-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
ξαφνικά τον βλέπω να είναι δίπλα μου και ελάχιστα μέτρα από τον προφυλακτήρα του φορτηγού!!!! Κάνω απότομα δεξιά, ευτυχώς χώρεσε η αμοιβάδα και δεν είχαμε άλλα. Ειλικρινά χέστηκα για το τι θα πάθαινε η αμοιβάδα (μάλλον καλύτερα να πάθαινε κάτι), αλλά αφενός φοβήθηκα μην χτυπήσει εμένα και αφετέρου σκέφτηκα και τον φορτηγατζή που δεν φταίει σε τίποτα να χάνει μεροκάματα.Μετά η αμοιβάδα (ηλικίας περίπου 60 ετών) μου έκανε σήμα μέσα από το τεχνολογικό θαύμα ότι έπρεπε να κάνω δεξιά... Φυσικά εγώ του απάντησα με το μόνο νόημα που αρμόζει για την περίπτωσή του, το αιώνιο και κλασσικό
Ένα πράγμα μόνο θα σου πώ: είχες την ευκαιρία να βοηθήσεις το ασφαλιστικό πρόβλημα της χώρας και δεν το έκανες...
@ Καμπάς: http://www.youtube.com/watch?v=V1LM8TtSLZ0
ΙΜΟ δεν πρόκειται για χοντρό λάθος κανενός από τους 2. Είναι από τα μικροαπρόοπτα που συμβαίνουν στους δρόμους, γι αυτό και πάμε με λογικές ταχύτητες μέσα στις πόλεις και αποφεύγουμε τους απότομους ελιγμούς, ώστε αν πάει να γίνει κάτι τέτοιο να το αποφύγουμε εγκαίρως. -
Ρε σεις τι γινεται τις τελευταιες μερες..?? Ειμαι 2 τετραγωνα απο το σπιτι μου και στριβω δεξια σε αρκετα κλειστη στροφουλα με 20-30 km..Ενω κινεισαι πανω στη στροφη υπαρχει απο τα αριστερα σου βγαλσιμο απο στενακι το οποιο ενωνεται με το δικο μου δρομο και στη συνεχεια τα δυο αυτα στενα ενωνονται σε κεντρικο δρομακο (αντε να πας 60 εκει πανω)..Μη ξεχασω οτι το βγαλσιμο εχει παραχωρηση προτεραιοτητας (αναποδο τριγωνο κιτρινο-κοκκινο) το οποιο το ξερω γιατι παντα το προσεχω οταν περναω εγω απο εκει..
Με το που στριβω λοιπον πολυ σιγα επειδη ειναι γνωστη η μαλακια που γινεται εκει τρισμεγιστο ζωο-μπαρμπαδι με αναλογου υφους θειτσα με υπεραυτοκινητο μαρκας subaru vivio 600.. μπαινει χωρις να λογαριαζει τιποτα και αρχιζει να με κλεινει...Εκει που λεω αστο το μαλακα να περασει μπροστα μου να παει στο διαολο κοκκαλωνει και παω να πεσω πανω του και αρχιζει να ωρυεται 'δε το βλεπεις το στοπ σου' (αρχισαμε και τις εφευρεσεις λεω.. ) αφου με τα πολλα του εβρισα διαφορα..κανω τη μαλακια και του λεω 'κατεβα κατω'..Φοβηθηκε λοιπον ο μπαρμπας και γινεται καπνος..Ελα ομως που πηγαιναμε μαζι επειτα...Και το πετυχαινω στο φαναρι 1 χιλιομετρο παρακατω..Του τα εψαλα λοιπον ενα χερακι ετσι για να με θυμαται..Το μονο που σκεφτομαι τωρα ειναι το ποσο ζωο ειμαι που κατεβηκα απο το αυτοκινητο.. και ειλικρινα τον καταλαβαινω τον kacey ωρες ωρες..
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Ειμαστε στην παραλιακη, εγω ειμαι στην αριστερη και αυτος ειναι στην δεξια, η μεσαια αδεια.
Ειμαι περιπου 2 μηκη αυτοκινητων μπροστα του και αναβω φλας για να μπω στην μεσαια.
Ταυτοχρονα αναβει φλας και αυτος για να μπει στην μεσαια με αποτελεσμα να βρεθει η
μουρη του στην τυφλη μου γωνια. Μου ηταν αδυνατο να τον δω και ευτυχως γλιτωσαμε
την επαφη. Ξαναμπηκα γρηγορα στην αριστερη και περνωντας με αυτος απο την μεσαια,
με κοιταξε με υφος του στυλ 'Εισαι και πολυ μαλακας' ... Ειμαι οντως λαθος ;Και οι 2 αναψαμε φλας, αυτος ηταν πιο πισω απο μενα, ξεκινησαμε την αλλαγη λωριδας
ταυτοχρονα και τελος παντων αυτος εβλεπε, εγω δεν εβλεπα ...Ποιος ειναι το ζωο ;
Πάντως εγώ θεωρώ ότι έπρεπε να προσέχεις εσύ, γιατί ο άλλος ήταν από την δεξιά σου πλευρά. Το ότι σου ήρθε στην νεκρή γωνία και δεν τον είδες δεν σε δικαιολογεί, γιατί όταν αλλάζεις γραμμή με το αυτοκίνητο οφείλεις να γυρίσεις το κεφάλι για να βλέπεις και την γωνία σου.
-
delete
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
ξαφνικά τον βλέπω να είναι δίπλα μου και ελάχιστα μέτρα από τον προφυλακτήρα του φορτηγού!!!! Κάνω απότομα δεξιά, ευτυχώς χώρεσε η αμοιβάδα και δεν είχαμε άλλα. Ειλικρινά χέστηκα για το τι θα πάθαινε η αμοιβάδα (μάλλον καλύτερα να πάθαινε κάτι), αλλά αφενός φοβήθηκα μην χτυπήσει εμένα και αφετέρου σκέφτηκα και τον φορτηγατζή που δεν φταίει σε τίποτα να χάνει μεροκάματα.
Μετά η αμοιβάδα (ηλικίας περίπου 60 ετών) μου έκανε σήμα μέσα από το τεχνολογικό θαύμα ότι έπρεπε να κάνω δεξιά... Φυσικά εγώ του απάντησα με το μόνο νόημα που αρμόζει για την περίπτωσή του, το αιώνιο και κλασσικό
Ένα πράγμα μόνο θα σου πώ: είχες την ευκαιρία να βοηθήσεις το ασφαλιστικό πρόβλημα της χώρας και δεν το έκανες...
Ποιος μπλέκει μωρέ τώρα με συνεργεία - ασφαλιστικές;;;; Είμαι σίγουρος εξάλλου ότι αν συνεχίσει έτσι, σε λίγο θα πετύχει κάποιον που δεν θα έχει τέτοια κολλήματα...
-
Ετυχε σε εκεινο το σημειο η μεσαια να ειναι εντελος αδεια. Τσουλαγανε μια χαρα και η αριστερη και η δεξια,
με 70-80 χλμ/ω απλα εγω επελεξα να μπω μεσαια 1ον γιατι δεν υπηρχε κανενας λογος να μενω αριστερη και
2ον γιατι σε λιγο θα εστριβα ουτως η αλλως δεξια. Το ξερω πως ο αλλος ερχοταν απο δεξια μου, αλλα οπως
καταλαβαινετε, οταν εχω κοιταξει 2-3 φορες τον καθρεφτη μου και βλεπω την μεσαια αδεια, ε τι να κανω και γω, ξεκινησα να βγαινω σιγα σιγα ... τελος παντων, εμενα το υφακι με ενοχλησε πιο πολυ και το οτι ενω
ειχε δει πως ειχα βγαλει φλας πολυ πριν ακομα αρχισω την κινηση μου, γκαζωθηκε για να βγει μπροστα μου
ενω ηταν αρκετα μετρα πισω. Εγω δεν ημουν σε θεση να κοιταξω τοσο πισω, εκτος κι αν θελετε να αφηνω και το τιμονι για να μην σπασω την μεση μου οποτε θελω να κανω αλλαγη λωριδας, αυτος ομως μπορουσε να τα δει ολα .... anyway, οπως το εθεσε πολυ σωστα ενας φιλος πιο πανω 'Οι γκριζες ζωνες της αυτοκινησης' -
Πριν από καμμιά εβδομάδα πήγα σε έναν πελάτη στο Λαγονήσι νωρίς το πρωί...
Επιστροφή από λιμανάκια περίπου 10:30 με 11:00. ( τελικά η ποιό καλή ώρα για να περάσεις από λιμανάκια είναι μεταξύ 10 και 11 το πρωί, ελάχιστη έως μηδενική κίνηση, άπλετη ορατότητα κλπ κλπ κλπ )
Κατεύθυνση προς Αθήνα λοιπόν και στην παρατεταμένη ανηφορική ψιλοκλειστή στροφή πριν την παλιά καντίνα πετυχαίνω στην αριστερή τριαξονικό ανατρεπόμενο που πήγαινε με 80-90...
Λέω θα κάνει δεξιά, αμ δε...
Έμεινε αριστερά και πέρασε την στροφή μα καμμιά 80αριά και βάλε.
Νοερά φανταζόμουν το τί θα γινόταν αν τού 'φευγε και έμπαινε στο αντίθετο ρεύμα, αν έκανε πώς έφευγε εντελώς αριστερά δε, θα έφτανε στην απέναντι βραχονησίδα...Συνεχίζω, τον περνάω πριν το πέταλο, περνάω και 2-3 άλλους γλήγορους και φτάνω στο φανάρι της λίμνης Βουλιαγμένης που με πιάνει κόκκινο.
Από απέναντι, κυριλουά κύριος με 5.7λιτρο γκράντ απάτσι του πάει να κάνει επιτόπια... (που απαγορεύεται)
Έτυχε όμως και εκεί πέρναγαν το δρόμο πεζοί (που και αυτό απαγορεύετε γιατί η διάβαση ήταν στο δικό μας φανάρι) και τον κόβουν.Αρχίζει τα με κάποιον, φεύγουν τελικά οι πεζοί, πάει να ολοκληρώσει την αναστροφή αλλά ξανασταματάει πάλι επειδή απέναντι ακριβώς, δίπλα στο πεζοδρόμιο αλλά πάνω στο δρόμο περπατάει γιαγιά κούτσα κούτσα με το μπατσούνι της.
Στο σημείο εκείνο έχει φοίνικες και δεν μπορείς να περάσεις από το πεζοδρόμιο οπότε η γιαγιά κατέβηκε στο δρόμο.
Πού να στρίψει η μαούνα λοιπόν, έχει μπλοκάρει το δρόμο και περιμένει την γιαγιάκα να περάσει για να ξεκινήσει...Αλλά έχει ήδη ανάψει πράσινο για εμάς που φυσικά δεν μπορούμε να πάμε πουθενά και αρχίζουν όλοι όσοι έχουν μαζευτεί να κορνάρουν, έχει φτάσει και ο ραλίστας νταλικέρης, πλακώνει και αυτός με τους αεροτενόρους από πίσω και έχει γίνει μια παραλιακή σκέτο τρελοκομείο...
Γέλαγα μέχρι την Νέα Σμύρνη...
-
οφείλεις να γυρίσεις το κεφάλι για να βλέπεις και την γωνία σου.
Εν κινήσει να γυρίσεις το κεφάλι και να κοιτάς πίσω; Δε νομίζω να είναι και πολύ δόκιμο αυτό. Και σίγουρα το 'οφείλεις' που γράφεις δεν είναι σωστό. Αποκλείεται κανένας νόμος να λέει μην κοιτάς μπροστά σου όταν οδηγείς. Γι' αυτό είναι οι καθρέφτες.
-
Ο χρήστης barabakos έγραψε:
οφείλεις να γυρίσεις το κεφάλι για να βλέπεις και την γωνία σου.
Εν κινήσει να γυρίσεις το κεφάλι και να κοιτάς πίσω; Δε νομίζω να είναι και πολύ δόκιμο αυτό. Και σίγουρα το 'οφείλεις' που γράφεις δεν είναι σωστό. Αποκλείεται κανένας νόμος να λέει μην κοιτάς μπροστά σου όταν οδηγείς. Γι' αυτό είναι οι καθρέφτες.
Φυσικά και οφείλεις, γιατί έχεις μία τυφλή γωνία να τσεκάρεις. Εγώ προσωπικά το κάνω πάντα.
Ισως όμως η έκφραση 'γυρίζω το κεφάλι πίσω' να μην είναι ακριβής. Πιο ακριβές είναι 'κοιτάω πάνω από τον ώμο μου', νομίζω έτσι το γράφει και το βιβλίο εξέτασης του ΚΟΚ. (Πώς φαίνεται ότι κάποιος δε θυμάται τίποτα απ'αυτό το γ*@#%^#βιβλίο... ). Γυρνάς λοιπόν το κεφάλι ίσα-ίσα για να δεις το συγκεκριμένο σημείο της τυφλής γωνίας, για μισό δευτερόλεπτο ή και λιγότερο. Τώρα που το κάνω στο γραφείο μου για να δω πόσο χρόνο μου παίρνει, κάνω λιγότερο από τρία δέκατα!
Οι (σωστοί) μηχανόβιοι μάλιστα το κάνουν πάντα αυτό, όταν αλλάζουν λωρίδα ή κατεύθυνση, όταν στρίβουν κ.λπ.
-
καλα ρε σεις...ειστε και οδηγοι πολλων ετων.................
το κολπο ειναι να σκιβεις μπροστα και να κοιτας τον καθρευτη σκυμενος λιγο πιο μπροστα...και αμεσως φαινεται και η τυφλη γωνια και με την ακρη του ματιου σ βλεπεις και μπροστα....
.... τι γυριζω το κεφαλι και αλογα..????.
τετοια λενε στις σχολες και ειναι ολοι οι καθηγητες για τα μπαζα... -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
.... τι γυριζω το κεφαλι και αλογα..????. -
Εγω γιατι παντα (ακομα κ οταν εδωσα για διπλωμα) θεωρουσα ΜΕΓΙΣΤΟ λαθος να γυρνας το κεφαλι σου προς τα πισω ενω κινεισαι προς τα μπροστα, ειδικα σε δρομο με κινηση κ με καποια Χ ταχυτητα?
Λοιπον, ο ΚΟΚ δεν προβλεπει την περιπτωση αυτη (ταυτοχρονη εισοδο στην ιδια λωριδα απο τις δυο παρακειμενες) κ δεν λεει τιποτα για αυτο. Καποιοι λενε οτι αυτος που ερχεται απο δεξια εχει προτεραιοτητα το οποιο φυσικα δεν προκυπτει απο πουθενα, γιατι η προτεραιοτητα απο δεξια αναφερεται σε ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ.
Απο την αλλη εχουν αναφερθει (χωρις να μπορω να ξερω αν ειναι ετσι) δικαστικες αποφασεις που δινουν δικιο στον απο δεξια εισερχομενο στην μεσαια ακριβως με αυτη την λογικη, που ξαναλεω εμενα δεν μου στεκει.
Στο ουσιαστικο της υποθεσης, αυτος που ειναι πιο μπροστα εχει ενα προβλημα στον ελεγχο ενω αυτος που ειναι λιγο πιο πισω εχει ολη την ανεση να ελεγξει τα παντα, κ να αποφασισει να περιμενει αν δει οτι μπορει να προκληθει κινδυνος. Ασε που εγω σε μια τετοια περιπτωση θα ελεγα οτι ημουν ηδη στην μεσαια κ ο αλλος ηρθε κ επεσε πανω μου , κ αντε να βγαλει ακρη μετα εκεινος...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω γιατι παντα (ακομα κ οταν εδωσα για διπλωμα) θεωρουσα ΜΕΓΙΣΤΟ λαθος να γυρνας το κεφαλι σου προς τα πισω ενω κινεισαι προς τα μπροστα, ειδικα σε δρομο με κινηση κ με καποια Χ ταχυτητα?Λοιπον, ο ΚΟΚ δεν προβλεπει την περιπτωση αυτη (ταυτοχρονη εισοδο στην ιδια λωριδα απο τις δυο παρακειμενες) κ δεν λεει τιποτα για αυτο. Καποιοι λενε οτι αυτος που ερχεται απο δεξια εχει προτεραιοτητα το οποιο φυσικα δεν προκυπτει απο πουθενα, γιατι η προτεραιοτητα απο δεξια αναφερεται σε ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ.
Απο την αλλη εχουν αναφερθει (χωρις να μπορω να ξερω αν ειναι ετσι) δικαστικες αποφασεις που δινουν δικιο στον απο δεξια εισερχομενο στην μεσαια ακριβως με αυτη την λογικη, που ξαναλεω εμενα δεν μου στεκει.
Στο ουσιαστικο της υποθεσης, αυτος που ειναι πιο μπροστα εχει ενα προβλημα στον ελεγχο ενω αυτος που ειναι λιγο πιο πισω εχει ολη την ανεση να ελεγξει τα παντα, κ να αποφασισει να περιμενει αν δει οτι μπορει να προκληθει κινδυνος. Ασε που εγω σε μια τετοια περιπτωση θα ελεγα οτι ημουν ηδη στην μεσαια κ ο αλλος ηρθε κ επεσε πανω μου , κ αντε να βγαλει ακρη μετα εκεινος...
Συμφωνώ! Θεωρώ και εγώ 'επικίνδυνο' το να γυρίσεις το κεφάλι προς τα πίσω ενώ κινήσαι μπροστά... ειδικά αν είσαι και στην 'αριστερή' που σημαίνει πως πάς γρήγορα και όλα κρίνονται σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Επίσης να πώ πως...σε μερικά αυτοκίνητα, και το κεφάλι να γυρίσεις...πάλι εμποδίζεσαι από το πίσω κολωνάκι (ειδικά σε 5d αυτοκίνητα όπως το δικό μου)... έτσι... η καλύτερη λύση μάλλον είναι το μοχλάκι του ηλεκτρικού καθρεύτη αν θες να είσαι σίγουρος...
Μου έχει τύχει και κάτι άλλο,στο οποίο ΔΕΝ ξέρω τί προβλέπει ο νόμος! Ήμουν στην μεσαία λωρίδα, και βλέπω πιο μπροστά μου 2 αυτοκίνητα που κινούντο παράλληλα, το ένα στην αριστερή και το άλλο στην δεξιά, να βγάζουν σχεδόν ταυτόχρωνα φλας για την μεσσαία...και να αρχίζουν να κινούνται το ένα προς το άλλο! Στο τσακ την γλίτωσαν και δεν τράκαραν μεταξύ τους! Να υποθέσω πως και οι δύο τους κοίταγαν εμένα που ήμουν πίσω εκεί που ήθελαν να μπούν και όχι ο ένας τον άλλο...αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις... τί λεει ο νόμος; -
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Ήμουν στην μεσαία λωρίδα, και βλέπω πιο μπροστά μου 2 αυτοκίνητα που κινούντο παράλληλα, το ένα στην αριστερή και το άλλο στην δεξιά, να βγάζουν σχεδόν ταυτόχρωνα φλας για την μεσσαία...και να αρχίζουν να κινούνται το ένα προς το άλλο! Στο τσακ την γλίτωσαν και δεν τράκαραν μεταξύ τους! Να υποθέσω πως και οι δύο τους κοίταγαν εμένα που ήμουν πίσω εκεί που ήθελαν να μπούν και όχι ο ένας τον άλλο...αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις... τί λεει ο νόμος;Ότι είναι και οι δύο ηλίθιοι.
Είμαι σίγουρος ότι αυτό έγινε, επειδή ο ελληνάρας κάνει το κλασικό 'ανάβω φλας και ταυτόχρονα αρχίζω τον ελιγμό'.
Σε όποιες περιπτώσεις έχω ανάψει φλας και περιμένω να αναβοσβήσει τρεις φορές πριν αρχίσω τον ελιγμό, πάντα απέφυγα αντίστοιχες καταστάσεις με μεγάλη ευκολία.
(Και φυσικά, πάντα γυρνούσα το κεφάλι για να δω τι γίνεται στις παραδίπλα λωρίδες:
) -
Παππους ζωο σημερα σε στενο που βγαίνει στην Νικης. Ανάβει πρασινο περνάνε 3-4 αυτοκινητα, πορτοκάλι κοκκινο κ σταματάει ενα 307 πρωτο στο φανάρι κ ξεκινάει να βριζει ο παππουκας απο πισω του στυλ πέρνα ρε μ@λακα κλπ! Σταματώ δηπλα του κ λεω:
Τη βρίζεις καλα εκανε κ σταμάτησε
ΕΕ σιγα πορτοκαλί ητανε:
Οχι φιλε δεν ηταν πορτοκάλι, κόκκινο ηταν!
Ναι αλλα περιμένουμε μια ωρα!
Δεν εχει σχέση αυτο όμως, ετσι πρέπει του λεω κ τελειώνει η συζητηση εδώ! -
Ο χρήστης avel έγραψε:
(Και φυσικά, πάντα γυρνούσα το κεφάλι για να δω τι γίνεται στις παραδίπλα λωρίδες:
)Υπάρχουν 2 λύσεις που χρησιμοποιώ ταυτόχρονα.
α) Σκύβεις λίγο και κοιτάς τον δεξιό καθρέφτη και
β) Έχεις τον πίσω καθρέφτη έτσι ρυθμισμένο ώστε να βλέπεις λίγο και το πίσω δεξί παράθυρο. Σε όσα αυτοκίνητα έχω οδηγήσει αυτό σημαίνει ότι θα βλέπεις κανονικά πίσω (άντε να χάσεις το 1/5 στα αριστερά, ποτέ όμως δεν χάνεις την κίνηση πίσω σου) και επίσης θα βλέπεις την τυφλή σου γωνία. Αν συνδυαστεί με το α) βλέπεις ακόμα καλύτερα την τυφλή γωνία.
Βέβαια η Νίτσα έχει ακόμα καλύτερη λύση. Ένα μικρό πολύ κοίλο καθρεφτάκι (καθρέφτη επιτήρησης παιδιών το λένε), με το οποίο βλέπεις όλο το πίσω κάθισμα, αλλά και το μισό πίσω τζάμι. Βλέπεις και παπί στην τυφλή σου γωνία.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ούτε σε εμένα στέκει αυτό.
Λογικά ο κινούμενος επί της αριστερής λωρίδας- αποκλειστικά και μόνο λόγω ανώτερης ταχύτητας- θα έπρεπε να έχει προτεραιότητα στον συγκεκριμένο ελιγμό. Πιο 'ανώδυνα' φρενάρει κάποιος επί της δεξιάς λωρίδας σε αντίθεση με το μακελειό που μπορεί να προκαλέσει κάποιος που φρενάρει στην αριστερή... Επίσης όταν οδηγείς διακρίνεις πολύ πιο εύκολα τι γίνεται αριστερά σου, παρά δεξιά (κολωνάκια, συνοδηγός, κουρτινάκια κλπ paraphernalia), άρα ο κινούμενος δεξιά μπορεί να εντοπίσει και να αποφύγει πολύ πιο εύκολα μια πιθανή πορεία σύγκρουσης.
Αντε να σου κάτσει κανας δικαστής με παρωπίδες που να quoteαρει 'ο δεξιά ερχόμενος έχει προτεραιότητα...'Πιστεύω πως αυτή η περίπτωση δεν έχει συμπεριληφθεί στοκ ΚΟΚ α) λόγω σπανιότητας και β) επειδή προϋποθέτει ότι ο οδηγός θα αποσπάσει την προσοχή του από μπροστά για να διαπιστώσει αν μπορεί να ολοκληρώσει τον ελιγμό.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Κωλογερος με 750 παλαιοτερη, εσφαξε την Σολωνος απο την Χαριλαου Τρικουπη την ωρα που ειχε αναψει κοκκινο ενω απειχε 20 μετρα απο αυτο, και παταγε και κορνες για να κανουμε ολοι στην ακρη
Παραλιγο να πατησει εμενα και εναν αλλο πεζο, και 2 μηχανακια που ξεκινησαν κανονικα με πρασινο απο την ΣολωνοςΒριζω απο το πρωι τον εαυτο μου που δεν προλαβα να του τραβηξω κλοτσια στην πορτα και γιατι δεν σκεφτηκα να κρατησω πινακιδες
Ασημι 750i παντως ητανε, ολο και καπου θα την ξαναπετυχωμπορεί να ήταν κουτσός και να μη μπορούσε να πατήσει το φρένο πίστεψέ με το χω δει κι αυτό
Ξεχασα να γραψω πως μολις ειδε οτι ''μπορει και να περασει'', σανιδωσε το γκαζι, ΜΑΖΙ με την κορνα, δηλαδη αν δεν προλαβαινε, θα επαιρνε παραμαζωμα ή πεζο ή αλλο καθετο οχημα
Μην το ψαχνουμε, φονιας εκ προμελετης.... -
Ζωα οι καγκουρες δυτικων συνοικιων με golf II και 206 1.4 και τα 2 με βγαλμενες πινακιδες , που κανανε κοντρα και τρελλες σφηνες πριν την αερογεφυρα του κορδελιου (δυτικες συνοικιες -underground) Η πλακα ηταν οτι τα αμαξια τους εκαναν μονο θορυβο απο τις εξατμισεις καθως δεν πηγαινανε μια (ευτυχως, φαντασου να ειχαν κανα cupra...) και στην πορεια καυ@ωσανε κι εναν με CRX του 90 που αρχισε να τις δινει και επειδη εβρεχε, στο φαναρι των κτελ ψιλοστουκαρε τον 206 . Τελικα η αυστραλοσυνη πρεπει να διωκεται και νομικα, πρεπει οταν πιανουν καποιον με body kit και τελικα καζανακια νιαγαρας, να του αφαιρουν το διπλωμα
-
ζωαδι με λευκο opel astra station wagon κινουμενος αριστερα σε κεντρικο δρομο μολις αρχισε να βρεχει εριξε την ταχυτητα του στα 20 km αδιαφορωντας για τα κορναρισματα και τα φωτα των αυτοκινητων που ηταν πισω του , του κορναρε μεχρι και λεωφορειο γιατι πηγαινε πολυ αργα λες κα δεν ειχε ξαναδει βροχη στην ζωη του και τρομαξε ο αχρηστος
το ζωο δεν εκανε στην ακρη αδιαφορωντας προκλητικα για εμας που ειμασταν πισω του και το αποκορυφωμα ηταν οτι παρολο που πηγαινε με 20 km δηθεν για να ειναι ασφαλης λογο βροχης ο αλητης παραβιασε απαγορευτικο και μπηκε αναποδα σε δρομο που παλι καλα δεν ειχε κυκλοφορια εκεινη την ωρα
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]