-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Αν έχεις στην Ελλάδα παίρνεις την κάρτα μαζί σου, αρκεί να μη το πάρουν χαμπάρι. Είναι ηλίθιοι όμως, τόσα λεφτά χάνουν
Είσαι σίγουρος ότι οι κάρτες παίζουν σε όλους τους δέκτες; από όσο ξέρω πλέον πάει σετάκι με τον δέκτη της Nova. Η λύση είναι να πάρει κάρτα και δέκτη μαζί και να αγοράσει από εκεί που είναι ο χιλιομετροφάγος ένα πιάτο και να το εγκαταστήσει. Η διεύθυνση την Nova βεβαίως βεβαίως πρέπει να είναι Ελληνική λόγο περιορισμού των πνευματικών δικαιωμάτων = στην ουσία είναι παράνομο.
Προσωπικά δεν βλέπω την χρησιμότητα της Ελληνικής τηλεόρασης και πολύ περισσότερο να μπει κανένας στον κόπο και τα έξοδα να την κάνει να δουλέψει στο εξωτερικό.
Αγγλικο δικαστηριο ειχε αποφανθει οτι μπορει ο αγγλος να βλεπει Nova, σε μια περιπτωση οπου καποια pub/motel εδειχνε αγγλικο ποδοσφαιρο μεσω Nova (οταν το ειχε η Nova) γιατι ηταν φθηνοτερο απο το Sky Sports. Πανε χρονια βεβαια.
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Αν έχεις στην Ελλάδα παίρνεις την κάρτα μαζί σου, αρκεί να μη το πάρουν χαμπάρι. Είναι ηλίθιοι όμως, τόσα λεφτά χάνουν
Είσαι σίγουρος ότι οι κάρτες παίζουν σε όλους τους δέκτες; από όσο ξέρω πλέον πάει σετάκι με τον δέκτη της Nova. Η λύση είναι να πάρει κάρτα και δέκτη μαζί και να αγοράσει από εκεί που είναι ο χιλιομετροφάγος ένα πιάτο και να το εγκαταστήσει. Η διεύθυνση την Nova βεβαίως βεβαίως πρέπει να είναι Ελληνική λόγο περιορισμού των πνευματικών δικαιωμάτων = στην ουσία είναι παράνομο.
Προσωπικά δεν βλέπω την χρησιμότητα της Ελληνικής τηλεόρασης και πολύ περισσότερο να μπει κανένας στον κόπο και τα έξοδα να την κάνει να δουλέψει στο εξωτερικό.
Εγω είχα πάρει ,το 2006,μονο τη καρτα και δουλευε μια χαρα σε ασχετο δέκτη.
Πλέον δε ξέρω αν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί κανείς με την ελληνική τηλεοραση... -
οκ ευχαριστω
ετσι απο περιεργεια το ρωτησα, δεν ειχα ποτε δορυφορικη και δεν ηξερα πως δουλευει
μου εκανε εντυπωση που πιανει τοσα καναλια , τοσες γλωσσες (περα απο τα κλασσικα, πιανει πολωνικα, αραβικα, χιλια δυο αλλα) και να μην εχουμε ουτε ενα καναλι με ελληνικα?
τελος παντων, μεχρι τωρα την ειχα κλειστη την τηλεοραση και μετα αποφασισα να παρω εναν δορυφορικο αποκωδικοποιητη να δω τι παιζει. Καλα αν θελει και λεφτα κιολας για τα ελληνικα καναλια, δε με ενδιαφερει με την καμια. -
κάποτε υπήρχε η ertworld αλλά είπαμε έγινε νεριτ για το καλό μας και έκλεισε και το ρημάδι το κανάλι
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
κάποτε υπήρχε η ertworld αλλά είπαμε έγινε νεριτ για το καλό μας και έκλεισε και το ρημάδι το κανάλιΚαι τώρα γιατί είναι λιγότερο ρημάδι ? Για πές !
-
Νομιζω υπάρχει τεραστια δόση σαρκασμού στο ποστ του gakost.
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
κάποτε υπήρχε η ertworld αλλά είπαμε έγινε νεριτ για το καλό μας και έκλεισε και το ρημάδι το κανάλιΔεν ειχε το κανονικό προγραμμα πάντως.Μονο ειδήσεις (επί Σημίτη νόμιζες οτι είχαμε γίνει Ελβετία )και Μπήλιω Τσουκαλά Ούτε τα καλά ντοκυμαντερ δεν έπαιζε.Όλο κατι άκυρα προγραμματα ...
Οποτε δε τη βλεπαμε και ποτέ...
Σημερα με την τεραστια ανάπτυξη του internet δε το βρίσκω και τόσο σημαντικό. -
Ακριβώς σαρκαστικά το είπα
Σύμφωνοι για το ιντερνετ αλλά έβαζε και Ελληνικές ταινίες και ειδήσεις της ΝΕΤ . Συμφωνώ ότι δεν ήτανε ότι καλύτερο αλλά όταν είσαι εξωτερικό κάνει διαφορά να μπορείς να βάλεις ένα κανάλι να ακούσεις το γίνετε πίσω. Το κλείνω εδώ γιατί δεν έχει να κάνει με μαστορέματα και οι MOD καραδοκούν
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Ακριβώς σαρκαστικά το είπαΣύμφωνοι για το ιντερνετ αλλά έβαζε και Ελληνικές ταινίες και ειδήσεις της ΝΕΤ . Συμφωνώ ότι δεν ήτανε ότι καλύτερο αλλά όταν είσαι εξωτερικό κάνει διαφορά να μπορείς να βάλεις ένα κανάλι να ακούσεις το γίνετε πίσω. Το κλείνω εδώ γιατί δεν έχει να κάνει με μαστορέματα και οι MOD καραδοκούν
Τα ελλ .κανάλια δεν μπορεις να τα 'δεις' απο το ιντερνετ;
-
Μπορείς αλλά πρέπει να ανοίξεις το htpc (αν έχεις) αν χρειαστεί να πάρεις κάπως ελληνική IP να ανοίξεις browser να παλεύεις με το τηλεχειριστήριο / ασύρματο πληκτρολόγιο ποντίκι τι έχει κανείς . Ενώ αλλιώς αλλάζεις κανάλι και καθάρισες. Το ίδιο αποτέλεσμα αλλά δεν είναι το ίδιο
-
Τα περισσοτερα ενδιαφεροντα προγραμματα ειναι ειτε στιε σελιδες των καναλιων ειτε στο youtube. Nova ειναι μονο για ζωντανο ποδοσφαιρο και μπασκετ.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Εγω είχα πάρει ,το 2006,μονο τη καρτα και δουλευε μια χαρα σε ασχετο δέκτη.
Πλέον δε ξέρω αν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί κανείς με την ελληνική τηλεοραση...Πλέον δεν μπορείς να τη βάλεις την κάρτα σε όποιον δέκτη θέλεις.
Είναι 'παντρεμένη' με τον δέκτη της nova, τον pace. Εννοείται η κάθε κάρτα με έναν συγκεκριμένο δέκτη. Δεν μπορείς να πάρεις την κάρτα σου ας πούμε και να την βάλεις στον δέκτη ενός φίλου σου παρόλο που είναι και οι 2 οι ίδιοι δέκτες της νόβα. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σύμφωνοι για το ιντερνετ αλλά έβαζε και Ελληνικές ταινίες και ειδήσεις της ΝΕΤ . Συμφωνώ ότι δεν ήτανε ότι καλύτερο αλλά όταν είσαι εξωτερικό κάνει διαφορά να μπορείς να βάλεις ένα κανάλι να ακούσεις το γίνετε πίσω. Το κλείνω εδώ γιατί δεν έχει να κάνει με μαστορέματα και οι MOD καραδοκούν
Όχι γαμώτο , τα κλειδώσανε.... για πνευματικά δικαιώματα και κάτι τέτοιες πίπες.
Ένας φίλος ανέβασε τον αποκψδικοποιητή του Νόβα και βλέπει ελληνικά κανάλια -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Όχι γαμώτο , τα κλειδώσανε.... για πνευματικά δικαιώματα και κάτι τέτοιες πίπες.
Ένας φίλος ανέβασε τον αποκψδικοποιητή του Νόβα και βλέπει ελληνικά κανάλιαΤο καφε της Χαρας του ελειψε;
-
http://www.e-shop.gr/plystiko-mixanima- ... TLS.120056
Να το χτυπησω? με 110€.
Θελω να πλενω κανα χαλακι μομετοειδες του σπιτιου, κανα μπαλκονι/αυλη. Τους τοιχους της αυλης πριν το ασπρισμα ενιοτε και τομαμαξι αμα εχω ορεξη. -
Επαγγελματικη μαρκα , προφανως σε αυτα τα λεφτα ειναι αεροψυκτο. Δες τι παιζει απο υποστηριξη ,service,κ.λ.π κ χτυπα το. Για τις δουλειες που θελεις μια χαρα ειναι.
-
πραγματι ειναι ποιοτικο, service θα εχει και υποστηριξη αν κρινω απο το ενημερωμενο Site της εταιριας.
Βασικα δεν με καιει και πολυ να το παρω, αλλα θαρρεις κατι με τσιγκλαει να ξοδεψω λιγα ευρω...
εχω καταναλωτικη μανια. -
Έχετε άποψη για πλαστική ντουλάπα βεράντας; Τη θέλω για να έχω εργαλεία, διάφορα αναλώσιμα και άλλα διάφορα που ανώτερες δυνάμεις θεωρούν ότι δεν χρειάζεται να πιάνουν χώρο μέσα στο σπίτι...
Δεν ξέρω τι να προσέξω, βασικά θέλω να μην μπάζει νερά όταν βρέχει και να μην διαλυθεί από τον ήλιο.
Βασικά υποψήφια τα παρακάτω (προτιμώ την πρώτη που χωράει ακριβώς στο καλύτερο σημείο) αλλά είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις που να μην ξεφεύγουν σε τιμή (εκτός αν υπάρχει λόγος).
http://www.praktiker.gr/p/ntoulapa-plas ... afia-35935
http://www.praktiker.gr/p/ntoulapa-ideal-me-rafia-33586 -
πρέπει να τις δεις από κοντά να δεις πόσο καλά εφαρμόζουν οι πόρτες. Επίσης ο ήλιος είναι μεγάλο πρόβλημα ότι πλαστικό και να πάρεις θα το διαλύσει, το φθηνιάρικο σε ένα δυο χρόνια το ποιο ακριβό σε κάποια χρόνια. Άν σε ενδιαφέρει να κρατήσει χρόνια πάρε μια μεταλλική είναι ποιο ακριβή αλλά θα την έχεις μια ζωή. Μετά από πολλά χρόνια την περνάς και ένα βάψιμο και την κάνεις καινούργια. Η γονείς μου έχουν 2 πρέπει να είναι πάνω από 20 χρόνια κάτω από στέγαστρο που όμως δεν κάνει και πολλά για βροχή και μια φορά απλά τις περάσαν hamerite που βάφει πάνω από την σκουριά και δεν έχουν θέμα.
-
μην αγοράσεις πλαστική ντουλάπα... έχω μία σαν αυτή που έβαλες στο μπαλκόνι εδώ κ 2 χρόνια. βέβαια δεν τρώει τον ήλιο της Ελλάδας κ είναι σε πολύ καλή κατάσταση. το μείον είναι πως κάθε ράφι δεν σηκώνει πολλά κιλά. αν θυμάμαι καλά γύρω στα 8 λέει για εμένα. όμως είχα βάλει κάπου τόσα κ οι βάσεις στήριξης του ραφιού εν τέλει δεν άντεξαν...
Στην Ελλάδα έχουμε 2 μεταλλικές, η μία του 1997 σαν καινούρια ακόμη, η άλλη του 2005, ακόμη πιο ποιοτική. όπως σου είπαν, πάνε σε λαμαρινά κ κάνε custom made...
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]