-
Ο χρήστης alter100 έγραψε:
Από τον περιφερειακό Θεσσαλονίκης
http://155.207.18.200/video-monitor/traffic.html
Εδώ το νούμερο 9....
http://155.207.18.200/video-monitor/incident9.htmlΚακώς υπάρχουν αυτές οι κάμερες. Πότε θα καταλάβει επιτέλους ο κόσμος ότι παραβιάζουν ευθέως το άρθρο 9Α του Συντάγματος που θεσπίζει το δικαίωμα προστασίας προσωπικών δεδομένων;
Με αγανάκτηση
Ο οδηγός του αυτοκινήτου που διακρίνεται στην κάμερα 9 -
-
Ο χρήστης ozzy1948 έγραψε:
γιατι ησουν στην αριστερη ενω η μεσαια ηταν αδεια?
Μιλαει για την παραλιακη, δεν εισαι υποχρεωμενος να εισαι στη δεξια (ή στη μεσαια). Ολες οι λωριδες 'ιδιες' ειναι στην παραλιακη (αλλο αν σε ορισμενες ωρες/σημεια την εχουμε μετατρεψει στο μυαλο μας σε.. ΕΟ). Υπαρχουν φαναρια που στριβεις αριστερα, το προσπερασμα επιτρεπεται απο δεξια κλπ κλπ
Τεσπα. Νομιζω οτι 'δικιο' εχει αυτος που μπηκε πρωτος στη λωριδα.
Το προσπερασμα απαργορευεται παντου απο δεξια οχι μονο στις Ε.Ο. Μονο σε κατασταση μποτιλιαρισματος επιτρεπεται.
Ωραία. Εγώ κινούμαι στην δεξιά, γρήγορα επειδή είναι άδεια. Ξαφνικά βλέπω έναν να κάθεται σαν αγγούρι σην μεσαία και να πηγαίνει πολύ πιο αργά από μένα. Δηλαδή θα πρέπει να πάω αριστερή για να τον προσπεράσω και μετά πάλι δεξιά; Εγώ είμαι όσο πιο δεξιά μπορώ αυτός είναι ο λάθος Έχεις κάποια διαφωνία;
-
Μιλαει για την παραλιακη, δεν εισαι υποχρεωμενος να εισαι στη δεξια (ή στη μεσαια). Ολες οι λωριδες 'ιδιες' ειναι στην παραλιακη (αλλο αν σε ορισμενες ωρες/σημεια την εχουμε μετατρεψει στο μυαλο μας σε.. ΕΟ). Υπαρχουν φαναρια που στριβεις αριστερα, το προσπερασμα επιτρεπεται απο δεξια κλπ κλπ
Το προσπερασμα απαργορευεται παντου απο δεξια οχι μονο στις Ε.Ο. Μονο σε κατασταση μποτιλιαρισματος επιτρεπεται.
Αλλος εδω...Καλα, δεν υπαρχει σωτηρια οταν κυκλοφορουν τετοιες αποψεις στους δρομους. Για μια κ τελευταια φορα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 'ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ' σε δρομο με περισσοτερες της μιας λωριδας. Αρθρο 17, κινηση σε παραλληλους στοιχους.
Κ στο τελος του ριχνεις κ την χαριστικη βολη, αφου στο ιδιο αρθρο αναφερεται ξεκαθαρα οτι σε κατασταση μποτιλιαρισματος ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΛΩΡΙΔΕΣ.
Κοινως δεν ξερεις τιποτα...
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Από τον περιφερειακό Θεσσαλονίκης
http://155.207.18.200/video-monitor/traffic.html
Εδώ το νούμερο 9....
http://155.207.18.200/video-monitor/incident9.htmlΚακώς υπάρχουν αυτές οι κάμερες. Πότε θα καταλάβει επιτέλους ο κόσμος ότι παραβιάζουν ευθέως το άρθρο 9Α του Συντάγματος που θεσπίζει το δικαίωμα προστασίας προσωπικών δεδομένων;
Με αγανάκτηση
Ο οδηγός του αυτοκινήτου που διακρίνεται στην κάμερα 9Είναι ντροπή και αίσχος αυτές οι κάμερες σε μια ευνομούμενη δημοκρατική χώρα της Ευρώπης.
Με (πολύ) αγανάκτηση
Αγρότης-καλιεργητής εξωτικών φυτών επί της κεντρικής νησίδας της ΕΟ... -
Οργανική καλλιέργεια; Κανονικά πρέπει να ζητήσεις και επιδότηση.
-
Η αριστερή ΔΕΝ είναι λωρίδα κίνησης,αλλά ΜΟΝΟ λωρίδα προσπέρασης.
Επεξήγηση:βγαίνουμε αριστερά προσπερνάμε και ξαναμπαίνουμε δεξιά.Τελεία και παύλα. -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Επεξήγηση:βγαίνουμε αριστερά προσπερνάμε και ξαναμπαίνουμε δεξιά.Τελεία και παύλα.Ναι, αλλά όταν η αμοιβάδα είναι κολλημένη αριστερά και δεν πάει δεξιά (εξαιρετικά συχνό το φαινόμενο), εσύ τι κάνεις;;;;; Κολλάς πίσω της ή συνεχίζεις την πορεία σου δεξιά;;;; Προφανώς το δεύτερο και γι' αυτό και ο νόμος αναφέρει την κίνηση σε στοίχους και δεν τη θεωρεί παράνομη.
Να σημειώσω επίσης ότι εξίσου παράνομη είναι και η κίνηση στη μεσαία λωρίδα, εφόσον δεν προσπερνάμε κάποιον που κινείται στη δεξιά (ή δεν υπάρχει άλλος λόγος, πχ είσοδος στον αυτοκινητόδρομο από άλλο δρόμο), αλλά αυτό επίσης είναι κάτι που πολλοί αγνοούν και ακόμα περισσότεροι ηθελημένα παραβιάζουν συνεχώς, επειδή προφανώς η δεξιά λωρίδα είναι υποτιμητική.
-
Εγώ σχεδόν πάντα αποφεύγω την δεξιά, εκτός από όταν θέλω να στρίψω φυσικά, και προτιμώ να κινούμαι στη μεσαία (χωρίς φυσικά να καθυστερώ τους πίσω μου) γιατί σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας η δεξιά είναι γεμάτη φρεάτια
Είμαι πολύ ζώο; -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Επεξήγηση:βγαίνουμε αριστερά προσπερνάμε και ξαναμπαίνουμε δεξιά.Τελεία και παύλα.Εκτος αν εχει τοση κινηση που ειναι γεματος ο δρομος. Τοτε γεμιζεις ολες τις λωριδες κ φυσικα ΔΕΝ αφηνεις την αριστερη αδεια.
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Επεξήγηση:βγαίνουμε αριστερά προσπερνάμε και ξαναμπαίνουμε δεξιά.Τελεία και παύλα.Ναι, αλλά όταν η αμοιβάδα είναι κολλημένη αριστερά και δεν πάει δεξιά (εξαιρετικά συχνό το φαινόμενο), εσύ τι κάνεις;;;;; Κολλάς πίσω της ή συνεχίζεις την πορεία σου δεξιά;;;; Προφανώς το δεύτερο και γι' αυτό και ο νόμος αναφέρει την κίνηση σε στοίχους και δεν τη θεωρεί παράνομη.
Οπως τα λες.
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Επεξήγηση:βγαίνουμε αριστερά προσπερνάμε και ξαναμπαίνουμε δεξιά.Τελεία και παύλα.Να σημειώσω επίσης ότι εξίσου παράνομη είναι και η κίνηση στη μεσαία λωρίδα, εφόσον δεν προσπερνάμε κάποιον που κινείται στη δεξιά (ή δεν υπάρχει άλλος λόγος, πχ είσοδος στον αυτοκινητόδρομο από άλλο δρόμο), αλλά αυτό επίσης είναι κάτι που πολλοί αγνοούν και ακόμα περισσότεροι ηθελημένα παραβιάζουν συνεχώς, επειδή προφανώς η δεξιά λωρίδα είναι υποτιμητική.
Επισης οπως τα λες, αλλα αν προχωραει με μια κανονικη ταχυτητα, ε ενταξει δεν θα του παρουμε κ το κεφαλι.
Εγώ σχεδόν πάντα αποφεύγω την δεξιά, εκτός από όταν θέλω να στρίψω φυσικά, και προτιμώ να κινούμαι στη μεσαία (χωρίς φυσικά να καθυστερώ τους πίσω μου) γιατί σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας η δεξιά είναι γεμάτη φρεάτια
Είμαι πολύ ζώο;Ε, ενταξει, λογικο αυτο που λες εφ'οσον κινεισαι γρηγοροτερα απο αυτους που ειναι στην δεξια. Καλυτερα ετσι, την αφηνεις κ αδεια για εμας που δεν ασχολουμαστε με φρεατια
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Είμαι πολύ ζώο;Ε, ενταξει, λογικο αυτο που λες εφ'οσον κινεισαι γρηγοροτερα απο αυτους που ειναι στην δεξια. Καλυτερα ετσι, την αφηνεις κ αδεια για εμας που δεν ασχολουμαστε με φρεατια
Τα οποία είναι βουλωμένα και ο μόνος λόγος ύπαρξης τους είναι η αφύπνηση των αντανακλαστικών των οδηγών (να αποφύγουν λακούβα, να κάνουν λίγο ανάποδο αν είσαι πάνω από 100 γιατί τρως αντίσταση από τις λίμνες που σχηματίζονται....).
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
γιατί σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας η δεξιά είναι γεμάτη φρεάτιαΚαι λακούβες, καπάκια των ΕΥΔΑΠ / ΟΤΕ / ΔΕΗ, πεζούς, παρκαρισμένα αυτοκίνητα, πλατφόρμες του ΟΑΣΑ, ταρίφες, ποδηλάτες, αυτοκίνητα που βγαίνουν από τα στενά και για να δουν οι οδηγοί βγάζουν όλη τη μούρη έξω, και πολλά άλλα.
-
Εγω ρε παιδια γιατι βλεπω οτι η δεξια λωριδα ειναι παντα η γρηγοροτερη? Μιλαμε παντα για εντος Αθηνων.
-
Εξαρτάται από το δρόμο και τις συνθήκες.
Στην παραλιακή π.χ. είναι η γρηγορότερη, μέχρι να συναντήσεις τον ποδηλάτη ή το λεωφορείο ή τον παρκαρισμένο στο περίπτερο.
-
Αυτος ειναι κ ενας απο τους λογους που οταν οδηγαμε κοιταμε ΜΑΚΡΥΑ κ οχι τον κωλο του μπροστινου μας
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Να σημειώσω επίσης ότι εξίσου παράνομη είναι και η κίνηση στη μεσαία λωρίδα, εφόσον δεν προσπερνάμε κάποιον που κινείται στη δεξιά (ή δεν υπάρχει άλλος λόγος, πχ είσοδος στον αυτοκινητόδρομο από άλλο δρόμο), αλλά αυτό επίσης είναι κάτι που πολλοί αγνοούν και ακόμα περισσότεροι ηθελημένα παραβιάζουν συνεχώς, επειδή προφανώς η δεξιά λωρίδα είναι υποτιμητική.
Παιζεις φωτα απο το ενα χιλιομετρο.
Τακ.... μετα απο λιγο
Τααακ... μετα απο λιγο
Τααααααακ
και μετα προσπερνας απο δεξια, γιατι βαριεσαι να χαλας την μερα σου για τον καθε μαλακα που εχει σκ@τα στο κεφαλι του -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αλλος εδω...Καλα, δεν υπαρχει σωτηρια οταν κυκλοφορουν τετοιες αποψεις στους δρομους. Για μια κ τελευταια φορα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 'ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ' σε δρομο με περισσοτερες της μιας λωριδας. Αρθρο 17, κινηση σε παραλληλους στοιχους.
Κ στο τελος του ριχνεις κ την χαριστικη βολη, αφου στο ιδιο αρθρο αναφερεται ξεκαθαρα οτι σε κατασταση μποτιλιαρισματος ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΛΩΡΙΔΕΣ.
Κοινως δεν ξερεις τιποτα...
Με συγχωρεις πολυ, αλλα εσυ εισαι που δεν ξρεις τιποτα. Η προσπεραση δεν προυποθετει αλλαγη λωριδας. Οταν περνας διπλα απο καποιον που κινειται στην ιδια κατευθυνση με εσενα ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Οργανική καλλιέργεια; Κανονικά πρέπει να ζητήσεις και επιδότηση.Από την άλλη, μέσα στα καυσαέρια που βρίσκονται δεν επηρεάζεται η ποιότητα του προϊόντος; Μάλλον το αγνό κρητικό χορταράκι είναι καλύτερο
Με συγχωρεις πολυ, αλλα εσυ εισαι που δεν ξρεις τιποτα. Η προσπεραση δεν προυποθετει αλλαγη λωριδας. Οταν περνας διπλα απο καποιον που κινειται στην ιδια κατευθυνση με εσενα ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 17 ΤΟΥ ΚΟΚ !!!!!!
-
Αρθρο 17
παρ2. To πρoσπέρασμα επιτρέπεται, κατά κανόνα, από τα αριστερά. Kατ’
εξαίρεση, τo πρoσπέρασμα επιτρέπεται από τα δεξιά αν o πρoπoρευόμενoς
oδηγός έχει δώσει σήμα ότι πρoτίθεται να στρίψει αριστερά και έχει μετακι-
νήσει τo όχημα ή τα ζώα τoυ πρoς την πλευρά αυτήν.παρ8.
α) Σε μoνόδρoμoυς και oδoύς διπλής κατεύθυνσης, πoυ υπάρχoυν δύo
τoυλάχιστoν λωρίδες κυκλoφoρίας, κατά κατεύθυνση, μέσα σε κατoικημένες
περιoχές και τρεις εκτός αυτών, διαχωριζόμενες με κατά μήκoς διαγραμμί-
σεις, επιτρέπεται η κυκλoφoρία σε παράλληλες σειρές (στoίχoυς).γ) Στην περίπτωση που προβλέπεται στο εδάφιο α΄ της παρούσας παρα-
γράφου (KACEY: ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ), ο προβλεπόμενος τρόπος οδήγησης δε θεωρείται ότι αποτελεί προ-
σπέρασμα κατά την έννοια του παρόντος άρθρου. Η διάταξη της περίπτωσης
στ΄ της παραγράφου 3 του άρθρου αυτού παραμένει εφαρμόσιμη.Καταλαβες ή να αφησω την προσπαθεια γιατι δεν στροφαρεις παραπανω απο diesel? ΑΙΝΤΕ...Καταλαβε το γιατι μπορω να αποκοπωεπικολλω τον ΚΟΚ μερες ολοκληρες μεχρι να το καταλαβεις...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Παιζεις φωτα απο το ενα χιλιομετρο.
Τακ.... μετα απο λιγο
Τααακ... μετα απο λιγο
Τααααααακ
και μετα ...Κανεις τερμα ακρη κ βλεπεις τον Kacey να σε περναει με 160χαω με το Lada ενω εσυ εισαι με Μερσεντε...
wagner
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]