-
από δω και πέρα όποιος με στραβώνει με τα φώτα του από πίσω του ανάβω το πίσω ομίχλης. από προχθές το ξεκίνησα και λειτούργησε να πάνε να δώσουν 10€ στον φαναρτζή να τους ρυθμίσει το ύψος αν δεν έχουν ρυθμιστή δε θα χαλάσω εγώ τα μάτια μου και να μου αν ενοχλούνται. ειδικά σε μποτιλιάρισμα ενοχλεί πιο πολύ
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
από δω και πέρα όποιος με στραβώνει με τα φώτα του από πίσω του ανάβω το πίσω ομίχλης. από προχθές το ξεκίνησα και λειτούργησε να πάνε να δώσουν 10€ στον φαναρτζή να τους ρυθμίσει το ύψος αν δεν έχουν ρυθμιστή δε θα χαλάσω εγώ τα μάτια μου και να μου αν ενοχλούνται. ειδικά σε μποτιλιάρισμα ενοχλεί πιο πολύΤο καλυτερο πραγμα κανεις! Και εγω ετσι κινουμαι πλεον οταν ερχεται καποιος με μεγαλη σκαλα ή με αρυθμιστα φωτα!
-
Ζωο ο χαμενος που ξεπαρκαρωντας απο απεναντι παρκινγκ επεσε καθετα πανω στη πορτα του zx αφηνοντας μια μεγαλη και εμφανης λακουβα..Δυστυχως το παρκινγκ ειναι δημοσιου οργανισμου και δε μπορω να τον βρω..
-
Εμείς πιο τυχεροί...Χθες ζώο παρκαρισμένο κάθετα σε δρόμο μας πέτυχε εν κινήσει με την όπισθεν όταν αψυχολόγητα ξεκίνησε ενώ περνάγαμε από πισω του. Απολογισμός: Πόρτα συνοδηγού κολλημένη και πίσω δεξιά πόρτα σε μαύρο χάλι... Αν στόχευε δύο πορτες αποκλείεται να τις έβγαζε άχρηστες!!!
Εμείς να είμαστε καλά και να ξεμπλέξουμε γρήγορα με τις ασφάλειες! -
Περαστικα φιλε.. Εχουν ξεφυγει εκει εξω..
-
Σ'ευχαριστώ φίλε και ανταποδίδω. Μακάρι κάθε φορά να στεναχωριόμαστε μόνο για λαμαρίνες και για τον τραπεζικό μας λογαριασμό γιατί δυστυχώς η βλακεία εκεί εξω είναι αστείρευτη...
-
Μιας και παθών και εγώ πριν μιας εβδομάδας απο 'δίποδο με άδεια οδήγησης' που μου χτύπησε το αμάξι μου και το εγκατέλειψε ... να στείλω τα περαστικά και στους 2.
Δυστυχώς έπρεπε να το μάθω και να το εμπεδώσω καλά (αφού θα πληρώσω κιόλας) ότι κυκλοφορούν ... μάλλον οδηγούν αναμεσα μας κάτι ανθρωπόμορφα δίποδα που εύκολα μπορούν να κάνουν τους φυσιολογικούς ανθρώπους ανθρωποφάγα θηρία! -
Φανταστειτε να μην υπηρχαν και οι ασφαλειες..ημαρτον πλεον..
-
Περαστικα και στους 3!!! Τα ζωα εξω ειναι εκτος οριων!
-
Περαστικά σας φίλοι. Θα συμφωνήσω με τον Θωμά. Η κατάσταση έχει καταντήσει γελοία, δίνουν διπλώματα σε άσχετους
-
ζώο η κοπέλα ενός γνωστού που προχθές μας έλεγε ότι έχει ν'ανανεώσει το δίπλωμά της για το παπί 3 χρόνια, είναι ανασφάλιστη και οδηγάει χωρίς κράνος (στη Σαλόνικα όλα αυτά, εκεί μένει) και οι μπάτσοι (κι αυτοί λιγούρηδες ζώα) την αφήνουν επειδή φαίνεται τους κουνιέται λίγο. μωρή της λέω όταν σου μαζεύουν τα απομεινάρια του κρανίου σου με το κουταλάκι από το δρόμο και οι άλλοι θα τρέχουν άδικα στα δικαστήρια μετά τι θα λες
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ζώο η κοπέλα ενός γνωστού που προχθές μας έλεγε ότι έχει ν'ανανεώσει το δίπλωμά της για το παπί 3 χρόνια, είναι ανασφάλιστη και οδηγάει χωρίς κράνος (στη Σαλόνικα όλα αυτά, εκεί μένει) και οι μπάτσοι (κι αυτοί λιγούρηδες ζώα) την αφήνουν επειδή φαίνεται τους κουνιέται λίγο. μωρή της λέω όταν σου μαζεύουν τα απομεινάρια του κρανίου σου με το κουταλάκι από το δρόμο και οι άλλοι θα τρέχουν άδικα στα δικαστήρια μετά τι θα λεςΚαι περιμενεις να καταλαβε αυτο που της ειπες??? Στοιχημα οτι της φανηκαν εξωπραγματικα αυτα που της ειπες.
-
Το διπλωμα για μηχανακι (το πρασινο που δινει η τροχαια) χρειαζεται ανανεωση;
Καπου εχω το δικο μου καταχωνιασμενο αλλα δεν οδηγω δικυκλο εδω και χρονια.
-
Επειδή έτυχε να το βγάλω πρόσφατα (έτσι για πλάκα,αφού το κόστος αν εχεις δίπλωμα αυτοκινήτου είναι μηδαμινό), δεν θέλει ανανέωση..Ισχύει μέχρι το 65ο έτος νομίζω. Αυτό που θέλει ανανέωση κάθε χρόνο στην τροχαια είναι η άδεια κυκλοφορίας του παπιού, η οποία ανέρχεται στα 15ε το χρονο (αν δε πήρε φέτος κάποια αύξηση).
Προφανώς ο φίλος θα εννοεί πως η κοπέλα δεν είχε ανανεωμένη άδεια οδήγησης και όχι δίπλωμα.
-
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Χαχαχαχαχα. Γαματοι!!
-
-
-
σκηνικό σε λεωφορειο!
κλασσική στριμμένη γριά, που την έχει δει 18άρα, μπαίνει στο λεωφορείο και αρχίζει άμεσα να τα χώνει σε πολύ έντονο και απαξιωτικό τόνο σε μελαμψό μετανάστη που κάθεται, με σκοπό να σηκωθεί για να κάτσει αυτή.αυτός, ενοχλείται αλλά δεν τις δίνει σημασία, πεισμώνει και δεν σηκώνεται.
με τα πολλά, έτερος μελαμψός μετανάστης, της παραχωρεί την δικιά του θέση μπας και το κλείσει.φυσικά, δεν εισπράττει ευχαριστώ...
2 στάσεις παρακάτω και ενώ δεν έχει σταματήσει να προσβάλλει και να δείχνει πως το αγαπημένο της βιβλίο είναι 'ο αγών μου', μπαίνει ελεγκτής.
(σσ η μαντάμ,κράδαινε το εισητήριο της τόση ώρα)
ο μετανάστης (τέρας ψυχραιμίας) της το αρπάζει και το τρώει!
αρχίζει να χτυπιέται και φτάνει και ο ελεγκτής, ο οποίος δεν πείθεται από την ιστορία της.
η μαντάμ ζητούσε από τους άλλους επιβάτες να επιβεβαιώσουν την ιστορία της.
όμως, όλοι την είχαν στην μπούκα για την απαράδεκτη συμπεριφορά της και δεν μίλησε κανείς!
στην επόμενη στάση, ο ελεγκτής την κατέβασε και πιθανολογώ ότι της έραψε κουστουμάκι! -
πλάκα κάνεις
δεν την χάλασε την γριά
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]