-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
για πειτε σχετιμα με το ποστ μου απο πανω με το σκουριαζμενο σιδερο που πεταξε το τσιμεντο, το περναω με τσιμεντοχρωμα? δεν ειναι μονο σε ενα σημειο αυτο
Το τριβεις καλά το σίδερο μετά μινιο και μετά σοβατισμα.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν θέλει και λίγο σκάψιμο για να βρει μη σκουριασμένο ;
Τώρα πρόσεξα ότι είναι και σε άλλα σημεία.
Ναι θέλει σκάψιμο και ίσως να είναι καλύτερα να το αποκαλύψει το σίδερο όλο.Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
πολες κακοτεχνιες, να φανταστετε τα καλωδια στους τοιχους ειναι ολα ενα χρωμα, μαυρα... αντε να βρεις ακρη, αμα ενας θελει να παρει ρευμα για ενα αρκοντισιο πχ κανει μια μερα να βρει που παει τι
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
πολες κακοτεχνιες, να φανταστετε τα καλωδια στους τοιχους ειναι ολα ενα χρωμα, μαυρα... αντε να βρεις ακρη, αμα ενας θελει να παρει ρευμα για ενα αρκοντισιο πχ κανει μια μερα να βρει που παει τιΝαι αλλα δεν αλλαζεις ερκονδισιο καθε μερα?!?!
Γκρινια απο το τιποτα ρε παιδι μου!
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
για πειτε σχετιμα με το ποστ μου απο πανω με το σκουριαζμενο σιδερο που πεταξε το τσιμεντο, το περναω με τσιμεντοχρωμα? δεν ειναι μονο σε ενα σημειο αυτοΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΜΙΝΙΟ , ΔΕΝ ΣΟΒΑΤΙΖΕΙΣ . ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΣΤΟΛΕΑ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ .
Συνήθως αυτά είναι από αυξημένη υγρασία που οξειδώνει το σίδερο και αυτό φουσκώνει και πετάει την επικάλυψη .
Θέλει κοίταγμα από ειδικό πολιτικό μηχανικό που ασχολείται με επισκευές , ανάλογα βέβαια με τον βαθμό της βλάβης .
Οσο περνάει ο καιρός θα επιδεινώνεται το πρόβλημα αν δεν φτιαχτεί σωστά . -
αρα εχει μεγαλη φασαρια η δουλεια, θα κοιταξω να καμω κατι να μην φαινεται χαλια τουλαχιστον ευχαριστω
-
Δεν είναι μεγάλη φασαρία , ιδιαίτερα αν είναι μικρή η βλάβη . Ψάξε στο νετ γιά μηχανικούς που ασχολούνται με επισκευές βλαβών στο σκυρόδεμα , η αν είναι πολύ μικρό βγάλε φωτό και κοίταξε
http://grc.sika.com/el/solutions_produc ... 52101.html
η και σε άλλες εταιρείες .Δεν είναι δύσκολο να το κάνεις μόνος σου , αλλά να κάνεις την σωστή δουλειά και όχι κάτι τυχαίο .
-
στην κουβέντα περί σωλήνων, η εταιρία πιστοποιεί :
Υψηλή αντοχή των σωλήνων και των εξαρτημάτων στα υδραυλικά πλήγματα (Πίεση θραύσης πάνω από 130 bar σε θερμοκρασία περιβάλλοντος)
Χρόνος ζωής πάνω από 50 χρόνια, σε θερμοκρασίες 20οC μέχρι 90οC και πιέσεις λειτουργίας από 6 έως 26 bar.
Θερμοκρασιακές αιχμές 110οC σε πίεση λειτουργίας 4 bar δεν επηρεάζουν το σύστημα Aqua-plus.http://www.interplast.gr/AquaPlus.aspx?PanelID=1
εμένα άλλο με κόφτει και η λύση όπως φαίνεται είναι κόψιμο !!! του σωλήνα για επισκευή.
αν και λέω αφού θα κοπεί που θα κοπεί να μπει διαιρούμενη βάνα για να είναι επισκεύασιμο πιο εύκολα την.. επόμενη φορά. -
σπρευ καθαρισμου και λιπανσης επαφων κανει για καθαρισμα ποτενσιομετρων στις πριζες?
-
πριν και μετα
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
σπρευ καθαρισμου και λιπανσης επαφων κανει για καθαρισμα ποτενσιομετρων στις πριζες?Εγω θα εβαζα
Αστο να στεγνωσει πριν σηκωσεις ασφαλεια -
Πρόταση για s@fe b0x ? Όχι για φύλαξη €€ αλλά εγγράφων, χρήσιμου υλικού κλπ. Έγιναν διάφορα σκηνικά στη γειτονιά τελευταία
-
Αν κάποιος ενδιαφέρεται, πρόσφατα αγόρασα τα συγκεκριμένα σποτάκια LED που αλλάζουν χρώματα
http://www.ebay.co.uk/itm/281050568750? ... 1497.l2649
Απο Ελλάδα τα έβρισκα με 20-25 ευρώ το ένα!
Αναλυτικό review:
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
σπρευ καθαρισμου και λιπανσης επαφων κανει για καθαρισμα ποτενσιομετρων στις πριζες?
Εγω θα εβαζα
Αστο να στεγνωσει πριν σηκωσεις ασφαλεια1
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Αν κάποιος ενδιαφέρεται, πρόσφατα αγόρασα τα συγκεκριμένα σποτάκια LED που αλλάζουν χρώματαhttp://www.ebay.co.uk/itm/281050568750? ... 1497.l2649
Αναλυτικό review:
Παρουσίαση και teardown LED RGB σποτΔηλαδή απλά τους δίνεις ρεύμα από την μπρίζα και ανάβουν και τα ελέγχεις από το τηλεχειριστήριο. Πρέπει να κάνουν όλες το ίδιο ή μπορείς να έχεις τη μία πχ κόκκινη και την άλλη πράσινη; Ή πρέπει να πας κοντά κοντά για να βλέπει μόνο η μία για να το πετύχεις;
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Αν κάποιος ενδιαφέρεται, πρόσφατα αγόρασα τα συγκεκριμένα σποτάκια LED που αλλάζουν χρώματαhttp://www.ebay.co.uk/itm/281050568750? ... 1497.l2649
Αναλυτικό review:
Μπορείς να έχεις ανεξάρτητο έλεγχο της κάθε λάμπας χωρίς να πρέπει να πας κοντά κοντά ώστε να βλέπει μόνο μία το τηλεχειριστήριο;
-
Ταυτοχρονα μονο διαβαζω.
Απομποιοτητα πως τα ειδες dog80?
Αξιζουν τα 20ε? -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μπορείς να έχεις ανεξάρτητο έλεγχο της κάθε λάμπας χωρίς να πρέπει να πας κοντά κοντά ώστε να βλέπει μόνο μία το τηλεχειριστήριο;Η κάθε λάμπα είναι ανεξάρτητη και μπορείς να τις κάνεις να ανάβουν με ξεχωριστά χρώματα. Αλλά αν οι λάμπες είναι κοντά η μία στη άλλη είναι δύσκολο γιατι θα πιάσει το σήμα απο το τηλεκοντρόλ και η διπλανή της.
Οι λάμπες ανταποκρίνονται στο τηλεκοντρόλ και απο μεγάλη απόσταση και απο μεγάλη γωνία.
Απομποιοτητα πως τα ειδες dog80?
Αξιζουν τα 20ε?Απο ποιότητα δέν είναι ότι καλύτερο φυσικά, αλλά είναι πολύ πιό ποιοτικές απ όσο τις περίμενα. Σε καμία περίπτωση πχ δέν είναι επικίνδυνες για ηλεκτροπληξία όπως κάτι άλλες που είναι στην αγορά.
Οπότε ναί, θεωρώ πως ήταν καλή αγορά.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Εγω θα εβαζα
Αστο να στεγνωσει πριν σηκωσεις ασφαλειαΧαλαρά βάλε κ σήκωσε κ την ασφάλεια, τα σπρέι αυτά δεν έχουν υγρασία, διώχνουν την υγρασία. Μόνο μην το παρακάνεις κ πλημμυρίσεις.
-
Και να πλημμυρισει δεν πειραζει, αφου διωχνουν την υγρασια !!
Θα ειναι η στεγνη πλυμμηρα της πουστιας... -
Για ποιά ποτενσιόμετρα σε ποιές πρίζες μιλάμε?
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]