-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
ασημί μεγκάν γκάμπριο,χωρίς πινακίδες,μπαίνοντας από τον παράδρομο στην Συγγρού,θεώρησε περιττό να σταματήσει, ενώ με είχε δει.προτίμησε να αφήσω τα μισά τακάκια μου. πολύ μαγκιά να'ουμεΑν ήταν κοντά στο ύψος της Νέας Σμύρνης την ξέρω την «κυρία» με το γκάμπριο...
Το παρατάει όπου βρεί, έχει ζημάδια γύρω γύρω και φυσικά το κυκλοφορεί κανονικά ΧΩΡΙΣ πινακίδες εδώ και 2 μήνες τώρα...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Αφου δεν επαθες τιποτα με την κ^$#&^%λα επρεπε να σπαγες τον καθρεφτη Τωρα θα κουβαλαω τα κλειδια για να τους τα χαραζω!!!Η 'γονατια' ηταν γερη και ο καθρεπτις γυρισε και μαλλον εσπασε το κρυσταλο, για τον μιχανησμο δεν ξερω, αλλα μακαρυ να πηγε ακλαυτος κ αυτος
Καλως ηλθες στον θαυμαστο ''αορατο'' κοσμο των 2 τροχων
...να σαι καλα!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αφου δεν επαθες τιποτα με την κ^$#&^%λα επρεπε να σπαγες τον καθρεφτη Τωρα θα κουβαλαω τα κλειδια για να τους τα χαραζω!!!
Η 'γονατια' ηταν γερη και ο καθρεπτις γυρισε και μαλλον εσπασε το κρυσταλο, για τον μιχανησμο δεν ξερω, αλλα μακαρυ να πηγε ακλαυτος κ αυτος
Καλως ηλθες στον θαυμαστο ''αορατο'' κοσμο των 2 τροχων
...να σαι καλα!
Καλο ειναι και το κρυσταλο, απο το ολοτελα....
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
ασημί μεγκάν γκάμπριο,χωρίς πινακίδες,μπαίνοντας από τον παράδρομο στην Συγγρού,θεώρησε περιττό να σταματήσει, ενώ με είχε δει.προτίμησε να αφήσω τα μισά τακάκια μου. πολύ μαγκιά να'ουμε
Αν ήταν κοντά στο ύψος της Νέας Σμύρνης την ξέρω την «κυρία» με το γκάμπριο...
Το παρατάει όπου βρεί, έχει ζημάδια γύρω γύρω και φυσικά το κυκλοφορεί κανονικά ΧΩΡΙΣ πινακίδες εδώ και 2 μήνες τώρα...
βγήκε στην συγγρού,προς πειραιά,κάπου κοντά στην lada.ασημί μεγκάν κάμπριο παλιό,όχι cc.
το πιο πιθανόν είναι να μιλάμε για το ίδιο αστέρι..@kacey
ναι,ίσως και να υπέθετες κάτι τέτοιο διαβάζοντας το.
η πλάκα είναι οτι ο τύπος φαίνεται τέρας.τι σκεφτόταν ο άλλος? ότι φοράει κράνος και μπουφάν? και είχε παραβιάσει και κόκκινο ο easy rider... -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
ασημί μεγκάν γκάμπριο,χωρίς πινακίδες,μπαίνοντας από τον παράδρομο στην Συγγρού,θεώρησε περιττό να σταματήσει, ενώ με είχε δει.προτίμησε να αφήσω τα μισά τακάκια μου. πολύ μαγκιά να'ουμε
Αν ήταν κοντά στο ύψος της Νέας Σμύρνης την ξέρω την «κυρία» με το γκάμπριο...
Εχεις δοκιμασει ποτε να καλεσεις την τροχαια, αφου επι 2 μηνες βλεπεις ενα αυτοκινητο να κυκλοφορει χωρις πινακιδες?
+1.
Κάθε αρχή και δύσκολη. Ας ελπίσουμε ότι δε θα μείνουμε στο 'ήμισυ του παντός'!
Ο οποιος πεζος αυτη την στιγμη κλαιγεται στον ΑΝΤ1, οτι 'δεν φτανει που με πηρε ο μηχανοβιος παραμαζωμα, με καταδικασαν κ σε φυλακιση ενω ημουν πεζος'. Αυτα απο εναν ανθρωπο ο οποιος συμφωνα με την πολιτικη αγωγη κ τις μαρτυριες της πλευρας του μηχανακια (δεν ξερω ποιος λεει αληθεια), αποφασισε να κατεβει στον δρομο κ να περασει χωρις να κοιταξει, ακριβως μπροστα στον μηχανακια.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εχεις δοκιμασει ποτε να καλεσεις την τροχαια, αφου επι 2 μηνες βλεπεις ενα αυτοκινητο να κυκλοφορει χωρις πινακιδες?
Ρε συ Kacey, θα πάρει τηλέφωνο το 100 και θα πει ότι ένα αμάξι στην τάδε περιοχή κυκλοφορεί δυο μήνες χωρίς πινακίδες. Έστω ότι εμφανίζονται όσο πιο γρήγορα μπορούν (χλωμό γιατί θα έχουν να πάνε αλλού πρώτα). Πού θα τη βρουν; Δε μιλάμε για εθνική-αττική οδό όπου ταξιδεύεις σε μια ευθεία επί χιλιόμετρα.
Ο οποιος πεζος αυτη την στιγμη κλαιγεται στον ΑΝΤ1, οτι 'δεν φτανει που με πηρε ο μηχανοβιος παραμαζωμα, με καταδικασαν κ σε φυλακιση ενω ημουν πεζος'. Αυτα απο εναν ανθρωπο ο οποιος συμφωνα με την πολιτικη αγωγη κ τις μαρτυριες της πλευρας του μηχανακια (δεν ξερω ποιος λεει αληθεια), αποφασισε να κατεβει στον δρομο κ να περασει χωρις να κοιταξει, ακριβως μπροστα στον μηχανακια.
Αν το εφετείο (αποκλείεται να μην προσφύγει) επικυρώσει την ποινή, άσ' τον να κλαίγεται όσο θέλει...
Καταδικάστηκε πεζός για θανατηφόρο τροχαίο
Πεζός καταδικάστηκε σε φυλάκιση δυο χρόνων ως υπαίτιος για θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε πριν από πέντε χρόνια στην παραλιακή λεωφόρο της Πάτρας.
Θύμα του τροχαίου που έγινε στις 13 Σεπτεμβρίου του 2004 ήταν ένας 19χρονος φοιτητής από τη Λάρισα που οδηγούσε μοτοποδήλατο.
Ο 35χρονος Πατρινός κατηγορούμενος όταν άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου αιφνιδιάστηκε, ωστόσο η ποινή του έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.
Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο ο 35χρονος Πατρινός διπλοπάρκαρε το αυτοκίνητό του και παρέα με μία συνάδελφό του προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο για να μεταβεί σε καφέ της περιοχής.
Την ίδια ώρα βρισκόταν στην παραλιακή οδό και στο ίδιο σημείο ο άτυχος φοιτητής με το δίκυκλο μηχανάκι του ο οποίος έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα. Ο νεαρός δεν φορούσε κράνος και το χτύπημα που υπέστη ήταν θανατηφόρο.
Σύμφωνα με άλλο πεζό, αυτόπτη μάρτυρα, ο κατηγορούμενος πέρασε τον δρόμο ενώ ο φωτεινός σηματοδότης ήταν κόκκινος. Ο νεαρός στην προσπάθεια του να μην χτυπήσει τον πεζό έχασε τον έλεγχο του μοτοποδηλάτου και τραυματίστηκε θανάσιμα.
'Καλοί' κι οι δύο τους. Το θέμα είναι ότι η του πεζού ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με τη του 19χρονου στοίχισε τη ζωή του τελευταίου...
-
Ένας άνθρωπος παραβίασε το νόμο και οδήγησε στο θάνατο έναν άλλο.
Για τιμωρία; παίρνει 2 χρόνια αναστολή. Αυτές οι αστείες ποινές σε τροχαίες παραβάσεις πρέπει να σταματήσουν ,αλλά τότε ποιός θα αγοράζει αυτοκίνητα με φόβο να πάει φυλακή ; θα χάνουν τόσα χρήματα και το κράτος από τους φόρους και οι διάφορες εταιρείες. -
Εγώ, πάντως, εφόσον δεν φορούσε κράνος, θεωρώ συνυπεύθυνους θύτη & θύμα ως προς το αποτέλεσμα του τροχαίου (προσοχή, όχι στην πρόκλησή του).
-
Το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν η αφορμή αλλά μιλάω γενικά, δεν είναι ελαστικές οι ποινές για θανατηφόρες τροχαίες παραβάσεις ;
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν η αφορμή αλλά μιλάω γενικά, δεν είναι ελαστικές οι ποινές για θανατηφόρες τροχαίες παραβάσεις ;Με έβαλες σε σκέψεις και προσπαθούσα να σκεφθώ αν φόνος σε τροχαίο διώκεται ως φόνος από αμέλεια ή με ενδεχόμενο δόλο. Έκλινα προς το 2ο μέχρι που διάβασα αυτό:
[...]Ο ενδεχόμενος δόλος είναι το πιο δύσκολο είδος δόλου να οριστεί και να διακριθεί από την αμέλεια. Ενδεχόμενος δόλος δε σημαίνει σε καμιά περίπτωση «ενδέχεται να υπάρχει δόλος», κάτι τέτοιο θα ήταν αντίθετο στο τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου. Η ύπαρξη δόλου οφείλει να αποδειχθεί στο δικαστήριο πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας, όπως και η τέλεση της πράξης εν γένει από τον κατηγορούμενο, προκειμένου ο τελευταίος να κριθεί ένοχος. Ενδεχόμενος δόλος σημαίνει ότι ο δράστης προέβλεψε το ενδεχόμενο αποτέλεσμα. Αν ο δράστης προέβλεψε ότι η πράξη του μπορεί γενικώς να επιφέρει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αλλά πίστεψε (όχι απλά ήλπισε) ότι το αποτέλεσμα αυτό δε θα επέλθει, τότε έδρασε από (ενσυνείδητη) αμέλεια (π.χ. γνωρίζω ότι οδηγώντας μεθυσμένος μπορεί να τρακάρω και να σκοτώσω άλλους, αλλά πίστεψα ότι επειδή είμαι καλός οδηγός είμαι σε θέση να το αποφύγω).[...]
Όπου 'μεθυσμένος', βάλε 'υπερβολική ταχύτητα', 'πέρασμα φαναριού με κόκκινο', κτλ.
Έχω την εντύπωση ότι γενικότερα - και όχι μόνο στις περιπτώσεις τροχαίων - οι ποινές σε ανθρωποκτονίες από αμέλεια δεν είναι πολύ μεγαλύτερες. Κάποιος νομικός θα μας τα πει καλύτερα (ακούτε kon5, koutsan, κτλ;).
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Εγώ, πάντως, εφόσον δεν φορούσε κράνος, θεωρώ συνυπεύθυνους θύτη & θύμα ως προς το αποτέλεσμα του τροχαίου (προσοχή, όχι στην πρόκλησή του).+100
-
Ζώο αυτός-ή που έχει παρκάρει στην πυλωτή της οικοδομής μου και μου έχει φάει την θέση πάρκινγκ.. Κόρναρα κόρναρα, δεν ήρθε κανείς. Κάλεσα την αστυνομία, ήρθε, έδωσε κλήση (40€ ) και έφυγε. Λόγω της ώρας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο. Αν δεν έχει πάρει ο-η ιδιοκτήτης-τρια το αυτοκίνητο μέχρι το πρωί, τι θα μπορούσα να κάνω??
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Ζώο αυτός-ή που έχει παρκάρει στην πυλωτή της οικοδομής μου και μου έχει φάει την θέση πάρκινγκ.. Κόρναρα κόρναρα, δεν ήρθε κανείς. Κάλεσα την αστυνομία, ήρθε, έδωσε κλήση (40€ ) και έφυγε. Λόγω της ώρας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο. Αν δεν έχει πάρει ο-η ιδιοκτήτης-τρια το αυτοκίνητο μέχρι το πρωί, τι θα μπορούσα να κάνω??Έδωσε κλήση;;; Πώς το έκανε αυτό;;;
Μπορεί να δώσει κλήση σε ιδιωτικό χώρο;
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Ζώο αυτός-ή που έχει παρκάρει στην πυλωτή της οικοδομής μου και μου έχει φάει την θέση πάρκινγκ.. Κόρναρα κόρναρα, δεν ήρθε κανείς. Κάλεσα την αστυνομία, ήρθε, έδωσε κλήση (40€ ) και έφυγε. Λόγω της ώρας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο. Αν δεν έχει πάρει ο-η ιδιοκτήτης-τρια το αυτοκίνητο μέχρι το πρωί, τι θα μπορούσα να κάνω??Μπορείς να καλείς την τροχαία κάθε τέσσερις (4) ώρες να του κόβει κλήση και το πρωί μπορείς να πιέσεις για γερανό.
Βέβαια, τώρα που το ξανασκέφτομαι, είναι μέσα στην οικοδομή/οικόπεδό σου; Αν ναι, πριν μερικές μέρες σε άλλο θέμα ο kon5 - νομίζω - είχε πει (ως δικηγόρος) ότι η αστυνομία δεν έχει καμία δουλειά μέσα σε ιδιωτικό χώρο να κόψει κλήση (αστική διαφορά). Μπερδεύτηκα
EDIT: Το βρήκα. Ο koutsan το είχε γράψει: viewtopic.php?p=1663034#p1663034
-
Μπορεί η αστυνομία να δώσει κλήση για παράνομο παρκάρισμα σε ιδιωτικό χώρο(παρκινγκ);
-
Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείτε. Ίσως εγώ δεν εκφράστηκα σωστά. Το είχε παρκάρει και έκλεινε την πυλωτή της οικοδομής η οποία είναι μεγάλη γιατί είναι και θέση πάρκινγκ. Αυτός το είχε το μισό αυτοκίνητο στον χώρο της οικοδομής και το άλλο μισό στον δρόμο. Να παρκάρω δεν μπορούσα, το ότι είναι ιδιωτικός ο χώρος που κολλάει? Εννοώ, ήρθε ένας άγνωστος (δεν είναι από την οικοδομή), παράτησε το αυτοκίνητό του σε ξένη περιουσία, ενοχλεί και δεν είναι σωστό να φάει κλήση..? Το link με την απάντηση του koutsan δεν το είδα... Τεσπα, τώρα μόλις μάρσαρε και έφυγε. Δυστυχώς αν και έτρεξα κάτω να τον προλάβω να του πω 2 λογάκια (να τον ρωτήσω βασικά για ποιο λόγο το έβαλε εκεί...)δεν τον πρόλαβα .
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείται. Ίσως εγώ δεν εκφράστηκα σωστά. Το είχε παρκάρει και έκλεινε την πυλωτή της οικοδομής η οποία είναι μεγάλη γιατί είναι και θέση πάρκινγκ. Αυτός το είχε το μισό αυτοκίνητο στον χώρο της οικοδομής και το άλλο μισό στον δρόμο. Να παρκάρω δεν μπορούσα, το ότι είναι ιδιωτικός ο χώρος που κολλάει? Εννοώ, ήρθε ένας άγνωστος (δεν είναι από την οικοδομή), παράτησε το αυτοκίνητό του σε ξένη περιουσία, ενοχλεί και δεν είναι σωστό να φάει κλήση..? Το link με την απάντηση του koutsan δεν το είδα... Τεσπα, τώρα μόλις μάρσαρε και έφυγε. Δυστυχώς αν και έτρεξα κάτω να τον προλάβω να του πω 2 λογάκια (να τον ρωτήσω βασικά για ποιο λόγο το έβαλε εκεί...)δεν τον πρόλαβα .Έτσι που το είχες γράψει φαινόταν ότι είχε μπει μέσα στην πυλωτή και σου είχε 'φάει' την θέση Και ναι, σε αυτήν την περίπτωση η αστυνομία (βάσει των δικηγόρων του forum) δε θα είχε καμία αρμοδιότητα να επέμβει.
Όσο για το μαρσάρισμα, μην τον παρεξηγείς, του στραβοκάθησαν τα ευρουλάκια της κλήσης
Τέλος, από τη στιγμή που έφαγε την κλήση δεν υπήρχε λόγος να πας να του πεις τα δυο λογάκια, τα ευρώ τσούζουν περισσότερο από οποιαδήποτε 'κατσάδα'. Πιθανότατα δε θα έβγαζες άκρη και θα στοχοποιούσες και τον εαυτό σου.Ζώο αυτός-ή που έχει παρκάρει στην πυλωτή της οικοδομής μου και μου έχει φάει την θέση πάρκινγκ.. Κόρναρα κόρναρα, δεν ήρθε κανείς. Κάλεσα την αστυνομία, ήρθε, έδωσε κλήση (40€ ) και έφυγε. Λόγω της ώρας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο. Αν δεν έχει πάρει ο-η ιδιοκτήτης-τρια το αυτοκίνητο μέχρι το πρωί, τι θα μπορούσα να κάνω??
-
Ναι οκ, το δέχομαι αυτό που λες, δεν το εξέφρασα σωστά . Δεν εννοούσα να πάω να μαλώσω, απλώς να τον συνετίσω, γιατί να το κάνει για παράδειγμα κλπ. Αν και όπως λες τα € (έστω αυτά τα λίγα, γιατί λίγα είναι μιας και εγώ περίμενα σαν τον μιάμιση ώρες μπας και έρθει) θα τον τσούξουν παραπάνω μιας και θα έχει μια άλφα ταλαιπωρία (γίνομαι κακός..? )...
-
Αφου του εδωσαν κληση επρεπε να του παρεις εσυ τις πινακιδες κ αστον να ψαχνεται μετα .
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ρε Παπαδοπουλε, κοψε τα ναρκωτικα ή ελα απο εδω να σου δωσω δικα μου καλα, που δεν σε πειραζουν στο κεφαλι....
ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]