-
απλα φιλε kacey ολα τα παιδια εδω μεσα θελουν να σου πουν οτι οσο αφορα το θεμα 'κοκκινο' καλο ειναι να ακολουθουμε ολοι τον κανονα...και να μην πονταρουμε στις εξαιρεσεις....γιατι απλα -μπορει και ποτε- μια φορα να σου κατσει στραβα μια απ τις εξαιρεσεις αυτες θα κλαιει καποια μανουλα...
οι εποχες ειναι δυσκολες και ολοι μας οδηγουμε καποιες φορες 'μηχανικα' σκεπτομενοι τα χιλια οσα προβληματα της καθημερινοτητας μας...και οπως η κεντα,το θολωμα μπορει να μας κατσει μερα μεσημερι μπορει να μας κατσει και τεταρτη βραδυ σε φαναρι που εμεις αξιολογουμε οτι ειναι οκ και περναμε αερα...αλλα το R1 που ερχεται μπαλες η ο καβλωμενος πιτσιρικας με το z χωρις φωτα η ο ντελιβερας που ερχεται αναποδα.....αυτα δυστηχως...δεν το αξιολογουμε...
φιλικα...σπυροςp.s. φιλος στην σαλαμινα πριν 10 χρονια με μια 316 σκοτωσε ετσι ενα πιτσιρικα 16χρονων χωρις φωτα
τωρα το ποιος φταιει?αλοιμονο στην μανουλα του... -
Ρε παιδια οχι μεταξυ μας τα αυτονόητα .Ειπαμε να κανουμε τους υπολοιπους σωστους.Τους νεους,τους επισκεπτες.Αν διαβασουν οτι περναμε και εμεις με κοκκινα θα λενε οτι ειμαστε ιδιοι με τους αλλους.Δασκαλε που διδασκες.....Δεν υπαρχει δικαιολογια για φορουμα των 4Τ να περναει κοκκινα,να οδηγαει στην ΛΕΑ,να κλεβει σειρες σε φαναρι,να μπαινει σε μονοδρομους και να οδηγαει σκνιπα.
-
@ EDDIE_147
Για να υπαρχει παλομενο κιτρινο, πρεπει καποιος αρμοδιος να το κανει ετσι. Οταν λοιπον γινονται παλομενα κιτρινα στο κεντρο του Πειραια κ στον συγκεκριμενο δρομο στα Καμινια, που το βραδυ ΕΡΗΜΩΝΕΙ κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ, ε το ονομαζω απο μονος μου παλομενο κιτρινο.
Εδώ συμφωνούμε αλλά και πάλι δεν είναι για γενίκευση. Το παν είναι να έχεις 101% ορατότητα, ούτε καν 99%. Το τραγικό είναι παλλόμενα φανάρια σε σημεία όπου υπάρχει κίνηση έστω και λίγη, μεγάλες ταχύτητες και κακή ορατότητα... Εκεί απλά εγκληματεί το κράτος.
-
Από εδώ:
Μεγάλος ο οδηγός αυτός. Σκεφθείτε τον κακομοίρη που κινείται δεξιά με 120χαώ, βγαίνει στην αριστερή για προσπέραση και σιγά-σιγά προσπαθεί να επανέλθει στη δεξιά. Φανταστείτε τώρα τον καμικάζι που έχει πάρει με 250+ χαώ τη στροφή γονατιστός και πετυχαίνει το αυτοκίνητο τη στιγμή που αλλάζει λωρίδα από αριστερά προς τα δεξιά. Θα προλάβει να καταλάβει (μην ξεχνάτε ότι βγαίνει από στροφή, άρα περιορισμένο οπτικό πεδίο) προς τα που να κινηθεί ή θα γίνει ένα με το πορτ-παγκάζ του προπορευόμενου αυτοκινήτου; -
Σε γενικές γραμμές καλά το πάει. Η μόνη μαλακία είναι κάπου στο 1:20 που αρχίζει το αυτοκίνητο να κάνει δεξιά, αυτός περνάει απο αριστερά και άλλα δύο μηχανάκια περνάνε απο δεξιά.
Χάρος θα ήτανε αν το πήγαινε με 280-290 σε όλη τη διαδρομή
-
Εγώ ψηφίζω αυτό:
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
ή θα γίνει ένα με το πορτ-παγκάζ του προπορευόμενου αυτοκινήτου;(βλέπε παρόμοιο περιστατικό στην περιμετρική της Πάτρας πριν κανα χρόνο περίπου.Ευτυχώς δεν υπήρξαν κλάματα από καμία πλευρά )
ΥΓ:δε νομίζω ότι αν και οι 2 μηχανές είναι μαμά, ότι η ninja μπορεί να 'ρίξει' στη R1...
ΥΓ2:όντως το 'πάει' καλά, αλλά ξεχνάει ότι είναι δημόσιος δρόμος και το γ@μάει λίγο σε 1-2 σημεία του video όπου φαίνεται (από αυτά που βλέπουμε κι εμείς και κρίνουμε) ότι δεν έχει ορατότητα για τα km/h που πάει. -
700% ορατοτητα στο σημειο...
Ρε παιδια, αφου ΔΕΝ ξερετε το σημειο, γιατι επιμενετε? ΔΕΝ υπεισερχεται ο παραγοντας 'κοιταξα, ΝΟΜΙΖΑ οτι δεν ερχεται κανεις κ τελικα εκανα λαθος'. Ο μοναδικος που μπορει να πεσει πανω σου ερχεται απο ακριβως ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΧΩΡΙΣ νησιδα.
Ας πουμε δηλαδη οτι εισαι στην Αθηνας με κατευθυνση προς Ομονοια κ θες να στριψεις αριστερα στα 2 στενακια που πανε μεσα στου Ψυρρη. Θα κοψεις, θα ΔΕΙΣ οτι απο απεναντι ερχεται ή δεν ερχεται κανεις, κ αντιστοιχα θα πραξεις.
Απλα στο συγκεκριμενο επειδη το πρωι γινεται χαμος γιατι αυτος ο δρομος οδηγει στο λιμανι, ΠΡΕΠΕΙ να εχει φαναρι για να κοβει αυτους που στριβουν ωστε να μην κοβουν αυτους που ερχονται απο απεναντι. Το βραδυ ειναι αλλο ενα ερημικο σημειο ενος δρομου με μια λωρ. ανα κατευθυνση κ διπλη γραμμη αναμεσα, οπου οπουδηποτε αλλου θα εκοβες κ αν δεν ερχεται κανεις απο απεναντι συνεχιζεις την πορεια σου.
Μιλαω τοση ωρα για ΕΝΑ συγκεκριμενο σημειο σε ολο το λεκανοπεδιο κ με εχετε βγαλει τον 'ΜΕΓΑ ΣΦΑΧΤΗ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗ'...Κ οτι το ιδιο σκεφτεται κ αυτος που περναει το κοκκινο επειδη βλεπει οτι ερχεται μηχανακι ή επειδη ειναι μεσα σε ασφαλες αυτοκινητο κ δεν τον νοιαζει.
Κ ειμαι υπερβολικος κανοντας τοσο ντορο για ΕΝΑ σημειο επειδη αυτη την κουβεντα την ξεκινησα ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη καποιος ειπε οτι κ εμεις που δρουμε κατα το δοκουν ειμαστε το ιδιο ζωα με οποιονδηποτε αλλο κανει οτι τον βολευει στον δρομο, θελοντας να δειξω οτι δεν ειναι παντα ετσι κ υπαρχουν κ οι ΛΙΓΕΣ εξαιρεσεις οπου πχ μπορεις να περασεις κ ενα κοκκινο χωρις να καταστρεψεις την χωρα, την εθνικη οικονομια, την νεα γενια, την γενια των 700 ευρω κ το δικαστικο συστημα της Ελλαδας κλπ κλπ.
Αλλα εχουμε κ τους εθνοπατερες της οδικης ασφαλειας εδω μεσα (που ΠΑΡΑ πολυ θα ηθελα να δω πως οδηγουν κ τι κανουν με τα ορια ταχυτητας...) που βγαλανε την αποφαση οτι ειμαι ο κλασσικος ελληναρας, γελοιος κ ασχετος οδηγος επειδη 'στο κοκκινο ΠΡΕΠΕΙ να σταματαμε'. Ναι ρε μαστορα, στο κοκκινο ΠΡΕΠΕΙ ΓΕΝΙΚΑ να σταματαμε, στο φαναρι οπου εχει ακυρωθει ο λογος υπαρξης του κοβουμε κ δεν περιμενουμε σαν ΜΑΛΑΚΕΣ...
Την ιδια μαλακισμενη συζητηση ειχαμε κανει κ οταν ειχα πει οτι κυκλοφορω με το παπι χωρις διπλωμα. Εχοντας αφησει στην ακρη τα νομικα θεματα αφου πρωτος εγω αναγνωριζα οτι σε οποιοδηποτε συμβαν ειμαι υπολογος κ πληρωνω, ειχαμε καταπιαστει με το ουσιαστικο μερος του θεματος, του αν δηλαδη ειμαι επικινδυνος ('δολοφονο' με ειχε πει καποιος ΒΛΑΚΑΣ εδω μεσα...) για τους γυρω μου.
Κ το συμπερασμα αυτων των ιδιων εθνοπατερων της οδικης ασφαλειας ηταν οτι δεν εχει σημασια που κυκλοφορω με μηχανη απο τα 14,5, εχω διπλωμα αυτοκινητου (=απο νομικης πλευρας ξερω τον ΚΟΚ κ πως να συμπεριφερομαι στον δρομο), αλλα το ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟ σημαντικο πραγμα για αυτους ηταν το οτι δεν ειχα αυτο το γελοιο χαρτακι στα χερια μου.
Κ τελικα τι εγινε? Πηγα, εδωσα τα σηματα μηχανης χωρις καν να παρω το βιβλιαρακι σπιτι μου να διαβασω (σε 23 δευτερολεπτα ειχα απαντησει ολες τις ερωτησεις -δεκα τον αριθμο- με 0 λαθη γιατι ολα αυτα που ρωταγαν ηταν τοσο γελοια που πραγματικα μου προκαλεσε γελοιο το ενδεχομενο να μην τα ξερει καποιος που κυκλοφορει με μηχανη), εδωσα για πορεια, κ μεσα σε 10 λεπτα κανοντας γελοιοτητες μεσα σε μια αλανα δηλαδη 10 δευτερολεπτα οχταρια κ 2 πορειες στην ευθεια με/χωρις συνεπιβατη, το πηρα.
Τι καταλαβα? Ή μαλλον τι καταλαβατε εσεις τωρα? **Τι αλλαξε ως προς το σημαντικο κομματι της διαφωνιας, που ηταν το αν προκαλω κινδυνο στους γυρω μου? @@ καλαβρεζικα αλλαξαν...**Το ιδιο καλος ή κακος χειριστης της μηχανης ειναι, το μονο που αλλαξε ειναι οτι τωρα αντι για παπι κυκλοφορω με Beverly κ KLE γιατι δεν θα με σκισουν αμα με πιασουν...Κανουμε κ καμμια σουζα κ κανα driftακι με το KLE που τα ειχα κοψει απο το '96 οταν επεσα (κ για αυτο το αφησα το αθλημα κ το γυρισα στο παπι), ας ειναι καλα τα ημιχωματινα λαστιχα στην ελληνικη ασφαλτο. Ευχαριστω πολυ, με κανατε πιο ασφαλη για τους γυρω μου οδηγο επιμενοντας να παω να παρω διπλωμα...
Να το παω παραπερα?
Πελατης κανει παραγγελια. Κοβω τιμολογιο. Μετα απο κανα 3ωρο ξαναπαιρνει τηλεφωνο κ ζηταει αλλο ενα πραγματακι τσοντα στην παραγγελια. Απο αυτο το πραγματακι εγω βγαζω 9,28 ΛΕΠΤΑ κερδος. Ενα φυλο τιμολογιου μου κοστιζει 3,6 λεπτα. Χτυπαω τιμολογιο? ΟΧΙ. Δεν τα παιρνω μαυρα, απλα χτυπαω το πραγματακι στο τιμολογιο της επομενης μερας ενω του το εχω ηδη στειλει.
Ειμαι παρανομος? Ναι. Ειμαι φοροφυγας? Οχι. Εξυπηρετω το ΠΝΕΥΜΑ Κ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ με αυτο που κανω? Ναι.
αλλα ξεχασα, ειναι κοκκινο οποτε ΠΡΕΠΕΙ να σταματαμε.
'Γιατι τα σπατε'?
'Γιατι εχουν αθηναικες πινακιδες'... -
Kacey, νομίζω είσαι πειραιώτης. Υπάρχει ένα σημείο στην αρχή της Λαμπράκη όπως έρχεσαι από παραλιακή που ποτέ και κανείς δεν σταματά. Έτσι κάνω και εγώ και το παραδέχομαι γιατί σε αυτό το σημείο το πράσινο έπρεπε να ανάβει 2 ίσως και 3 φορές στον κύκλο των φαναριών αλλά έχουν κάνει βλακεία. Ορατότητα τεράστια.
Ποτέ μου δεν περνάω κόκκινο, ειδικά με πολλά χιλιόμετρα. Μια φορά πέρασα κόκκινο και το μετάνιωσα....πριν καν το περάσω. Κατάλαβα την βλακεία μου αλλά το φανάρι που λέω όσο θα ανάβει με αυτό τον ρυθμό τότε ναι θα το περνάω προσεκτικά και με κόκκινο.
-
Ενταξει ρε τρισμεγιστε kacey μην ιδρωνεις να μας αποδειξεις οτι εχεις δικιο απο πανω και σε πιασει καμμια κραμπα στα δαχτυλα απο το πολυ γραψιμο
Οτι σε ευχαριστει εσενα κανε , κι ασε εμας να περιμενουμε σαν ΜΑΛΑΚΕΣ τα κοκκινα οπως λες
Εσυ συνεχισε να τα περνας σαν μαγκας -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Πείτε μου εσείς πόσο ευγενικός έπρεπε να είμαι...Μήπως να καλούσα τα κανάλια?
........................................
ΥΓ3:Αν το σκηνικό γινόταν αντίστροφα (εγώ στη θέση του EOS και το EOS στη δική μου), σε αυτή τη 1,5 ώρα έχω απορία...διαθέσιμος γερανός θα βρισκόταν?Μιλάμε ΠΟΤΕ δεν έχει έρθει γερανός εκεί που απαιτείται..Αυτοί αλήθεια, δουλεύουν ποτέ?
γιατι δεν εμπαινες απο τη θεση του συνοδηγου?δεν ειχες χωρο απο κει?
αν ησουν εσυ στη θεση του EOS θα σου ειχαν παρει πινακιδες σιγουρα και πιθανοτατα θα στο σηκωναν, βλεπω συνεχεια γερανους στο πειραια να σηκωνουν αυτοκινητα.θυμηθηκα τωρα (μιας και ειμαστε στα ζωα) μια μερα ηταν 2 γκομενες απο αυτους του δημοτικους wannabe-μπατσους.
τις ειχαν φωναξει να γραψουν σε ενα σημειο που ειναι στενος ο δρομος και περνανε λεωφορεια.
συνηθως τα λεωφορεια μπορει να ενοχληθουν απο 2-3 'λαθος' παρκαρισμενα αυτοκινητα, αλλα αυτες τα εγραφαν ολα , γιατι υπαρχει απαγορευτικο σε ολο το μηκος του συγκεκριμενου δρομου.Οι ηλιθιες ομως ενω ειχαν πλατωμα να βαλουν το wannabe-κωλαδικο τους, διπλοπαρκαραν και δημιουργησαν μεγαλυτερο προβλημα
εκεινη την ωρα που περνουσα εγω τσακωνονταν με εναν περιπτερα γιατι ηθελαν να τον γραψουν.
αυτος δεν ενοχλουσε (γιατι σε αυτο το σημειο 'ανοιγε' ο δρομος, ειχε ομως απαγορευτικη πινακιδα) και προσπαθουσε να τους εξηγησει οτι δεν εχει που να το βαλει.
αυτες επεμεναν και εκεινος ειχε φτασει σε απογνωση και αρχισε να φωναζει γιατι δεν προλαβαινε καν να κλεισει το μαγαζι του.
απορω πώς δεν τις πλακωσετο σκηνικο εγινε ακομα πιο γελοιο οταν αρχισαν τα διερχομενα αυτοκινητα να κορναρουν στις ηλιθιες, επειδη εκλειναν τη μια λωριδα του δρομου
τελικα εφυγαν σχεδον τρεχοντας γιατι ο γυρω κοσμος αρχισε να γινεται πολυ εχθρικος απεναντι τους
όλο το χάλι που κυκλοφορεί στους δρόμους της Ελλάδας, μέσα σε δύο λέξεις ! bravo !
fiat
αυτο σκεφτηκα κι εγω !
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Το είδα κι αυτό χθες (αργούτσικα, μετά το μπάσκετ):
Ακολουθούσα για κανένα 10λεπτο τυπάκο με Subaru Forrester ο οποίος έκανε σλάλομ στην Κηφισίας από Μαρούσι ως Ερυθραία προσπαθώντας να μην περνάνε οι ρόδες του επάνω από τους υπονόμους και τις λακουβίτσες της ασφάλτου!! Στην αρχή σκέφτηκα μήπως ήταν μεθυσμένος, μετά κατάλαβα τι προσπαθεί να κάνει... Δεν πήγαινε το μυαλό μου....Δηλαδή τι πρέπει να οδηγείς για να τους γράφεις στα @@ σου τους υπονόμους? Hummer?!..
σε αυτο το σημειο (μαρουσι κυριως που εχει κατι βαθιες λακουβες) κι εγω εκανα σλαλομ ,ομως τελικα ανακαλυψα οτι μπορεις να μην πατας τους υπονομους και να μενεις στη λωριδα σου!!
(μου πηρε καποιο καιρο βεβαια ) -
Προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο γιατί έβαφε τα νύχια της
4 Μαΐου 2009, 03:43Μία 48χρονη συνέλαβαν αστυνομικοί στο Ιλλινόις των ΗΠΑ, γιατί σκότωσε με το αυτοκίνητό της μία 56χρονη οδηγό μοτοσυκλέτας. Σύμφωνα με την αστυνομία την ώρα που συνέβη το δυστύχημα η 48χρονη έβαφε τα νύχια της.
Η οδηγός της μοτοσυκλέτας είχε σταματήσει σε κόκκινο φανάρι και η 48χρονη κινούνταν με το αυτοκίνητό της πίσω της.
Όταν πλησίασε την μηχανή η 48χρονη δεν σταμάτησε, καθώς ήταν απασχολημένη με το να βάφει τα νύχια της και δεν είδε το φανάρι, αλλά ούτε και την 56χρονη.
Έτσι, έπεσε με το αυτοκίνητο πάνω στη μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα την οδηγό της.
-
**Στα θρανία θα καθίσει και πάλι ο Nelson Piquet προκειμένου να πάρει πίσω το δίπλωμα **οδήγησης.
** Μετά από σωρεία παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας,
οι αρχές της Βραζιλίας αφαίρεσαν το δίπλωμα από τον 54χρονο τρις παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1.**
εδω, θέλω τα σχόλια σας !!!
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
εδω, θέλω τα σχόλια σας !!!Που είναι το περίεργο;
Αν κάνεις πολλές παραβάσεις και υπερβείς το όριο των πόντων, χάνεις το δίπλωμά σου. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
γιατι δεν εμπαινες απο τη θεση του συνοδηγου?δεν ειχες χωρο απο κει?
αν ησουν εσυ στη θεση του EOS θα σου ειχαν παρει πινακιδες σιγουρα και πιθανοτατα θα στο σηκωναν, βλεπω συνεχεια γερανους στο πειραια να σηκωνουν αυτοκινητα.Εννοείται αυτό...
Απλά για τη δική μου περίπτωση 'δυστυχώς δεν υπάρχει διαθέσιμος αυτή τη στιγμή'θυμηθηκα τωρα (μιας και ειμαστε στα ζωα) μια μερα ηταν 2 γκομενες απο αυτους του δημοτικους wannabe-μπατσους.
τις ειχαν φωναξει να γραψουν σε ενα σημειο που ειναι στενος ο δρομος και περνανε λεωφορεια.
συνηθως τα λεωφορεια μπορει να ενοχληθουν απο 2-3 'λαθος' παρκαρισμενα αυτοκινητα, αλλα αυτες τα εγραφαν ολα , γιατι υπαρχει απαγορευτικο σε ολο το μηκος του συγκεκριμενου δρομου.Οι ηλιθιες ομως ενω ειχαν πλατωμα να βαλουν το wannabe-κωλαδικο τους, διπλοπαρκαραν και δημιουργησαν μεγαλυτερο προβλημα
εκεινη την ωρα που περνουσα εγω τσακωνονταν με εναν περιπτερα γιατι ηθελαν να τον γραψουν.
αυτος δεν ενοχλουσε (γιατι σε αυτο το σημειο 'ανοιγε' ο δρομος, ειχε ομως απαγορευτικη πινακιδα) και προσπαθουσε να τους εξηγησει οτι δεν εχει που να το βαλει.
αυτες επεμεναν και εκεινος ειχε φτασει σε απογνωση και αρχισε να φωναζει γιατι δεν προλαβαινε καν να κλεισει το μαγαζι του.
απορω πώς δεν τις πλακωσεΣυγνώμη που θα το πω αλλά τους δίνω δίκιο...όχι γιατί πάρκαραν κάπου που ενοχλούσαν αλλά γιατί έγραψαν όλους αυτούς που ήταν παράνομα παρκαρισμένοι
Βέβαια το πόσο ζώα είναι στον εγκέφαλο το απέδειξαν μόνες τους... (βλέπε bold)
Επίσης δεν πάω καθόλου όλους τους περιπτεράδες.Έχω ας πούμε 'προηγούμενα' με μερικούς και μου έχει δημιουργηθεί εξαρχής μία εχθρικότητα απέναντί τους.
(βλέπε καταστάσεις όπου δεσμεύουν -παράνομα- 3-4 θέσεις μπροστά από το περίπτερο για να μπορεί κάποιος να σταματήσει στη μπουρδελοτρύπα τους λέγοντας και τη δικαιολογία 'να δουλέψουμε ρε αδερφάκι να ζήσουμε κι εμείς' λες κι όλοι οι άλλοι -δηλαδή εμείς- αναζητάμε το αντίθετο ή εμείς είμαστε οι μαλάκες που μπορεί να ψάχνουμε στην καλλιθέα θέση για 30 λεπτά. )Ζώα όλοι αυτοί στην Καλλιθέα και γενικότερα στις περιοχές όπου το parking στο δρόμο είναι δύσκολο, που βάζουν τη μηχανή τους (την οποία και δε χρησιμοποιούν ποτέ -φαίνεται ξεκάθαρα ότι η μηχανή έχει να κάνει έστω 100m από την εποχή του Νώε-) έτσι ώστε να τους κρατάει θέση όση ώρα λείπουν με το αμάξι τους.Έχουν σκεφτεί όλοι αυτοί οι εξυπνάκηδες ότι ΑΝ το κάναμε ΟΛΟΙ αυτό, πες στο σπίτι του θα έβρισκε να παρκάρει αλλά δε θα έβρισκε να το αφήσει σε καμία άλλη περιοχή?
Φίλε...θες να μην ψάχνεις...δώσε 80-100€ να νοικιάσεις μία θεσούλα, να μην είσαι και βάρος για τους υπόλοιπους.Στο τσάμπα όμως και στην πλάτη των άλλων, είναι τουλάχιστον γαϊδουριά. -
το κόκκινο είναι κόκκινο. ΤΕΛΟΣ. δε το περνάει κανείς. όποιος το περνάει να του καεί ο πολλαπλασιαστής και το dvd. κι εγώ έχω περάσει 2 φορές στη ζωή μου κι αυτές δε ξέρω γιατί, έτσι από βλακεία του τύπου έχω ορατότητα αλλά όταν σου έρχεται ο άλλος εκεί που δε το περιμένεις και σ'αφήνει μαλάκα τότε αναθεωρείς.
είναι παράβαση ΚΟΚ όταν έχεις παρκάρει και σ'έχει κλείσει και ο μπροστά και ο πίσω στο εκατοστό ?? σε τέτοιες περιπτώσεις που δεν υπάρχει καν χώρος για μανούβρες τι κάνεις?
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
εδω, θέλω τα σχόλια σας !!!
Που είναι το περίεργο;
Αν κάνεις πολλές παραβάσεις και υπερβείς το όριο των πόντων, χάνεις το δίπλωμά σου.Μάλλον το αναφέρει ως γεγονός ότι ο Piquet ως οδηγός αγώνων θα έπρεπε να δίνει το καλό παράδειγμα.
(εμένα πάντως λογικό μου φαίνεται να γυρίσει 'στα θρανία' είτε το δω από την πλευρά του leonp είτε από την πλευρά του irou37* )*συνήθισε ο άνθρωπος στην ταχύτητα και τώρα νομίζει ότι σέρνεται αν πάει κάτω από 3ψήφιο νούμερο στο καντράν.
σε τέτοιες περιπτώσεις που δεν υπάρχει καν χώρος για μανούβρες τι κάνεις?
Τους σπρώχνεις?
Δυστυχώς δεν ορίζει ο κοκ πόσο πρέπει να αφήνεις από το μπροστά και τον πίσω σου.
Κανονικά με το που παρκάρεις πρέπει να ελένξεις αν οι μπρος-πίσω σου μπορούν να φύγουν, όχι για ας πούμε σε νοιάζει (που πολλοί είναι 'όλα στα @@ μου για να κάνω εγώ τη δουλειά μου') αλλά γιατί αν δεν μπορούν να βγουν και χρειάζονται το αμάξι, είναι σιγούρο ότι θα σου κάνουν (έστω και μικρή) ζημιά στην προσπάθειά τους να βγουν.Συν του ότι δεν ελέγχουμε όλοι το ίδιο το αμάξι μας.
Στοιχειώδη λογική θέλει. -
**συνήθισε ο ανθρωπος την ταχύτητα, και τώρα νομίζει πως σέρνεται , αν πηγαίνει χωρίς 3 ψηφιο νούμερο στο κοντέρ **
το ανέφερα, γιατι για πολλές ώρες παρακολουθώ την διαμάχη μετάξύ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ του φόρουμ, για το αν ειναι ή δεν ειναι παράβαση,το σφαξιμο του κόκκινου, και τον τρόπο που δικαιολογεί καθένας, τις πράξεις του.
επειδή δεν φαντάζομαι , να είναι πολλοί που έχουν 3 προταθλήματα στην F 1,το εγραψα σαν απάντηση, και ο ΝΕΛΣΟΝ θα θεωρούσε ότι δεν κάνει παράβαση, δεν καταπατα τον ΚΟΚ, κλπ.
εκεί βέβαια τον πηραν χαμπαρι και θα ξανακαθήσει στο θρανίο....
εδώ όταν κάποιοι θα το καταλάβουν, θα είναι αργά -
καλά...εγώ χιουμοριστικά το έγραψα το ότι θα νομίζει ότι σέρνεται όταν κινείται με λιγότερο από τριψήφιο νούμερο στο καντράν.
Επίσης...δεν είναι ντροπή να κάτσει κάποιος στο θρανίο για να (ξανα)πάρει το δίπλωμά του.
Όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στους νόμους ΑΣΧΕΤΑ με το τις ικανότητες έχουμε ως οδηγοί και μέχρι που είναι τα όριά μας. -
μολις διάβασα την ηλικία σου, πίστευα, ότι είμαστε συνομήλικοι.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]