-
Racing bananas ... !!
-
-
Παμε ολοι μαζι...
Καγκουρας, ντοινγκ, ντοινγκ, ντοινγκ,
Καγκουρας, ντοινγκ, ντοινγκ, ντοινγκ,
Μια μερα θα παρεις μια φεραρι και θα πεταξεις μακριαααααααα -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Βρεθηκε και αλλη Enzo!Ωπ!!!εχει ανέβει για διακοπές στη γενετειρά του το παλικάρι????Αυτο δεν είναι το γνωστό avensis με πινακίδα ιβτ-χχχχ που κυκλοφορούσε Αθήνα??? Τις έχει τις ελληνικές πινακίδες ή λογο κυβικών και φορολογίας έβαλε πινακίδες AA-XXXX-AL??? Καλα περι πινακίδων σερβις δεν λεω τίποτα,αληθεια το μαγαζί με τις 430,599 να αλλάζουν λάδια γιατί δεν μας το δείχνουν????
-
Ο χρήστης orck έγραψε:
Αυτη η υφασματινη/δεσματινη μασκα που βαζουν στην ακρη του καπω τι εξυπηρετει;Προστατεύει από πετραδάκια.
'Ferrari Passion Albania'
«Πυρ γυνή και θάλασσα» -
-
ΑΧΟΥΤΟ ΜΩΛΕΕΕΕΕ !!!!!!
-
Τι γίνεται στη Σαντορίνη, έχει καμιά φωλιά εκεί?
-
-
Η Fortuna Yamaha ειχε τετοιο paint scheme. Δεν ειναι τιποτα το κιτς ... εδω αλλος κυκλοφορουσε με Playboy CBR ..
(spiderman αυτοκολλητα παντως εχει και ενα σκουτερακι της τσαAprilia )
-
δεν ειναι κακη η r1 spiderman. το cbr playboy ειναι αθλιο, αλα εχω δει
πολλα τετοια cbr. θες να αλαξεις πλαστικα στη μηχανη και βαζεις playboy?
αν τη βαψεις καποιο extreme χρωμα φθηνοτερα θα σου βγει. χεχε -
-
...μου θύμισε τα παιδικά μου χρόνια που στις εκλογικές αναμετρήσεις έβλεπες αυτοκίνητα φουλ στην σημαία με φωτογραφία γίγας στο καπό του Ανδρέα Παπανδρέου και του Μητσοτάκη !
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
...μου θύμισε τα παιδικά μου χρόνια που στις εκλογικές αναμετρήσεις έβλεπες αυτοκίνητα φουλ στην σημαία με φωτογραφία γίγας στο καπό του Ανδρέα Παπανδρέου και του Μητσοτάκη ![spoiler=:2yammwpz]Σημαιες και φωτογραφιες ηταν καλα... δες το σχετικο βινδεο να υπαρχουν και τα χειροτερα...
https://www.youtube.com/watch?v=r459VPCWeiI
[/spoiler:2yammwpz] -
Το 11 πάντως το παντρευόμουν χαλαρά...
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Το 11 πάντως το παντρευόμουν χαλαρά...Στην ουρά ο κυριος παρακαλω !!!!
-
αν μου εκανε δωρο ενα evo9 θα εκανα τη θυσια να την παντρευτω.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Το 11 πάντως το παντρευόμουν χαλαρά...Για γάμο δεν ξέρω, εγώ απλά θα της έκανα ότι έκανε το ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα...
-
Η περιγραφη ολα τα λεφτα!
-
Δινεις 8 ψωροχιλιαρικα και παιρνεις και ρεστα.....
Και κεινη τη ρημαδα την ανταλλαγη δεν την καταλαβαινω....Με car λεει..Δηλαδη; Αν του πας αλλη πορσε δεν θα τη θελει;
Australia Uber Alles!!!!! [#5]