-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Ζωα οι καγκουρες δυτικων συνοικιων με golf II και 206 1.4 και τα 2 με βγαλμενες πινακιδες , που κανανε κοντρα και τρελλες σφηνες πριν την αερογεφυρα του κορδελιου (δυτικες συνοικιες -underground) Η πλακα ηταν οτι τα αμαξια τους εκαναν μονο θορυβο απο τις εξατμισεις καθως δεν πηγαινανε μια (ευτυχως, φαντασου να ειχαν κανα cupra...) και στην πορεια καυ@ωσανε κι εναν με CRX του 90 που αρχισε να τις δινει και επειδη εβρεχε, στο φαναρι των κτελ ψιλοστουκαρε τον 206 . Τελικα η αυστραλοσυνη πρεπει να διωκεται και νομικα, πρεπει οταν πιανουν καποιον με body kitι τελικα καζανακια νιαγαρας, να του αφαιρουν το διπλωμαφταινε τα περιοδικα και οι πωλητες ...αφου ειναι 206 αρα πεζω ,αρα σπορ..... ελα ντε ομως που δεν ηταν το rc αλλα το μικρουλι 1,4...και δωσττου οι αυστραλοι με τις μπουκες να τα ξεσκιζουν
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
φταινε τα περιοδικα και οι πωλητες ...αφου ειναι 206 αρα πεζω ,αρα σπορ..... ελα ντε ομως που δεν ηταν το rc αλλα το μικρουλι 1,4...και δωσττου οι αυστραλοι με τις μπουκες να τα ξεσκιζουν
Ενα γνωστο καγκουροτσοντοπεριοδικο δεν ειχε βγαλει αυτοκολλητο που εγραφε: street racing is not a crime...;
-
Καλά, το μοτίβο βυζόμπ@λα-22αρα ζάντα είναι unpaiktable...
-
Respect, συναδελφος μου ειναι φανατικος τετοιων μαγκαζινων και τα ριχνω κι εγω ενα ξεφυλλισμα να δω το σαξοραλλο του μπαμπη του σουγια με τα 680 αλογα . Παρεμπιπτοντως οταν ο συναδελφος ηθελε να βαλει 'ξενα' με 150e για να τυφλωνει τον κοσμο, του εστειλα με mail το τοπικ του φορουμ περι xenon και γλιτωσαμε, γιατι φοβηθηκε μην καψει εγκεφαλο...
-
ετσι να εχουμε και μια κοινωνικη προσφορα ως forum...να θετουμε τα ορια των αυστραλων και να συμβαλουμε στην εικαστικη εικονα των δρομων μας με δικαιολογιες του τυπου ...θα καψεις τον εγκεφαλο
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Respect, συναδελφος μου ειναι φανατικος τετοιων μαγκαζινων και τα ριχνω κι εγω ενα ξεφυλλισμα να δω το σαξοραλλο του μπαμπη του σουγια με τα 680 αλογα . Παρεμπιπτοντως οταν ο συναδελφος ηθελε να βαλει 'ξενα' με 150e για να τυφλωνει τον κοσμο, του εστειλα με mail το τοπικ του φορουμ περι xenon και γλιτωσαμε, γιατι φοβηθηκε μην καψει εγκεφαλο...ελιωσα
αυτο ομως που γουσταρω τρελα και δεν χορταινω να διαβαζω ειναι τα κειμενα αυτων τον περιοδικωνπ.χ
παραδειγμα απο ενα αμαξι σενιο και πολυ ''φτιαγμενο'' αμα λαχει ναουμ-
**΄΄ τα ήθελε ο κώλος σου. Δεν πειράζει, φάε τώρα τα κερασμένα κόλλυβα και την επόμενη φορά στο φανάρι με τον κηδεμόνα σου
Ε, καλά τώρα. Σιγά μην πιστέψω ότι ήσουν απροετοίμαστος. Σιγά μην φάω το παραμύθι ότι έχασες την αλλαγή σε τρίτη. Σιγά να μην ξεκίνησες και με… δευτέρα ρε μεγάλε, για να μην κουράσεις τον συμπλέκτη. Πες καλύτερα την αλήθεια, ότι δεν κόβει το μάτι σου. Πες μου ότι τον είδες τον Χάρο να στέκει καμαρωτός και απειλητικός στο καπό και τις πόρτες, και πως νόμιζες ότι τον έχουν ζωγραφίσει εκεί για να τον βλέπουν τα παιδάκια και να τρώνε όοοολο το φαΐ τους '' ** -
**Ωστόσο, το ότι το S2000 έχει πάνω του ζωγραφισμένο τον Χάρο και όχι τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη αφήνει ένα μήνυμα για την ιδιοσυγκρασία του Τάσου. Το παλικάρι μας δείχνει να γουστάρει να εκμηδενίζει, να “θάβει” τον οδικό του αντίπαλο - για αυτό και στόχευσε τόσο ψηλά στην βελτίωση του S. Από την άλλη, τα καρτουνίστικα γραφικά που είθισται να χρησιμοποιούνται σε ιαπωνικά βελτιωμένα μου φέρνουν συνήθως εμετό, ενώ ο Χάροντας είναι πιο σοβαρή και πιο δυνατή δήλωση. **
-
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Συμφωνώ! Θεωρώ και εγώ 'επικίνδυνο' το να γυρίσεις το κεφάλι προς τα πίσω ενώ κινήσαι μπροστά... ειδικά αν είσαι και στην 'αριστερή' που σημαίνει πως πάς γρήγορα και όλα κρίνονται σε κλάσματα του δευτερολέπτου.
Να μην σας δώσω τότε το url της συζήτησης σε άλλο φόρουμ όπου κάτι πιτσιρίκια αρνούνται να βάλουν καθρέφτες στα παπιά τους και ισχυρίζονται μάλιστα ότι είναι πιο γρήγορο να κοιτάνε πίσω ( )
Για το δεύτερο που αναφέρεις, έχω υπάρξει αυτόπτης σε ανάλογης φιλοσοφίας ατύχημα και ήταν το πιο χαζό πράγμα που είδα ποτέ μου!Αντε να σου κάτσει κανας δικαστής με παρωπίδες που να quoteαρει 'ο δεξιά ερχόμενος έχει προτεραιότητα...'
Quoteαρει-ξεquoteαρει, αν δεν υπάρχει νομοθεσία που να το αναφέρει αυτό δεν μπορεί να το βγάλει από τον ΚΛ του!
Η πλακα ηταν οτι τα αμαξια τους εκαναν μονο θορυβο απο τις εξατμισεις καθως δεν πηγαινανε μια (ευτυχως, φαντασου να ειχαν κανα cupra...) και στην πορεια καυ@ωσανε κι εναν με CRX του 90 που αρχισε να τις δινει και επειδη εβρεχε, στο φαναρι των κτελ ψιλοστουκαρε τον 206
'Need for Speed: Τα παρτάλια πεθαίνουν τραγουδώντας'
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
-
**΄΄ τα ήθελε ο κώλος σου. Δεν πειράζει, φάε τώρα τα κερασμένα κόλλυβα και την επόμενη φορά στο φανάρι με τον κηδεμόνα σου
Ε, καλά τώρα. Σιγά μην πιστέψω ότι ήσουν απροετοίμαστος. Σιγά μην φάω το παραμύθι ότι έχασες την αλλαγή σε τρίτη. Σιγά να μην ξεκίνησες και με… δευτέρα ρε μεγάλε, για να μην κουράσεις τον συμπλέκτη. Πες καλύτερα την αλήθεια, ότι δεν κόβει το μάτι σου. Πες μου ότι τον είδες τον Χάρο να στέκει καμαρωτός και απειλητικός στο καπό και τις πόρτες, και πως νόμιζες ότι τον έχουν ζωγραφίσει εκεί για να τον βλέπουν τα παιδάκια και να τρώνε όοοολο το φαΐ τους '' ** -
**Ωστόσο, το ότι το S2000 έχει πάνω του ζωγραφισμένο τον Χάρο και όχι τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη αφήνει ένα μήνυμα για την ιδιοσυγκρασία του Τάσου. Το παλικάρι μας δείχνει να γουστάρει να εκμηδενίζει, να “θάβει” τον οδικό του αντίπαλο - για αυτό και στόχευσε τόσο ψηλά στην βελτίωση του S. Από την άλλη, τα καρτουνίστικα γραφικά που είθισται να χρησιμοποιούνται σε ιαπωνικά βελτιωμένα μου φέρνουν συνήθως εμετό, ενώ ο Χάροντας είναι πιο σοβαρή και πιο δυνατή δήλωση. **
Ποιηση σε 4 ροδες!
Μετα απ' το ραψιμο, το μεροκαματο και το αεροπορια, μαθαμε και τα κολυβα! Εμπλουτιζεται το καγκουρολεξικο!
'Need for Speed: Τα παρτάλια πεθαίνουν τραγουδώντας'
Δυστυχως δεν πεθαναν ακομα...Ζουν και βασιλευουν και τον πολυεστερα καγκουρευουν...
-
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
παραδειγμα απο ενα αμαξι σενιο και πολυ ''φτιαγμενο'' αμα λαχει ναουμ
-
Έλιωσααααα
εχουμε κανα link απο αυστραλοφορουμ? Μ'αρεσει να διαβαζω τα 'κατωρθώματα' τους
-
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αντε να σου κάτσει κανας δικαστής με παρωπίδες που να quoteαρει 'ο δεξιά ερχόμενος έχει προτεραιότητα...'
Quoteαρει-ξεquoteαρει, αν δεν υπάρχει νομοθεσία που να το αναφέρει αυτό δεν μπορεί να το βγάλει από τον ΚΛ του!
Παντως καποιος εδω μεσα σκιζει τα ρουχα του οτι δικαστης εχει δωσει δικιο σε καφρο που πηγε να προσπερασει νταλικα της δεξιας λωριδας απο την ΛΕΑ ή την λωριδα εξοδου απο ΕΟ, τελειωσε αυτη η λωριδα, χωθηκε με σφηνα απο δεξια του επειδη τελειωνε η λωριδα κ η νταλικα τον πηρε παραμαζωμα. Λεει οτι ο δικαστης ειπε 'ηταν απο δεξια σου αρα ειχε προτεραιοτητα'...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αντε να σου κάτσει κανας δικαστής με παρωπίδες που να quoteαρει 'ο δεξιά ερχόμενος έχει προτεραιότητα...'
Παντως καποιος εδω μεσα σκιζει τα ρουχα του οτι δικαστης εχει δωσει δικιο σε καφρο που πηγε να προσπερασει νταλικα της δεξιας λωριδας απο την ΛΕΑ ή την λωριδα εξοδου απο ΕΟ, τελειωσε αυτη η λωριδα, χωθηκε με σφηνα απο δεξια του επειδη τελειωνε η λωριδα κ η νταλικα τον πηρε παραμαζωμα. Λεει οτι ο δικαστης ειπε 'ηταν απο δεξια σου αρα ειχε προτεραιοτητα'...
Κάτι τέτοιοι σε αναγκάζουν να τρέχεις και στο εφετείο μετά, όπου ευτυχώς αξιολογούν πλέον όλες τις συνθήκες ενός ατυχήματος και δεν κάνουν απλή ανάγνωση του ΚΟΚ.
-
Παπ@ρας με Rubicon που νομίζει ότι είναι Πόρσε, με φάτσα νταβατζή-αρχινονού και συνοδηγό γκόμενα στο στυλ Τζούλια Αλεξανδράτου στο πιο αδύνατο, μου έχει κολλήσει στους 10 πόντους στην Κορίνθου-Πατρών πριν το Αίγιο. Μπροστά μου αμαξομάνι προσπαθεί να περάσει νταλίκα που πάει με 80. Μένουμε τελικά πίσω από την νταλίκα μία μοτοσυκλέτα, εγώ και ο παπ@ρας (και ουρά από πίσω). Έχω κρατήσει απόσταση από τη μηχανή διότι ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται κι έχω το Rubicon να το παίζει μάγκας και να προσπαθεί να περάσει. Του κάνω ένα φρενάρισμα, κουνώντας του χέρι μου σε στυλ «τι κάνεις τώρα δηλαδή;», μένει λίγο πίσω. Ξαναέρχεται στους 10 πόντους, δεν προλαβαινει να γκαζώσει κι άλλο, τσιμπάω πάλι τα φρένα, μαζεύεται πίσω πάλι. Περνάει η μηχανή την νταλίκα σε άνοιγμα, την περνάω κι εγώ και είπα να δοκιμάσω τα γκάζια του Τέμπρα. Ακόμη με ψάχνει...
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
.....γκόμενα στο στυλ Τζούλια Αλεξανδράτου στο πιο αδύνατο.....Απ τη Μπιάφρα ήταν δηλαδή?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
.....γκόμενα στο στυλ Τζούλια Αλεξανδράτου στο πιο αδύνατο.....
Απ τη Μπιάφρα ήταν δηλαδή?
Έλα ντε! Δηλαδή... πόσο αδύνατη ήταν πιά!!!
-
Χθες τα μεσάνυχτα κατηφορίζω χαλαρά κεντρικό δρόμο διπλής κυκλοφορίας έχοντας περιπολικό πίσω μου και φτάνω σε διασταύρωση με φανάρια όπου στρίβω δεξιά. Όπως στρίβω με πράσινο ανάβει εκείνη τη στιγμή επίσης πράσινο για τα αυτοκίνητα της αντίθετης κατεύθυνσης που ήθελαν να στρίψουν αριστερά στο δρόμο που εγώ προηγουμένως κατέβαινα.
Βλέπω λοιπόν τον πρώτο στο φανάρι ήθελε να κάνει αναστροφή (ενώ απαγορευόταν), βγάζει μούρη να μπει στη δική μου κατεύθυνση του πατάω λίγο παρατεταμένη κόρνα (του στυλ τι κάνεις ρε βλάκα) όπως το ίδιο και τα αυτοκίνητα που ήταν πίσω του και δεν μπορούσαν να στρίψουν αριστερά στο φανάρι καθώς τους είχε μπλοκάρει.
Και μόλις περνάω πάει ο μικρός θεούλης και κάνει μια μεγαλοπρεπέστατη αναστροφή ανακόπτωντας την πορεία του περιπολικού
Φυσικά με τη μια ανάβει φάρος και του έκανε νόημα να σταματήσει δεξιά. Πέθανα στα γέλια παρατηρώντας τους από τον καθρέφτη ενώ απομακρυνόμουν να σταματάνε για τα περαιτέρω
-
Παπ@ρας με Rubicon που νομίζει ότι είναι Πόρσε, με φάτσα νταβατζή-αρχινονού και συνοδηγό γκόμενα στο στυλ Τζούλια Αλεξανδράτου στο πιο αδύνατο, μου έχει κολλήσει στους 10 πόντους στην Κορίνθου-Πατρών πριν το Αίγιο. Μπροστά μου αμαξομάνι προσπαθεί να περάσει νταλίκα που πάει με 80. Μένουμε τελικά πίσω από την νταλίκα μία μοτοσυκλέτα, εγώ και ο παπ@ρας (και ουρά από πίσω). Έχω κρατήσει απόσταση από τη μηχανή διότι ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται κι έχω το Rubicon να το παίζει μάγκας και να προσπαθεί να περάσει. Του κάνω ένα φρενάρισμα, κουνώντας του χέρι μου σε στυλ «τι κάνεις τώρα δηλαδή;», μένει λίγο πίσω. Ξαναέρχεται στους 10 πόντους, δεν προλαβαινει να γκαζώσει κι άλλο, τσιμπάω πάλι τα φρένα, μαζεύεται πίσω πάλι. Περνάει η μηχανή την νταλίκα σε άνοιγμα, την περνάω κι εγώ και είπα να δοκιμάσω τα γκάζια του Τέμπρα. Ακόμη με ψάχνει...Rubicon ???
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παπ@ρας με Rubicon που νομίζει ότι είναι Πόρσε, με φάτσα νταβατζή-αρχινονού και συνοδηγό γκόμενα στο στυλ Τζούλια Αλεξανδράτου στο πιο αδύνατο, μου έχει κολλήσει στους 10 πόντους στην Κορίνθου-Πατρών πριν το Αίγιο. Μπροστά μου αμαξομάνι προσπαθεί να περάσει νταλίκα που πάει με 80. Μένουμε τελικά πίσω από την νταλίκα μία μοτοσυκλέτα, εγώ και ο παπ@ρας (και ουρά από πίσω). Έχω κρατήσει απόσταση από τη μηχανή διότι ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται κι έχω το Rubicon να το παίζει μάγκας και να προσπαθεί να περάσει. Του κάνω ένα φρενάρισμα, κουνώντας του χέρι μου σε στυλ «τι κάνεις τώρα δηλαδή;», μένει λίγο πίσω. Ξαναέρχεται στους 10 πόντους, δεν προλαβαινει να γκαζώσει κι άλλο, τσιμπάω πάλι τα φρένα, μαζεύεται πίσω πάλι. Περνάει η μηχανή την νταλίκα σε άνοιγμα, την περνάω κι εγώ και είπα να δοκιμάσω τα γκάζια του Τέμπρα. Ακόμη με ψάχνει...
Rubicon ???
-
...και είπα να δοκιμάσω τα γκάζια του Τέμπρα. Ακόμη με ψάχνει...Ε δε νομίζω να σε ψάχνει λόγω των γκαζιών του Tempra
-
@106: ναι, κάτι σαν αυτό αλλά με 4 πόρτες (νομίζω)...
@aserf: μπα, μάλλον θα βγήκε στην επόμενη έξοδο.
Πλάκα πλάκα, όταν προσπέρασα την νταλίκα κι άρχισα να γκαζώνω περίμενα να τον δω να έρχεται να μου κολλάει (τι διάολο, ένα κάρο άλογα κάτω από το καπώ, όσο βάρος και να έχει μου ρίχνει σε ρεπρίζ) αλλά ενώ ήμουν έτοιμος να δεχτώ την ήττα μου από το Jeep: There is only one δεν τον είδα πρόθυμο να γκαζώνει, πράγμα που μου δείχνει ότι μάλλον τζάμπα μάγκας προσπαθούσε να το παίξει στις στροφές (έχω Jeep και σας πατάω όλους - τη μοτοσυκλέτα την πατάω κυριολεκτικά). -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Παντως καποιος εδω μεσα σκιζει τα ρουχα του οτι δικαστης εχει δωσει δικιο σε καφρο που πηγε να προσπερασει νταλικα της δεξιας λωριδας απο την ΛΕΑ ή την λωριδα εξοδου απο ΕΟ, τελειωσε αυτη η λωριδα, χωθηκε με σφηνα απο δεξια του επειδη τελειωνε η λωριδα κ η νταλικα τον πηρε παραμαζωμα. Λεει οτι ο δικαστης ειπε 'ηταν απο δεξια σου αρα ειχε προτεραιοτητα'...Το θυμάμαι.
Το θέμα βρε aserf είναι ότι δεν πρόκειται καν περί βιαστικής ανάγνωσης του ΚΟΚ! Τέτοιες αποφάσεις δείχνουν τρομακτική άγνοια.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]