-
οκ θα το κοιταξω, αλλωστε εχω καιρο μπροστα μου σημερα ασχοληθηκα πρωτη μερα με το ζητημα πώς περιμενεις να τα μαθω ολα?
-
να σε ρωτησω , στο βελτιωμενο revision τι αλλαζει? καταναλωσεις και θερμοκρασια ή εχει γινει και τιποτα που να αφορα τη ταχυτητα?
καπου ειχε πεσει το ματι μου , αλλα το προσπερασα θα ψαξω κι αλλα reviews
(μιλας για το C3 να φανταστω, μην κοιταξω λαθος πραγματα )
edit
ειδα οτι υπαρχει μια σαφης βελτιωση στα θεματα ζεστης και ανεβασματος των μνημων(στο core speed οχι τρελα πραγματα αλλα υπαρχει μια μικροβελτιωση με λιγοτερη ζεστη) , αλλα θελει ακομα ψαξιμο για να δω αν οντως ειναι καλυτερο απο i5 , τεσπα..
παντως ο,τι και να παρω σιγουρα θα ειναι καλυτερο απο αυτο που εχω , αρα πιο πολυ για να περασει η ωρα συζητω και οχι για να μη 'χασω' χρηματα -
ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΗΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ(2 ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΟΥΦΕΡ) ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΗΧΟ, ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.
ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ(ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ), ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΚΑΜΜΙΑ ΛΥΣΗ;; -
Εχω και εγω ενα προβλημα με το αντιβαϊρους μου.Μου βγαζει πως κοβει εναν trojan απο εχτες το βραδυ εν ονοματι http://92.212.226.180/inst_n82.exe Threat: a variant of Win32/TrojanClicker.Delf.NHC trojan
-
Θέλω να ξεκινήσω να μάθω προγραμματισμό.
Από ποιά γλώσσα να ξεκινήσω;
C; Java; Php;
Βεβαίως θα πρέπει να καταλήξω σε τι με ενδιαφέρει να κάνω, ας πούμε κάποια εφαρμογή είτε σε περιβάλλον windows, είτε σε mac os*, είτε και σε κινητά (πχ iphone, ipod touch, windows mobile, Android - νομίζω τα κινητά είναι τα πιο εύκολα λόγω 'σταθερού' hardware).
Ίσως και στήσιμο κάποιας ιστοσελίδας. Βασικά ψάχνω από κάπου να το πιάσω και να αρχίσω.
Είναι κάτι το οποίο 'καταλαβαίνω' αρκετά, όσο έχω έρθει σε επαφή με αυτό (pascal στο γυμνάσιο και ανάπτυξη 'εφαρμογών' στο λύκειο), οπότε νομίζω οτι αν ασχοληθώ θα μπορέσω να κάνω αρκετά καλά πράγματα.*Αυτό προϋποθέτει φυσικά να πάρουμε τον imac σε κανένα 3μηνο.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Εχω και εγω ενα προβλημα με το αντιβαϊρους μου.Μου βγαζει πως κοβει εναν trojan απο εχτες το βραδυ εν ονοματι http://92.212.226.180/inst_n82.exe Threat: a variant of Win32/TrojanClicker.Delf.NHC trojanhttp://www.bleepingcomputer.com/forums/topic278979.html
Διαβασε το ,λεει πως μπορεις να το βγαλεις με δικια σου ευθυνη. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχω και εγω ενα προβλημα με το αντιβαϊρους μου.Μου βγαζει πως κοβει εναν trojan απο εχτες το βραδυ εν ονοματι http://92.212.226.180/inst_n82.exe Threat: a variant of Win32/TrojanClicker.Delf.NHC trojan
http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic278979.html
Διαβασε το ,λεει πως μπορεις να το βγαλεις με δικια σου ευθυνη.Ευχαριστω bill.
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
C; Java; Php;
Βεβαίως θα πρέπει να καταλήξω σε τι με ενδιαφέρει να κάνω, ας πούμε κάποια εφαρμογή είτε σε περιβάλλον windows, είτε σε mac os*, είτε και σε κινητά (πχ iphone, ipod touch, windows mobile, Android - νομίζω τα κινητά είναι τα πιο εύκολα λόγω 'σταθερού' hardware).
Ίσως και στήσιμο κάποιας ιστοσελίδας. Βασικά ψάχνω από κάπου να το πιάσω και να αρχίσω.
Είναι κάτι το οποίο 'καταλαβαίνω' αρκετά, όσο έχω έρθει σε επαφή με αυτό (pascal στο γυμνάσιο και ανάπτυξη 'εφαρμογών' στο λύκειο), οπότε νομίζω οτι αν ασχοληθώ θα μπορέσω να κάνω αρκετά καλά πράγματα.*Αυτό προϋποθέτει φυσικά να πάρουμε τον imac σε κανένα 3μηνο.
Εμεις κανουμε την LOGO και χρησιμοποιουμε για περιβαλλον το microworlds pro ....
Παντως εφαρμογες σε Η/Υ πρεπει να ειναι πιο ευκολες απο οτι νομιζω.....
-
C; Java; Php;Python.
Δεν ισχύει αυτό. Επίσης είναι κατά τη γνώμη μου λάθος να ξεκινήσεις από κινητές συσκευές.
-
http://www.break.com/index/cracked-lcd- ... prank.html
-
C; Java; Php;
Αναμεσα σ' αυτες, Java. Μ' αυτην παιδευομαι τον τελευταιο 1.5 χρονο και μου φαινεται δυνατη.
Η C χρησιμοποιειται πολυ σε λειτουργικα.Εκτος αυτων, Python.
-
και ναι σε λιγες μερες ο corsair θα πλεει σε πελαγη ευτυχιας...
το ονειρο του απο μικρο παιδι...
ολα οσα ηλπιζε απο την τεχνολογια...
και κατι παραπανω ...ΓΙΝΕΤΑΙ πραγματικοτητα...
οι προσευχες του εισακουστηκαν και πλεον σε μια εβδομαδα η αγαπημενη του εταιρια θα παρουσιασει το πολυαναμενομενο tablet...
name...?
iTablet?
iSlate?
iGamisou?κατι μου λεει θα ειναι underpowerd πανακριβο και αρχικα θα εχει και προβληματα...
οχι ομως που αυτο θα τον πτοησει...εννοειται οτι με τον φιλο πλακα κανω...
για να δουμε τι θα δουμε...
ΤΙ μπορει να κανει αυτο που δεν μπορω να κανω με το Αιφον μου ΚΑΙ το Μακμπουκ Προ μου; -
Ξέρει κανείς προγραμματάκι που να δουλεύει σίγουρα, για να ανακτήσω το Outlook.pst από formatted NTFS partition; Κατά προτίμηση freeware-shareware, μια και θέλω να το χρησιμοποιήσω μόνο μια φορά.
Χρησιμοποίησα ήδη κάποιο NTFS recovery-κάτι (μη ρωτάτε, δεν ξέρω ακριβώς ποιο ήταν, αφού ζαλίστηκα να δοκιμάζω κι όλα έχουν παραπλήσια ονόματα). Το βρήκε το αρχείο και υπόσχεται πλήρη ανάκτηση, αλλά θέλει να πληρωθεί πρώτα και δεν περισσεύουν τα γκαφρά.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Δεν ισχύει αυτό. Επίσης είναι κατά τη γνώμη μου λάθος να ξεκινήσεις από κινητές συσκευές.
+1. iPhone programming πάντως δεν είναι και το πιο απλό πράγμα εκεί έξω για κάποιον αρχάριο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όχι ως την έκδοση 1.6.
http://www.oldversion.comη 1.6 συγκαταλέγεται στις καθαρές?
-
Οκ, ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα ξεκινήσω με python και βλέπουμε.
-
φιλος εχει εξωτερικο σκληρο toshiba 1τβ..στα καλα καθουμενα ενω το συστημα δειχνει οτι ο σκληρος λειτουργει και υφισταται δε μπορει να μπει στα περιεχομενα (δεν υπαρχει καν το εικονιδιο)...το ιδιο γινεται και σε 2ο υπολογιστη οταν συνδεθει...
εχει κανεις καμια λυση γιατι εχει δοκιμασει μεχρι και head and shoulders!
-
αν συνεχιζει να του δειχνει οτι καποια γιγα χρησιμοποιουνται στο properties , τοτε καποια βλακεια εχει κανει ο φιλος σου , αλλα να μην ανησυχει διορθωνεται
ομως εγω δεν ξερω πώς απλα το χε παθει φιλος μου και του το εφτιαξε αλλος φιλος μου και γω καπνιζα λιγο πιο περα και δεν ειδα τι εκανε
εγω παντως που προσπαθησα πρωτος δεν καταλαβα τι ειχε γινει
το μονο που κοιταξα ειναι αν τα ειχε κανει κρυφα τα αρχεια, αλλα καμια σχεσημε προβληματισες τωρα να μαθω τι ειχε γινει
-
Αυτοί οι εξωτερικοί δίσκοι είναι απλά ένας κανονικός δίσκος SATA με κάποια κυκλώματα ελέγχου ωστε να συνδέεται μέσω USB.
Αν είναι τυχερός, μάλλον τα έχει παίξει ο USB controller και ο δίσκος μέσα είναι εντάξει. Η λύση είναι να το ξεκοιλιάσει, να βγάλει το δίσκο απο μέσα και να το συνδέσει απ ευθείας στον υπολογιστή.
-
ναι το σκεφτηκαμε και αυτο...μαλλον αυτο θα κανουμε!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]