-
Na τα βουτήξεις κ να καθαρίσουν? Καλά που δεν ζητάς να τους το δείξεις από μακριά κ να καθαρίσουν.
Πετρέλαιο + λάδι και πολύ τρίψιμο με πανί, μετά για συντήρηση λίγο γράσο.
Τα rust off κλπ τρώνε την σκουριά αλλά τρώνε κ το μέταλλο. -
Τι ωραια βαλιτσα με εργαλεια που εχουν καποιοι
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ερωτησις:υπαρχει καποιο χημικο που να διαλυει τη σκουρια απο μεταλλα? Συγκεκριμενα, υπαρχει χημικο μεσα στο οποιο να εμβαπτισω εργαλεια απο Cro-Va (χρωμιοβαναδιωμενο ατσαλι?), να τα αφησω κ να ξεσκουριασουν?
Εχω μια βαλιτσα με εργαλεια της Heyco (made in WEST Germany, 30ετιας κ βαλε) οπου καποια κομματια (κυριως καρυδακια) εχουν σκουριασει, κ επειδη με ενα googlαρισμα τη βρηκα να πωλειται απο 700 εως 1100ε, θελω να τα συμμαζεψω. Τα εργαλεια ειναι οντως ΕΡΓΑΛΕΙΑ ποιοτητας, να φανταστειτε η βαλιτσα επιπλεει στο νερο ακομα κ με ολα τα εργαλεια μεσα της, ακομα κ ανοιχτη.
Στην Αμερικη κυκλοφορουν τετοια σκευασματα με διακριτικους τιτλους τυπου 'rust off'. Να διευκρινησω, ψαχνω για ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ σκουριας, οχι απλα να την εμποδιζει. Δηλαδη να τα βουτηξω μεσα στο υγρο κ να καθαρισουν.
Αν εχεις ορεξη για πειραματα μπορεις παντα να δοκιμασεις και κατι τετοιο
Youtube Video -
δεν αναβει το καλοριφερ, γυριζω το 'θερμοστατη' κανει ενα τσακ,αλλα δεν αναβει το γλομπακι του,ουτε το καλοριφερ κατω, απ οτι φαινεται ο καυστηρας παιρνει ρευμα....
τι λετε να ειναι
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
δεν αναβει το καλοριφερ, γυριζω το 'θερμοστατη' κανει ενα τσακ,αλλα δεν αναβει το γλομπακι του,ουτε το καλοριφερ κατω, απ οτι φαινεται ο καυστηρας παιρνει ρευμα....τι λετε να ειναι
Κάπου πρέπει να έχει ένα πορτοκαλί-κόκκινο κουμπί πάνω στον λέβητα. Αν είσαι σίγουρος πως έχει πετρέλαιο, πάτα το.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Τι ωραια βαλιτσα με εργαλεια που εχουν καποιοιΘέλεις καλύτερη?
700 Ε + είπε, το είδες? -
είπαμε, budget βαριά 200€
κανόνισε
-
και η κοκα κολα βγαζει την σκουρια been there done that
-
Τι ωραια βαλιτσα με εργαλεια που εχουν καποιοιΑφού μέχρι κι εμένα μου άρεσε (μου θυμίζω κάτι τύπους που αν και γαμάνε κάθε δίσεκτο έτος - κι αυτό με το ζόρι - από προφυλακτικά σκίζουν : παντού πορτοφόλι, αυτοκίνητο, συρτάρια στο σπίτι )
-
πες καλύτερα σαν τον spiderman του τάσου που κάνει συλλογή εν όψει
-
προφυλακτικών ή εργαλείων;
-
κάτσε να ξεκινήσει απ τα απλά, δεν είναι τόσο kinky ακόμα
-
είπαμε, budget βαριά 200€κανόνισε
check this
http://www.topex.pl/EN/tools/catalogue/Mechanics/Socket_and_tool_sets/38D684/
την εχω, αρκετα καλη
με μεγαλη γκαμα!
κ σε καλη τιμη
-
Μ εχει ταχτοποιησει ηδη ο ιλιλιας αλλα μου την φαγαν οι μεσαζοντες
Καταραμενη ξενιτεια
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
δεν αναβει το καλοριφερ, γυριζω το 'θερμοστατη' κανει ενα τσακ,αλλα δεν αναβει το γλομπακι του,ουτε το καλοριφερ κατω, απ οτι φαινεται ο καυστηρας παιρνει ρευμα....
τι λετε να ειναι
Κάπου πρέπει να έχει ένα πορτοκαλί-κόκκινο κουμπί πάνω στον λέβητα. Αν είσαι σίγουρος πως έχει πετρέλαιο, πάτα το.
Κι αν δουλέψει για λίγο και σβήσει, ίσως θέλει εξαέρωση (εύκολο αν σου δείξει κάποιος, έχω κάνει μόνος μου).
Μήπως κάποια στιγμή τέλειωσε το πετρέλαιο τελείως και ξαναγέμισες, αλλά έκτοτε δεν ανάβει ο καυστήρας; Αν ναι, κατά 95% χρειάζεται αυτό. -
Μ εχει ταχτοποιησει ηδη ο ιλιλιας αλλα μου την φαγαν οι μεσαζοντεςΚαταραμενη ξενιτεια
Καλή ποιότητα και καλή τιμή, πες, πες!
-
Οντως τα ΗΕΥCO ειναι απο τις πολυ καλες μαρκες εργαλειων(προμηθευτης των σετ εργαλειων αυτοκινητου BMW,PORSCHE,MERCEDES κλπ),ειναι μικρη εταιρεια που παραγει εργαλεια ποιοτητας,παντως μπορεις να τα βρεις και σε τιμη λιγο κατω απο τα 700Ε
http://www.besserer-baumarkt.de/Heyco-W ... 550068.htm -
δεν γινεται τιποτα με το καλοριφερ ο πινακας του καυστηρα εχει ρευμα,
πετρελαιο ειχα βαλει πριν καμια 15αρια μερες εκτοτε δουλευε κανονικα
θα ερθει το απογιομα ενας να το δει,αμα θελει πολλα € να φτιαχτει θα το παρατισουμε ετσι -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Μ εχει ταχτοποιησει ηδη ο ιλιλιας αλλα μου την φαγαν οι μεσαζοντες
Καταραμενη ξενιτεια
Καλή ποιότητα και καλή τιμή, πες, πες!
Μεχρι κι ο κουτσαν θα ζηλευε
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
δεν γινεται τιποτα με το καλοριφερ ο πινακας του καυστηρα εχει ρευμα,
πετρελαιο ειχα βαλει πριν καμια 15αρια μερες εκτοτε δουλευε κανονικα
θα ερθει το απογιομα ενας να το δει,αμα θελει πολλα € να φτιαχτει θα το παρατισουμε ετσιΊσως είναι μια βιδούλα, που θέλει γύρισμα, στον λέβητα. Δε μπορώ να το εξηγήσω, θα κοιτάξω μετά το δικό μου και θα ανεβάσω φωτό.
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]