Ο χρήστης pittas έγραψε:
Ελα ομως που εμενα με αφηνει παγερα αδιαφορο η νομοθεσια αλλα με νοιαζει το αποτελεσμα.
Εισαι ο κλασσικος ελληναρας που τα γραφει ολα στα παλια του τα παπουτσια
Και το γελοιο ειναι οτι κοκορευεσαι κιολας λες και κατι κανεις
Κατι 'μαγκες' σαν κι εσενα που δεν μπορουν να καθονται 'κλαρινο' 30 δευτερολεπτα κανουν μια καλη μεριδα ατυχηματων στο δρομο
Και εις ανωτερα ευχομαι
Οσο για το αν σε νοιαζει η νομοθεσια , ελα να μας το πεις αν το αποτελεσμα ειναι να σκοτωσεις καποιον
Εγω ειμαι ο κλασσικος ελληναρας ή εσεις που δεν θελετε να ανοιξετε λιγο το μυαλο σας κ να διαβασετε κ να καταλαβαιτε τι λεει ο αλλος?
ρε εθνοπατερες της οδικης ασφαλειας, μιλαμε για δρομο οπου ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ με τον οποιο ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ να διασταυρωθει ο δρομος σου, ειναι αυτος που ερχεται απο την ευθεια ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ κ την οποια βλεπεις για τουλαχιστον 400 μετρα. Για ποιον να σταματησω στο φαναρι ρε?
kacey
αν καναμε ολοι τημ μαλακια να περναμε με κοκκινο οποτε εμεις κρινουμε οτι ειναι σωστο θα ειχαμε σκοτωθει οι μισοι.
σταματα λοιπον να λες μπουρδες γιατι διαβαζει και κοσμος με χαμηλο IQ που μπορει να σε παρει και στα σοβαρα.
Ρε παλικαρι μου, δεν το κρινω εγω. Η απλη λογικη το κρινει. Το φαναρι υπαρχει για να μην τρακαρουμε? Ετσι ξερω εγω. Σου εξηγω τοση ωρα οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΥΧΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΑΠΟ 400 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ? Στο εξηγω. Συνεχιζεις να το θεωρεις μπουρδα? Πρεπει να εισαι πολυ προβατο στην ζωη σου παλικαρι μου...
@ EDDIE_147
Για να υπαρχει παλομενο κιτρινο, πρεπει καποιος αρμοδιος να το κανει ετσι. Οταν λοιπον γινονται παλομενα κιτρινα στο κεντρο του Πειραια κ στον συγκεκριμενο δρομο στα Καμινια, που το βραδυ ΕΡΗΜΩΝΕΙ κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ, ε το ονομαζω απο μονος μου παλομενο κιτρινο.
http://www.safedriver.gr/index.php?productID=91
Τι σχεση εχουν ρε παλικαρε τα βιντεακια αυτα απο πολυσυχναστες διασταυρωσεις, με αυτο που περιγραφω εδω κ 2 σελιδες εγω?
@ Καβουρας, αν περασει μηχανη απο δρομο που ειναι ΚΛΕΙΣΤΟΣ για την κυκλοφορια, σε παω οτι στοιχημα θες οτι εχεις δικιο. Αν δε, κατεβει απο πεζοδρομιο, τοτε δεν το συζηταμε καν.
Κ οταν εγω μιλησα για αποτελεσμα κ ουσια του νομου (να μην τρακαρουμε), εσυ μου λες για τον βουλευτη που επειδη εχει ασυλο (=δεν μπορουν να τον γραψουν) τρεχει? Μα ακριβως το αντιθετο λεω ρε μαστορα, ο βουλευτης που τρεχει οσο ασυλο κ να εχει, μπορει να τρακαρει. Δεν επιτυγχανεται το επιθυμητο αποτελεσμα ετσι.
@zorz
Καλα φιλαρακι, εσυ εισαι πολυυυυ μπροστα...Απο το 'περναω ενα φαναρι που στις συγκεκριμενες συνθηκες δεν χρειαζεται καν να υπαρχει', το πηγες στο 'περναω το φαναρι γιατι οδηγω τανκ με αεροσακους κ δεν θα παθω τιποτα'...ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΜΠΡΟΣΤΑ μιλαμε ο τροπος σκεψης σου.
Αλλα καπου μπαζει:
Εμενα με νοιαζει να μην παθει κατι ο απεναντι μου (αυτο που εχω γαμηθει να λεω τοσο καιρο, οτι ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ, IMPOSSIBLE ρε παιδακι μου - γιατι στα ελληνικα δεν το καταλαβαινεις - να προκαλεσεις το οτιδηποτε EKEI K TOTE), αυτον με το τανκ τον ενδιαφερει μονο το οτι δεν θα παθει εκεινος κατι οποτε περναει το κοκκινο επειδη τον βολευει.
Δεν με νοιαζει λοιπον τι θα κανει ο αλλος, ή οτι απο αυτο που κανω εγω θα το ξεχειλωσει κ θα το φτασει στο απαραδεκτο που κανει εκεινος, κ για αυτο διαφερω απο τον κλασσικο ελληναρα. Εγω μενω στο οτι μπορω να περασω ΕΚΕΙΝΟ το φαναρι εχοντας ΣΙΓΟΥΡΟ οτι δεν θα ενοχλησω κανεναν. Αυτο που λεω τοσο καιρο δηλαδη οτι με ενδιαφερει το αποτελεσμα κ οχι το γραμμα του νομου.
Κλασσικος ελληναρας ειναι αυτος που κανει οτι τον βολευει χωρις να τον νοιαζει τι προκαλει στους γυρω του.
Εγω ζυγιζω τα πραγματα κ οταν βλεπω οτι ειναι ΠΑΣΙΦΑΝΕΣΤΑΤΟ οτι το φαναρι που θα περασω δεν θα επηρεασει τιποτα κ κανεναν αλλο, μονο τοτε το περναω. Αυτη ειναι η διαφορα...