-
Έχω χρόνο να κάνω (σχεδόν) ό,τι μου γουστάρει... Οπότε η σωστή ερώτηση θα ήταν αν έχω όρεξη και όχι χρόνο.
Προσωπικά δεν μου χρειάζεται να πάω σε 10 τράπεζες για τις ψείρες μου, σε όσους χρειάζεται φυσικά και το κάνουν (πάνε δηλ. σε 10 τράπεζες) και ταυτόχρονα βάζουν και 4 συνδικαιούχους σε κάθε λογαριασμό σε κάθε τράπεζα με αποτέλεσμα η (και καλά) εγγύηση για τις κάτω των 100 καταθέσεις να είναι ανέκδοτο (πάντα ήταν αλλά τώρα γίνεται ακόμα πιο πετυχημένο το αστείο).
Αν χρειαστεί να διασωθεί τράπεζα με καταθέσεις εφόσον χρησιμοποιηθούν μόνο οι άνω των 100 ανά ίδρυμα και καταθέτη κλπ κλπ αυτές δεν θα φτάνουν για να διασωθεί ούτε ψιλικατζίδικο οπότε αν γίνει κάτι τέτοιο είναι προφανές ότι θα 'συνεισφέρουν' σχεδόν όλες οι καταθέσεις και θα βρεθεί και η κατάλληλη φόρμουλα γι αυτό.
Αυτό δε σημαίνει ότι θα χρειαστεί/χρησιμοποιηθεί απαραίτητα αλλά ΑΝ χρειαστεί ο διαχωρισμός σε καταθέσεις άνω και κάτω των 100 στην Ελλάδα δεν έχει πλέον νόημα. -
Το ΕΤΕΤΠ έχει δώσει γερό μεροκάματο σε όσους τόλμησαν και αγόρασαν το πρωί μεταξύ 1 και 1.10 που έπαιξε κάποια ώρα. Στο 1.40 αυτή τη στιγμή γράφουν μέχρι και +40%. Η σποτ όμως (βλ. αντίστοιχα και ΑΛΦΑ και ΑΛΦΑΤΠ) (στο -28,5% στα 2.26).
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ναι ενώ αν έχει κάτω από 100 έχουν αλλιώς τα πράγματα...Χοχοχο καλό .Σαφως
Με κατω των 100Κ δεν παιρνεις μετοχες -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Το ΕΤΕΤΠ έχει δώσει γερό μεροκάματο σε όσους τόλμησαν και αγόρασαν το πρωί μεταξύ 1 και 1.10 που έπαιξε κάποια ώρα. Στο 1.40 αυτή τη στιγμή γράφουν μέχρι και +40%. Η σποτ όμως (βλ. αντίστοιχα και ΑΛΦΑ και ΑΛΦΑΤΠ) (στο -28,5% στα 2.26).Αυτός είναι και ο μόνος λόγος να αγοράσει κανείς ΕΤΕΤΠ. Εκτός αν πιστεύει κανείς ότι τη μέρα εξάσκησης η ΕΤΕ θα είναι πάνω από 4.
Εγώ θεωρώ πολύ μεγάλο το ρίσκο να αγοράσω ΕΤΕΤΠ σε οποιαδήποτε τιμή άνω των 30 cents. -
Για ποιο λογο ακριβως να η θα ειναι η τιμη του ΕΤΕΤΠ στο 0,40 και οχι στο 0,001 αν η τιμη στο ταμπλο ειναι στο 2,3 ευρω οπως ειναι σημερα?
-
Ίσως διοτί κάποιοι δίνουν μια ΜΙΚΡΗ πιθανότητα η ΕΤΕ να αποτιμάται πάνω απο 5 ευρώ σε κάποιους μήνες από τώρα.
-
Αν και δεν καταλαβαίνω τι γράφεις η τάση της μετοχής είναι πτωτική και σύμφωνα με τους δείκτες (για τους οποίους αδιαφορείς) συνεχίζει να είναι υπερτιμημένη. Για να αγοράσει κάποιος ΕΤΕΤΠ με προοπτική να το κρατήσει μέχρι το δεκέμβριο πρέπει η τιμή της μετοχής να προσεγγίζει την strike price, ενώ αντιθέτως η τιμή απομακρύνεται από αυτή.
Ο χρήστης danonito έγραψε:
infinity μην κανεις σαν τον Λεωτσακο.
Τουλαχιστον Οσο διαπραγματευοταν το ΕΤΕΔ η τιμη της μετοχης ΕΤΕ ηταν πανω απο τις νεες, η Πειραιως ειναι ηδη μετα απο 2 ωρες που μπηκε το ΠΕΙΡΔ στο ταμπλο με μηδενισμενο δικαιωμα και με τιμη 15% η μετοχη κατω απο τις καινουργιες. Αν δε το βλεπεις το φιασκο ως μεγαλυτερο απο της ΕΤΕ (που δεν ειπα οτι ειχε καλη συμπεριφορα ΠΟΤΕ) στην ΠΕΙΡ δε μπορω να στο εξηγησω παραπανω.Επιμένεις ακόμη στο παραπάνω;
-
Προσεξε, ΠΟΤΕ δεν ειπα οτι η ΕΤΕ παει η θα παει καλα, ειπα θα παει καλυτερα απο την ΠΕΙΡ χρηματηστηριακα. Και αυτο εστω για το δικο μου χαρτοφυλακιο (που εχω χασουρα και απο τις 2) Ισχυει στο ακαιραιο. Εκτος και μπηκε το ΠΕΙΡΤΠ και δε το πηρα χαμπαρι (δεν αποκλειεται κιολας). Aν παντως δεν μπηκε, η ΠΕΙΡ εχει παρομοια συμπεριφορα με ΕΤΕ (ειναι 70% κατω απο την τιμη ασκησης, αλλα η ΠΕΙΡ χρωσταει και ενα limit down τουλαχιστον με την εισοδο των 'καινουργιων'. (Συνοπτικα, επιμενω σε οτι λεω, τη ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ συμπεριφορα μεχρι τωρα την εχει η ΠΕΙΡ)
Αφου δεν καταλαβες, γραφω ακριβως αυτο που εγραψες, δεν καταλαβαινω γιατι να αγορασεις ΕΤΕΤΠ εστω και στο 0,30 αφου λες οτι δε θα παει ποτε πανω απο τα 4,29 η μετοχη (μιλαμε για 80% ανοδο απο τη τωρινη τιμη). Ασε τι πιστευω εγω, εσυ γραφεις οτι θα επαιρνες ΕΤΕΤΠ με 0,30 αρα πιστευεις καταλαβαινω οτι η τιμη της ΕΤΕ θα προσεγγισει τα 4,3 ευρω???
-
Στα 30 λεπτά θα την έπαιρνα για διαπραγμάτευση στο χρηματιστήριο όχι για να το εξασκήσω στη λήξη του. Δες συνολικά τι έγραψα.
-
Αυτο που εγραψες αναιρει το ενα το αλλο.
Η παιζεις με τις θεωριες Ρ/Β κτλ, η κερδοσκοπικα, δε μπορεις τη μια να μου τη 'λες' και απο την αλλη να παιζεις ΕΤΕΤΠ εστω και στα 0,30
Φιλικα, κουβεντα κανουμε και κανεις δεν εχει 'δικιο' η αδικο στο ΧΑΑ σε μακροχρονιο οριζοντα
-
Ο χρήστης danonito έγραψε:
Αυτο που εγραψες αναιρει το ενα το αλλο.Η παιζεις με τις θεωριες Ρ/Β κτλ, η κερδοσκοπικα, δε μπορεις τη μια να μου τη 'λες' και απο την αλλη να παιζεις ΕΤΕΤΠ εστω και στα 0,30
Φιλικα
Το warrant είναι παράγωγο προϊόν. Δεν είναι μετοχή, δεν έχει P/Bv και εξαρτάται από άλλους παράγοντες η τιμή του.
-
-Γεια σου Γιαννη
-Κουκια σπερνω. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Η παιζεις με τις θεωριες Ρ/Β κτλ, η κερδοσκοπικα, δε μπορεις τη μια να μου τη 'λες' και απο την αλλη να παιζεις ΕΤΕΤΠ εστω και στα 0,30
Φιλικα
Το warrant είναι παράγωγο προϊόν. Δεν είναι μετοχή, δεν έχει P/Bv και εξαρτάται από άλλους παράγοντες η τιμή του.
Η τρεχουσα τιμη της μετοχης και η μεταβλητοτητα ειναι τα κυρια μεγεθη που καθοριζουν την τιμη του παραγωγου.
Μπορει καποιος να σχολιασει τις συμβανει με τις τραπεζικες μετοχες αυτες τις μερες;
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Φιλικα
Η τρεχουσα τιμη της μετοχης και η μεταβλητοτητα ειναι τα κυρια μεγεθη που καθοριζουν την τιμη του παραγωγου.
Μπορει καποιος να σχολιασει τις συμβανει με τις τραπεζικες μετοχες αυτες τις μερες;
Οι πωλητές ειναι πιο πολλοί απο τους αγοραστές!
Κάνανε τις μετοχές αερόστατο πριν την αύξηση, σε συνδυασμό και με απαγόρευση για short selling, πούλησαν εκεί που ήθελαν, μπήκαν τα γατακια στην αύξηση και η ζωή συνεχίζεται.
Ολη η άσκηση ειναι αν τα 50δις θα φτάσουν ή το ΤΧΣ θα βρει σκελετους και αν τους βρει τι θα τους κάνει.
Σε πρώτη φάση οι χειρισμοί σε eurobank απο το ΤΧΣ δείχνουν καφενείο. -
Μια εξηγηση για την ΕΤΕ ειναι οτι τα σοβαρα παιδια, ειχαν μπει να κανουν οτι εκαναν σε Αλφα για βραχυπροθεσμο κερδος, και επειδη δε τους βγηκε το αθροισμα warrant + Μετοχη ηταν πιο κατω τελικα απο οτι περιμεναν, εγινε χαμος απο τις αυτοματες πωλησεις για stop losses.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ολη η άσκηση ειναι αν τα 50δις θα φτάσουν ή το ΤΧΣ θα βρει σκελετους και αν τους βρει τι θα τους κάνει.
Σε πρώτη φάση οι χειρισμοί σε eurobank απο το ΤΧΣ δείχνουν καφενείο.οτι θα βρει σκελετούς είναι το μόνο σίγουρο, αν θα φτάσουν τα 50 δις παίζεται (χλωμό) και με ποια σειρά θα αρχίσει να χρεώνει τους σκελετούς είναι το ερώτημα.
-
Ερώτησις:
Στην παρούσα φάση η Alpha Bank διαπραγματεύεται αρκετά πάνω από την τιμή με την οποία θα μπορεί κάποιος να αγοράσει μετοχές εξασκώντας το warrant.
Δεν είναι λογικό να υποθέσει κανείς ότι καθώς πλησιάζουμε στο Δεκέμβρη η τιμή της μετοχής θα πέσει κάπως, ενώ του warrant ίσως ανέβει;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ερώτησις:Στην παρούσα φάση η Alpha Bank διαπραγματεύεται αρκετά πάνω από την τιμή με την οποία θα μπορεί κάποιος να αγοράσει μετοχές εξασκώντας το warrant.
Δεν είναι λογικό να υποθέσει κανείς ότι καθώς πλησιάζουμε στο Δεκέμβρη η τιμή της μετοχής θα πέσει κάπως, ενώ του warrant ίσως ανέβει;
Λογικο ειναι...αλλα με τα warrants αυτά μιλαμε για πειραμα που μαλλον δεν εχει ξαναγινει πουθενα αλλου στον κοσμο.
-
Θα έχει αρκετό ενδιαφερον το πως θα πάει όλο αυτό το πράγμα, ειδικά με την Alpha που φαίνεται ότι... έχουν νόημα τα Warrants.
Της Εθνικής μέχρι στιγμής είναι άνευ ουσίας.
-
Αγοράζουμε ή πουλάμε τώρα που ήρθε ο Μάρκος?
Χρηματιστήριο: Η υποστροφή (ισχύος) [#2]