-
2 περιστατικά που μου συνέβησαν εχτές καθώς γύρναγα από την δουλειά στο σπίτι...
Σκηνικό Νο1 :
Έχω φύγει από τον Άλιμο που δουλεύω...και κατεβαίνω την Καλαμακίου... χαλαρά, και άδειος ο δρόμος στις 9 το βράδυ... 2 φανάρια πριν φτάσω στην παραλιακή, ξαφνικά από ένα πεζοδόμιο πετιέται ένα τζιπάκι Wranglerοειδές, και πετάγεται μπροστά μου για να είναι πρώτο στο φανάρι (το οποίο ήταν κόκκινο!).Προλαβαίνω και πατάω φρένο στο τσακ...βγάζω τα χέρια μου από το παράθυρο και 'βαράω' παλαμάκια για την εξυπνάδα του οδηγού του τζιπ... Τότε ο μ@λ@κ@ς...τα 'παίρνει' και καλά γιατί θίχτηκε... περνάει με κόκκινο, και στρίβει δεξιά στο στενάκι (μονόδρομος αντίθετου ρεύματος!) και βγαίνει από το αυτοκίνητο για να έρθει μέ άγριες διαθέσεις προς το μέρος μου! Το φανάρι ανάψε πράσινο... και τον άφησα μ@λ@κ@ στην μέση του δρόμου... όπως πέρναγα από μπροστά του...του έκανα και την γνωστή κίνηση με το κούνημα της παλάμης ... ο βλάκας, όπως έστριψε δεξιά, είχε μπεί ανάποδα στον δρόμο, και ούτε να βγεί για να με ακολουθήσει δεν μπορούσε! Για τόσο ζώο μιλάμε!
Σκηνικό Νο2 :
Κοντεύω πια να φτάσω Πειραιά... έχω περάσει το ΣΕΦ και είμαι λίγο πριν βγώ στην Πλατεία Ιπποδαμείας... Δρόμος 2 λωρίδων, η αριστερή για αυτούς που θέλουν να στρίψουν για Ηρ.Πολυτεχνείου, και εγώ δεξιά για να πάω προς λιμάνι... Μπροστά μου ταρίφας που μου έχει σπάσει τα νεύρα με 30χλμ/ω...
Με το που περνάμε την διασταύρωση και 'ανοίγει' η αριστερή λωρίδα, πατάω γκάζι και τον προσπερνάω σε χρόνο DT... φτάνω στο φανάρι... Μετά από λίγο έρχεται ο ταρίφας δίπλα μου... με κοιτάει... και μάλλον κάτι άλλο ήθελε να πεί...αλλά με είδε ολίγον 'μεγάλο' για τα κυβικά του, και το έριξε στην τρελλή... 'ρε φίλε, δεν το λυπάσαι το αμάξι; Είναι κρίμα να το κυκλοφορείς στον δρόμο... ξέρεις πόσοι μ@λ@κες κυκλοφορούν; Δεν είναι κρίμα να πέσει κανένας επάνω σου;' ,Του απαντάω 'και την ασφάλεια τί την έχουμε; Τσάμπα την πληρώνουμε;',ανάβει πράσινο... πατάω γκάζι και φεύγω -
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Σκηνικό Νο2 :
Κοντεύω πια να φτάσω Πειραιά... έχω περάσει το ΣΕΦ και είμαι λίγο πριν βγώ στην Πλατεία Ιπποδαμείας... Δρόμος 2 λωρίδων, η αριστερή για αυτούς που θέλουν να στρίψουν για Ηρ.Πολυτεχνείου, και εγώ δεξιά για να πάω προς λιμάνι... Μπροστά μου ταρίφας που μου έχει σπάσει τα νεύρα με 30χλμ/ω...
Με το που περνάμε την διασταύρωση και 'ανοίγει' η αριστερή λωρίδα, πατάω γκάζι και τον προσπερνάω σε χρόνο DT... φτάνω στο φανάρι... Μετά από λίγο έρχεται ο ταρίφας δίπλα μου... με κοιτάει... και μάλλον κάτι άλλο ήθελε να πεί...αλλά με είδε ολίγον 'μεγάλο' για τα κυβικά του, και το έριξε στην τρελλή... 'ρε φίλε, δεν το λυπάσαι το αμάξι; Είναι κρίμα να το κυκλοφορείς στον δρόμο... ξέρεις πόσοι μ@λ@κες κυκλοφορούν; Δεν είναι κρίμα να πέσει κανένας επάνω σου;' ,Του απαντάω 'και την ασφάλεια τί την έχουμε; Τσάμπα την πληρώνουμε;',ανάβει πράσινο... πατάω γκάζι και φεύγωΈχει παραγίνει το κακό με τους ταρίφες που σέρνονται στη δεξιά λωρίδα περιμένοντας πελάτη.
Στην Αλεξάνδρας μετά τις 9 το βράδυ (που επιτρέπεται η πρόσβαση) βρίσκονται κατά 1000δες να ψάχνουν πελάτες στην λεωφορειολωρίδα (έχει στάση και κάθε 200 μέτρα).
Είτε θα μου σπάσουν τα νεύρα από τον κίνδυνο να πέσω πάνω τους, αφού από τα 30 στα 0 σταματάνε ακαριαία, είτε θα μου σπάσουν τα νεύρα γιατί το λεωφορείο που επιβαίνω πρέπει να σταματήσει 50φορές μέχρι να τελειώσει η Αλεξάνδρας .Χθεσινό περιστατικό
Στην Κηφισίας χθες, λίγο πριν το ΚΑΤ με κατεύθυνση την Αθήνα βρίσκομαι στη δεξιά λωρίδα με ταχύτητα 50-60, ελαφρώς μειούμενη γιατί θέλω να μπω σε ιδιωτικό πάρκινγκ που βρίσκεται επί της Κηφισίας. 300 μέτρα πριν το πάρκινγκ ανάβω φλας και μειώνω σταδιακά την ταχύτητα μου, ώστε να μπω μέσα στο πάρκινγκ. Ηλίθιος με λευκό astra προηγούμενης γενιάς, θεωρεί ότι η δεξιά λωρίδα είναι για ράλι και ερχόταν από πίσω μου με περίπου 120+. Εξαιτίας των αργών αντανακλαστικών του, όπως ήταν αναμενόμενο με είδε τελευταία στιγμή και ευτυχώς σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις κοιτάω συνεχώς τον καθρέφτη για να αποφύγω τη σύγκρουση με παρόμοια ζώα. Πετάγομαι γρήγορα στο πάρκινγκ και γλιτώνουμε τη σύγκρουση, ενώ τον βλέπω ότι κοντοστέκεται για να ζητήσει το λόγο. Ευτυχώς εξαφανίστηκε γρήγορα, χωρίς πολλά πολλά.
Περιττό να σημειώσω ότι στην αριστερή δεν υπήρχε αμάξι και στη μεσαία κινούνται ελάχιστα αυτοκίνητα. Ήταν 10.30 το βράδυ. -
Χτες βράδυ κατά τις 9 στην Κηφησίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, ζώο το πιτσιρίκι με Mito κόκκινου χρώματος, που είχε βάλει τα φώτα ομίχλης και με τύφλωσε όσο μπορούσε όντας πίσω μου. Όταν έκοψα και μπήκα πίσω του για να γλιτώσω τα φώτα, έρχεται πίσω μου 2ο ζώο με ένα Nissan (αν το είδα καλά) ο οποίος επίσης προσπαθούσε να βρει τον δρόμο του στην πυκνή ομίχλη της Κηφησίας. Μιας και είχα, λοιπόν, τον έναν μπροστά και τον άλλον πίσω, άρχισα να παίζω και γω με τα μπρος/πίσω φώτα ομίχλης, αλλά κανένα αποτέλεσμα. Οπότε αλλάζω και γω λωρίδα και εξαφανίζομαι.
Επίσης δεν είμαι σίγουρος αν τα δύο παραπάνω animals είχαν μόνο τα μεσαία φώτα ανοιχτά, και όχι τα μεγάλα...
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Χτες βράδυ κατά τις 9 στην Κηφησίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, ζώο το πιτσιρίκι με Mito κόκκινου χρώματος, που είχε βάλει τα φώτα ομίχλης και με τύφλωσε όσο μπορούσε όντας πίσω μου. Όταν έκοψα και μπήκα πίσω του για να γλιτώσω τα φώτα, έρχεται πίσω μου 2ο ζώο με ένα Nissan (αν το είδα καλά) ο οποίος επίσης προσπαθούσε να βρει τον δρόμο του στην πυκνή ομίχλη της Κηφησίας. Μιας και είχα, λοιπόν, τον έναν μπροστά και τον άλλον πίσω, άρχισα να παίζω και γω με τα μπρος/πίσω φώτα ομίχλης, αλλά κανένα αποτέλεσμα. Οπότε αλλάζω και γω λωρίδα και εξαφανίζομαι.Επίσης δεν είμαι σίγουρος αν τα δύο παραπάνω animals είχαν μόνο τα μεσαία φώτα ανοιχτά, και όχι τα μεγάλα...
Βρε μπας και τελικά είχε ομίχλη εχτές στην Κηφησίας;
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Επίσης δεν είμαι σίγουρος αν τα δύο παραπάνω animals είχαν μόνο τα μεσαία φώτα ανοιχτά, και όχι τα μεγάλα...
μα...βλέπεις καλύτερα με τη μεγάλη σκάλα αναμένη...γιατί να την έχουν σβηστή?
-
Ο σωστος ο καγκουρας κυκλοφορει με ομιχλης και ψειρες (απαραιτητα χρωματιστες)
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ο σωστος ο καγκουρας κυκλοφορει με ομιχλης και ψειρες (απαραιτητα χρωματιστες)πλακα πλακα πρεπει να δω αν δουλευουν τα φωτα ομιχλης
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
τσιμεντακι;;;;Ο σωστος ο καγκουρας κυκλοφορει με ομιχλης και ψειρες (απαραιτητα χρωματιστες)
μπλέ ψείρες!
-
Σήμερα παραλίγο να τρακάρω στην Χαλκίδα. Τελειώνοντας την δουλειά μου σε ένα κατάστημα στο πάρκινγκ του οποίου έχω παρκάρει κάθετα, βγαίνω σιγά σιγά προς τον δρόμο που έχει πυκνή ροή και από τις δυο κατευθύνσεις. Κοιτάζω δεξιά μην έρχεται κανένας πεζός και σιγά σιγά βγάζω μούρη ενώ πλέον κοιτάω αριστερά μου ψάχνοντας για κενό στα αυτοκίνητα. Εκείνη τη στιγμή περνάει ξυστά από τον προφυλακτήρα μου μηχανάκι γκαζωμένο το οποίο πηγαίνει ανάποδα.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
μπλέ ψείρες!
Οι μπλε ψείρες ήταν last year...
Πλέον οι trendoκάγκουρες βάζουν φανάρια με led ημέρας κατά τα πρότυπα του ΤΤ κτλ. και φυσικά αφήνουν ΜΟΝΟ τα led αναμμένα και τους προβολείς ομίχλης
Είδα πριν 1-1 1/2 μήνα σε σκοτεινό δρόμο ένα σκούρο αυτοκίνητο με 2 παύλες για φώτα (αχνά) και προβολείς ομίχλης να φωτίζουν χαμηλά το δρόμο. Μόλις πλησίασε ήταν Ibiza με φανάρια ala Audi (σβηστά ασφαλώς, ότι φώτιζαν μόνο τα led και οι προβολείς ομίχλης)
Ανάθεμα και αν έβλεπε κάτι στα 10-15 μέτρα. Νομίζουν έτσι πως το αυτοκίνητο δείχνει 'πολύ αλητεία' και 'τρελή μούρη' μιλάμε...
-
Κάτι είναι κι αυτό. Τουλάχιστον έχουν σωστά φώτα ημέρας.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
μπλέ ψείρες!
Οι μπλε ψείρες ήταν last year...
Πλέον οι trendoκάγκουρες βάζουν φανάρια με led ημέρας κατά τα πρότυπα του ΤΤ κτλ. και φυσικά αφήνουν ΜΟΝΟ τα led αναμμένα και τους προβολείς ομίχλης
Είδα πριν 1-1 1/2 μήνα σε σκοτεινό δρόμο ένα σκούρο αυτοκίνητο με 2 παύλες για φώτα (αχνά) και προβολείς ομίχλης να φωτίζουν χαμηλά το δρόμο. Μόλις πλησίασε ήταν Ibiza με φανάρια ala Audi (σβηστά ασφαλώς, ότι φώτιζαν μόνο τα led και οι προβολείς ομίχλης)
Ανάθεμα και αν έβλεπε κάτι στα 10-15 μέτρα. Νομίζουν έτσι πως το αυτοκίνητο δείχνει 'πολύ αλητεία' και 'τρελή μούρη' μιλάμε...
Led ημερας σκεφτομουν να βαλω στο Smart.... Τα ζινον, δεν τα παιρνουν χαμπαρι πλεον και ειναι σαν να μην υπαρχει το κουβαδακι
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σήμερα παραλίγο να τρακάρω στην Χαλκίδα. Τελειώνοντας την δουλειά μου σε ένα κατάστημα στο πάρκινγκ του οποίου έχω παρκάρει κάθετα, βγαίνω σιγά σιγά προς τον δρόμο που έχει πυκνή ροή και από τις δυο κατευθύνσεις. Κοιτάζω δεξιά μην έρχεται κανένας πεζός και σιγά σιγά βγάζω μούρη ενώ πλέον κοιτάω αριστερά μου ψάχνοντας για κενό στα αυτοκίνητα. Εκείνη τη στιγμή περνάει ξυστά από τον προφυλακτήρα μου μηχανάκι γκαζωμένο το οποίο πηγαίνει ανάποδα.Παρομοίως: Ξεκινάω να περάσω κάθετα κεντρικό μονόδρομο που έχει σταματημένη κίνηση αλλά έχουν αφήσει κενό στη διασταύρωση. Παπί περνάει τελικιασμένο στο χιλιοστό μπροστά μου μεταξύ παρκαρισμένων και σταματημένων....
-
Χθες βραδυ καποιος με Καγιεν θεωρησε οτι μπορει να βγει απο το Αϊλαντ και να παει προς αθηνα, κοβοντας την κυκλοφωρια.
Περιπολικο μπροστα μου και το Καγιεν να μην μπορει να στριψει, γιατι στα χωματα ειχε παρκαρισμενα που επιαναν την μιση δεξια λωριδα και την υπολοιπη την επιαναν τα ταξι που εφτιαξαν πιατσα εκει.
Καβαλαω κορνα και την εχω πατημενη για παραπανω απο 1 λεπτο.
Καινουρια ειναι, να μην την στρωσω;;;
Περναει με τα πολλα το Καγιεν και το περιπολικο αναβει φαρο.
Λεω εδω ειμαστε, θα τον ξηλωσει για διπλη διαχωριστικη.....
Παπαρια....
Ο συνοδηγος μου κανει νοημα να κανω δεξια.
Σταματαω.
Βγαινουν τσαμπουκαλεμενοι και ερχονται προς το μερος μου.-Και ποιος νομιζεις οτι εισαι που θα μου κορναρεις;
Κανονικα θα λεγα οτι κορναρα στο Καγιεν... Αλλα τα πηρα, ειχα και κεφια, οποτε....
-Δυσαρεστημενος πελατης. Ειδα οτι δεν κανετε σωστα την δουλεια σας και ειπα να εκφρασω τα παραπωνα μου.*κατι ελεγε, ελεγε κ ελεγε, που δεν θυμαμαι κατα λεξη -ειχα γενεθλια χθες, εχω καλυτερα πραγματα να θυμαμαι- η ουσια ειναι οτι θα με ξηλωνε για διαταραξη κοινης ησυχιας και επικινδυνη οδιγηση ανευ συναισης και προσοχης. *
Α... εκτος απο αχρηστος εισαι και επιλεκτικα τυφλος.... Ουτε τα παρανομα στεθμευμενα βλεπεις, ουτε την πιατσα ταξι βλεπεις στην δεξια λωριδα ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΟΥΝΙΟΥ, ουτε τους παρανομα τοποθετιμενους κονους βλεπεις, ουτε καν την διπλη διαχωριστικη, που εγραψε στ αρ....ια του ο τυπος με το Καγιεν κ εκανε αναστροφη επι της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΟΥΝΙΟΥ ειδες.
-Συνεχησε και θα σε παω στον εισαγγελεα για εξυβρηση αστυνομικου, αντισταση κατα της αρχης (και κατι αλλα)
Βγαζω κινητο, παω μπροστα στο περιπολικο την ωρα που ξεκιναει να γραψει την κλιση.
Σταματαω για λιγο και παω στο πορτ μπαγκαζ.
Βγαζω την Νικον παιρνω θεση και τον καδραρο με φωντο ενα τα παρκαρισμενα, τα ταξι, τους κωνους και Merc ML καθετα στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΣΟΥΝΙΟΥ....
-Χαμογελα! Αυριο θα σε παω σε κωλα Α4 με κορνιζα, στον διοικητη σου και θα του πω να δει το μεσημεριανω δελτιο ειδησεων του ΣΤΑΡ....Κατι ειπε, μπηκε στο περιπολικο κ εφυγε....
Δεν εκατσε να βγαλουμε μια αναμνηστικη -
Wagner, μπύρες πότε θα σε κεράσουμε;;;
-
ακου το βρωμιαρη παρεξηγηθηκε κι'ολασ αλλα μολις ειδε οτι δεν μασαγες εκανε την κοτα ο μαγκας ωραιος ρε φιλε
-
Λιγα πραγματα με εκνευριζουν οσο η παρατεταμενη κορνα
Εχουμε καποια πραγματα που μας διαχωριζουν απο οδηγους Αφρικης και Αλβανιας,ας τα κρατησουμε. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εχουμε καποια πραγματα που μας διαχωριζουν απο οδηγους Αφρικης και Αλβανιας,ας τα κρατησουμε.Nαι οντως εχουμε
Ειμαστε ΑΚΟΜΑ πιο πολυ ΓΤΠ
Καλυτερα να καβαλαμε την κορνα, αλλιως θα βγουμε εξω με κανενα τσεκουρι με αυτα που βλεπουμε
Οι ''τσαιοι'' πολυ απλα δεν μπηκαν στην διαδικασια να ξυλωσουν το καγκεϊν γιατι σου λεει ασε μην ειναι και κανεις γνωστος
Ρε οχι μονο κορνα, αλλα και ντοματες/αυγα θα πιανω στα χερια -
+1 κι'από μένα στον wagner. Απαράδεκτη η συμπεριφορά ( η απραξία) των οργάνων που σε εκνευρίζει ακόμα περισσότερο αν σ' έχουν γράψει κάποτε για κάτι ασήμαντο.
Υ.Γ. Όπλο η φωτογραφική πάντως .
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Εχουμε καποια πραγματα που μας διαχωριζουν απο οδηγους Αφρικης και Αλβανιας,ας τα κρατησουμε.Nαι οντως εχουμε
Ειμαστε ΑΚΟΜΑ πιο πολυ ΓΤΠ
Καλυτερα να καβαλαμε την κορνα, αλλιως θα βγουμε εξω με κανενα τσεκουρι με αυτα που βλεπουμε
Οι ''τσαιοι'' πολυ απλα δεν μπηκαν στην διαδικασια να ξυλωσουν το καγκεϊν γιατι σου λεει ασε μην ειναι και κανεις γνωστος
Ρε οχι μονο κορνα, αλλα και ντοματες/αυγα θα πιανω στα χεριαεχουμε εξελιξει το κορναρισμα σε επιστημη , υπαρχουν ζωα που εχουν καταφερει και κορναρουν σε 2ms οταν αναψει το πρασινο φαναρι
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]