-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
ρε παιδια παιζουμε την κολοκυθια??? Μ αρεσει που ολοι εξαντλουμε τα δηθεν νομικα μας και τις δηθεν γνωσεις μας.
Στην αριστερη λωριδα κινησε οσο λεει η πινακιδα ( εφοσον ολοι ξαφνικα γινατε νομιμοι το λεω) και μονο. Παραπανω εισαι παρανομος και καλα κανουν και σας κλεινουν με το σκεπτικο σας...οπως και σε επαρχιακο δρομο προσπερνας μονο με οσα λεει η πινακιδα και ο οδηγος που δεχεται την προσπεραση κατα την προσπεραση αυτη υποχρεουται να κανει στην ακρη εφοσον κινητε με μικροτερη ταχυτητα του οριου!
Αυτος ειναι ο νομος ! τωρα παιξτε το εξυπνοι λεγοντας την ο ενας στον αλλον! και πουλαντας αντριλικι!Στην αριστερη πας ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ.
ΝΟΜΟΣΟποιος δεν το καταλαβαινει, ας με κλεισει, να δουμε ποιος τον εχει μεγαλυτερο
πολυ σωστα......αλλα μιας και εισαι σωστος σε ολα σου και δεν σηκωνεις παρανομιες απο τους αλλους να προσπερνας παντα με τα ορια ταχυτητας μην τυχον και σε δουμε να προσπερνας με πανω απο το οριο ( ) γιατι μπορει ανετα αν πουλησεις μαγκια για το ποσο την εχεις να σου πει και ο αλλος ...προσπερναω κυριε και μαλιστα ειμαι με τον νομο δηλ δεν περναω το οριο ..και εσυ που ερχεσαι με χιλια εισαι ο παρανομος ...
για αυτο λεω ας ειμαστε πιο cool και πιο Σαλονικεις αν σας καψουν το σπιτι εκει καντε οτι θελετε...αλλα ρε γ@@@@ο πηγε και εκανε την εξυπναδα να σας παρει μια θεση.....χεστε τον και keep walking εχετε χιλια αλλα δυο να κανετε απο το να ασχολειστε με τον καθε ενα!
-
Να ρωτησω, σας εχει τυχει στην Αντριρριου-Ιωαννινων να ερχεται καποιος και να σας προσπερναει παρανομα απο διπλη διαχωριστικη? Εγω τι πρεπει να κανω να πατησω γκαζι ωστε να πεσει στη διερχομενη νταλικα?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Να ρωτησω, σας εχει τυχει στην Αντριρριου-Ιωαννινων να ερχεται καποιος και να σας προσπερναει παρανομα απο διπλη διαχωριστικη? Εγω τι πρεπει να κανω να πατησω γκαζι ωστε να πεσει στη διερχομενη νταλικα?για να του μαθεις να μην το ξανακανει και να αδειασει ο δρομος απο αυτους που ''δεν μας αρεσει ο τροπος που οδηγουν'''
ΝΑΙ
δειξε ποιος ειναι ο αντρας και το αφεντικο της περιοχης.....α και μετα να εισαι και νομοταγης -
Παντως μαρεσει οταν πηγαινο γιαΑγρινιο και ανεβαινω την παλιοβουνα, ειναι ο δρομος που ανεβεινεις το βουνο μετα τη γεφυρα και ετσι οπως πηγαινω μου παιζουν φωτα για να περασουν και τους αφηνω και νομιζουν οτι ειναι θεοι επειδη κερδισαν ελαχιστα μετρα παραπανω και τελικα πλακωνονται ολοι στα φρενα γιατι ειναι μια νταλικα μπροστα και πηγαινει με πιο λιγα χιλιομετρα εκει ξεκαρδιζομαι γιατι βιαζονται και πρωτη τρωνε το αγγουρι Και να τους βλεπεις να μην μπορουν να περασουν τη νταλικα!
-
Να ρωτησω, σας εχει τυχει στην Αντριρριου-Ιωαννινων να ερχεται καποιος και να σας προσπερναει παρανομα απο διπλη διαχωριστικη? Εγω τι πρεπει να κανω να πατησω γκαζι ωστε να πεσει στη διερχομενη νταλικα?Αν πατησεις γκαζι μπορει να παρουν κι εσενα τα σκαγια. Καλυτερα φρενο και να παει στο διαολο.
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Να ρωτησω, σας εχει τυχει στην Αντριρριου-Ιωαννινων να ερχεται καποιος και να σας προσπερναει παρανομα απο διπλη διαχωριστικη? Εγω τι πρεπει να κανω να πατησω γκαζι ωστε να πεσει στη διερχομενη νταλικα?
Αν πατησεις γκαζι μπορει να παρουν κι εσενα τα σκαγια. Καλυτερα φρενο και να παει στο διαολο.
Οπως ειδες δεν ασχολουμαι με τον καθε π@π@ρα που το παιζει γρηγορος! Τους αφηνω να περασουν και τελικα πλακωνονται στα φρενα λιγο πιο κατω γιατι θα ειναι καποια νταλικα φορτωμενη! Οποτε ισα ισα που εκει το φχαριστιεμαι! Μονο οταν εχω κεφια θα ζορισω κανεναν
-
εχεις την χλιδα σου ,την ηρεμια και την ποιοτητα στην mercedes σου και εισαι χαλαρος...
εγω παλι οταν ειμαι με το 106 ειμαι στην τσιτα.....ολα με πειραζουν και ειμαι εκτος νομου....( δεν ειμαι αγιος ) με το 307 παω τοσο χαλαρα που εκνευριζω σιγουρα πολλους...με εμπνεει το αυτοκινητο....
ποιοτητα ,φοβερη ηχομονωση και αδυναμος κινητηρας ....βαζω και το κλιμα και μια καλη lounge μουσικουλα χαλαρωνω στα βελουδα ...και καλη καρδια
με το 207 δεν εχω κανει πολλα ταξιδια και μ αυτο εισαι καπως στην τσιτα...δεν εχει δυναμη αλλα εχει αυτο το σπορ κατι που στο 307 το ξεχνας και νομιζεις οδηγεις γαλλικη λιμουζινα
φτου φτου μην τα ματιαξουμε τα αυτοκινητακια μου -
Δεν παιζει ρολο το αυτοκινητο. Και με το Ibiza που ειχα χαλαρος ημουν! Απλα κοιταω την ασφαλεια των δικων μου και φυσικα τη δικη μου οποτε τους γραφω ολους οσες μ@λ@κιες και να δω θα τσαντιστω αλλα τι να κανω θα ταφησω να περασει. Αν ειναι να σκαμε για ολες τις μ@λ@κιες που κανουν οι ασυνειδητοι που πιανουν ενα τιμονι και νομιζουν πως οδηγουν κακο κανουν στους ιδιους!!! Τιποτα θελω να φτασω με ασφαλεια στο προορισμο μου. Και να τρεξω σε εναν καροδρομο δεν θα κερδισω τιποτα, αντιθετως θα χασω! Καλα ποσα αυτοκινητα εχεις???
-
Πουθενα! Απλα με κουρασε να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια και να τρωγεστε γιαυτα τα 2 πραγματα!Κ εγω....
Αλλα καποιοι δεν καταλαβαινουν τα απλα πραγματα.πολυ σωστα......αλλα μιας και εισαι σωστος σε ολα σου και δεν σηκωνεις παρανομιες απο τους αλλους να προσπερνας παντα με τα ορια ταχυτητας μην τυχον και σε δουμε να προσπερνας με πανω απο το οριο ( ) γιατι μπορει ανετα αν πουλησεις μαγκια για το ποσο την εχεις να σου πει και ο αλλος ...προσπερναω κυριε και μαλιστα ειμαι με τον νομο δηλ δεν περναω το οριο ..και εσυ που ερχεσαι με χιλια εισαι ο παρανομος ...
για αυτο λεω ας ειμαστε πιο cool και πιο Σαλονικεις αν σας καψουν το σπιτι εκει καντε οτι θελετε...αλλα ρε γ@@@@ο πηγε και εκανε την εξυπναδα να σας παρει μια θεση.....χεστε τον και keep walking εχετε χιλια αλλα δυο να κανετε απο το να ασχολειστε με τον καθε ενα!
Αφου προσπερνας, με το οριο -οπως κανουν οι νταλικες λ.χ.- αναψε το αριστερο φλας -εστω κ οταν αρχησω να σου παιζω φωτα, απο αποσταση ασφαλειας- για να καταλαβω οτι προσπερνας, να κοψω και να σ αφησω να το κανεις με την ηρεμια σου.
Ουτε εγω, ουτε κανενας αλλος ειναι παραλογος.
Στην αριστερη προσπερναμε.
Οταν προσπερναμε, βγαζουμε αριστερο φλας.
Οταν ολοκληρωσουμε την προσπεραση, μπαινουμε στη μεσαια λωριδα.
Απλα και λογικα πραγματα.Να ρωτησω, σας εχει τυχει στην Αντριρριου-Ιωαννινων να ερχεται καποιος και να σας προσπερναει παρανομα απο διπλη διαχωριστικη? Εγω τι πρεπει να κανω να πατησω γκαζι ωστε να πεσει στη διερχομενη νταλικα?
Αφου βγηκε να προσπερασει, ειτε εχει, ειτε δεν εχει δικιο, οφειλεις να τον διευκολυνεις.
Απλα τηλεφωνακι στο 100 και τον αναφερεις.
Αν τον στειλεις στη νταλικα και ειμαι πισω εγω, θα παω μαρτυρας και θα πω οτι ναι μεν ο συγχωρεμενος μαλακας βγηκε να προσπερασει, αλλα ο Thomas_C200K ενω ειδε οτι διατρεχει κινδυνο, δεν τον διευκωλυνε και επιταχυνε για να τον κλεισει στο αντιθετο ρευμα.
Στη περιπτωση που σκασει στην νταλικα ο αλλος.Γιατι υπαρχει κινδυνος να διαλεξει το λιγοτερο επικινδυνο τροχαιο και να κοψει δεξια, πανω σου....
-
Τελικα ειναι κατι λεπτομεριες που κανουν τη διαφορα! Αυτο του να διαλεξει να πεσει στη νταλικα ή πανω μου δεν το ειχα σκεφτει. Καλα αλλη δουλεια δεν εχω να σκοτωνω τον καθε π@π@ρα που θα θελει να με προσπερασει!
-
το κουρασαμε ρε παιδια ...ας το αφησουμε και ας συνεχισουμε να βριζουμε αλλους...οχι μονοι μας και μεταξυ μας... υπαρχουν αλλες αποψεις εδω μεσα και στην τελικη αυτο ειναι που κανει τον καθενα απο εμας ξεχωριτο...δηλαδη διαφερουμε στις αποψεις και στον τροπο σκεψης .!
βαλτε φωτο απο ζωα να ζεσταθει το κλιμα! -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
το κουρασαμε ρε παιδια ...ας το αφησουμε και ας συνεχισουμε να βριζουμε αλλους...οχι μονοι μας και μεταξυ μας... υπαρχουν αλλες αποψεις εδω μεσα και στην τελικη αυτο ειναι που κανει τον καθενα απο εμας ξεχωριτο...δηλαδη διαφερουμε στις αποψεις και στον τροπο σκεψης .!
βαλτε φωτο απο ζωα να ζεσταθει το κλιμα!Για να επανελθουμε μιας και το ρεπορταζ της σημερινης μερας ηταν πλουσιο, ζωαρα μια ξανθια με ενα chiquecento η οποια εκτος του οτι πεταχθηκε απο την αριστερη τερμα δεξια χωρις φλας περασε κοκκινο φαναρι καραμπινατο!!! Να σημειωσω πως η εν λογω κοπελια ζωαρα κλπ κλπ μιλαγε στο κινητο και οποτε προλαβαινε ψιλοφτιαχνε τα μαλλια της!
-
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
βαλτε φωτο απο ζωα να ζεσταθει το κλιμα!At your service: http://adena-gr.blogspot.com/2009/11/bl ... _9023.html
-
Ζωα αυτοι με τις πισωκουνητες BMW (προφανως σουρωμενοι)που κανουν αναστροφη (παρανομη φυσικα) στο φαναρι της 26 οκτωμβριου στο υψος του vogue και πηγαινουν με τις μπαντες αριστερα δεξια για 200 μετρα μεχρι να φρεναρουν στο επομενο φαναρι. 2 κανανε και υπερδιορθωση και τους ηρθε καθετα Μεχρι στιγμης μετρησα 7 απο το θορυβο των εξατμισεων και μονο. ευθειακηδες
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
βαλτε φωτο απο ζωα να ζεσταθει το κλιμα!At your service: http://adena-gr.blogspot.com/2009/11/bl ... _9023.html
Κατι τετοιοι που παρκαρουν σε γωνιες και περνανε λεωφορεια δεν ξερετε τη φολα τρωνε τα βραδυα! Ετσι και οι οδηγοι πετυχουν κανα παρκαρισμενο σε γωνια παρανομο εννοειται του ξυλωνουν προφυλακτηρα και ολη τη πλευρα αναλογα με το πως ειναι παρκαρισμενοι! Να δεις ενα χαμογελο ευχαριστησης απο τους επιβατες αλλο πραγμα!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
μα καλα με τεραστια suv και 4x4 μπαινουν στο κεντρο της πολης για να κανουν και δουλειες?
-
Το νσ μπεις στην πολη και να μετακινησε δεν ειναι κακο,το προβλημα ειναι οταν δεν εχεις που να το βαλεις και το παρατας εδω και κει εμποδιζοντας κυκλοφορια/πεζους.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Το νσ μπεις στην πολη και να μετακινησε δεν ειναι κακο,το προβλημα ειναι οταν δεν εχεις που να το βαλεις και το παρατας εδω και κει εμποδιζοντας κυκλοφορια/πεζους.ε ακομα και να μπεις παλι ενα προβλημα το εχει η πολη απο αποψη περιβαντολογικη αλλα οντως το να το παρατας εδω και εκει για δουλειες ειναι μεγαλη μ@@@@α και το βασικοτερο προβλημα με τα suv
-
Ειδα τις προαλλες εναν που παρκαρε καινουργια 5αρα BMW σε γωνια Δροσοπουλου και Αναφης Και λιγο πιο πανω ειναι παρκινγκ και εχει ολοκληρη ταμπελα. Τι το παιρνεις ρε μεγαλε αν δεν εχεις χρηματα και για γκαραζ??
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]