-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Oι πορτες ειναι carbon γιαυτο ειναι μαυρες.
κάτσε ρε συ...το carbon δε βάφεται?και ας πούμε ότι δε βάφεται...Δε βάφονται τουλάχιστον τα χερούλια?
Το carbon και βέβαια βάφεται, αλλά τα ...εντελώς συγκεκριμένα τυπάκια, γι' αυτό το λόγο το βάζουν στ' αμάξι: για να φαίνεται. Άρα, ΔΕΝ θα το βάψει!
Τώρα για το γούστο, εντάξει, απλά είναι ανύπαρκτο! Αυτό που δεν μας λέει όμως είναι, αν σε τρακάρει κάποιος από το πλάι, η carbon πόρτα, θα...κρατήσει τίποτε, ή...θα τον πάρεις ...αγκαλιά!
ΠΡΟΣΟΧΗ, ακολουθεί λούμπεν κομμάτι , από την εποχή που έκανα πρόγραμμα σε
ραδιοφωνικό σταθμό:
'Έλα, έλα, πάρε με αγκαλιά,
δως μου χάδια, χάδια και φιλιά
δως μου χάδια, χάδια και φιλιά
κι έλα να ΤΟ πάρω αγκαλιά!'Αυτό πρέπει να παίζει στο ICE (sic) ο τύπος όταν κυκλοφορεί...
-
Δε διαφωνω οτι το αμαξι ειναι χαλια απλα ειπα οτι οι πορτες ειναι μαυρες λογω carbon το οποιο ειχα την (λανθασμενη)εντυπωση οτι δεν μπορει να βαφτει σε διαφορα χρωματα παρα μονο μαυρο και ανθρακι.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Δε διαφωνω οτι το αμαξι ειναι χαλια απλα ειπα οτι οι πορτες ειναι μαυρες λογω carbon το οποιο ειχα την (λανθασμενη)εντυπωση οτι δεν μπορει να βαφτει σε διαφορα χρωματα παρα μονο μαυρο και ανθρακι.Οι Ferrari που έχεις στην υπογραφή σου είναι carbon και...κόκκινες!
-
Kαλα λες το χα ξεχασει
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Και το μοστράρει και στην παραλίαΕίναι λίγο πριν την βύθιση...
-
Και για να μη νομίζουμε ότι είναι και 'μόνος', αντιγράφω απάντηση από το site:
Το αμαξι σου ειναι τελειο απιστευτο φαντασμαγορικο ομορφο μουναρα ολοκληρωμενο τουμπανο χλιδατο μουρατο καθως πρεπει και οτι αλλο παρεμφερες κωσμητικο επιθετο μπορεις να του βαλεις...
Και ο άνθρωπος αυτός ΔΕΝ κάνει πλάκα.Ένα thread κατάδυση στη ψυχή και το μυαλό του κάγκουρα.
Ένα σπάνιο ντοκουμέντο για τα έργα που άφησε αυτή η παρεξηγημένη κάστα καλλιτεχνών.
Ένα κειμήλιο απερίγραπτης ιστορικής και αισθητικής αξίας, που με το πέρασμα των αιώνων θα πάρει τη θέση που του αρμόζει, ανάμεσα στους υπόλοιπους κλασσικούς.
ΝΟΤ!κάτσε ρε συ...το carbon δε βάφεται?και ας πούμε ότι δε βάφεται...Δε βάφονται τουλάχιστον τα χερούλια?
Ιιιιι, να βάψουν τα ανθρακονήματα; Δεν ντρέπεσαι; Αμάν κάνουν να το δείξουν!
Τέλοσπάντων...δεν τον κρίνω γιατί με αυτά τα λεφτά που συνολικά του έφαγε(?) θα μπορούσε να κάνει το αμάξι πανεμορφο και να πάει 'μπούνια' (για να χρησιμοποιήσω και την διάλεκτό τους)...αλλά γιατί χάλασε αυτά τα λεφτά και το αμάξι είναι χάλια...
Μην είσαι τόσο αυστηρός, μπορεί να υπάρχει και άλλη εξήγηση. Πχ. στο NfS: Underground για να προχωρήσεις από ένα σημείο και μετά στο παιχνίδι έπρεπε να 'βελτιώσεις' και αισθητικά το αυτοκίνητο σου. Εγώ είχα το αγαπημένο μου 240SX που εμφανισιακά το είχα αφήσει εντελώς stock (Q car κατάσταση) αλλά τελικά με πόνο ψυχής αναγκάστηκα και ...το καγκούρεψα.
-
Αν ήταν λίγο ποιο μακριά η μούρη θα έλεγα πως κουνουποφέρνει λιγάκι...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μην είσαι τόσο αυστηρός, μπορεί να υπάρχει και άλλη εξήγηση. Πχ. στο NfS: Underground για να προχωρήσεις από ένα σημείο και μετά στο παιχνίδι έπρεπε να 'βελτιώσεις' και αισθητικά το αυτοκίνητο σου. Εγώ είχα το αγαπημένο μου 240SX που εμφανισιακά το είχα αφήσει εντελώς stock (Q car κατάσταση) αλλά τελικά με πόνο ψυχής αναγκάστηκα και ...το καγκούρεψα.Μία από τα ίδια....εξωτερικά ήταν stock 100% (είχα τότε ένα Α3...που να ήξερα ) και μου την έσπασε που έπρεπε να το 'βελτιώσω'/καγκουρέψω για προχωρήσω το παιχνίδι.
Βέβαια εδώ μιλάμε για virtual καταστάσεις στον υπολογιστή/playstation, ενώ ο 'άλλος' το έχει για every day's car ή έστω weekend's car ή έστω...δεν ξέρω κι εγώ για πότε...
το κάνουν κέφι δηλαδή... -
-
να πως ερχετε η εμπνευση απο τον καλλιτεχνη....
-
Μία από τα ίδια....εξωτερικά ήταν stock 100% (είχα τότε ένα Α3...που να ήξερα ) και μου την έσπασε που έπρεπε να το 'βελτιώσω'/καγκουρέψω για προχωρήσω το παιχνίδι.Να ιδρύσουμε σύλλογο αναξιοπαθούντων καγκουροπαθών!
Όσο για τη ψυχοσύνθεση του κάγκουρα, το είχαμε αναφέρει μόλις πριν λίγους μήνες:
Αυτό είναι αντίστοιχη περίπτωση με τα Fiat που έχουν αυτοκόλλητο Ferrari. Αλλά αυτός έκανε το ακριβώς ανάποδο. Φαντάσου μια Quattroporte να γράφει από πίσω με περηφάνεια 'Fiat Ritmo'
-
Το πες και το κανες?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και δεν έγραψα σκέτο 'Fiat'
-
-
-
Καλώς τον! Έκανες δυναμική είσοδο στο forum
Αν μπορείς, σβήσε τις πινακίδες των καγκουρώ. Ναι μεν έχουν μηδενική αίσθηση γούστου, δεν έχουμε δικαίωμα να τους κάνουμε ρόμπα δε -
Ο χρήστης King.gr έγραψε:
Που είσαι, μικρέ Ολλανδέζε, να το κάνουμε αυτό και στα δικά μας!
Πάνω που νόμιζα ότι τα έχω δει όλα!
Του λείπει όμως το κλαπέτο που έχουν τα τρακτέρ για να μην μπαίνουν νερά μέσα..
Αν μπορείς, σβήσε τις πινακίδες των καγκουρώ. Ναι μεν έχουν μηδενική αίσθηση γούστου, δεν έχουμε δικαίωμα να τους κάνουμε ρόμπα δε
Από μία άποψη, αυτοί από μόνοι τους αυτοεκτίθενται. Από τη στιγμή που κυκλοφορούν σε δημόσιους χώρους, δεν μπορούν να έχουν expectation of privacy.
-
Ειδικα το φορτηγακι με τις φλογες ειναι αντιγραφη απο μια ταινια που ειχα δει μικρος , ο ιπποτης της λακουβας λεγοτανε και επαιζε ο Βουτσας http://www.youtube.com/watch?v=TbLEJd4drFA
Επισης ειδα σημερα στην αγγελακη ενα νισαν σανι που ειχα δει καπου στο φορουμ να κανει σουζες με καμια 10αρια παλετες φορτωμενες πισω και τον εγραφε αστυνομικος. Σημερα ειχε μονο 2 παλετες πισω γιατι ειχε βγαλει βολτα την οικογενεια. Φυσικα και το αμαξι ειναι χαρος με τα δοντια, ουτε φωτα ειχε πισω , για φυλακη ειναι ο τυπος... -
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Ειδικα το φορτηγακι με τις φλογες ειναι αντιγραφη απο μια ταινια που ειχα δει μικρος , ο ιπποτης της λακουβας λεγοτανε και επαιζε ο Βουτσας http://www.youtube.com/watch?v=TbLEJd4drFA
Επισης ειδα σημερα στην αγγελακη ενα νισαν σανι που ειχα δει καπου στο φορουμ να κανει σουζες με καμια 10αρια παλετες φορτωμενες πισω και τον εγραφε αστυνομικος. Σημερα ειχε μονο 2 παλετες πισω γιατι ειχε βγαλει βολτα την οικογενεια. Φυσικα και το αμαξι ειναι χαρος με τα δοντια, ουτε φωτα ειχε πισω , για φυλακη ειναι ο τυπος...ναι αλλα υπαρχει και το βιντεο οπου γινεται αντιπαραθεση με τον ΚΙΤ
http://www.youtube.com/watch?v=1tlAzvug ... re=related -
Australia Uber Alles!!!!! [#5]