστερα για Καβαλας το βλεπω απο μακρυα οτι αλλαζει σε κοκκινο και πηγαινα σιγα για να κατσω οσο λιγοτερο χρειαζοταν.Και εκει πεταχτηκε ομως ενας να το καθαρισει αλλα αφησα το αμαξι να κυλαει και τελικα βγηκα και λιγο πιο μπροστα απο το φαναρι ,αλλαξε σε πρασινο εφυγαν οι διπλα μου εφυγα και εγω.