-
Οταν πετυχαινω παπακουλα να πηγαινει αναποδα, αυτοι ειναι τα ζωα ή εγω που μ αρεσει να τους φοβιζω λιγο..?
-
βιαστικός..
-
ast
για τον φορτηγατζή λες? (που απαγορεύεται να βρίσκεται στην τέρμα αριστερή λωρίδα από τη στιγμή που ο δρόμος έχει πάνω από 2 λωρίδες ) -
yeap, και πήγαινε και σαν τον χάρο μεσαία-αριστερή συνέχεια, μήπως και κερδίσει 5 μέτρα
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
yeap, και πήγαινε και σαν τον χάρο μεσαία-αριστερή συνέχεια, μήπως και κερδίσει 5 μέτραβιαζότανε το παλικάρι (όπως είπες κι εσύ πριν).
Τι να κάνει?
Εγώ στη θέση του θα έπαιζα και φώτα στους μπροστά μου. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οταν πετυχαινω παπακουλα να πηγαινει αναποδα, αυτοι ειναι τα ζωα ή εγω που μ αρεσει να τους φοβιζω λιγο..?Εξαρταται. Αν πηγαινει με θρασος λες κ του ανηκει η δικια σου κ αντιθετη σε εκεινον λωριδα, καλα κανεις.
Αν το κανει προσεκτικα κ ηρεμα κ κλεβει μισο μετρο, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΧΩΡΑΣ εσυ που πας νομιμα αμα περασει εκεινος παρανομα, για να ξεπηξει απο την κινηση, τοτε δεν κανεις καλα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οταν πετυχαινω παπακουλα να πηγαινει αναποδα, αυτοι ειναι τα ζωα ή εγω που μ αρεσει να τους φοβιζω λιγο..?
Εξαρταται. Αν πηγαινει με θρασος λες κ του ανηκει η δικια σου κ αντιθετη σε εκεινον λωριδα, καλα κανεις.
Αν το κανει προσεκτικα κ ηρεμα κ κλεβει μισο μετρο, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΧΩΡΑΣ εσυ που πας νομιμα αμα περασει εκεινος παρανομα, για να ξεπηξει απο την κινηση, τοτε δεν κανεις καλα.
Αρα σωστα το σκεφτομαι..
-
Βρε ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ-γιατί τα ζώα είναι αθώα μπροστά σου-αν θες να σκοτωθείς πήγαινε πάρε φόρα σε έναν γκρεμό με το Polo σου και σκοτώσου, από το να πάρεις ανυοψίαστους μαζί σου.. 'Έσφαξες 'το κόκκινο στο φανάρι που πάει αριστερά στη Μαρίνα Αλίμου και έκανες αναστροφή με σβησμένα φώτα την ώρα που το ρεύμα της παραλιακής προς Γλυφάδα ήταν πράσινο σε τυφλό σημείο, με αποτέλεσμα 3 αυτοκίνητα να κοντέψουν να πέσουν πάνω σου...ό,τι και να γινόταν ,θα ερχόμουν αυτόπτης μάρτυρας μόνο για να σε φτύνω
-
Kacey με το σκούτερ τι έγινε ρε συ;
-
Δρόμος διπλής κατεύθυνσης με διαχωριστική νησίδα στη μέση η οποία έχει 'κοψίματα' για να περιμένουν οι πεζοί που θέλουν να τον διασχίσουν. Περιμένω μαζί με άλλα 3-4 άτομα πάνω στη νησίδα για να περάσουμε απέναντι. Ακούγεται κορνάρισμα, γυρνάω και βλέπω τύπο με παπί να μας λέει 'κάντε άκρη να το ανεβάσω πάνω στη νησίδα για να κάνω αναστροφή' (εν τω μεταξύ 30 μέτρα παραπέρα κόβεται η νησίδα και μπορεί να κάνει κανονικά αναστροφή). Κάτι κοπελίτσες τραβήχτηκαν αλλά εγώ έκανα τον κουφό και έμεινα στη θέση μου Τελικά ήρθαν αμάξια από πίσω του (αυτός ήταν κάθετα στο δρόμο περιμένοντας να ανέβει τη νησίδα), του κόρναραν, τον διαολόστειλαν, έκανε πίσω και έφυγε προς την κατεύθυνσή του βρίζοντάς με
Ζώο.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Δρόμος διπλής κατεύθυνσης με διαχωριστική νησίδα στη μέση η οποία έχει 'κοψίματα' για να περιμένουν οι πεζοί που θέλουν να τον διασχίσουν. Περιμένω μαζί με άλλα 3-4 άτομα πάνω στη νησίδα για να περάσουμε απέναντι. Ακούγεται κορνάρισμα, γυρνάω και βλέπω τύπο με παπί να μας λέει 'κάντε άκρη να το ανεβάσω πάνω στη νησίδα για να κάνω αναστροφή' (εν τω μεταξύ 30 μέτρα παραπέρα κόβεται η νησίδα και μπορεί να κάνει κανονικά αναστροφή). Κάτι κοπελίτσες τραβήχτηκαν αλλά εγώ έκανα τον κουφό και έμεινα στη θέση μου Τελικά ήρθαν αμάξια από πίσω του (αυτός ήταν κάθετα στο δρόμο περιμένοντας να ανέβει τη νησίδα), του κόρναραν, τον διαολόστειλαν, έκανε πίσω και έφυγε προς την κατεύθυνσή του βρίζοντάς μεΖώο.
Ευγενικος ησουν...
Kacey με το σκούτερ τι έγινε ρε συ;
Τι να γινει, το μηχανακι εχει γινει ανταλλακτικα οποτε δεν το παιρνουμε πισω, το θεμα ειναι τι κανω με αυτους. Μου ειναι πολυ ευκολο να τους κανω πολλα κ διαφορα (κ εχω κ εθελοντες ), το θεμα ειναι οτι ξερουν το μαγαζι μου γιατι απο εκει ειχαν σταμπαρει το μηχανακι. Οποτε?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
η μ@λ@κί@ πολλές φορές με αυτούς που έχουν παλιά αμάξια είναι ότι έχουν τη λογική ότι εσύ που έχεις πιο καινούριο αμάξι θα λυπηθείς να ρισκάρεις να το τρακάρεις-χτυπήσεις ή ότι και να τους χτυπήσεις χέστηκαν οπότε αυτοί χώνονται τρελά και προκλητικά κι εσύ θα πατήσεις φρένο (για να μην τρακάρεις εν τέλει που είναι πραγματικά ταλαιπωρία και όσο το αποφεύγει κανείς, καλό είναι) και αυτού θα περάσει το 'δικό του'...όχι ότι κι εγώ με το Α3 δεν το παίζω πιο 'κότα' σε σχέση με το εταιρικό (και χιλιοχτυπημένο επίσης -περιμετρικά όμως-) αμάξι.
Κάποιες φορές βλέπω κάτι τύπους με αμάξια (που ζήτημα αν τα πουλούσαν να πιάνανε 500€) να γίνονται πραγματικά κάφροι και πραγματικά υπάρχουν φορές που θα παρακαλούσα να είχα το εταιρικό να έπεφτα πάνω τους αφρενάριστος για να 'μάθουν' (που δε θα μάθουν βέβαια) άλλη φορά ότι το καφρυλίκι δεν περνάει.Σκέφτηκα την μεικτή όταν τον είδα να έρχεται αλλά δεν τον έκλεισα καθαρά για το τομάρι του και για κανένα άλλο λόγο.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Κωλογερος με 750 παλαιοτερη, εσφαξε την Σολωνος απο την Χαριλαου Τρικουπη την ωρα που ειχε αναψει κοκκινο ενω απειχε 20 μετρα απο αυτο, και παταγε και κορνες για να κανουμε ολοι στην ακρη
Παραλιγο να πατησει εμενα και εναν αλλο πεζο, και 2 μηχανακια που ξεκινησαν κανονικα με πρασινο απο την ΣολωνοςΒριζω απο το πρωι τον εαυτο μου που δεν προλαβα να του τραβηξω κλοτσια στην πορτα και γιατι δεν σκεφτηκα να κρατησω πινακιδες
Ασημι 750i παντως ητανε, ολο και καπου θα την ξαναπετυχωμπορεί να ήταν κουτσός και να μη μπορούσε να πατήσει το φρένο πίστεψέ με το χω δει κι αυτό
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μπορεί να ήταν κουτσός και να μη μπορούσε να πατήσει το φρένο πίστεψέ με το χω δει κι αυτό
Τότε πως σταματάει;;; Πως πατάει γκάζι (το πατάμε με το ίδιο πόδι...);;;; Και γιατί οδηγάει, αν δεν μπορεί να πατήσει φρένο;;; Προφανέστατα η δικαιολογία δεν ισχύει και πρόκειται για άτομο που η βλακεία και η αναισθησία του είναι τέτοιες που ακόμα και ο χαρακτηρισμός αμοιβάδα είναι κολακευτικός... Είναι τόσο ηλίθιος που και για εκτέλεση να τον πας η σφαίρα θα αρνηθεί να χαραμιστεί για τέτοια ηλιθιότητα.
Σήμερα, ερχόμενος στη δουλειά συνέβη το εξής: Είμαι στο δρόμο προς Κιλκίς και στην ανηφόρα μετά τη διασταύρωση Δρυμού - Μελισσοχωρίου. Για όσους δεν το ξέρουν είναι μία καλούτσικη ανηφόρα, ευθεία, περίπου 1χμ και μετά ακολουθεί δεξιά στροφή, όπου φυσικά δεν έχεις ιδέα αν έρχεται τίποτα. Είμαστε αρκετά αμάξια με 70 γιατί μπροστά υπάρχει φορτηγό (εμφανώς φορτωμένο) που και να θέλει, πιο πολύ δεν πιστεύω να πηγαίνει. Εγώ βρίσκομαι στη μέση περίπου της σειράς και πίσω μου (με κανονικότατη απόσταση) ένα S3 MK1. Κανείς δεν μπορεί να προσπεράσει, γιατί έχει κίνηση από το απέναντι ρεύμα. Η κίνηση αραίωσε λίγο πριν τη στροφή, όπου και πάλι λέω, άντε το S3 να με περάσει, μόνο αν έχει όρεξη για τέρμα γκάζι...
Κι όμως! Πίσω από το S3 ξεπετάγεται με την ιλλιγγιώδη ταχύτητα των 71 χαω μία κόκκινη Corolla Liftback (για όσους θυμούνται) η οποία προσπερνάει τον Γερμανικό κουβά (ο οποίος προφανώς είναι πολύ αργός για το Γιαπωνέζικο τεχνολογικό θαύμα, αφού πάει με μόνο 70χαω). Μπαίνει πίσω μου, ενώ βγαίνει από τη στροφή ένα φορτηγό ακολουθούμενο από 2 ΙΧ. Ε, λέω, εδώ ούτε το S3 δεν περνάει. Και όμως! Το Γιαπωνέζικο τεχνολογικό θαύμα δεν μασάει από κάτι τέτοια και συνεχίζοντας με την ιλλιγγιώδη ταχύτητα των 71χαω και επειδή τα άτια δεν τιθασεύονται βγαίνει να με περάσει! Δεν είχα πολυπάρει χαμπάρι ότι με προσπερνάει (μιας και το θεώρησα απολύτως αδύνατο να υπάρχει άνθρωπος που θα κατευθυνθεί με φόρα στο ψυγείο ενός φορτηγού) και ξαφνικά τον βλέπω να είναι δίπλα μου και ελάχιστα μέτρα από τον προφυλακτήρα του φορτηγού!!!! Κάνω απότομα δεξιά, ευτυχώς χώρεσε η αμοιβάδα και δεν είχαμε άλλα. Ειλικρινά χέστηκα για το τι θα πάθαινε η αμοιβάδα (μάλλον καλύτερα να πάθαινε κάτι), αλλά αφενός φοβήθηκα μην χτυπήσει εμένα και αφετέρου σκέφτηκα και τον φορτηγατζή που δεν φταίει σε τίποτα να χάνει μεροκάματα.
Μετά η αμοιβάδα (ηλικίας περίπου 60 ετών) μου έκανε σήμα μέσα από το τεχνολογικό θαύμα ότι έπρεπε να κάνω δεξιά... Φυσικά εγώ του απάντησα με το μόνο νόημα που αρμόζει για την περίπτωσή του, το αιώνιο και κλασσικό
Μία μπουλντόζα θέλω που να μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα! Πολλά ζητάω;;;;
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οταν πετυχαινω παπακουλα να πηγαινει αναποδα, αυτοι ειναι τα ζωα ή εγω που μ αρεσει να τους φοβιζω λιγο..?Μαζί σου
(το σκ@τό στη κάλτσα τους έρχεται!) -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Μία μπουλντόζα θέλω που να μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα! Πολλά ζητάω;;;; -
Ειμαστε στην παραλιακη, εγω ειμαι στην αριστερη και αυτος ειναι στην δεξια, η μεσαια αδεια.
Ειμαι περιπου 2 μηκη αυτοκινητων μπροστα του και αναβω φλας για να μπω στην μεσαια.
Ταυτοχρονα αναβει φλας και αυτος για να μπει στην μεσαια με αποτελεσμα να βρεθει η
μουρη του στην τυφλη μου γωνια. Μου ηταν αδυνατο να τον δω και ευτυχως γλιτωσαμε
την επαφη. Ξαναμπηκα γρηγορα στην αριστερη και περνωντας με αυτος απο την μεσαια,
με κοιταξε με υφος του στυλ 'Εισαι και πολυ μαλακας' ... Ειμαι οντως λαθος ;Και οι 2 αναψαμε φλας, αυτος ηταν πιο πισω απο μενα, ξεκινησαμε την αλλαγη λωριδας
ταυτοχρονα και τελος παντων αυτος εβλεπε, εγω δεν εβλεπα ...Ποιος ειναι το ζωο ;
-
Η γκρίζα ζώνη της αυτοκίνησης...
-
Αγνωστο. Γιατι μεταφερθηκες στην μεσαια απο την αριστερη κ γιατι ησουν στην αροστερη ενω η μεσαια ηταν αδεια?
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μία μπουλντόζα θέλω που να μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα! Πολλά ζητάω;;;;
Δεν είναι κακό...
Θαααα το σκεφτώ...
Δεν θέλω όμως να έχει τούρμπο γιατί αυτά σκάνε.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]