-
Ο χρήστης doule έγραψε:
Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος που περνάει πεζός το φανάρι με κόκκινο, και όταν εγώ του κορνάρω για να του δείξω πόσο είναι, αυτός με χαιρετάει κανονικά νομίζοντας ότι του κόρναρε κάποιος γνωστός!!!
Και ζώο και αναίσθητος...Kατι αντίστοιχο μου συνεβει προχθες, μόνο που:
Οδηγουσα στην Εθν. Αντιστασεως (λεωφορος)
Δεν υπηρχε φαναρι
Δεν βιαζοταν
Δε με χαιρετησε -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος που περνάει πεζός το φανάρι με κόκκινο, και όταν εγώ του κορνάρω για να του δείξω πόσο είναι, αυτός με χαιρετάει κανονικά νομίζοντας ότι του κόρναρε κάποιος γνωστός!!!
Δεν υπηρχε φαναρι
Δεν βιαζοταν
Δε με χαιρετησεΓιατί το άλλο? τα ζώα που περνάνε από όπου θέλουν, ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω υπάρχει διάβαση πεζών και ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΠΤ
-
+Γιαγιαδες που βγαινουν με το καροτσακι της λαικης στη μεση του δρομου και σου κανουν και παρατηρηση
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Δεν υπηρχε φαναρι
Δεν βιαζοταν
Δε με χαιρετησεΓιατί το άλλο? τα ζώα που περνάνε από όπου θέλουν, ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω υπάρχει διάβαση πεζών και ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΠΤ
Μα ξερουν οτι αν παρασυρεις πεζο θα τρεχεις στα δικαστηρια μια ζωη και μετα θα πληρωνεις αλλη μια, γι αυτο κανουν οτι τους κατεβει, γιατι ξερουν οτι παση θυσεια, θα τους αποφυγεις.
Αν εβγαινε δικαστηκη αποφαση που να δικαιωνει οδηγο που παρεσυρε πεζο 5 μετρα πριν η μετα απο διαβαση, να δεις πως θα βαζαν την μαγκια στο κωλο και θα πηγαιναν στις διαβασεις.Εγω οποτε περναω απο Ν.Σμυρνη βγαζω αφρους.
H Κ.Παλαιολογου εχει 2 διαβασεις πεζων με φαναρια σε αποσταση 50 μετρων και η Ελ.Βενηζελου μια πριν την σταση του Τραμ και
α-περνανε οπου γουσταρουν
β-περνανε με κοκκινο και σε κοιτανε σαν το Πασαρι...Εχω κανει κατι burn out εκει που χουν κρυφτει ακομα και κατω απο το τραμ....
-
-
Σήμερα το πρωί, πηγαίνοντας για τη δουλειά, κατεβαίνω την κατηφόρα του Καρέα προς Ηλιούπολη. Στη διασταύρωση με την Αναπαύσεως, το φανάρι είναι κόκκινο και τσουλάω σιγά σιγά μέχρι ν' ανάψει πράσινο. Φτάνοντας εκεί, όντως το φανάρι γίνεται πράσινο. Ξεκινά ο μπροστινός μου, πάω να επιταχύνω εγώ, οπότε ...ένα ρημάδι ασημί C3 από την Αναπαύσεως παραβιάζει το κόκκινο με 30 χαω και βγαίνει από αριστερά στο ίδιο ρεύμα με μας. Φρένα ο μπροστινός, φρένα κι εγώ, ο μ@@@κας συνεχίζει μπροστά μας με την ίδια ιλλιγιώδη ταχύτητα των 30 χαω και το δεξί φλας αναμμένο, ενώ όλο το πίσω αριστερά φανάρι έλειπε. Εν τω μεταξύ, από αριστερά μας περνούσαν όλοι με ταχύτητα και δεν μπορούσαμε ν' αλλάξουμε λωρίδα. Ο τύπος μάς πήγε καροτσάκι καμιά 500ριά μέτρα πριν καταφέρουμε ν' αλλάξουμε λωρίδα. Προσπερνώντας τον, είδα ότι είχε τα αλάρμ αναμμένα και δεν το είχα καταλάβει γιατί δεν είχε αριστερό φανάρι. Δύο περιπτώσεις: είτε είχε πρόβλημα στα φρένα του αυτοκινήτο, είτε στον δικό ...εγκέφαλο
-
-
-
-
-
-
-
Μέγιστο ζώο σήμερα ο τύπος που είχε πάνω στο αμάξι ένα στρώμα που έπιανε όλη την πάνω μεριά και κατέβαινε μέχρι το πόρτπαγκάζ. Εννοείται ότι δεν είχε σχάρα πάνω. Καλά ήταν για τρελά γέλια ο άνθρωπος, κρίμα που δεν το 'βγαλα φωτογραφία. Καλά κάποιοι άνθρωποι δεν λογαριάζουν όμως χριστό, αν αυτουνού του έφευγε το στρώμα από πάνω, θα γινόταν σοβαρή ζημιά. Τι να πω...
-
-
Καλά, πόσο άσχετος μπορεί να είναι ο τύπος για να το παρκάρει έτσι . Η γιαγιά μου θα το 'χε παρκάρει καλύτερα. Δίνουν δίπλωμα στον κάθε άσχετο τι να πω
-
ειπαμε σε κατι τετοιους πρεπει να κανουν ευθανασια να γλυτωσουμε.Δεν ειναι δυνατον το μυαλο σου να μην παιρνει τις στοιχειωδες στροφες και να οδηγας αυτοκινητο
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]