-
-
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Kαι τα δικά μου παιδάκια.Δεν ήταν απαραίτητο να χαλάσεις με τη μάπα σου το video με τα υπέροχα σκυλιά σου
Ερέτρια βλέπω
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
Ένα μπόι κότες και σκύλος Κάνουν και παρέα ε; Σε μένα θα λέγανε ' Τρέχεις, τρέχω, κυνηγώ, αν σε πιάσω σε γαμώ, καμπανάκια και μαλακίες δεν έχει' (από ανέκδοτο)
-
εντομεταξυ ο κοκορας μου δεν ειναι ουτε ο μισος απο της κοτες
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Δεν ήταν απαραίτητο να χαλάσεις με τη μάπα σου το video με τα υπέροχα σκυλιά σου
Ερέτρια βλέπω
Τρεις σκυλομούρηδες παρέα.
-
Για λόγους υγείας, χρειάζεται να ζευγαρώσω την Ηρα(γερμανικός ποιμενικός, 5 ετών-πρωτη, εαν πετυχει γένα). Δεν έχω απαιτήσεις να πουλήσω τα κουτάβια. Απλά θέλω να κρατήσω ενα θυλικό. Παρακαλω συμβουλές για να βρώ γαμπρό(δεν δίνουμε προίκα)
-
Λόγους υγείας ποιού; Και τι λόγοι είναι αυτοί;
-
αυξημένη συχνότητα καρκίνου γεννητικών οργάνων. Εγω για την ωρα ειμαι καλά
-
-
Ο χρήστης nam έγραψε:
αυξημένη συχνότητα καρκίνου γεννητικών οργάνων. Εγω για την ωρα ειμαι καλάΣτειρωσε την. Η καλυτερη λυση.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk -
Ενα κουνελι,με κλουβι ''φουλ εξτρα'' σε τι τιμη υπολογιζεται?
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Ενα κουνελι,με κλουβι ''φουλ εξτρα'' σε τι τιμη υπολογιζεται?βρωμάει το κατουρο πολύ ...
αν το θες για δώρο νομίζω τα καναδικά που δεν γίνονται γουρούνια έχουν κανα 35-40...
αν είσαι τσίπης περίμενε να γεννήσουν του θείου μου στο χωριό να σου στείλω ένα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
βρωμάει το κατουρο πολύ ...
αν το θες για δώρο νομίζω τα καναδικά που δεν γίνονται γουρούνια έχουν κανα 35-40...
Ρε φιλε χρωσταω δωρο στη δικια μου και εχει τρελα με τα ζωα και μπηκαμε σ ενα pet shop σημερα να δει ενα κροκοδειλακι και εφαγε κανα τεταρτο να παιζει με κατι κουνελια..οποτε αμα σκασω μυτη με το κουνελι θα το εκτιμησει υποθετω
-
Ρε φιλε χρωσταω δωρο στη δικια μου και εχει τρελα με τα ζωα και μπηκαμε σ ενα pet shop σημερα να δει ενα κροκοδειλακι και εφαγε κανα τεταρτο να παιζει με κατι κουνελια..οποτε αμα σκασω μυτη με το κουνελι θα το εκτιμησει υποθετω
γενικά θεωρώ οτι τα ζώα δεν κάνουν για δώρο, δεν θα έπερνα ποτέ και δεν θέλω να μου πάρουν ποτέ παρόλο που τα γουστάρω ... δεν είναι παιχνίδι και δεν ξέρεις αν έχει την ίδια όρεξη μετά από 6 μήνες να ξεσκατίζει τον κούνελο...
http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=vic ... &_from=R40
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
γενικά θεωρώ οτι τα ζώα δεν κάνουν για δώρο, δεν θα έπερνα ποτέ και δεν θέλω να μου πάρουν ποτέ παρόλο που τα γουστάρω ... δεν είναι παιχνίδι και δεν ξέρεις αν έχει την ίδια όρεξη μετά από 6 μήνες να ξεσκατίζει τον κούνελο...
http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=vic ... &_from=R40
Κ εγω μαζι σου ειμαι,αλλα στην τωρινη φαση θελω να τελειωνω και δεν εχω και πολλα λεφτα..Δε τη φοβαμαι και να το βαρεθει εχει χωριο να το στειλει οπως εστειλε το λαμπραντορ της
-
Δοκιμασμένο δώρο. Το χα κάνει κι εγώ όταν ήμουν στη ηλικία σου στην τότε κοπέλα μου.
Έχουμε και λέμε ως αναφορά το ζώο (το 4ποδο για αποφυγή παρεξηγήσεων
- θέλει λίγη φροντίδα, είναι φθηνό σε συντήρηση (~50€ το μήνα), σπάνια ανάγκη για κτηνίατρο, πιάνει λίγο χώρο, υπάρχουν ράτσες που δεν θυμίζουν το στιφάδο της γιαγιάς σου (πχ κάτι Ρώσικες ράτσες)
- δεν είναι καθόλου interactive, μπορεί να γεμίσει άνετα ένα σπίτι με σκατομπαλάκια σε 5', όταν ξεπεράσει τους 3-4 μήνες αρχίζει και μυρίζει άσχημα όσο συχνά κι αν αλλάζεις το ροκανίδι, είναι πάρα πολύ ευαίσθητο στη ζέστη και γενικά έχει μικρό προσδόκιμο ζωής
Το σίγουρο είναι ότι θα εκτιμηθεί η κίνηση και θα το καταλάβεις!
-
μια χαρά κτηνίατρο θέλει... μεγαλώνουν τα δόντια συνέχεια , και αν είναι μπανταβο , δεν τα ροκανίζει μόνο του...
μην χαραμίσετε ένα ζωάκι για ένα γ@μησι, μουνοδουλοι...
-
Υπάρχουν ειδικές μπάρες με δημητριακά κτλ που τις βάζεις και τις ροκανίζει. Αν χρειαστεί κτηνίατρο συνήθως είναι για τα νύχια του που μεγαλώνουν και δεν κάθεται να του τα κόψεις εσύ. Και δεν το παίρνεις για το μαμήσι ρε μλκ, το παίρνεις ως πολύ προσωπικό δώρο και εκτιμάται δεόντως!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Και δεν το παίρνεις για το μαμήσι ρε μλκ,... και εκτιμάται δεόντως!το κατάλαβες οτι αυτοαναιρείσαι...
πέρα από την πλάκα και η αδερφη μου ειδικη ράτσα είχε που και καλά δεν έχει θέμα και μεγάλωναν τα δοντια του συνέχεια... και το έτρεχε ο μλκς στον κτηνιατρο...
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]