-
Δεν παλεύεται το open office. Δυστυχώς έχει (?) δρόμο ακόμα.
-
την περίπτωση να είστε καθυστερημένοι την έχετε σκεφτεί
-
-
ψάχνω στο ebay για καμιά μεγαλύτερη μπαταρία για το λαπτοπ (toshiba u400-18s). έχει αλλάξει κανείς να πει καμιά γνώμη?
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
την περίπτωση να είστε καθυστερημένοι την έχετε σκεφτείΝαι
-
Με βασικες αναγκες απο office, δεν βρηκα δυσκολιες στο openoffice, περα απο ενα διαστημα συνηθειας.
-
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Με βασικες αναγκες απο office, δεν βρηκα δυσκολιες στο openoffice, περα απο ενα διαστημα συνηθειας.Δοκίμασες να ανοίξεις αρχείο από word σε openoffice; Κάνει παρτούζα ο Δίας.
-
Δουλευω καθαρα σε openoffice . Οσες φορες χρειαστηκε να δω .doc, το ειδα.
-
To openoffice δεν είναι υποχρεωμένο να είναι office και να παίζει τα πάντα απο office. Η microsoft δεν χρησιμοποιεί ανοιχτό φορματ για τα έγγραφά της, πράγμα που σημαίνει πως το openoffice μυρίζει τα νύχια του για να προσομοιώσει τα έγγραφα του office. Δεν υπάρχει specification για τα διάφορα έγγραφα του office.
Την ευθύνη για την ασυμβατότητα την έχει η microsoft που δεν 'ανοίγει' το φορματ των εγγράφων της.( και η οποία δεν κρατάει καλά καλά συμβατότητα μεταξύ των εκδόσεων του office, αλλα αυτό είναι άλλη ιστορία ) -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Δοκίμασες να ανοίξεις αρχείο από word σε openoffice; Κάνει παρτούζα ο Δίας.
Δοκίμασες να ανοίξεις αρχείο από openoffice σε office;
-
Μπορεί να μου προτείνει κάποιος μια κάρτα γραφικών γύρω στα 100€ η οποία θα χρησιμοποιηθεί κατα κύριο λόγο σε γραφιστικά προγράμματα?
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
aural sex.Λες να ειναι τοσο πολυ καλυτερα απο τα UE 11 Pro,ή απλα ο Harvey,προσπαθει να ξεφορτωθει το στιγμα του 'by Logitech'?
-
Μια δοκιμή θα μας πείσει.
-
Οταν τελειωσεις καντα μια πασα και προς τα δω,plz!
για μενα προς το παρον και μετα τα ΙE8 επομενα (και τελευταια ισως)ειναι τα W3/UM3X
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
To openoffice δεν είναι υποχρεωμένο να είναι office και να παίζει τα πάντα απο office. Η microsoft δεν χρησιμοποιεί ανοιχτό φορματ για τα έγγραφά της, πράγμα που σημαίνει πως το openoffice μυρίζει τα νύχια του για να προσομοιώσει τα έγγραφα του office. Δεν υπάρχει specification για τα διάφορα έγγραφα του office.
Την ευθύνη για την ασυμβατότητα την έχει η microsoft που δεν 'ανοίγει' το φορματ των εγγράφων της.( και η οποία δεν κρατάει καλά καλά συμβατότητα μεταξύ των εκδόσεων του office, αλλα αυτό είναι άλλη ιστορία )Πολύ ωραία και ενδιαφέροντα όλα αυτά, αλλά δεν με ενδιαφέρει το πως και το γιατί. Με ενδιαφέρει ότι κάποια στιγμή δεν μπόρεσα να κάνω τη δουλειά μου και έπρεπε να τρέχω να βρω υπολογιστή με office. Οπότε γι' αυτόν τον λόγο (μιας και το 99.9% των αρχείων κειμένου που κυκλοφορούν προέρχονται από το offce) το openoddice έφαγε Χ από το laptop μου και μπήκε το office.
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Δοκίμασες να ανοίξεις αρχείο από word σε openoffice; Κάνει παρτούζα ο Δίας.
Δοκίμασες να ανοίξεις αρχείο από openoffice σε office;
Δεν έχει φτάσει ποτέ στα χέρια μου αρχείο από openoffice...
-
Εγώ χρησιμοποιώ το openoffice μερικά χρόνια σε αρκετά μηχανήματα και είμαι ευχαριστημένος. Μερικές φορές υπάρχουν κάποιες ασυμβατότητες σε αρχεία από office.
-
Το προβλημα είναι οι μαλάκες οι χρήστες που συνεχίζουν να απαιτούν interoperability ενώ χρησιμοποιούν κλειστα format
και μετά φταίει το open office που δεν ανοίγει τα κωλοαρχεία της MS
επίσης να το σκεφτείτε αυτό την επομενη φορά που θα κάνετε rip cd σε wma, aac ή mp3 την επομενη φορά που θα σωσεται το video σας wmv ή mov κλπ
και επίσης να το σκεφτείτε την επόμενη φορά που θα δώσετε τα λεφτά σας σε κωλοεταιρίες που σας κλειδώνουν στις proprietary τεχνολογίες τους (ναι αυτό είναι μπηχτή για τους πιθήκους που αγοράσανε τα oh so cool iPhone, iTouch και iMasturbate)
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Την ευθύνη για την ασυμβατότητα την έχει η microsoft που δεν 'ανοίγει' το φορματ των εγγράφων της.( και η οποία δεν κρατάει καλά καλά συμβατότητα μεταξύ των εκδόσεων του office, αλλα αυτό είναι άλλη ιστορία )Πολύ ωραία και ενδιαφέροντα όλα αυτά, αλλά δεν με ενδιαφέρει το πως και το γιατί. Με ενδιαφέρει ότι κάποια στιγμή δεν μπόρεσα να κάνω τη δουλειά μου και έπρεπε να τρέχω να βρω υπολογιστή με office. Οπότε γι' αυτόν τον λόγο (μιας και το 99.9% των αρχείων κειμένου που κυκλοφορούν προέρχονται από το offce) το openoddice έφαγε Χ από το laptop μου και μπήκε το office.
μου αρκεί που κατάλαβες πως δεν έχει δρόμο μπροστά του το openoffice
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]