-
Η ΕΤΕ εχει αντλησει περιπου 25 δις απο την ΕΚΤ,λεφτα που φυσικα δεν μπορει να αποπληρωσει και δεν μπορει να τα χρησιμοποιησει για μακροπροθεσμο δανεισμό.Το 2011 (αναμενεται συμφωνα με την Fitch) να εχει πανω απο 10% μη εξυπηρετουμενα δανεια (παρα το τσουναμι αναχρηματοδοτησεων).
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Και τώρα τον ΟΤΕ τί τον κάνεις, το κέρατό μου ;
(προφανώς αναρωτιέμαι για τα προσφάτως αγορασμένα, τα παλιά θα μείνουν εκεί για πολύυυυ ακόμα)Με κάθε 1000 μετοχές του ΟΤΕ σου κάνουν δώρο τις βέρες...
-
τι εγινε με τον ΟΤΕ;
-
Άνοδος 9,92% σήμερα (0,62 ευρώ).... βέβαια έχει σημασία και πόσο καιρό έπεφτε..... όμως έτσι όπως έχει γίνει το ΧΑΑ πρέπει να πουλάς και να αγοράζεις ανά διήμερο για να εκμεταλλεύεσαι τις καταστάσεις...
-
Με την ΕΤΕ σε χαμηλό 52 εβδομάδων περίμενα να είχε κίνηση το topic.
-
52 εβδομάδων ;
Μήπως εννοείς 92 μηνών ; -
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι 'η ΕΤΕ βρίσκεται σε επίπεδα τιμών που έχουν σχηματιστεί την εποχή της δραχμής και εντοπίζονται στις μέρες του Φεβρουαρίου του 1997!'
-
συγγνώμη αλλά η ΕΤΕ έχει 672 τρισεκατομμύρια χαρτιά εκεί έξω. τι περιμένετε δηλαδή, πόσο να αξίζει?
-
Ακομα κραταει καλα η ΕΤΕ,οσο διατηρει μεριδιο στην τουρκικη τραπεζα.
Οταν θα αναγκαστει να το πουλησει (το θεωρω πιθανο μεσα στα επομενα 2 χρονια οπου η κριση θα κορυφωθει),τοτε θα παει καπου στο 1€ και παρόλλα αυτα δεν θα αγοραζει κανεις. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οταν θα αναγκαστει να το πουλησει (το θεωρω πιθανο μεσα στα επομενα 2 χρονια οπου η κριση θα κορυφωθει),τοτε θα παει καπου στο 1€ και παρόλλα αυτα δεν θα αγοραζει κανεις.Μπα, αν δεν διαβάσω ανάλυση από γνωστό μεγαλοεπενδυτή της ΕΤΕ του φόρουμ δεν πιστεύω τίποτε....
ΥΓ: Ανατρέχοντας στις δημοσιεύσεις για την ΕΤΕ, βλέπεις πού ήταν η μετοχή της και πού έφτασε...
Πάντως ο Tiger πριν μερικούς μήνες την θεωρούσε καλή αγορά, αλλά τώρα λέει πως επιζεί χάρη στους Τούρκους! Βγάλε άκρη...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πάντως ο Tiger πριν μερικούς μήνες την θεωρούσε καλή αγορά, αλλά τώρα λέει πως επιζεί χάρη στους Τούρκους! Βγάλε άκρη...
Θα ηθελες να μου υποδειξεις ποτε το ειπα αυτο;
Εδω και πολλους μηνες (πιθανοτατα εχω κλεισει χρονο ) το ιδιο πραγμα λεω,μην αγοραζετε ελληνικο χρηματιστηριο και ιδιαιτερα τραπεζες. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εδω και πολλους μηνες (πιθανοτατα εχω κλεισει χρονο ) το ιδιο πραγμα λεω,μην αγοραζετε ελληνικο χρηματιστηριο και ιδιαιτερα τραπεζες.πχ...
29-1-2010Δεν νομίζω πως η σημερινή σου εκτίμηση συμφωνεί και πολύ με αυτήν...
-
Οταν θα αναγκαστει να το πουλησει (το θεωρω πιθανο μεσα στα επομενα 2 χρονια οπου η κριση θα κορυφωθει),τοτε θα παει καπου στο 1€ και παρόλλα αυτα δεν θα αγοραζει κανεις.Μπα, αν δεν διαβάσω ανάλυση από γνωστό μεγαλοεπενδυτή της ΕΤΕ του φόρουμ δεν πιστεύω τίποτε....
ΥΓ: Ανατρέχοντας στις δημοσιεύσεις για την ΕΤΕ, βλέπεις πού ήταν η μετοχή της και πού έφτασε...
το εχω ξαναγραψει: αν καποιος ηξερε ή ξερει που παει το πραγμα, θα ηταν ηδη παμπλουτος και δε θα καθοταν να γραφει στο 4ΤΦ.
ή τουλαχιστον θα εγραφε απο εδω:
-
Εδω και πολλους μηνες (πιθανοτατα εχω κλεισει χρονο ) το ιδιο πραγμα λεω,μην αγοραζετε ελληνικο χρηματιστηριο και ιδιαιτερα τραπεζες.πχ...
Λεω οτι η ΕΤΕ προσφερει 'καποια ασφαλεια'...δεν λεω αγοραστε ΕΤΕ ή οτι ειναι ευκαιρια
Αλλα ναι ειναι σαφες οτι εχω αλλαξει γνωμη προς το χειροτερο. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Λεω οτι η ΕΤΕ προσφερει 'καποια ασφαλεια'...δεν λεω αγοραστε ΕΤΕ ή οτι ειναι ευκαιρια
Αλλα ναι ειναι σαφες οτι εχω αλλαξει γνωμη προς το χειροτερο.E, αυτό είναι και το γενικό κλίμα, δεν είσαι παράλογος, απλώς ...ανακόλουθος!
Γενικά, αν ήθελα να επενδύσω με ρίσκο στο ΧΑΑ, θα ακολουθούσα το... αντίθετο από τις προτάσεις σου! Είναι φανερό πως κι εσύ ακολουθείς την ψυχολογία των πολλών και προφανώς στο ΧΑΑ οι πολλοί χάνουν για να κερδίσουν οι λίγοι, ειδικά τέτοιες εποχές...
Φυσικά, θα μπορούσα αντί για ρίσκο ν' αγοράσω και ΕΤΕ που είναι σίγουρο χαρτί ως γνωστόν...
-
Αν δεν γνωριζεις την ελληνικη γλωσσα, δεν ειναι δικη μου ευθυνη.
Δεν ειμαι ανακολουθος, ουτε εχω αλλαξει γνωμη. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αν δεν γνωριζεις την ελληνικη γλωσσα, δεν ειναι δικη μου ευθυνη.
Δεν ειμαι ανακολουθος, ουτε εχω αλλαξει γνωμη.Μπα, δεν βαριέσαι, δεν γίνεται να είμαστε όλοι γνώστες... Πχ εγώ είναι φανερό πως σε αντίθεση με σένα, ούτε ελληνικά, ούτε από Χρηματιστήριο γνωρίζω... Γι' αυτό και εσύ εκτός από μεγάλος ρήτωρ, έχεις χεστεί και στο τάληρο προφανώς.
-
Ουτε ρητορας ειμαι,και παλι ουδεποτε εχω υποστηριξει το αντιθετο.
Απο το ελληνικο χρηματιστηριο ειμαι χαμενος μεχρι και οταν σταματησα.Δεν εχω υποστηριξει ποτε το αντιθετο.Aυτα που γραφω ειναι κυρίως γεγονοτα που αφορουν την οικονομια, και φυσικα δεν εγγυονται κερδη σε καποιον γιατι αλλο πραγμα η οικονομια και αλλο πραγμα το χρηματιστηριο:Μπορει καποιος να μπηκε στην ΕΝΚΛΩ την καταλληλη στιγμη και τωρα να μας γραφει απο τις Μπαχαμες.Μπορει καποιος να σνομπαρε την ΕΤΕ τον Ιούλιο και να εχασε ενα ραλλυ κοντά στο 30%,η οικονομια σε αυτο το διάστημα πηγε σαφεστατα προς το χειροτερο,το ιδιο και οι προοπτικες της ΕΤΕ,ομως το χαρτι ανεβηκε σε ενα συγκεκριμενο χρονικο διαστημα.
Με εσενα δυο πραγματα συμβαινουν,ειτε δεν κατανοεις την ελληνικη γλωσσα,ειτε (το πιθανοτερο) την κατανοεις αλλα αυτο που σε απασχολει πολυ περισοτερο ειναι το πως θα βγαλεις εμενα λαθος no matter what (κατι που θα σε ωφελησει που ακριβως;ουδεις γνωριζει).
-
Αφήστε τις γκρίνιες και δώστε καμιά συμβουλή (εφόσον το κατέχετε το σπορ):
Βωβός αγορασμένος λίγο πριν τα 5 €. Αγοράζεις αλλά τόσα κομμάτια στις τρέχουσες τιμές, ωστέ να μειωθεί ο μέσος όρος του συνόλου των μετοχών και να την κάνεις μια ώρα νωρίτερα; Στην Attica δεν έχει αποδώσει επί του παρόντος το παραπάνω σενάριο (αγορά λίγο πριν τα 2 €, καινούρια αγορά κοντά στο 1 € και τώρα παραπαίει γύρω στο 0,65 €)... -
Η στρατηγικη να αγορασεις παραπανω για να φυγεις,κατανοεις οτι εχει πολυ μεγαλο ρισκο για να μπορει να χαρακτηριστει ορθολογικη επιλογη,η μετοχη βολοδερνει με μεγαλες βραχυχρονιες διακυμάνσεις,αλλα σταθερη πτωτικη πορεια συνολικα.
Αν νομιζεις οτι θα λυσει το θεμα του Βοτανικου,τοτε αγορασε ή διακράτησε,παντως κατι τετοιο δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα παρα τις κατα καιρους διαβεβαιωσεις του.
Χρηματιστήριο: Η υποστροφή (ισχύος) [#2]